Társkereső

2 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Ilona, társkereső Düsseldorf
Fényképek3
Angyal és boszorkány egyszemélyben, igazi nő vagyok.:) Általában vidám, beszédes,érdeklődő,gondoskodó és önálló személyiség. Szeretek új élményekkel gazdagodni,utazni, koncertekre járni ,sütni-főzni, reggel az ágyban kávézni..és még sorolhatnám ,mi mindent szeretek,szeretnék...Most inkább az óhajtó mód a megfelelő, mivel egyedül vagyok egy ideje, de ezen szeretnék változtatni. Te is? :)
Ilona, 53
Társkereső Düsseldorf
Erika, társkereső Düsseldorf
Fényképek3
Életvidám,nevetös,humoros, kreativ,megértö, jószivü,biztató,állmodozó, család szeretö és állatbarát(bár még nincs háziállatom) 25 éves vagyok a koromhoz képest szerintem bölcsebb és tapasztaltabb, ezért olyan emberek társaságában érzem jól magam akik velem egy hullámhoszan vannak. Pozitivan gondolkodok, nem szoktam semmit feladni,ezért sokan tartanak kitartó és céltudatosnak;)Nagyon vidám kisugárzásom van,mindenkit feltudok viditani,és minden téma körhöz hozzá tudok szólni, tehát lehet...
Erika, 35
Társkereső Düsseldorf