Társkereső

12 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Sándor, társkereső Nagyszalonta
Fényképek1
Kelt levelem élesztő nélkül, te hogy vagy nálam nélkül? Én itt vagyok, te ott vagy, én jól vagyok, s te hogy vagy? Nevem a régi, a foglalkozásom a mostani. Záron nyílik az ajtó, utcára nyílik az ablakom. A szomszéd mellett lakunk, Kifli utca, Zsemle tér, a házszámot elfújta a szél. Nevem a bélyeg alatt, s a bélyeg a postán maradt. Szívem január, lelkem február, hogy ki írta azon spekulálj! Szeretlek téged, mért nem vagy enyém, mint marha a lóherét, úgy szeretlek én. Szeretem bandzsa méla két...
Társkereső Nagyszalonta
Prémium tagság Prémium tag
Mária, társkereső Nagyszalonta
Fényképek1
Egyszerű, természet és állat kedvelő vagyok. Szeretem az egyenes, őszinte embereket. Sorolhatnám még a tulajdonságaimat de úgyis személyesen lehet megismerni egymást. Akár tetszem neked, akár nem, szeretettel üdvözöllek!
Mária, 65
Társkereső Nagyszalonta
Edy, társkereső Nagyszalonta
Fényképek2
Őszinte, humoros, odaadó.
Edy, 53
Társkereső Nagyszalonta
Szabolcs, társkereső Nagyszalonta
Fényképek3
Sírok rívok egyedül vagyok gyere és töltsd be az űrt a szívembe a távolság sem akadály akár Honoluluba is elmegyek ha! Megéri! De ahhoz képet kell küldened és beszélnünk is kell az romániai vagyok kár ha zavar mert nem ragaszkodom.
Társkereső Nagyszalonta
Laszlo, társkereső Nagyszalonta
Fényképek2
Szia . En egy kedves ,rendes ,nagyszalontai srac vagyok. Ha szimpatikusnak talalsz,nyugodtan irjal.
Laszlo, 46
Társkereső Nagyszalonta
Anamaraia, társkereső Nagyszalonta
Fényképek3
Egyedülálló anyaként komoly megbízható kapcsolatot keresek.
Társkereső Nagyszalonta
Zoltan, társkereső Nagyszalonta
Fényképek5
Egyedül álló vagyok és keresem azt az embert akivel meg oszthatom az élet élményeit. Nyitott vagyok mindenre szeretek sétálni, kirándulni, nyaralni, szeretek főzni (habár azt néha unom) vannak jó és rossz napjaim de pozitív vagyok!
Zoltan, 43
Társkereső Nagyszalonta
Julia, társkereső Nagyszalonta
Fényképek5
Egyszerű, szeretetre-megértésre vágyó 73 éves nő vagyok. NYUGALOMRA ÉS BIZTONSÁGRA VÁGYOM.!
Julia, 76
Társkereső Nagyszalonta
Gabor, társkereső Nagyszalonta
Fényképek1
Leendő párom Nagyszalonta környékén keresem. Társam keresem akivel megoszthatom az élet boldog és kevésbé vidám pillanatait. Az vagyok amivé az élet formált. Nem hiszek a távkapcsolatokban. Aktívan töltöm a mindennapjaimat. Mi sem vagyunk tökéletesek, és úgy válogatjuk meg társainkat, hogy a tökéletlenségeink kiegészítsék egymást. Merek beszélni az érzelmekről és a hibáimról. Nyugodt természetű vagyok, sokat olvasok, de szabadidőmben szívesen utazom, kirándulok, állatkertet, mozit látogatok,...
Gabor, 27
Társkereső Nagyszalonta
Gyula, társkereső Nagyszalonta
Fényképek1
Komoly társkereső vagyok. Társaságkedvelő vagyok. Párkapcsolatot, vagy barátot keresek, hosszú távra. Érzékeny, kocka, szeretek beszélgetni, társasjátékozni, filmet nézni. Fontos számomra a humor és a pozitív szemlélet. Nyugodtan szeretnék sétálni veled, kirándulni, elutazni egy hétvégére, vagy csak csendben ülni a Duna parton kéz a kézben. Vannak terveim de egyedül nehéz véghez vinni. Szeretek a természetben lenni sétálni, kirándulni. Egy meghitt, őszinte és normális kapcsolatot szeretnék....
Gyula, 30
Társkereső Nagyszalonta
Attila, társkereső Nagyszalonta
Fényképek1
szerettem a jo tarsasagot.baratokt keresek ,komoj gondolkozasu emberek jelentkezeset varom.
Attila, 38
Társkereső Nagyszalonta
Krisztián, társkereső Nagyszalonta
Fényképek4
Igazándiból, elég furcsa személyiség vagyok. Próbálok minden helyzetet okosan és precízen megoldani, kevés munkával (nem lustaság), kreatívan. Mindenből a maxot kihozni.
Társkereső Nagyszalonta