Társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi komoly társkeresőt is.
Tündi, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek6
Lehetnél Te is, lehetek Én is. az az Egy. az Egyetlen. Szegedi, saját rendezett és független élettel rendelkező intelligens, kedves, kölcsönös tiszteletre és őszinte szerelemre vágyó férfival ismerkednék, a mindennapokra épülő kapcsolat céljából.
Tündi, 48 Elérhető
Társkereső Szeged
István, társkereső TatabányaCsak belépve látható
Fényképek4
Szia Kedves Ismeretlen! Istvánnak hívnak, Tatabányán lakom. Egyedül, saját kertes házban élek. Zenekedvelő, természetszerető ember vagyok. Szeretek kirándulni, (egyedül kicsit unalmas :) ), Szeretem a holdfényes nyári esték hangulatát, finom borokat kóstolgatni esténként a teraszon ülve. Hasonló beállítottságú hölggyel szívesen ismerkednék szabadidőnk közös eltöltéséhez. Aki mellett megfiatalodom, nem megöregszem! :)
István, 59 Elérhető
Társkereső Tatabánya
Tomszi, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek4
40 vagyok, hiába ír ki mást az oldal :) Általában jókedvű vagyok és szeretek nevetgélni, hülyülni. Elég őszinte vagyok és szókimondó, van akit ez bánt is. (na azok kedvéért nem fogok megváltozni :) ) Imádom a fotózást, a természetet és a kirándulást. Vannak dolgok, amikben elég határozott vagyok és olyankor nem engedek. Most már szeretném érezni, hogy őszintén szeretnek!. szeretnék most már egy önálló életet elkezdeni egy olyan partnerrel, aki társ lenne ebben! :)
Tomszi, 43 Elérhető
Társkereső Budapest
Marcsi, társkereső ZalaegerszegCsak belépve látható
Fényképek1
Szeretem a romantikát. Intelligens, őszinte, jó kedvű, pozitív gondolkodású vagyok. Komoly társra, partnerre vágyom, kalandorok kíméljenek.
Marcsi, 52 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Zalaegerszeg
Prémium tagság Prémium tag
Tibor, társkereső Mezőkeresztes
Fényképek3
Szeretetre éhes életvidám, társaságot kedvelő de nem minden esetben. Egyszerű embernek tartom magam! 23 éves gyermekemmel lakom akit egyedül nevelek, 14 éves korától saját kertes lakásom van magamnak egy hűséges társat! Csak olyanok jelentkezését várom aki a fiammal együtt elfogad! Ismerj meg meg minket! Nyugodtan írj nem harapok! :Légy egyszerű és nagyszerű nem köt MISKOLCON ÉLÜNK különösen semmi! eladó ki adó most a szívem,. BUDAPESTEN ÉLTEM 32 ÉVES KOROMIG. fiam arany érmes szakács. hobbim...
Tibor, 72 Elérhető
Társkereső Mezőkeresztes
Hubert, társkereső Jánoshalma
Fényképek7
Ha tetszem neked írj! Ismerj meg! Komoly kapcsolatot keresek. Nem iszok nem dohányzok. Hasonló értékekkel bíró partnerem keresem.
Hubert, 49 Elérhető
Társkereső Jánoshalma
Ádám, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek5
imádom a molett lányokat :) kalandot keresek elsősorban. az ideális jelölt telt, és van türelme kivárni, amíg nagyon lassan felfedezem. nem sürget, csak hanyatt dől, behunyja a szemét, és tudja, hogy hosszú nekifutással lehet nagyot ugrani.. .
Ádám, 43 Elérhető
Társkereső Budapest
Eddi, társkereső PaksCsak belépve látható
Fényképek4
46 éves mérnök vagyok. Van két fiam. Ha ez nem zavar, és szeretnél, írj! Üdv. : Ádám
Eddi, 47 Elérhető
Társkereső Paks
Mária, társkereső Kincsesbánya
Fényképek5
65 éves nyugdíjas vagyok, özvegy, fiatalos külsővel. Szorgalmas, házias, rendszerető vagyok. Szabadidőmben kertészkedek, utazgatok, kirándulok. Hiányzik egy TÁRS, egy becsületes EMBER az életemből. Csak remélem, hogy megtalálom azt akit keresek. Ha szimpatikus vagyok írjál.
Mária, 65
Társkereső Kincsesbánya
Attila, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek2
Semmi extra, új élet, új lehetőség. Sok sikert kívánok mindenkinek a pártaláláshoz. Egy szolid harmincas éveiben járó nőt keresek, aki már nem szeretne gyereket, túl van a meséken, és párkapcsolatban szeretne még élni, mondjuk jó sokáig. Külsőleg hozzám illőt, tisztában vagyok az adottságaimmal, nem szeretnék semmi különös dolgot, tartozni valahova, ahol becsülnek, és tudnak szeretni.. Cserébe én is ezt teszem.. Köszönöm a lehetőséget..
Attila, 42Prémium tagság
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Katalin, társkereső Miskolc
Fényképek8
Egy vidám őszinte, társaságot kedvelő nőnek tartom magam! Szeretek utazni, kirándulni, sétálni.
Katalin, 59 Elérhető
Társkereső Miskolc
Laszlo, társkereső Miskolc
Fényképek5
Szeretném megtalálni szerethető társamnak kivel boldogan élünk mint a mesében.
Laszlo, 55Prémium tagság
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
Otto, társkereső Budapest
Fényképek8
Kiegyensúlyozott vagyok és imádom az életet. Ha megismersz megtudod milyen vagyok. Nyugodtan írj. Nem harapok.
Otto, 45 Elérhető
Társkereső Budapest
István, társkereső TárnokCsak belépve látható
Fényképek3
"Rég várok valakire, aki csak ennyit mond: he, Akinek nem vagyok más, Én, csak a szíve csücske Rég várok valakire, aki olyan mint Te, Akinél nem érzek mást épp csak egy villámcsapást"
Társkereső Tárnok
Epafras, társkereső GyömrőCsak belépve látható
Fényképek8
Vannak nehéz utak, de hitben megjárhatók: mondj rájuk ´áment´, s ha Isten néha nemet mond is, hidd el, hogy azzal áld meg. (Füle Lajos) Régóta megtért, hitében megállapodott, sok nehézséget megélt férfi vagyok. A többit privát levélben megbeszéljük.
Epafras, 64 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Gyömrő
Prémium tagság Prémium tag
Inci, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Bár a szerelemnek is fontos szerepe van az életben, szeretetnek most egy magasabb rendű formájáról van szó. Ez a szeretet arra indítja az embert, hogy őszintén törődjön másokkal, és fontosabbnak tartsa őket saját magánál., de ez nem jelenti azt, hogy érzelmektől mentes. Özvegy és Nyíregyházi vagyok és csak itteni érdekel, közel legyünk egymáshoz, rendezet körülmények közöt élek, csak igazi társra vágyok, rövid az élet. Szeretetben élni lenne jó.
Inci, 70
Társkereső Nyíregyháza
Gyuri, társkereső Budapest
Fényképek1
Életvidám, alkohol mentes ember vagyok. Dolgozok és Budapesten élek. Szeretek olvasni, beszélgetni. Hajam őszes rendesen. Vidám természetű hölgyet keresek.
Gyuri, 59 Elérhető
Társkereső Budapest
Rideg, társkereső SzolnokCsak belépve látható
Fényképek12
Aki diplomás okos és gazdag emberre vágyik az nyugodtan lapozzon tovább, mert én csupán csak egy csoró koszos lakatos vagyok! Ne fussunk már felesleges köröket! Köszönöm! Bárkivel szívesen találkozom, de ígérni senkinek nem ígérek semmit, csupán azt hogy önmagamat adom! Viszont szigorú elvárásokat sem követelek. Elolvastam már pár adatlapot s érdekesnek tartom hogy mindenki csak azt írja milyen elvárásai vannak, de arról említést sem tesznek hogy mit is tud adni az elvárásokért. Azt sem...
Rideg, 56
Társkereső Szolnok
Zoli, társkereső Gávavencsellő
Fényképek7
"Az arc csak egy maszk, ami mögötte van az számít" 12 éve élek egyedül, már nyugdíjas vagyok, de nem tétlenkedem, ha kell dolgozom, de nem köteleztem el magam!A bal szemem alatt van egy anyajegy!Szeretek kirándulni kocsival, fürdőkbe járni!Szép tájakat megismerni közelben és távolabb, de ez egyedül unalmas, nem nyújt olyan élményt minta társsal tenném meg!Nem akarok összebútorozós kapcsolatot, csak szeretni egymást és a jövőről együtt dönteni.
Zoli, 66
Társkereső Gávavencsellő
Ferenc, társkereső Sopron
Fényképek1
Párom Sopron környékén keresem. Szeretek utazni, olvasni, főzni. Humor nélkül nem létezem. Szeretek sétálni, beszélgetni és romantikázni. Szeretek kirándulni. Szeretem a természetet, az aktív sportot, klasszikus és pihentető zenét, színházat, hangversenyeket. Remélem valamikor megtalálom a párom. Túlságosan is őszinte. Ha két ember igazán vonzódik, és szereti egymást, megtalálják a módját, hogy együtt legyenek életük végéig, amire vágyom egy társ akivel leélhetem az életemet. Remélem...
Ferenc, 54
Társkereső Sopron