Debreceni társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi debreceni társkeresőt is.
Kismargó, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek14
Ismerkedem mert nö vagyok, az élet sója megtanított a jóra jó, a zene, jó a tánc, jó az elsö randi, jó az elsö kézfogás, jó az elsö ölelés, jó az elsö csók, jó a séta valakivel, jó beszélgetni valakivel. Nyitsd meg szivemet meg ismered lelkemet,ezek csak képek nézheted, nem vagyok tökéletes mint ahogy senki sem,de álmodni jó és lehet, ha neked ez nem jön be akkor pá édes.
Társkereső Debrecen
Jozsef, társkereső Debrecen
Fényképek1
Szia Szathmári József vagyok Hajdúszoboszlón lakom van gyerekem 14 15 évesek velem élnek fiú lány csak komoly kapcsolatot keresek.
Jozsef, 49
Társkereső Debrecen
Duska, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek3
Társat keresek, a hétköznapok szürkeségéhez. Nem kalandozó.
Társkereső Debrecen
Levi, társkereső Debrecen
Fényképek3
Sziasztok!
Levi, 27
Társkereső Debrecen
Péter, társkereső Debrecen
Fényképek3
Kedves,de kicsit zárkózott fiú vagyok.
Péter, 50
Társkereső Debrecen
Anna, társkereső Debrecen
Fényképek3
Fiatalos nyugdíjas.
Anna, 62
Társkereső Debrecen
László, társkereső Debrecen
Fényképek1
Sziasztok!Én csakis komoly kapcsolatot keresek!Ha szeretnél meg ismerni,akkor írj!Ha színpáia kölcsönös akkor válaszolni fogok!
Társkereső Debrecen
Attila, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek2
Ha megismer az a valaki, minden kiderül! Még valami, a kutyámat nagyon szeretem!
Attila, 51
Társkereső Debrecen
Tündi, társkereső Debrecen
Fényképek1
Szeretném megtalálni a másik felem...:)
Tündi, 41
Társkereső Debrecen
Marco, társkereső Debrecen
Fényképek1
Téged kereslek, ha bármelyik pont igaz rád (vagy akkor is, ha nem :D): -neked is lételemed az önirónia és a szarkazmus (az is elég, ha 'csípod' :D) -hallottál már Darth Plaugeis tragédiájáról -tudod mi az a trollfoci -szereted a sört (-szereted az alkoholt) -szereted a Bëlgát -láttad a Csillagkapu összes részét (van egy pár :D) -nem tetszett a Trónok harca utolsó évada -olvastad a Trónok harcát -tudsz idézni a Mónika/Balázs Showból Nem kizáró ok, ha tudsz csocsózni, mert én nem tudok :DD
Marco, 26
Társkereső Debrecen
Tomi, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek1
Ember vagyok jó és rossz tulajdonságokkal. Sok mindent be lehet állítani pozitív és negatív nézőpontból is. Nagyon fontosak számomra azok az emberek, akik közel állnak hozzám. Nem biztos, hogy nagyon sokan vannak, de értük mindent megtennék, és tudom, hogy ugyanezt várhatom tőlük is. Szeretek segíteni másoknak, sok minden van ami nem mérhető pénzben. Szükség van rá, hogy néha meg tudjunk állni, és egy kicsit körbe nézni, kiszakadni a mindennapokból és észrevenni a hibákat. Szeretek...
Tomi, 40
Társkereső Debrecen
Niky, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek10
Aktív friss nyugdíjas nő vagyok. Szeretem a társaságot klb. programokat, kirándulni, táncolni. Őszinte, optimista, vidám természetű, de komoly gondolkodású, magamra és társamra is igényes vagyok. Szeretem a rendet körülöttem és a harmóniát. Kizárólag debreceni egyedül élő, rendezett anyagiakkal rendelkező úriembert keresek komoly kapcsolatra. Közös legyen az érdeklődési körünk.
Niky, 73
Társkereső Debrecen
EDIT, társkereső Debrecen
Fényképek1
EDIT VAGYOK A NŐK KEDVEZMÉNYÉVEL MÁR IMMÁR NYUGDIJASKÉNT. SZERETNÉM MEGTALÁLNI MÉG A BOLDOGSÁGOT HISZEM SIKERÜL. EGYEDÜL ÉLEK ÉS TÁRSRA VÁGYOM VÁRLAK
EDIT, 64
Társkereső Debrecen
Lenke, társkereső Debrecen
Fényképek1
Később elmondom.
Lenke, 68
Társkereső Debrecen
Imre, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek4
Két ember közt legrövidebb út a mosoly! Lehet élni talán vidámság, humor nélkül is, de minek. Az élet sajnos túl rövid ahoz, hogy a hátralevő részét egyedül töltsük el, hiszen a baj, a bánat ha ketté osztják már csak felényi, de az örömöt két ember megduplázza, nem? Hiszek abban, hogy jobb adni mint kapni, hiszen ha adsz a szíved van tele, ha kapsz akkor a kezed! Hasonlóan vidám, romantikus partnerem keresem roppant kölcsönös szimpátia esetén a lehető leghosszabb távra!
Imre, 53
Társkereső Debrecen
Zsolt, társkereső Debrecen
Fényképek3
Jó szívű, illedelmes, tisztelettudó férfi vagyok! A barátaim sokszor csak mosolymozgalomnak hívnak (nem véletlen), de persze nekem is vannak rosszabb napjaim.
Zsolt, 32
Társkereső Debrecen
Zsolt, társkereső Debrecen
Fényképek1
Kompromisszum nélkűl!
Zsolt, 58
Társkereső Debrecen
Piroska, társkereső Debrecen
Fényképek13
Az ember csak akkor értékeli igazán a boldogságot, Ha már a boldogtalanságba is belekóstolt.
Társkereső Debrecen
Márti, társkereső Debrecen
Fényképek5
Vidám természetű mosolygós optimista nő vagyok! Szeretem a természetet kirándulást túrákat! Keresem társamat akivel szabadidőmet kellemesen eltölthetem! Később komolyabb kapcsokat is lehet! Várom jelentkezésedet! Talán megtalállak!
Márti, 48
Társkereső Debrecen
Imi, társkereső Debrecen
Fényképek8
Sziasztok! Komoly tartós hosszútávú kapcsolat remènyèben regiszráltam erre az oldalra! Bizok benne itt megtalálom azt a nőt akit keresek ès akár közös jövőnk cèlunk is lehetne együtt! Règóta keresem az igazit de sajnos eddig mèg nem találtam meg. De a remèny hal meg utoljára:). Mottom: Èlj a mának ki tudja mit hoz mèg a holnap. :)
Imi, 35
Társkereső Debrecen
Ferenc, társkereső Debrecen
Fényképek2
Komoly kapcsolatot keresek,
Ferenc, 64
Társkereső Debrecen
László, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek6
Jelölj meg ha szimpatikus vagyok s úgy gondolod elviselnél párodként! Dolgozó, füst és ital mentes, barátságos srác vagyok. Kedvelem a 80-90-es évek zenéit, filmjeit, szeretek kirándulni. Hobbim az amerikai autóm és flipperezés, illetve arcade játékok. Ezek felújítását is szívesen végzem akár saját, akár baráti/ismerősi vagy munkahelyi gépekről legyen szó. Kicsit sokat beszélek. Keresem a hozzám jellemben illő mosolygós, szerető társat egy fiatal vékony vagy átlagos szerény lány személyében!
Társkereső Debrecen
Zsolti, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek4
Mozgásban lenni, szeretek úton lenni, útközben megállni és felfedezni. Ugyanakkor szeretek néha egész nap az otthon védelmében lenni, napokig ki sem mozdulni. Szenvedélyem az élet, nem bírnék egy sablonos, monoton és folyton ismétlődő életet élni. Szeretnék sok helyre eljutni és sokmindent kipróbálni, de ez csak a megfelelő társal lenne az igazi.
Zsolti, 38
Társkereső Debrecen
Barnabás, társkereső Debrecen
Fényképek3
Üdvözöllek az oldalamon. mindenre nyitott vagyok, csak merj megismerni. :).
Társkereső Debrecen
István, társkereső Debrecen
Fényképek3
Nem cicababát keresek. Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Fontos a humor és az intellektus.
Társkereső Debrecen
Krisztián, társkereső Debrecen
Fényképek1
Keresek egy(!) társat, egy igazi TÁRSAT aki a mindenem.. jóban rosszban. Legyen őszinte, legyenek érzései. Tudjon nevetni, sírni, szeretni... Hiányoznak a közös séták kéz a kézben, egy ölelés egy simogatás, hogy érezzem a szereteted, hogy adhassak, hogy boldognak, vidámnak lássalak. Ha kapsz egy puszit, ne tartsd gyerekesnek, ha kapsz egy szál rózsát ne mondd hogy nyálas... Romantikus vagyok? Hm.., de ragaszkodó, szeretetre vágyó és viszonozó (!) is. Nagyon tudok szeretni.. KB ennyi!
Társkereső Debrecen
Rezső, társkereső Debrecen
Fényképek3
Szia! Rezsőnek hívnak. Általában csendes és nyugodt vagyok, és figyelek a körülöttem lévő emberekre. De csendességem mellett is vannak nagy és mély érzéseim. Munkaidőmben az egyetemen tanítom a fiatalságot, szabadidőmben regényt vagy verseket olvasok, nyelveket tanulok, táncórára járok vagy a barátaimmal az erdőben futunk.
Rezső, 43
Társkereső Debrecen
András, társkereső Debrecen
Fényképek4
Elég határozott egyéniség vagyok, komoly kapcsolatra vágyom.
Társkereső Debrecen
Debora, társkereső Debrecen
Fényképek8
Fiatalos, vidám, kedves, romantikus és szeretetre méltó vagyok szerintem és a barátaim szerint is.
Társkereső Debrecen
Prémium tagság Prémium tag
Kissernőkarikaturist, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek15
Ami még nem vagyok : nyüzsgő, bulis, ezért ragadom meg ezt az alkalmat, hogy társ-keressek. Ami vonz: a trópusok, tenger, akvarisztika, búvárkodás, etológia, "érintetlen természet", rajz, fotózás, NETen szörfözés,. Szeretek, úszni, termál fürdőkben áztatni a.. Remélem, AKI hozzám való, érti! Egy perc is túl sok ahhoz, hogy elvesztegessük!Köszönöm, hogy adatlapom olvasására áldoztál ennyit. Mindenkinek van gondja! Több-kevesebb, ha nem lenne, akkor nem tudnánk értékelni az élet apró örömeit-...
Társkereső Debrecen
Peter, társkereső Debrecen
Fényképek1
Találkozz a könnyed emberrel, aki nagyon földhözragadt és jó humorérzékkel rendelkezik. Kedves és gondos embernek tartom magam, aki nagyon érthető. Szeretek új emberekkel megismerkedni, helyeken felfedezni és több kultúrát megismerni.
Peter, 59
Társkereső Debrecen
Tibor, társkereső Debrecen
Fényképek4
Nyugdíjas mozdonyvezető,élettársam meghalt,gyermekem külföldön!
Tibor, 69
Társkereső Debrecen
Beni, társkereső Debrecen
Fényképek5
Önmagamra és környezetemre tiszta,pedás,rendes,becsületes,romantikus ember vagyok. Keresek az életem hátra lévő részére,egy megértő szerethető társat! Távolság nem számit! Ott szeretnék élni ahol a boldogságot megtalálom! Nálam vagy nálad? Nem laza kapcsolatott keresek!!!
Beni, 72
Társkereső Debrecen
István, társkereső Debrecen
Fényképek1
Szeretem a társasjátékokat, a filmeket, animéket, a sportot, testmozgást, a mély beszélgetéseket. Hasonló érdeklődési körökkel rendelkező hölgyet keresek.
Társkereső Debrecen
Jani, társkereső Debrecen
Fényképek1
Sziasztok. Én egy 37 éves állatokkal foglalkozó, természetet kedvelő normális értékrendekkel rendelkező férfi vagyok. Komoly, tartós kapcsolat céljából regisztráltam. Az egy éjszakás kalandok nem jöhetnek szóba.
Jani, 38Prémium tagság
Társkereső Debrecen
Prémium tagság Prémium tag
Kálmán, társkereső Debrecen
Fényképek2
Szia kedves látogató örülök, hogy benéztél. Én egy kedves őszinte srác vagyok aki szeretne egy komoly kapcsolatot. Igaz nem vagyok valami jó képű de hűséges vagyok. Ha felkeltetem érdeklődésedet kérlek írj. Szia
Társkereső Debrecen
Lélekvarázs, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek3
Megértő, optimista, vidám, pozitív fejlődésre nyitott életszemléletem, - értékrendem: bizalom, szeretet, tisztelet. Szeretek utazni, táncolni, úszni, megismerni új dolgokat.. .. .
Társkereső Debrecen
Zsuzsanna, társkereső Debrecen
Fényképek4
Nagyon tudok szeretni, de nagyon önálló is vagyok. Ha nem akarsz irányítani, akkor kapsz meg mindent..ez egy nagyon egyszerű képlet, vagy mégsem?!
Társkereső Debrecen
Stallonexxx, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek3
Elváltként új társam keresem.
Társkereső Debrecen
Pedro, társkereső Debrecen
Fényképek3
Kedves látogatók Pedroként ismernek az emberek, aki képes varázsolni, hol kézzel, hol szívvel. Életemben a számok játszanak nagy szerepet. Kíméljen az aki nem természetes, nem őszinte, nem becsüli meg azt, ami van.
Pedro, 29
Társkereső Debrecen
Klári, társkereső Debrecen
Fényképek3
Ápolt, önmagára igényes, intelligens, humort kedvelő, egyszerű hölgy vagyok. Keresem társam, hasonló adottságokkal rendelkező férfi személyében. Szeress beszélgetni, legyél nyitott a világ dogaira.
Klári, 71Prémium tagság
Társkereső Debrecen
Prémium tagság Prémium tag
József, társkereső Debrecen
Fényképek3
Sziasztok József vagyok Debrecenből, itt élek és itt is dolgozom. Hobbijaim: olvasás, internetezés, filmnézés, fényképszerkesztés, dokumentum filmek is érdekelnek. Kirándulás, séta, természetjárás. Tág az érdeklődésem. Komoly kapcsolatot keresek.
Társkereső Debrecen
Adam, társkereső Debrecen
Fényképek3
Üdvözlet komoly kapcsolatot keresek Bátran írj ha van, kérdésed hogy többet meg tudj rólam.
Adam, 24
Társkereső Debrecen
Béci, társkereső Debrecen
Fényképek9
Általában jó kedélyű de őszinte srác vagyok szeretek sétálni csavarogni ,néha bulizni sportolni pl: aludni vicc !!!
Béci, 47Születésnapi torta
Társkereső Debrecen
Születésnapi torta Születésnapja volt
Krisz, társkereső Debrecen
Fényképek1
Sziasztok. Ismerkednék Debrecen és környéki nőkkel.
Krisz, 36
Társkereső Debrecen
Green, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek3
Rossz vagyok...de használható! Csak azt akarom megkapni,amit meg is lehet kapni.. Minden jónak én ugyan nem vagyok/leszek elrontója.. Közelebb akarok kerülni a távolhoz..
Társkereső Debrecen
Tamás, társkereső Debrecen
Fényképek12
Őszinte, becsületes, ápolt, intelligens, vidám természetű, szeretetet adni és kapni vágy férfi vagyok. Fiatalos, igényes. Számomra a legfontosabb belső emberi érték, a becsület, a hűség és a bizalom. Szeretnék egy szeretettel és szerelemmel teli boldog pár/társkapcsolatot. Komoly kapcsolatra vágyom. Mély érzésű és romantikus vagyok! Várom hozzám illő érzéki hölgy jelentkezését!
Tamás, 66
Társkereső Debrecen
Kata, társkereső Debrecen
Fényképek5
SPORTOS ,VIDÁM,ÉLET-EMBERSZERETŐ. IMÁDOM AZ OTTHONOM,A BARÁTAIM--JÖVÖK-MEGYEK.MAGAM LÁTOM EL ÖNMAGAM.--SOK TEENDŐM VAN,KERTES OTTHONOM VAN- SZÁMOMRA A BIZALOM,ÉS AZ ŐSZINTESÉG ELENGEDHETETLEN. SZERETEM A RENDET,TISZTASÁGOT:TESTBEN-LÉLEKBEN IS.!
Kata, 71
Társkereső Debrecen
Sára, társkereső Debrecen
Fényképek1
Sára vagyok, korban hozzám illő, tisztességes, egyenes, komoly társam keresem.
Sára, 89
Társkereső Debrecen
János, társkereső Debrecen
Fényképek8
Sokat dolgozom! Szeretem a zenét, a jó bulikat!
János, 67
Társkereső Debrecen