Zentai társkereső

14 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Edit, társkereső Zenta
Fényképek7
Őszinte, emberi értékekre igényes, vígkedélyű vagyok, ebben kompetens férfiak társasagát keresem, közös kellemes időtöltésekre.
Edit, 60
Társkereső Zenta
István, társkereső Zenta
Fényképek1
Zentai magányos 60 éves férfi vagyok szeretek barkácsolni sétálni szeretem az állatokat egy egyszerű kedves nőt keresek aki minden hátsó szándék nélkül az embert keresi bennem.
Társkereső Zenta
László, társkereső Zenta
Fényképek4
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, ismerjük meg egymást. Bízom benne, hogy Te pont úgy vagy jó, Én meg így, és igazi csapatként, együtt többre leszünk képesek. Hosszútávú kapcsolatot keresek, szeretnék. Őszinte, ami a szívemen az a számom. A személyes találkozás híve vagyok. Én a jelenben kívánok boldog lenni és megélni a boldog pillanatokat. Vidám, családcentrikus vagyok. Barátaim szerint kedves őszinte családcentrikus vagyok, de ismerj meg és meglátod. Pozitív, toleráns személyiség vagyok.
Társkereső Zenta
Jozsef, társkereső Zenta
Fényképek3
Elvált, egy gyerekem van. Szeretek szórakozni és a társaságot.
Jozsef, 34
Társkereső Zenta
Tibor, társkereső Zenta
Fényképek1
Sportos kirándulós típus vagyok spirituális töltettel. Bár mindenkinek van mit fejlődnie, azért is vagyunk itt.
Tibor, 43
Társkereső Zenta
Gyöngyi, társkereső Zenta
Fényképek3
Szerelmem Zenta környékén keresem. Kulturált, intelligens vagyok, bízom a klasszikus társkeresésben. Csak komoly hosszútávú kapcsolat reményében regisztráltam. Kedves, közvetlen, humoros, mosolygós, optimista ember vagyok. Szeretek kirándulni, hűséges típus vagyok, nem dohányzom és nem iszom. Ismerkedjünk, megmutatom neked, hogy milyen az értékrendem, milyen belső értékekkel rendelkezem és kellemesen meg fogsz lepődni. Egyszerű embernek tartom magamat, de lehet te másként látsz. Nyugodt...
Társkereső Zenta
Andrea, társkereső ZentaCsak belépve látható
Fényképek3
Szia! Andrea vagyok, 43 éves, elvált, 2 gyerekem van. Szeretnék megismerkedni egy 38 és 48 év közötti férfival. (..nem új barátokat..) Komoly, hosszútávú kapcsolatot keresek.. Ha érdekellek, kérlek írj és ismerkedjünk.
Andrea, 45
Társkereső Zenta
Kornél, társkereső Zenta
Fényképek6
Ismerkedni szeretnék. Személyes találkozás, kommunikáció, tisztelet, őszinteség nélkül nem működik szerintem egy kapcsolat. Néha nekem is lehet vagy neked is rossz napod. Ne taszítsuk és utasítsuk el ha a másik segíteni szeretne hanem oldjuk meg közösen. Véleményed? Ha te is így gondolod akkor írj bátran, nem harapok.
Társkereső Zenta
Éva, társkereső ZentaCsak belépve látható
Fényképek3
Párom Zenta környékén keresem. Olyan társat keresek, akinek az értékrendje közelít az enyémhez. Igaz társam keresem hosszútávú, komoly kapcsolatra. A mozgás a lételeme. Aki csak kalandot szeretne azt megkérem lapozzon. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Szeresse az állatokat. Őszinteség, tisztelet, figyelem nálam alapvető. Olyan társat keresek, aki szeret utazni és kirándulni. Legyen vidám természetű. Elsősorban lakhelyemen és vonzáskörzetéből ismerkednék, de Magyar ország...
Éva, 48
Társkereső Zenta
István, társkereső Zenta
Fényképek1
Zentai lakos vagyok. Egyedülálló csakis olyan intelligens kulturált 50-60 év közötti hölgy érdekel aki komoly kapcsolatra vágyik. Önellátó vagyok hobbim a lovak lovaglás a velük való foglalkozás. Szeretem a zenét és a társaságot.
Társkereső Zenta
Atis, társkereső Zenta
Fényképek7
Jó körülmények között élek, szereteem a munkám hiszen szép dolgokkal foglalkozunk, lakásfelujitásokkal! keresem a párom akit szerethetek, becsülhetek és kényeztethetem.
Atis, 49
Társkereső Zenta
Balázs, társkereső Zenta
Fényképek4
Sziasztok! Mi egy 30-as éveiben járó házaspár vagyunk, hölggyel ismerkednénk közös és kellemes időtöltés céljából! Ha többet szeretnél tudni, írj egy üzenetet!
Társkereső Zenta
Iván, társkereső ZentaCsak belépve látható
Fényképek3
Az allergiám az emberi butaságra vonatkozik! :-D Nem tetszhet mindenki mindenkinek, de mindenkit tisztelni lehet! :-) Itt üzentekre válaszolni nem bírok. :(
Iván, 68
Társkereső Zenta
Csaba, társkereső Zenta
Fényképek8
Ismerjük meg egymást!?
Csaba, 47
Társkereső Zenta