Társkereső

2 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Urbán, társkereső Chur
Fényképek1
Szeretek mindent ami szebbé teszi az életet. Szeretném újra érezni, milyen jó dolog szerelmesnek lenni. Imádok kirándulni, biciklizni. Ismerj meg és majd eldöntöd milyennek gondolsz. Kulturált, intelligens vagyok, bízom a klasszikus társkeresésben. Imádom a kutyákat. Lelki társat keresem. Vígkedélyű, nem vitatkozós vagyok. Komoly társat keresek. Vidám természetű vagyok és hirtelen haragú, amit aztán később megbánok. Állandóságra és minőségre vágyom. Romantikus de határozott. Egyedülálló...
Urbán, 36
Társkereső Chur
László, társkereső Chur
Fényképek1
Szia! Ha egy életvidám, pozitív, jó kiállású fiatalembert keresel, akkor kérlek ne lépj tovább mert megtaláltad :) Szeretem a sportokat, túrázni vagy csak kikapcsolódni egy tavon horgászat mellett. :) Komoly kapcsolatot keresek, de ha csak simán barátkozni van kedved ez se akadály. Ha többet szeretnél rólam megtudni, írj nyugodtan igyekszem csillapítani a kíváncsiságodat :)
Társkereső Chur