Vajdasági társkereső

Vajdasági társat keresel? A legjobb helyen jársz! A vajdasági társkereső oldal folyamatosan új társkeresőkkel bővül. Az ingyenes regisztrációt követően azonnal felveheted a kapcsolatot a neked tetsző vajdasági társkeresőkkel akik között böngészhetsz, bejelölheted őket, vagy akár virtuális ajándékot is küldhetsz. Csatlakozz Te is a vajdasági társkereső férfiak és nők táborához és találd meg a párod még ma! Kereshetsz városra, vagy a város vonzáskörzetére is a vajdasági társkereső oldalon, hogy ha messzebb is utaznál a szerelemért a Vajdaságban.

Legújabb vajdasági társkereső nők

Zsuzsanna, társkereső Apatin
Fényképek2
Szereteten, őszinteségen, érzelmeken alapuló kapcsolatot keresek, keresem a párom, aki szeret szeretni. Ismerkednék, beszélgetnék a többi majd kialakul.
Társkereső Apatin
Gyöngyi, társkereső Zenta
Fényképek3
Szerelmem Zenta környékén keresem. Kulturált, intelligens vagyok, bízom a klasszikus társkeresésben. Csak komoly hosszútávú kapcsolat reményében regisztráltam. Kedves, közvetlen, humoros, mosolygós, optimista ember vagyok. Szeretek kirándulni, hűséges típus vagyok, nem dohányzom és nem iszom. Ismerkedjünk, megmutatom neked, hogy milyen az értékrendem, milyen belső értékekkel rendelkezem és kellemesen meg fogsz lepődni. Egyszerű embernek tartom magamat, de lehet te másként látsz. Nyugodt...
Társkereső Zenta
Lenke, társkereső Szabadka
Fényképek4
Egyedül aló anyagilag független özvegy vagyok, gyermekem külön él. Célom komoly kapcsolat kialakítása. Lényeges a hasonló gondolkodás. A társamban egyben a barátot is szeretném megtalálni, be bizonyítani van élet érettebb korban is. Házasok, futó kalandra vágyok kíméljenek.
Lenke, 64
Társkereső Szabadka
Edit, társkereső Zenta
Fényképek7
Őszinte, emberi értékekre igényes, vígkedélyű vagyok, ebben kompetens férfiak társasagát keresem, közös kellemes időtöltésekre.
Edit, 59
Társkereső Zenta

Legújabb vajdasági társkereső férfiak

Otto, társkereső Zentagunaras
Fényképek1
Leendő párom Zentagunaras környékén keresem. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra. Egyedül vagyok és szeretném megtalálni az igazi páromat. Barátomat, páromat keresem. Néha azt szeretem, ha hangosan szól a zene, néha jó a csönd is. Társasági emberként biztos vagyok benne, hogy a komolyabb kapcsolatteremtéshez előbb-utóbb személyes találkozás is szükséges. Hűséges, együttérző, toleráns, nyugodt típusú, kimenő, barátságos az emberek számára. Komoly társkereső vagyok. Komoly...
Otto, 38
Társkereső Zentagunaras
Kevin, társkereső Horgos
Fényképek1
Ismerkedni szeretnék, nyitott vagyok. Hamar kiismerem az embereket. Szeretem a romantikát. Nagyon sok érdekes, nem hétköznapi dolgom, és szokásom van. Szeretnék újból szerelmes lenni, szeretni és törődni, fontos lenni. Azért regisztráltam ide, mert hátha megtaláljuk egymást, megtalálom a másik felemet. Szeretek a természetben lenni sétálni, kirándulni. A szerelem mindenkinek kijelöli a megfelelő helyet. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra. Talán, néha egy kicsit türelmetlen...
Kevin, 23
Társkereső Horgos
János, társkereső Magyarkanizsa
Fényképek1
Magyarkanizsa környékén keresem leendő társam. Komoly társkereső vagyok. Szeretve szeretnék lenni minden téren egy társ mellett. Fontos számomra a humor és a pozitív szemlélet. Magabiztos, törődő vagyok. Ha megismersz meglátod és megtudod. Úgy éld az életed, ahogy azt a legjobban szeretnéd, mert egy van belőle és nem tudod meddig fog tartani. Szeretek olvasni és új dolgokat tanulni. Komoly kapcsolatot keresek a társkereső oldalon. Pillanatnyilag a szokásosnál kíváncsibb természetű vagyok....
János, 37
Társkereső Magyarkanizsa
Nandor, társkereső Óbecse
Fényképek1
Párom Óbecse környékéről keresem. Barátaim szerint megbízható vagyok. Nem az a lényeg milyenek látom magam, hanem az a lényeg, hogy Te milyenek látsz. Szeretek mindent ami szebbé teszi az életet. Kedves, határozott, barátságos vagyok. Átlagosan kimért, a személyes kapcsolat híve és szavahihető vagyok. Fontosak számomra az emberi értékek, mint pl. a bizalom, a figyelem, az őszinteség. Imádok utazni és új ételeket kipróbálni. Ha valamit a fejembe veszek addig nem nyugszok még végre nem hajtom....
Nandor, 59
Társkereső Óbecse

Fényképes vajdasági társkereső nők

Katica, társkereső Óbecse
Fényképek1
Vidám, jó lelkünek ismernek a barátaim. 3 gyerekem van 🥰🥰🥰️️️
Katica, 35
Társkereső Óbecse
Irén, társkereső Óbecse
Fényképek2
Imádom a zenét, sétálni, táncolni.
Irén, 57
Társkereső Óbecse
Natasa, társkereső Szabadka
Fényképek1
Családcentrikus édesanya.
Natasa, 41
Társkereső Szabadka
Gyongyri, társkereső Szabadka
Fényképek3
Barátságos őszinte a többit meg eldöntöd amikor megismersz. Nem vagyok kalandor.
Társkereső Szabadka

Fényképes vajdasági társkereső férfiak

Zsolt, társkereső Magyarkanizsa
Fényképek1
Magyarkanizsa környékén keresem a párom. Párkapcsolatot, vagy barátot keresek, hosszú távra. Józan életű, nem dohányzó alkoholmentes vagyok. Nem vagyok bonyolult személy, viszont őszinte, jókedélyű, energikus. Szeretem a társaságot, a baráti beszélgetéseket. Munkámmal, életemmel elégedett vagyok, de a főszereplőmet még keresem életem filmjéhez. Komoly kapcsolatot szeretnék. Úgy éld az életed, ahogy azt a legjobban szeretnéd, mert egy van belőle és nem tudod meddig fog tartani. Mindenképp...
Zsolt, 46
Társkereső Magyarkanizsa
Robert, társkereső Zenta
Fényképek3
Szia! Robi vagyok, 41 éves, egyedül álló. Szeretnék megismerkedni egy 3ö és 45év közötti nővel (.nem új barátokat.) Komoly, hosszútávú kapcsolatot keresek. Ha érdekellek, kérlek írj és ismerkedjünk.
Robert, 41
Társkereső Zenta
Jozsef, társkereső Zenta
Fényképek3
Elvált, egy gyerekem van. Szeretek szórakozni és a társaságot.
Jozsef, 32
Társkereső Zenta
Balázs, társkereső Zenta
Fényképek4
Sziasztok! Mi egy 30-as éveiben járó házaspár vagyunk, hölggyel ismerkednénk közös és kellemes időtöltés céljából! Ha többet szeretnél tudni, írj egy üzenetet!
Társkereső Zenta

50 feletti vajdasági társkereső nők

Katalin, társkereső Magyarkanizsa
Fényképek4
Kedvességem, őszinte, megbízható és szeretni való! Keresem a páromat, élettársat.
Társkereső Magyarkanizsa
Erzsébet, társkereső Kishegyes
Fényképek1
Kedves vagyok.. Szeretem a társaságot. Szeretek barátkozni. A szeretem a tisztaságot és a rendet.. A nem dohányzom. Szeretem a zenét és táncolni.
Társkereső Kishegyes
Ildiko, társkereső Szabadka
Fényképek1
Komoly kapcsolatot keresek, ágyrajárók nem kellenek. Legyél romantikus, becsüld a régi értékeket, tisztesség, szavahihetőség, bizalom, szeretet, akkor te vagy kit keresek. nem vagyok fizetőstag igy ha nem irtok nem latom ki az akit érdeklem.
Ildiko, 59
Társkereső Szabadka
Zsuzsanna, társkereső Ada
Fényképek1
Komoly kapcsolatot keresek.
Társkereső Ada

50 feletti vajdasági társkereső férfiak

Attila, társkereső Topolya
Fényképek1
Sziasztok. 39 éves vagyok. Vidám természetű. Szeretem a természetet a sportokat a jó hangulatú beszélgetéseket. Szabadidőmben futok edzek teniszezek zenét hallgatok horgászok.
Attila, 39
Társkereső Topolya
Robi, társkereső Szabadka
Fényképek1
Nem egyéjszakás kalandokat keresek, szeretném már végre meg találni én is az igazit, akivel már végre tényleg boldog lehetnék. 20 és 40 között ideális de 56 még elfogadható, bár kissé nehezen fogadom el a nagy kor különbség végett, 18 kicsit sok, de ennyi a maximális toleranciám.
Robi, 38
Társkereső Szabadka
Adonisz, társkereső Topolya
Fényképek1
Egy nagyon türelmes lányt keresek mert nagyon nehéz velem 15-17 év között keresek topolyán lakok és nagyon bulizós fajta vagyok.
Társkereső Topolya
Gábor, társkereső Magyarkanizsa
Fényképek4
Elvált különélő és önellátó férfi vagyok. Komoly kapcsolatot keresek hozzám illő, jó kedélyű egyedülálló zenekedvelő nővel.
Gábor, 51
Társkereső Magyarkanizsa

Kedves Társkereső

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Erdélyi társkereső társkereső oldalon! A legdinamikusabban fejlődő komoly társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap, olyanok akik komolyan gondolják az ismerkedést. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Erdélyi társkereső társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Erdélyi társkereső társkereső adatlapjaira feltöltött adatlapok és képek ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

Ingyenesen megismerhető vajdasági társkereső nők

Verona, társkereső Szabadka
Fényképek4
Szeretem az életet! Szeretem és tisztelem a becsületes embereket. Nem dohányzom, nem fogyasztok alkoholt. Minden igazi rajtam.
Verona, 67
Társkereső Szabadka
Katalin, társkereső Csóka
Fényképek2
Családcentrikus, őszinte nő keresi hasonló természetű, hozzá illő párját :)
Társkereső Csóka
Klára, társkereső Szabadka
Fényképek2
Vidám, nyugodt, kiegyensúlyozott, kreatív vagyok. Szeretem, ha az emberek előre néznek.
Klára, 70
Társkereső Szabadka
Szerenke, társkereső Csóka
Fényképek1
Őszinte kedves megértő és vidám természetű vagyok! 53 éves vállig érő szőke hajam és kék szemem van. Őszinte komoly kapcsolat jegyeben jelentkeztem. Komolytalanok nem jöhetnek számításba!
Társkereső Csóka

Ingyenesen megismerhető vajdasági társkereső férfiak

Laci, társkereső Zenta
Fényképek7
Röviden, tömören.. 42 éves vagyok, elvált. Van egy 7 éves fiam. Keresem azt hölgyet, aki hasonlóan magányos, akivel szabad időnket, boldogabbá tudjuk tenni.
Laci, 42
Társkereső Zenta
József, társkereső Andrásnépe
Fényképek2
Molett élettársam keresem 58-65 éves korig lehetőleg. Meg kérem a hölgyeket lehetőleg írjanak mivel nem vagyok fizetős igy nem látom ha valaki be jelöl vagy Messengeren jelentkezzetek Köszönöm! Akivel szeretetben egyetértésben és boldogságban leélhetem hátra lévő éveimet!
Társkereső Andrásnépe
Arpi, társkereső Temerin
Fényképek1
Mindenkivel máshogyan viselkedem.
Arpi, 27
Társkereső Temerin
László, társkereső Temerin
Fényképek3
Őszinte, egyedül élő özvegy ember vagyok. Az élet sajnos már eléggé kegyetlen volt az elmúlt 5 évben, úgyhogy kizárólag őszinte társat keresek aki nem csak a kalandot kedveli. Anyagilag osztrák özvegy nyugdíjjal biztosítva vagyok. Saját házam van, szép nagy kerttel. szeretem a társaságot. A 80ás évek zenéit hallgatom. Nem iszom, nem dohányzom. Imádom a cicákat.
Társkereső Temerin

Online vajdasági társkereső férfiak

Zolika, társkereső Topolya
Fényképek3
Egy kis kalandot keresek csajok ki rosszalkodni szeretné írj bátran kor nem számít.
Zolika, 38
Társkereső Topolya
Laszloegri, társkereső Kishegyes
Fényképek4
Fiatalos, sportos hölgyet keresek, közös sétákra, táncra...A hobbim a sport. Pozitív gondolkodású és fiatalos ember vagyok. Várom a válaszotokat.
Társkereső Kishegyes

Elit vajdasági társkereső nők

Rozálija, társkereső Szabadka
Fényképek2
Egyedül élek-elvált-komoly társat keresek. 1959. 05. 05. születtem. Cukrászattal foglalkozom;odahaza dolgozom. Szeretem a társaságot, szeretek beszélgetni, bálba járni~táncolni. Szeretek sétálni, szeretem a természetet, a tengerpartot. Egyedül telnek a napjaim, és élvezem a szép pillanatokat, de kettesben talán szebb lenne.
Társkereső Szabadka
Zsuzsanna, társkereső Szabadka
Fényképek1
Természetbarát őszinte férfit keresek. Elvált özvegy magányos társat keresek akivel beszélgethetek sétálhatok utazgathatok. Igazi kedves társat.
Társkereső Szabadka
Helena, társkereső Szabadka
Fényképek1
51 éves vagyok. 2 gyermekes anya. Szeretem a zenét.
Helena, 54
Társkereső Szabadka
Agnes, társkereső Felsőhegy
Fényképek4
Vidám természetű vagyok. Jószívű.
Agnes, 51
Társkereső Felsőhegy

Elit vajdasági társkereső férfiak

Nándor, társkereső Szenttamás
Fényképek3
Komoly kapcsolatot keresek 2 családos apa vagyok magam élek Komoly asszony érdekel akivel letudom élni ezt a kis életem.
Társkereső Szenttamás
Rudolf, társkereső Törökkanizsa
Fényképek1
Őszinte, becsületes, megbízható, kommunikatív, humoros.
Rudolf, 46
Társkereső Törökkanizsa
Robi, társkereső Szabadka
Fényképek2
Milyen vagyok? Mindenkinek másmilyen. Döntsd el te is milyen legyek veled. Mit írjunk a tisztalapra.
Robi, 40
Társkereső Szabadka
Alex, társkereső Szabadka
Fényképek12
Szeretnek ismerkedni lányokkal vagy elvált anyukával Szabadkán.
Alex, 30
Társkereső Szabadka

Diplomás vajdasági társkereső nők

Tünde, társkereső Piros
Fényképek3
Egyedülálló, egészségügyben dolgozó. 167 cm magas sportos testalkatú. Szeretem a sportot, táncot. Utazás amikor időm engedi.
Tünde, 44
Társkereső Piros
Nati, társkereső Palics
Fényképek1
Szia! Kedves, aranyos lány vagyok, őszinte, szeretek ismerkedni. Komoly kapcsolatra vágyom. A futó kalandokat kizárom, nem az én stílusom... olyanok keressenek akik úgy szintén komolyra vágynak és nem csak egy - kettő éjszakára! Bátran lehet írni válaszolok mindenre :)
Nati, 26
Társkereső Palics
Verona, társkereső Szabadka
Fényképek1
Egyedül álló, jó kedélyű hölgy társat keresek, akinek felkeltettem a figyelmét írjon;)
Verona, 71
Társkereső Szabadka
Magdalna, társkereső Ada
Fényképek3
Én őszinte. Személyiség vagyok a férfiakat maguk vonzzák irántam. Egyszerű személyiség vagyok, bennem megvan a bizalom, őszinteség, hűség.
Társkereső Ada

Diplomás vajdasági társkereső férfiak

Robi, társkereső Zenta
Fényképek1
Szeretek ismerkedni.
Robi, 47
Társkereső Zenta
Janos, társkereső Szenttamás
Fényképek1
Kitartás a legfőbb erényem. Bármit meg tudok oldani. A kreativitásom igazan tisztelik, míg a precizitásom túl sok nekik.
Janos, 34
Társkereső Szenttamás
Joci, társkereső Óbecse
Fényképek1
Szeretnék beszélgetni, jó ha van kivel megosztani hétköznapi eseményeket, akár komoly akár vicces témáról legyen szó. Ha van kedved írj bátran..
Joci, 31
Társkereső Óbecse
Attila, társkereső Óbecse
Fényképek3
Szeretek sétálni, beszélgetni és mindent ami jó. Konzervatív értékrendű, kreatív, következetes. Beszélgetésből minden kiderül, csak esélyt kérek. Pozitív beállítottságú, megfontolt, megbízható, fontosak számomra az emberi értékek, amit szeretek ha tiszteletben tartanak. Pozitív ember vagyok. A legfontosabb számomra a minőségi idő. Nagyon szeretem a természetet, sétálni, beszélgetni csak úgy egyszerűen élni. Nagyon barátságos vagyok, szerethető. Különleges vagyok. Barátomat, páromat keresem....
Attila, 46
Társkereső Óbecse

Vajdasági társkereső nők és férfiak leírásai

Huha mit is irjak!:D Imádok bulizni nevetni nagyokat beszélgetni! Igen vidám és bolondos vagyok de tudok komoly is lenni ha kell!:) szeretem az életet és szeretem ha zajlik, imádom a száguldást és a kihivásokat! Hiszek a nagy dolgoban, hiszemhogy vannak még hősök! Szerintem én sosem növök fel!XD Ne ved tul komolyan az életet ugy sem uszod meg élve!:D Ja és ami még nagyon fontos a barátokért mindent!

Társkereső férfi, Piciárpi (35)

Pozitiv, kedves és mosolygós vagyok. A nőnek olyan szeretetre van szüksége, amely nem mulandó. A nő – még a legérzékibb nő is – a lelkével szeret igazán, s nincs olyan párkapcsolati tanács és szexuális trükk, amely boldoggá tudna tenni egy olyan nőt, akit lelkileg nem szeretnek. Akármilyen érzéki bravúr, vagy megrendítő testi gyönyör – egy nőnek ez nem elég, mert az igazi gyönyörpontja nem bonctani helyen rejlik, nem is, ahogy mondani szokás, az „egész testében”, hanem az egész lelkében. Minden olyan ölelés, mely csakis az „erogén zónák” ingerlésén alapul, kevés neki. Egy nő „erogén zónája”: a lelke. Müller Péter

Társkereső nő, MLeonóra (34)

Megbocsájtottam a megbocsáthatatlant, Megpróbáltam pótolni a nélkülözhetetlen embereket és elfeledni az elfeledhetetleneket. Sokszor cselekedtem indulatból okoztam csalódást és csalódtam olyanokban akiktől sosem vártam volna. Öleltem, hogy védelmet nyújtsak... és nevettem, mikor már nem bírtam tovább. szereztem örök barátokat, szerettem és szerettek, de sokszor el is utasítottak. Előfordult olyan is, hogy szerettek, de én nem tudtam visszaszeretni. Ujjongtam a boldogságtól, habzsoltam a szerelmet és esküdtem örök hűséget, de volt, hogy telyes erővel mentem fejjel a falnak! Sírtam zenehallgatás, vagy a fényképalbum lapozgatása közben...és felhívtam valakit csak azért, hogy halljam a hangját. Néha elég volt egy mosoly, hogy szerelmes legyek. sokszor éreztem meghalok a vágytól és féltem, hogy elvesztek valakit aki nagyon fontos számomra ( a végén mégis elvesztettem) DE TÚLÉLTEM. És még most is ÉLEK! Az életet nemcsak így másnak és neked sem ajánlom, hogy ezt tedd... ÉLJ! A harcba elszántan kell menni. Az életet szenvedélyesen átölelni. Emelt fővel veszteni és merészen győzni. Mert a világ a bátraké, mert az az ÉLET TÚL SOKAT ÉR ahhoz, hogy jelentéktelené váljon!

Magyarcsernyei társkereső férfi, József (50)

Szia kedves látogató Igaz nem ebből fogsz megismerni de azért mégis irok egy pár szót magamrol! Mint sokan mások én is azért regisztráltam ide, hogy hátha itt végre rátalálok a nagy ő-re! Magamról csak annyit, hogy érettebb vagyok mint az átlag 21 éves pasik, és ezért ha kérhetném csak olyan lányok irjonak akik nem kalandra vágynak.... mert köszönöm de abból elég volt. De akik komoly kapcsolatra vágynak és szinpatikusnak találnak azok nyugodtan irhatnak. Vannak céljaim az életben amiket szeretnék valóra váltani...ami remélhetőleg előbb vagy utóbb sikerülni is fog!:) Egyenlőre kb ennyi elég is....:) ha töbre is kiváncsi vagy, vagy csak megszeretnél ismerni irj nyugodtan és a többi majd eldől.:D

Mesevoi társkereső férfi, Tallo Attila (31)

Vajdasagba Becsei Köségben élek és it is születtem, vajdasági magyar vagyok.Számitás technika szerelő és web programozó vagyok.Szeretek utzni , már volt oljan szerencsém hogy beutazzam usa keleti partjat kanadátol a karib szigetekig. Jó embernek látom magamat, 13 éves kapcsolatbol léptem ki nem rég mert egyszerüen el fáradt a kapcsolat. 2011.január.5én át adtam a honositásra valo papirokat mórahalmon és várva várom a kettősálampolgarsagot.

Társkereső férfi, video80 (45)

Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet élvezni az életet.Amit én tudok adni:szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon,önzetlenség. Amúgy pedig egy igazi nőnek érzem magam, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel,egy csomó kreativitással, empatikus vagyok,kritikus magamhoz, szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, múzeumba járni,futni és síelni, főzni, vagy elmenni egy jó étterembe, egy jó kávé mellett megváltani a világot, társasági ember vagyok, akinek sokat jelentenek a barátai és a családja. Ami taszít, az az ízléstelenség, a szélsőséges nézetek, az egysíkú gondolkodás. Várom leveled, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről,és ha szívesen meghódítanál egy nőt, aki arra vágyik,hogy valakinek ő legyen a legszebb és legfontosabb a világon.

Radičevci társkereső nő, Renáta (42)

Rendes,becsuletes,jo fiu vagyok,aki szeret ismerkedni! Szeretek beszelgetni,tarsalogni. Tarsat,tartos kapcsolatot keresek! Rendes lanyt,not,akivel tervezhetem a jovot. Huseges vagyok nagyon. Ugyanezt varom el a leendobeli paromtol. Hogy kitartson mellettem,es ne csak a hibaimat kerese. Legyen megerto velem,ahogy en is megerto vagyok mindenkivel. Egy kapcsolatban szukseges a tolerancia. Enelkul egy kapcsolat sem mukodokepes,szerintem.

Társkereső férfi, Tomi882 (39)

Egyetemet végzett nő vagyok. Római katolikus. Nemdohányzó. Mosolygós, kedvesnek mondott, harmóniára vágyó, szeretni tudó, hűséges típus. Vallom: élni szép, élni öröm. Az irodalom és a fotózás életem része, a zene meg a kisérőm. A meghitt, nyugodt, kellemes virágoskerttel övezett otthon számomra fontos. Nyugdíjba vonulásommal új fejezete kezdődött életemnek. Ezért is kereslek Téged, aki hosszútávon párom leszel. Őszinte és odaadó vagy. Jó humorérzékű. Művelt. Rendezett körülmények között élő. Igényes. Nyugodt. Keresztény / keresztyén értékeket becsülőd. Akivel minden szépet megoszthatok. Aki boldoggá tesz, akit boldoggá teszek.

Társkereső nő, Irma511 (70)

Özvegy nyugdíjas közgazdász vagyok, vidám, jókedélyű, optimista beállítottságú. Van egy lányom, aki férjnél van és két aranyos nagy unokám, ők külön élik saját önálló életüket. Én egyedül élek, de besegítek nekik, ha szükségük van rám. Szeretek barátnőimmel találkozni, sportolni, kirándulni, utazni, olvasni, zenét hallgatni, olykor szórakozni, táncolni és természet rajongó vagyok. Szeretek versírással foglalkozni és verseimet publikálom a "Poet" oldalon. Blogomban a TVN-en sokféle érdekes "kategóriát" lehet találni és rövid érdekes, humoros Videókat is a videotáramban. Keresek olyan önálló, szabad személyt, aki szintén szeretne valakivel néha szórakozni elmenni, vagy csak elbeszélgetni, sétálni, barátkozni. Szeretem a nyílt őszinte embereket és szerintem még létezik becsület, őszinteség, szeretet. Magamhoz illő komoly, szabad férfi ismeretségét keresem.

Szabadkai társkereső nő, Anna (74)

Sziasztok! Most futok neki harmadszor :) ... a gondom az egésszel, hogy pár sorból úgysem ismer meg senki és azt is túlzás mondani bárkit is evvel a néhány mondattal el lehet bűvölni . Ahhoz, hogy a másik embert megismerjük azzal beszélgetni kell és találkozni, még ezek nem történnek meg nem mondhatjuk, hogy ismerjük vagy érzünk iránta bármit is. Azért néhány jellemzőm: Szeretem - a romantikát, - ha mellettem a nő nőnek érzi magát, - a közös főzőcskézést, - a természetet. Röviden ennyit a többit majd azzal a személlyel osztom meg akit a szívemhez közel engedek.

Társkereső férfi, lbandi 13 (41)