Debreceni társkereső

459 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Oliver, társkereső Debrecen
Fényképek1
Egy kapcsolatban a legfontosabb értékek számomra az őszinteség, bizalom és a kommunikáció. Szeretném megtalálni a párom. Ne légy tökéletes én sem vagyok az. Ha szimpatikus vagyok a számodra, írj. Szeretem a barátaimat, a csendet és nyugalmat, kirándulni, nevetni. A személyes találkozás híve vagyok. Értelmes személyekkel szívesen beszélgetek. Ismerkedem, hátha itt egymásra találunk. Hiszem, hogy a kommunikáció sok mindenre megoldást jelent, csak merjünk beszélni és nem mellébeszélni. Szeretek...
Oliver, 50
Társkereső Debrecen
Márton, társkereső Debrecen
Fényképek1
Szeretnék 35-45 közőti hölgyel megismerkedni.
Társkereső Debrecen
Julcsilla, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek1
Egyszerű,őszinte,családcentrikus vidám,szeretem a természetet az állatokat,az élet apró örömeit.Tartós kapcsolatra vágyom akivel.azonos a gondolkodásunk.
Társkereső Debrecen
Janikaaa, társkereső Debrecen
Fényképek2
Talán egyszer megtalállak.! Tartós kapcsolatot keresek imádom a természetet szeretem a mozit kirándulásokat szeretek vezetni, építőiparban dolgozom olyan vezetőként de talán inkább személyes találkozáskor mesélnék magamról ha gondolod beszélgessünk ismerjük meg egymást. De csak ha komolyan gondolod. Vannak társkereső hölgyek akik csak ígérnek képet megmajd hívnak és mégsem teszik. Csak kérdezném minek szórakoznak? Nem minden ember egyforma nem kell egy kalap alá venni a csak szórakozásból itt...
Társkereső Debrecen
Árpi, társkereső Debrecen
Fényképek1
Szeretnék végre egy őszinte, szerető társat találni, aki elfogadja, hogy papíron még nem vagyok független! Függetlenség helyett türelmes, igényes, megbízható vagyok! Hasonló adottságú hölgyet keresek!
Árpi, 59
Társkereső Debrecen
Williams, társkereső Debrecen
Fényképek3
Aki igazán komolyat keres az írjon.
Társkereső Debrecen
Maya, társkereső Debrecen
Fényképek18
Kellemes kedves romantikus igényes özvegy nő vagyok ,szeretek mindent,ami az életet megszépiti,keresem hasonló igényes társam kölcsönös szimpátia alapján. " Te légy a párom"..........
Társkereső Debrecen
Tomi, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek1
Ember vagyok jó és rossz tulajdonságokkal. Sok mindent be lehet állítani pozitív és negatív nézőpontból is. Nagyon fontosak számomra azok az emberek, akik közel állnak hozzám. Nem biztos, hogy nagyon sokan vannak, de értük mindent megtennék, és tudom, hogy ugyanezt várhatom tőlük is. Szeretek segíteni másoknak, sok minden van ami nem mérhető pénzben. Szükség van rá, hogy néha meg tudjunk állni, és egy kicsit körbe nézni, kiszakadni a mindennapokból és észrevenni a hibákat. Szeretek...
Tomi, 42
Társkereső Debrecen
Sándor, társkereső Debrecen
Fényképek5
Sziasztok Komoly kapcsolatot keresek, szeretném megtalálni az igazit. Én mindent megteszek a párom ért csak szeretném ha vissza is kapnám mert ez marad el mindig. Minden terén támogatom a párom, nincs két egyforma ember. A két kő elindul a hegy tetejéről és mire az aljához ér össze csiszolódnak Őszinte, kedves, céltudatos, magabiztos, és meg sorolhatnám.. személyes találkozás híve vagyok mert sok rossz tapasztalom volt áll nevek, áll képek.
Társkereső Debrecen
Zoli, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek1
Ha tehetem, olvasok. Érdekel a képzőművészet és az etimológia. Szeretem a komoly és a könnyűzenét is. Amennyiben van lehetőség, elmegyek kiállításra, koncertre. Természetesen jó lenne mindent egy társ jelenlétében megélni. Azt is, ami őt érdekli. Csak egy nő jelenléte tud igazi értelmet/értéket adni a legegyszerűbb dolgoknak is.
Zoli, 46
Társkereső Debrecen
Tibor, társkereső Debrecen
Fényképek3
Gyakorlatias, és rendezett akár egy szénás szekér:)
Tibor, 69
Társkereső Debrecen
AlexM, társkereső Debrecen
Fényképek1
Nem adhatja meg azt, ami nem áll rendelkezésre Ahhoz, hogy szeretetet adj, először szeretned kell magad, és tudnod kell, hogy megérdemelsz egy szép és kivételes szerelmet.
AlexM, 55
Társkereső Debrecen
Csiri, társkereső Debrecen
Fényképek2
A humor kitölti napjaimat. Azért regisztráltam ide, mert hátha megtaláljuk egymást, megtalálom a másik felemet. Pillanatok, amikor összetalálkozunk, megáll az idő, a külvilág eltűnik. Keresem, vidám, természetet kedvelő nem dohányzó társam, akivel kellemesen eltölthetjük szabadidőnket. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, ismerjük meg egymást. Szeretek utazni, olvasni, kerékpározni, úszni. Családcentrikus vagyok, így célom a békés boldog családi élet. Furcsa vagyok a magam módján, szeretek...
Csiri, 58
Társkereső Debrecen
Izóra, társkereső Debrecen
Fényképek1
NEM ISMERKEDEM! PÁ
Izóra, 57
Társkereső Debrecen
Attila, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek2
Ha megismer az a valaki, minden kiderül! Még valami, a kutyámat nagyon szeretem!
Attila, 53
Társkereső Debrecen
Zsuzsanna, társkereső Debrecen
Fényképek4
Nagyon tudok szeretni, de nagyon önálló is vagyok. Ha nem akarsz irányítani, akkor kapsz meg mindent..ez egy nagyon egyszerű képlet, vagy mégsem?!
Társkereső Debrecen
László, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek7
Jelölj meg ha szimpatikus vagyok s úgy gondolod elviselnél párodként! Dolgozó, füst és ital mentes, barátságos srác vagyok. Kedvelem a 80-90-es évek zenéit, filmjeit, szeretek kirándulni. Hobbim az amerikai autóm és flipperezés, illetve arcade játékok. Ezek felújítását is szívesen végzem akár saját, akár baráti/ismerősi vagy munkahelyi gépekről legyen szó. Kicsit sokat beszélek. Keresem a hozzám jellemben illő mosolygós, szerető társat egy fiatal vékony vagy átlagos szerény lány személyében!
Társkereső Debrecen
Zoltán, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek1
Egyedülálló bolondos faszi vagyok keresem a lelki társam.
Társkereső Debrecen
József, társkereső Debrecen
Fényképek1
Nyugodt természetű, dolgozó ember vagyok. Szeretek barátkozni, ismerkedni! Gyerek és állat barát vagyok, szeretem mindkettőt. Ha szeretnél közelebbről megismerni írj üzenetben! Ahogy tudok válaszolni fogok! Köszönöm
Társkereső Debrecen
Prémium tagság Prémium tag
Kitty, társkereső Debrecen
Fényképek1
Mekkora nagy baromság ez az oldal is... Ez is csak azoknak való akik nagyon unatkoznak... Nem vagyok szingli, csak nagyon komoly kapcsolatban vagyok a szabadsággal. Eléggé optimistán látom a világot, politika és a mindennapi panaszkodás kizárva. Nézd mindennek a szebbik oldalát mert van... Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
Kitty, 50
Társkereső Debrecen
Ircsi, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek12
Szeretni és Szeretve lenni! Keresem, /de nem minden áron/ őszinte, hűséges társam, akivel közösen megosztjuk az élet örömeit és bánatát! Akiben még bízni is lehet! Csendes, de vidám földön járó nő vagyok. Ha az ember a társától szeretetet kap és ad, akkor szívesen lesz vele a "szűkös időkben" is. Már sajnos, nagyon ritkán lehet látni "öregeket, kézen fogva menni ", pedig milyen megható, nem.!? Olyan ne keressen, aki csak ígérni tud. Nem vágyom sokra csak szeretetet, megbecsülést, kapni és...
Ircsi, 55Születésnapi torta
Társkereső Debrecen
Születésnapi torta Születésnapja volt
István, társkereső Debrecen
Fényképek1
Szeretem a társasjátékokat, a filmeket, animéket, a sportot, testmozgást, a mély beszélgetéseket. Hasonló érdeklődési körökkel rendelkező hölgyet keresek.
Társkereső Debrecen
Pisti, társkereső Debrecen
Fényképek4
"A megfelelő nővel semmi sem állíthat meg. Egyenesen a tetejére tudnék menni. "
Pisti, 41
Társkereső Debrecen
Akarki, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek2
Kedves, intelligens vagyok, párt keresek. :) Nem pártot :) hanem olyan személyt aki a társam lenne az életben. :)
Társkereső Debrecen
Zsolt, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek7
Keresem azt a nőt, aki megbecsült és elfogad. Jelenleg építőipari vállalkozóként dolgozom. Kreatív ember vagyok, aki a semmiből is képes csodát művelni. Mások szerint Jó humorral áldott meg a sors. Ismerj meg, nem fogod megbánni! Két gyermek édesapja vagyok, akik nem élnek velem.
Zsolt, 42
Társkereső Debrecen
Danielle, társkereső Debrecen
Fényképek1
Kitartó vagyok mindenben, keresem a kihívásokat
Társkereső Debrecen
Zsolt, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek7
Szia! Zsolt vagyok, két gyermek édesapja, akik már nem élnek velem. Kreatív ember vagyok, aki a semmiből is képes csodát művelni. Mások szerint Jó humorral áldott meg a sors, ismerj meg, nem fogod megbánni!
Zsolt, 42
Társkereső Debrecen
Kati, társkereső Debrecen
Fényképek12
Özvegy vagyok. Feltétlen őszinteséget várok el. Romantika JÓZAN ÉLET megbízhatóság barátot keresek NEM ÖSSZEKÖLTÖZÉST. A fotód ugye nem régebbi egy évnél.. ugye egyedülálló vagy? Ennyivel tiszteljük meg egymást.
Kati, 73
Társkereső Debrecen
Tamás, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek6
Meg kell tudni, mint ahogy nekem is másról. Írni mindenki tud :)
Tamás, 53
Társkereső Debrecen
Krisztián, társkereső Debrecen
Fényképek1
Keresek egy(!) társat, egy igazi TÁRSAT aki a mindenem.. jóban rosszban. Legyen őszinte, legyenek érzései. Tudjon nevetni, sírni, szeretni... Hiányoznak a közös séták kéz a kézben, egy ölelés egy simogatás, hogy érezzem a szereteted, hogy adhassak, hogy boldognak, vidámnak lássalak. Ha kapsz egy puszit, ne tartsd gyerekesnek, ha kapsz egy szál rózsát ne mondd hogy nyálas... Romantikus vagyok? Hm.., de ragaszkodó, szeretetre vágyó és viszonozó (!) is. Nagyon tudok szeretni.. KB ennyi!
Társkereső Debrecen
Margit, társkereső Debrecen
Fényképek4
túlsulyos örök optimista vidám mindig őszinte nő vagyok
Margit, 58
Társkereső Debrecen
Julianna, társkereső Debrecen
Fényképek3
Magamról! Egy romantikus őszinte nő vagyok. Keresem a párom.
Társkereső Debrecen
Katalin, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek2
Számomra a megfelelő társ?. Az aki nem bakancsos, hátizsákos hölgyet keres. Van attól szebb, csodálatosabb?. mikor egy férfi kellőképpen tud egy nőt tisztelni értékelni, együttműködni...és ha mind ezt ki is mutatja, hát az maga a tökély a minden.
Társkereső Debrecen
Sára, társkereső Debrecen
Fényképek1
Sára vagyok, korban hozzám illő, tisztességes, egyenes, komoly társam keresem.
Sára, 91
Társkereső Debrecen
Róbert, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek1
Szeretnék már egy komoly kapcsolatot egy rendes, normális lánnyal. Általában odaadó, romantikus vagyok azzal aki viszonozni is tudja.
Társkereső Debrecen
Lajos, társkereső Debrecen
Fényképek1
szia..nem fényezem magam ha kicsitt is érdekelek irj és majd lesz ami lesz. Végűl is mit veszithetsz?
Lajos, 44
Társkereső Debrecen
Ferenc, társkereső Debrecen
Fényképek2
Komoly kapcsolatot keresek,
Ferenc, 65
Társkereső Debrecen
Kissernőkarikaturist, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek15
Ami még nem vagyok : nyüzsgő, bulis, ezért ragadom meg ezt az alkalmat, hogy társ-keressek. Ami vonz: a trópusok, tenger, akvarisztika, búvárkodás, etológia, "érintetlen természet", rajz, fotózás, NETen szörfözés,. Szeretek, úszni, termál fürdőkben áztatni a.. Remélem, AKI hozzám való, érti! Egy perc is túl sok ahhoz, hogy elvesztegessük!Köszönöm, hogy adatlapom olvasására áldoztál ennyit. Mindenkinek van gondja! Több-kevesebb, ha nem lenne, akkor nem tudnánk értékelni az élet apró örömeit-...
Társkereső Debrecen
Miklós, társkereső Debrecen
Fényképek1
Rendes, korrekt ember vagyok! Sok barátom van, környezetemben tisztelnek. Szeretem a munkám, sok társadalmi munkát is végzek. Hobbim a horgászat.
Társkereső Debrecen
Barnabás, társkereső Debrecen
Fényképek3
Üdvözöllek az oldalamon. mindenre nyitott vagyok, csak merj megismerni. :).
Társkereső Debrecen
Agárdi, társkereső Debrecen
Fényképek5
Debreceni vagyok, Debrecenbe élek. Komoly kapcsolatot keresek.
Társkereső Debrecen
Születésnapi torta Születésnapja volt
Regii, társkereső Debrecen
Fényképek3
:)
Regii, 28
Társkereső Debrecen
Eniko, társkereső Debrecen
Fényképek1
Szia! Nagyon intelligens és különleges vagyok. A végzettségem óvodai dajka, illetve kozmetikus. Továbbtanuló vagyok.
Eniko, 40
Társkereső Debrecen
Tibor, társkereső Debrecen
Fényképek1
A legjobb...
Tibor, 50
Társkereső Debrecen
Attila, társkereső Debrecen
Fényképek3
Szia. Írhatnék regényt ide.....a személyes találkozó híve vagyok, a szem tükre miatt. Tisztelet , becsület.......talán így
Attila, 48
Társkereső Debrecen
John, társkereső Debrecen
Fényképek1
Magyarország területen keresem a párom. Kizárólag komoly kapcsolatot keresek. Őszinteség, tisztelet, figyelem nálam alapvető. Olyan társat keresek, aki a szó szoros értelmében társ akar lenni. Kölcsönös szimpátia alapján válaszolok. Szeressen és akkor szeretve lesz. Komoly párkapcsolatot szeretnék. Megbízható, türelmes és megértő. Szeressen beszélgetni. Remélem itt sikerül megtalálnom azt a személyt akivel közösen tervezhetjük a jövőnket. Tudj szeretni, tisztelni és becsülni. Legyenek tervei,...
John, 77
Társkereső Debrecen
Niky, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek10
Aktív friss nyugdíjas nő vagyok. Szeretem a társaságot klb. programokat, kirándulni, táncolni. Őszinte, optimista, vidám természetű, de komoly gondolkodású, magamra és társamra is igényes vagyok. Szeretem a rendet körülöttem és a harmóniát. Kizárólag debreceni egyedül élő, rendezett anyagiakkal rendelkező úriembert keresek komoly kapcsolatra. Közös legyen az érdeklődési körünk.
Niky, 74
Társkereső Debrecen
Laci, társkereső Debrecen
Fényképek1
Őszinte egyenes embernek tartom magam akinek nincs pókerarca, pedig már sokszor szükség lett volna rá. Nehezen ismerkedek. Igyekszem a földön járni... Kicsit maximalista , műszaki ember vagyok és ezt a munkámban élem ki. Film és zenefüggő vagyok. Időnként sokat dolgozok, ami nem kedvez a párkapcsolatok kezdeti időszakában.
Laci, 50
Társkereső Debrecen
Andrea, társkereső Debrecen
Fényképek7
Hogy ki vagyok? A legártatlanabb angyalod.., vagy a kísértésbe vitt démonod..! A barátod.., vagy az ellenséged..! A szikrázó napsütés, ami beragyogja életed.., vagy a sötét éjszaka, amiben örökre elveszel..! A szerelmed, aki mellett mindennap fel akarsz ébredni.., vagy a szeretőd, akinek a szíve sosem lesz a Tiéd..! A pillangók, amik a hasadban repkednek.., vagy az arcodon lefolyó könnycseppek..!
Andrea, 56
Társkereső Debrecen