Társkereső

9 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Edit, társkereső Kovászna
Fényképek7
Edit vagyok, fiatalos, aktív, természetet kedvelő sportos hölgy. Hosszú távú kapcsolatot keresek, kalandorok ki zárva. Szabadidőmben szeretek sportolni, kirándulni, színházba járni. Vagy akár csak nagyokat beszélgetni. Imádom a virágokat, egyik kedvenc időtöltésem a kis kertem gondozása Barátságos és optimista vagyok!
Edit, 67Prémium tagság
Társkereső Kovászna
Prémium tagság Prémium tag
Laszlo, társkereső Kovászna
Fényképek1
Szavatarto, dolgos, otthonos a sutes fozesben stb stb
Laszlo, 66
Társkereső Kovászna
MÁRTA, társkereső Kovászna
Fényképek2
Egy igaz nőnek nincs szüksége ideális testsúlyra és modell alakra ahhoz.hogy vonzó legyen.Ami igazán számit a mosoly,a báj a mágikus pillantás,a kisugárzás,a személyiség és mindenekelőtt az önbizalom!
MÁRTA, 65
Társkereső Kovászna
Ervin, társkereső Kovászna
Fényképek3
Szeretek kirándulni, élvezem az életet. Szerintem egy nagyon barátkozos és nyílt személy vagyok, hamar és könnyen ismerkedek. Jó humorom van, értem a viccet. Olyan társra vágyom, aki szívesen osztozna ezekben.
Ervin, 25
Társkereső Kovászna
Levike, társkereső Kovászna
Fényképek2
Kovászna környékéről keresem a szerelmet. Nagyon jó kedélyű vagyok, sokat tudok nevetni, mindennek a jó oldalát látom. Én is keresem az igazi társat, de mindenben benne vagyok. Kedves, vicces, romantikus vagyok. Szeretek kirándulni, utazni, wellness hotelekben pihenni. Normális, értelmes, nyitott, optimista. Pozitív beállítottságú, megfontolt, megbízható, fontosak számomra az emberi értékek, amit szeretek ha tiszteletben tartanak. Szeretem az életet az összes kihívásával együtt. A barátaim...
Levike, 21
Társkereső Kovászna
Botond, társkereső Kovászna
Fényképek3
A személyiségem attól függ te ki vagy! Nincs semmi különlegességem élvezem az életet!
Botond, 32
Társkereső Kovászna
Szili, társkereső Kovászna
Fényképek2
Komoly kapcsolatot keresek. Komolyan gondolom a társkeresést. Pozitív beállítottságú, megfontolt, megbízható, fontosak számomra az emberi értékek, amit szeretek ha tiszteletben tartanak. Szeretnék társat találni. A barátaim megőrülnek, ha valamit a fejembe veszek, hiába próbálnak lebeszélni nem tudnak. Családcentrikusnak tartom magam. Kedves, vicces, megbízható személy vagyok. Egyedülálló társkereső vagyok. Egyszerű embernek tartom magamat, de lehet te másként látsz. Fontos dolgok számomra:...
Szili, 20
Társkereső Kovászna
Iren, társkereső Kovászna
Fényképek4
csaladcentrikus,oszinte ,zenet,kirandulast kedvelo,egyedulallo no vagyok
Iren, 68
Társkereső Kovászna
Bobo, társkereső Kovászna
Fényképek1
Fekete haj kék szem és nyitott bármire.
Bobo, 35
Társkereső Kovászna