Társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi komoly társkeresőt is.
Ilona, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek3
Vidám, őszinte és optimista vagyok. Szeretem a nyüzsgést, a társaságot, a baráti összejöveteleket, de kettesben a csendes sétákat is. Újpesten, egyedül élek, vezetőként dolgozom. Társat keresek, kizárólag Budapestről, mert nem hiszek a távkapcsolatokban. Nem okvetlenül szeretnék összeköltözni, mosni, főzni valakire, de nem is hetente egy-egy alkalomra keresek valakit. Közösen együtt megélt programok, együtt töltött értékes, érdekes idő, ha Te is ezt keresed, ha társat keresel, akkor írj!
Ilona, 62 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
János, társkereső Budapest
Fényképek3
Megbízható ember vagyok, szeretem a rendet magam körül. Lehet velem beszélgetni, igyekszem a gondokat megoldani Szeretem az otthon melegét, ami nem zárja ki a szórakozást. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretnék megismerkedni egy 52 és 62 év közötti nővel. Nem levelező partnert keresek.
Társkereső Budapest
Gizke, társkereső Sopron
Fényképek23
Elvált vagyok, már 10 éve. Keresem a párom! Nem jó egyedül.
Gizke, 66 Elérhető
Társkereső Sopron
Feri, társkereső Budapest
Fényképek2
Üdvözlök mindenkit! Szeretném megköszönni, hogy megnéztél. Én egy álltalában mindig vidám ember vagyok, aki mindig csinál valamit. Mert vagy dólgozom vagy a hobbiaimat űzöm, vagy a párjával van. Nem vagyok egy bulizós típus, többre tartom a beszélgetéseket és a tv elött összebujásokat minden programmnál. Tömören ennyit. Van még valami ha csak barátkozni szeretnél akkor is írhatsz bátran! Minden kérdésre szívessen válaszolok.
Feri, 41 Elérhető
Társkereső Budapest
Gyöngyike, társkereső Bükkszék
Fényképek1
Kedves, őszinte, mosolygós egyéniség vagyok. Szeretem a természetet, az állatokat. Szeretek kirándulni. Érdekel a vadászat.
Társkereső Bükkszék
Prémium tagság Prémium tag
Marianna, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek3
Kedves, türelmes, vidám alaptermészetű nő vagyok. Egy férfitól elvárom, hogy merjen kezdeményezni, írjon legalább pár sort. Örülök a sok kedves ajándéknak, de attól nem leszünk előrébb. Írj magadról, és hogy milyen kapcsolatot szeretnél.
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Eszti, társkereső Budapest
Fényképek5
Budapesten élek, 36-48 év közötti /max. 55 év, ha fiatalos/; min. 180 cm magas férfivel ismerkednék - szeretem a magassarkú cipőket és jó, ha még cipőben is magasabb. Sajnos, a dohányzás viszont kizáró ok. Olyan férfit keresek, aki szereti a humort, a beszélgetéseket, akinek vannak szerethető hibái, ahogy nekem is. :) Ha szereted az őszinteséget, elviseled a nyers stílust, nem csak akkor, amikor magadat jellemzed vele, hanem egy gördülékeny, jó kommunikációval rendelkező kapcsolatnál ezt is...
Eszti, 39 Elérhető
Társkereső Budapest
Jozsefne, társkereső Budapest
Fényképek4
43 év boldog házasságból megözvegyültem. Hiányzik a kedves szó. "Nem elég a jóra vágyni, a jót akarni kell. Nem elég csak akarni, de tenni, tenni kell" Szeretnék tenni érte. Nagyon romantikus vagyok. Mivel már nyugdíjas vagyok mindenre van időm amit szeretek -utazni, színházba járni, kiállításokra. Szeretek sütni-főzni -állítólag tudok is. Nem vagyok egy sportos, de úszni szeretek. A könyvek szeretete gyermekkorom óta jelen van az éltemben, sokat olvasok, imádom a verseket. A "külső megfog, a...
Társkereső Budapest
Böbe, társkereső Szeged
Fényképek5
Óvodapedagógusként dolgoztam közel 40 évig, jelenleg nyugdíjas vagyok. Szeretnék egy esélyt adni magamnak, hogy találjak egy társat, aki elfogad olyannak amilyen vagyok.
Böbe, 62
Társkereső Szeged
AlexM, társkereső Debrecen
Fényképek1
Nem adhatja meg azt, ami nem áll rendelkezésre Ahhoz, hogy szeretetet adj, először szeretned kell magad, és tudnod kell, hogy megérdemelsz egy szép és kivételes szerelmet.
AlexM, 53 Elérhető
Társkereső Debrecen
Magasles, társkereső Miskolc
Fényképek1
Keresek hátha találok.
Társkereső Miskolc
József, társkereső Kistelek
Fényképek1
Úgy érzem a lottó 5 találatosra jóval nagyobb az esélyem, mint itt egy komoly, tartós, harmonikus kapcsolatot találni, ami az őszinteségre, hűségre, bizalomra épül. De a remény hal meg utoljára.
Társkereső Kistelek
Ditke, társkereső Gyula
Fényképek3
Üdv. Társkereső Én egy Gyulán élő özvegy nyugdíjas vagyok. Szeretek kirándulni TÁNCOLNI, barátokkal bográcsozni. Ha te is ezeket szereted írj és én válaszolok. Ditke
Ditke, 68
Társkereső Gyula
Eszter, társkereső Szeged
Fényképek3
Korban hozzám illő, okos intelligens féri társaságát keresem. Nálam nem az iskolai végzettség számít, hanem az emberi értékek.
Eszter, 82 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Szeged
Prémium tagság Prémium tag
Tünde, társkereső Érd
Fényképek19
Fontos számomra az önzetlen alapelveken nyugvó szeretet. A boldogsághoz szükséges a kölcsönösség! Esténként tiszta szemmel tudok belenézni a saját tükrömbe és érzem, hogy testileg, lelkileg mindent megtettem aznapra. Tiszteletben tartom azt amiért megdolgoztam. Bevállalós vagyok de könnyedén tudok nemet is mondani, ha a helyzet úgy kívánja. Ami számomra különösen fontos: Minden nap csak egyszer van az életünkben, éljük meg úgy, hogy őszintén bele tudjunk nézni saját szemünkbe. Az élet olyan...
Tünde, 50Prémium tagság
Társkereső Érd
Prémium tagság Prémium tag
Terézia, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek4
Őszinte, szertelen, tele empátiával, ha kell komoly, de alapjába véve jókedvű vagyok. Nem őrjítem a barátaim, de hiszek a nő és férfi között lévő őszinte barátságban.
Társkereső Pécs
Prémium tagság Prémium tag
Laca, társkereső Budapest
Fényképek7
„Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek a lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak, és nagyon boldogok legyünk. ” (Ernest Hemingway)
Laca, 48 Elérhető
Társkereső Budapest
János, társkereső SoltvadkertCsak belépve látható
Fényképek5
Az "Igazit" keresed ? Én is azt kerestem sokáig, s mikor megtaláltam, rájöttem, hogy hiba volt ! Most már az "Igazat" keresem. . . Mert az "Igazi" szárnyakat ad, s aztán letépi rólad, az "Igaz" odaadja a sajátját, ha zuhanni kezdesz. . . Az "Igazi" megcsókolja a kezed, az "Igaz" megfogja. . . Az "Igazi" álmodik veled, az "Igaz" virraszt melletted. . . Az "Igaziba" belehalsz, az "Igaz" meghal érted,
János, 57 Elérhető
Társkereső Soltvadkert
Andor, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek8
Szeretnék megismerkedni egy egyszerű, szerény nővel. Akivel boldogan élhetünk, életünk végéig.
Andor, 51Prémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Tünde, társkereső Szeged
Fényképek2
Ha kíváncsi vagy kérdezz! Őszintén válaszolok.
Tünde, 59 Elérhető
Társkereső Szeged