Társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi komoly társkeresőt is.
Katalin, társkereső Vásárosnamény
Fényképek15
A barátaim azt szeretik bennem hogy nagyon segítőkész és nagy lelkű vagyok és a helyzettől függően komoly is ha arról van szó. Állat barát vagyok. Komoly kapcsolatot szeretnék. Szeretem és tisztelem a természetet. Nyugodt, kiegyensúlyozott, vidám természetű embernek ismernek barátaim. Fontosnak tartom a tiszteletet, megbecsülést és az őszinteséget. Egy végtelenül romantikus személyiség vagyok, aki vágyik a szeretetre, szerelemre. Szeretem a természet adta szépségeket, hegyeket, völgyeket,...
Katalin, 62 Elérhető
Társkereső Vásárosnamény
Vadasz, társkereső TatabányaCsak belépve látható
Fényképek6
Sziasztok Olyan Hölgyet keresek akit még érdekel a erotika utáni Vágy és fel is meri vállalni! Tehát szereti a szexet és nem prüd.
Vadasz, 51 Elérhető
Társkereső Tatabánya
Éva, társkereső Kecskemét
Fényképek8
Magamról Igazi boszorkány vagyok Persze a szó jó értelmében A ZENE ZENE ZENE. Az életem Imádok élni jokat enni koncertekre járni Rajongok minden földi jóért. Nem járok színházba moziba. Viszont szeretem a jó strandokat vizes szórakozást BALATON Amit ettől az oldaltól várok Barátság esetleg szerelem bármi lehet Sok sikert nekem mert megérdemelném már.
Éva, 59 Elérhető
Társkereső Kecskemét
Béla, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek4
Szia Kedves ismeretlen! Béla vagyok Zalaegerszegről. Komoly, hosszútávú kapcsolat reményében szeretnélek megismerni! Áprilisban települtem haza 46. év után és augusztus 1-től vagyok nyugdíjas. Ha Te is szimpatikusnak találsz, kérlek írj és kérdezz nyugodtan.
Béla, 65 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Zalaegerszeg
Prémium tagság Prémium tag
Erzsébet, társkereső Budapest
Fényképek5
Erzsébet vagyok, 74-éves, 29-éve Özvegy, Nem iszom, Nem dohányzom, Vidám egyszerű hölgy vagyok, szeretek sütni főzni, takarítani, szeretem a szépet, Szeretem a régi nagy slágereket, és imádom a mai napig, a Zámbó Jymmi számokat, Szókimondó, egyenes ember vagyok, NYILAS, Jegyben születtem, NEM POLITIZÁLOK.
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Peter, társkereső Gyömrő
Fényképek3
Ápolt igényes sportos v, szeretem az állatokat a természetet, hmmmm.
Peter, 52 Elérhető
Társkereső Gyömrő
Viktor, társkereső Budapest
Fényképek6
Elöljáróban annyit, hogy őszinte, egyenes ember vagyok, ami manapság sokszor hátrányommá válik ugyanis jellemző hogy a mai világban kevés az őszinteség. Ámde ilyen téren én akkor se fogok engedni a 21-ből. tudom, hogy az igazság az fájó tud lenni, de én kerek perec letolom azt, amit gondolok, amit érzek, ami van nem köntörfalazok. Olyan kapcsolatot keresek amibe nemcsak kémia van, hanem különféle közös programok is. Ezt nevezhetjük tartós, komoly kapcsolatnak is bár az utóbbi az olyan...
Viktor, 38 Elérhető
Társkereső Budapest
Györgyi, társkereső Szolnok
Fényképek5
Komoly társkereső vagyok. Szókimondó vagyok. Ismerj meg és megtudod milyen ember vagyok. Nem kalandot keresek, hanem végre egy igazi társat, hogy szerethessek és szeretve legyek. Sportos, vidám és kedves vagyok. Komolyan gondolom a társkeresést. Szereteten, őszinteségen, érzelmeken alapuló kapcsolatot keresek, ahol elfogadjuk egymást olyannak amilyen. A makacsságom nem szokott a javamra válni. Szeretem a nyüzsgést, az utazást, a társaságot, a baráti összejöveteleket, de a csendes sétákat is....
Társkereső Szolnok
Prémium tagság Prémium tag
Attila, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek1
Átlagos pasas vagyok.Elváltam.egyedül(részben)élek..nincs káros szenvedélyem, max a kávé. Társat keresek. Testi lelkit egyaránt értem ezalatt a kirándulást, mozi.. koncert, séta.. Van 2 fiam az egyik gyakran nálam van ezt vedd figyelembe.
Attila, 52
Társkereső Budapest
Gizus, társkereső Győr
Fényképek6
Nyugodt természetű, vidám, vicces ember vagyok, aki szereti a kerti munkát, kirándulást, fürdőbe járást. Normális, értelmes, nyitott, optimista. Az őszinteséget elvárom a másik féltől is. Komoly kapcsolat reményében ismerkednék. Tisztességes és őszinte vagyok. Az élet teljes megéléséhez hiányzik egy társ, lehet itt megtaláljuk egymást. Szeretet, Tudás, Igazságosság, Odaadás, Türelem ezek a fő erkölcsi útmutatóim. Nem vagyok egyszerű eset, de alapvetően vidám és optimista vagyok. Hosszútávra...
Gizus, 72 Elérhető
Társkereső Győr
Ildikó, társkereső Polgár
Fényképek3
Írj, ismerj meg! Személyes találkozás után többet is megtudhatsz. A személyes találkozás a mérvadó. Szereteten, őszinteségen, érzelmeken alapuló kapcsolatot keresek, ahol elfogadjuk egymást olyannak amilyen. Párt keresek, hosszú távra. Vidám természetű emberke vagyok, aki szeret csavarogni, utazni, filmezni, zenét hallgatni. Őszinte, hűséges, érzékeny lelkű ember vagyok talán túlságosan is.
Ildikó, 40 Elérhető
Társkereső Polgár
Erzsebet, társkereső Dombóvár
Fényképek7
Üdv:társkeresők! Írhatnák bármit, de egy vagyok a sok közül! Mint mindenkinek, nekem is van küzdeni valóm az élettel, egyedül egy kicsit nehéz!Kívánságokat sorolni nem akarok, az, hogy EMBER : mindent magába foglal! Az igazi gazdagság:EGÉSZSÉG! Szeretem az állatokat, a növényeket, hisz minden pici gondoskodást meg hálálnak! Egyik kedvenc időtöltésem a HORGÁSZAT!- A NYUGALOM, A BÉKE, összhangban van a vízparton!
Társkereső Dombóvár
Sanyi, társkereső Budapest
Fényképek1
Budán a 11. kerületben lakom egyedül. Hosszútávú, kapcsolatot keresek. Kicsit konzervatív, a becsület, tisztelet, megértés híve vagyok. Kedves ismeretlen hölgy, megkérnélek szépen ha esetleg szimpatikusnak találsz, írjál egy nyúlfarknyi üzenetet.
Sanyi, 57 Elérhető
Társkereső Budapest
Józsefné, társkereső Nyíregyháza
Fényképek2
Nyíregyháza környékén tartós kapcsolatot keresek. Személyes találkozás híve vagyok. Határozott, nyitott, optimista, sportos vagyok. Nagyon vágyom már egy stabil kapcsolatra. Társasági ember vagyok, sokat jelent a család. Vágyok néhány kedves szóra és gyöngéd érintésre. Fontos számomra a bizalom, hűség. Vígkedélyű, nem vitatkozós vagyok. Lehet velem beszélgetni és értékelem a belső tulajdonságokat. Ismerkednék, beszélgetnék a többi majd kialakul. Szeretek sétálni nagyokat, filmet nézni,...
Társkereső Nyíregyháza
Józsefné most csatlakozott a Erdélyi társkeresőre Új tag
Magdolna, társkereső Miskolc
Fényképek2
Barátság céljából ismerkednék független férfivel. Özvegy vagyok. hiányzik egy társ nem jó egyedül! először barátság a többi meg jön ha kölcsönös a szimpátia.
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
Ferenc, társkereső Tatabánya
Fényképek11
Ferenc vagyok nyugdíjas 76. éves egyedül élek a gyermekeim már felnőtek, a közelemben szeretnék társat találni. Nincsenek nagy elvárásaim sajnos még eddig nem sikerült társat találnom, nem iszom nem dohányzom persze én sem vagyok hibátlan. Úgy látom a megközelíthetetlen nők is megközelíthetővé váltak lehet, hogy már késő!
Ferenc, 76
Társkereső Tatabánya
Gyula, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek8
67 éves teljesen függettlen vidám természetű, sokoldalú a női nemet tisztelő férfi keresi független ápolt, intelligens, magára és környezetére igényes egyedül élő hölgy társaságát. Komoly kapcsolat céljából.
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Tamás, társkereső Bóly
Fényképek3
Tisztelt Hölgyek Tamás vagyok 48 éves 193 cm 78 kg barna rövid hajú bajszos szakmunkás.
Tamás, 57
Társkereső Bóly
Karolina, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek17
Szeretem az igényes, intelligens embereket. A barátaim megőrülnek, ha valamit a fejembe veszek, hiába próbálnak lebeszélni nem tudnak. Ismerkednék, beszélgetnék a többi majd kialakul. Kedves, romantikus vagyok. Írhatnék ide sok mindent, de kinek ilyen, kinek olyan vagyok. Segítőkész vagyok és jószívű. Szeretek új embereket megismerni és új dolgokat tanulni. Szeretek színházba járni, kirándulni, jókat beszélgetni, de fontos része az életemnek a zene így a koncertek és a fesztiválok is....
Társkereső Budapest
Sanyi, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek4
Mackos telt alkatú vagyok. Szeretettre ,megbecsülésre ,nyugalomra vágyok.Becsületesen dolgozok és élek .Nem riadók meg a két kezű munkáttól . Olyan társat keressek aki nem más ,hanem én és a család az első . És olyan társat keresek aki korban hozzám ilő . Irj rám és tudom ,hogy felkeltetem érdeklödésedet és utána beszélgetünk.
Sanyi, 49 Elérhető
Társkereső Budapest