Társkereső

3 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Monika, társkereső Fülek
Fényképek2
Korban hozzá illő társam keresem. Szerintem, beszélgetésből is kiderül egymást keressük, vagy nem. Nem vagyok előfizető , ne jelölj. Nincs kreditem. Nem látom ki vagy.
Monika, 42
Társkereső Fülek
Molnár, társkereső Fülek
Fényképek4
Pozitív, toleráns személyiség vagyok. Őszinte és tartós kapcsolatra vágyom. Ha szimpatikus vagyok a számodra, írj. Néha nagyon gondolok rá, hogy velem legyen valaki, néha jólesik, hogy egyedül vagyok. Egy meghitt, őszinte és normális kapcsolatot szeretnék. Ami a mai világban nagyon ritka, lelkem ott van a helyén. Egy olyan társ jelentkezését várom aki őszinte, megbízható és szeretetre éhes mint én. Jó kedvű, optimista, házias, türelmes, alkalmazkodó, hűséges személyiség vagyok. Keresem,...
Társkereső Fülek
László, társkereső Fülek
Fényképek1
Mt 19 5, 6 és azt mondta: Ezért a férfi elhagyja apját, anyját, a feleségéhez ragaszkodik, és egy test lesz a kettő? Most már többé nem két test, hanem csak egy. Amit tehát Isten egybekötött, azt ember ne válassza szét.
Társkereső Fülek