Társkereső

4 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Sándor, társkereső Losonc
Fényképek1
Komoly társam Losonc környékén keresem. Nem vagyok bonyolult személy, viszont őszinte, jókedélyű, energikus. Vidám természetű vagyok. Szeretek sétálni, beszélgetni és romantikázni. Kíváncsiságból regisztráltam erre a komoly társkereső oldalra, de soha nem lehet tudni, hogy mi lesz. Hűség, tisztelet, bizalom, szeretet, szerelem. Hamar kiismerem az embereket. Tisztelet, gondoskodás, figyelmesség, odaadás, humor, őszinteség, kitartás. Szeretem megélni az élet apró pillanatait. Kedves, vicces,...
Sándor, 71 Elérhető
Társkereső Losonc
Stefan, társkereső LosoncCsak belépve látható
Sziasztok én szívesen bárkivel aki rám ír én vissza írok. Szeretnék megismerkedni egy szimpatikus nővel, a kor nem számít. Bevállalós legyen, ne szégyenlős. Legyen romantikus, vicces és jó kedvű. Rólam annyit hogy én szeretem a sport horgászatot, autó, rally és még mondhatnám de azt már majd személyesen köszönöm.
Stefan, 41
Társkereső Losonc
Tamás, társkereső Losonc
Fényképek1
Losonc környékéről keresem a szerelmet. A kapcsolatok akkor működnek, ha két embernek ugyanaz a szándéka, hogy együtt fejlődjenek. A barátaim az empátiám szeretik. Nem dohányzom, nem fogyasztok alkoholt. Mindenkit meghallgatok, ha valakit megszeretek akkor az örökre szól. Kedves, megértő páromat keresem, életem hátralevő részére. Egy komoly társra vágyom. Szeretnék ismerkedni és komoly társat találni. Ha megismersz meglátod és megtudod. Hosszútávú kapcsolatot keresek, szeretnék. Szeretek...
Tamás, 37
Társkereső Losonc
Kati, társkereső Losonc
Fényképek2
Kedves őszinte vagyok komoly Nő néha szeretek viccelni amin nevetni lehet sétálni szeretek természetbe. Utazni ha volna kivel . Szeretem a zenét hallgatni, Álltokba kutyust kedvencem. Sorozatos filmeket szoktam nézni.
Kati, 36
Társkereső Losonc