Veszprém társkereső

Veszprémi társkereső nők

Anami, társkereső Veszprém
Fényképek1
Leendő párom Veszprém környékén keresem. Barátaim szerint őszinte és szókimondó vagyok, ugyan ezt várom a páromtól is, nyitott vagyok az élet minden területén. Mivel én is emberből vagyok nekem is vannak jó és kevésbé jó tulajdonságaim. Nem kalandot keresek, hanem végre egy igazi társat, hogy szerethessek és szeretve legyek. Elengedhetetlen a humor, hiszen szerintem az egy fokmérő egy kapcsolaton belül, hogy mennyit nevetünk a párunkkal. Pozitív beállítottságú vagyok és ismerkedni vagyok itt....
Anami, 36
Társkereső Veszprém
Zsóka, társkereső Veszprém
Fényképek3
Elsősorban Veszprémi, Veszprém környéki partnert keresek,. őszinte, bizalomra épülő kapcsolatra, lelki társra vágyom. Keresztény értékrend szerint élem az életem, római katolikus vagyok és gyakorlom is a vallásom. Kérem, a szex-mániások kerüljenek.
Zsóka, 58
Társkereső Veszprém
Eni, társkereső Veszprém
Fényképek1
Nehéz Magamat jellemezni, inkább ismerj meg Komoly kapcsolatot keresek Veszpremi kornyekiek irjanak Nem tavkapcsokatot keresek
Eni, 44
Társkereső Veszprém
Zsuzsanna, társkereső Veszprém
Fényképek5
30 éves vagyok rövid kék szem,csokis barna haj.Veszprémben lakom.Jelenleg Nemesvámoson dolgozom a Relabornál.Szeretek moziba járni,kirándulni,beülni egy kávézóba s jókat beszélgetni.Keresem a párom komoly kapcsolat reményében.
Társkereső Veszprém

Veszprémi társkereső férfiak

Zoltán, társkereső Veszprém
Fényképek1
Veszprém környékén keresem magamnak a szerelmet. Fontos számomra a humor és a pozitív szemlélet. Remélem megtalálom a társam, a nagy Ő-t, aki engem keres. Preferálom a klasszikus családi szerepeket. Ne légy tökéletes én sem vagyok az. Hosszútávú kapcsolat reményében vagyok itt. Vidám természetű, gyengéd, de szenvedélyes. Vidám, őszinte és optimista vagyok. Fiatalos, vidám, spirituális beállítottságú ember vagyok. Szeretnék ismerkedni normális értékrenddel rendelkező emberrel. Energikus és...
Társkereső Veszprém
Péter, társkereső Veszprém
Fényképek1
Születésnapi torta Születésnapja volt
Komoly társam Veszprém környékén keresem. Komoly kapcsolatot keresek egy hűséges társ személyében. Fiatalos, energikus, kedves, életvidám vagyok. Akinek esetleg felkeltettem az érdeklődését írjon rám és többet tudhat meg rólam. Egyszerűen csak megélni szeretném a napokat, heteket éveket. A hosszú távú kapcsolat érdekel. Nyugodt, kiegyensúlyozott, barátságos. Kedvenc kikapcsolódásom az élményfürdőzés. Remélem megtalálom a társam, a nagy Ő-t, aki engem keres. Hiszem, hogy mindenkinek arra van...
Péter, 39ElérhetőSzületésnapi torta
Társkereső Veszprém
Születésnapi torta Születésnapja volt
Tamás, társkereső Veszprém
Fényképek1
Hallássérült vagyok, özvegy és két fiam iker 9 évesek, együtt élek! Veszprémben lakom. Lakásom tulajdonos, külön szüleim!Mindig jókedvű vagyok. Szerencsejáték dolgoztam. Szakmám asztalos. Szeretem Kirándulni, utazni, biciklizni. Minden tudok főzni.
Tamás, 44
Társkereső Veszprém
Áron, társkereső Veszprém
Fényképek1
Veszprém környékén keresek magamnak társat. személyesen találkozásban hiszek. Már nagyon szeretném megtalálni a páromat. Szeretek új embereket megismerni. Szívesen elmondok mindent magamról, ha kölcsönösen szimpatikusnak találjuk egymást. Kedvenc elfoglaltságom az edzés a futás a kirándulás.
Áron, 23
Társkereső Veszprém

Társkereső Veszprém: első találkozás

Veszprém rengeteg lehetőséget nyújt az első találkozásra, első randi helyszínéül a társkeresőknek. 417 komoly társkereső keresi párját ebből a városból. Veszprém városában megszámlálhatatlan étterem, szórakozóhely, kávézó, vagy szabadtéri program várja nappal és éjszaka is azokat, akik párt keresnek. Közösen válasszuk ki az első randihely helyszínét, így biztos, hogy maradandó élménnyel gazdagodunk Veszprém városában.A legtöbb egyedülálló társkereső a kávézókat részesíti előnyben, ahol könnyen lehet ismerkedni. Nagyon sokan a szabadtéri programokat is szeretik, ahol aktívan lehet ismerkedni.

Fényképes veszprémi társkereső nők

Gyongy, társkereső Veszprém
Fényképek4
Komoly társkereső vagyok. Szeretnék egy jó társat akivel leélném a hátralevő éveket. Ismerkednék komoly kapcsolat céljából. Mindenképp korombeli társak jelentkezését várom. Számomra nagyon fontos az, hogy leendő párom ne dohányozzon és csak társaságban igyon alkoholt Komoly érett gondolkodású társra vágyom akire lehet számítani mindenben és nem hagy magamra. Szeretem a barátaimat, a csendet és nyugalmat, kirándulni, nevetni
Gyongy, 62
Társkereső Veszprém
Gizike, társkereső Veszprém
Fényképek3
Nem őrjítem meg a barátaim, de hiszek a nő és férfi között lévő őszinte barátságban. Szerintem minden egy mosollyal kezdődik, azután amikor egymás szemébe nézünk akkor minden már el is dőlt, egy pár másodperc alatt. Focit is megnézem tévében ha leendő társamat érdekli. Vidám természetű vagyok. A sok beszéddel megőrjítem a barátaimat. A cél tartós kapcsolat lenne. Szeretnék ismerkedni és komoly társat találni. Imádok túrázni, utazgatni. Szeretnék ismerkedni normális értékrenddel rendelkező...
Gizike, 72
Társkereső Veszprém
Márta, társkereső Veszprém
Fényképek3
Szeretnék korban hozzámillő nemdohányzó, intelligens emberrel megismerkedni. Ki tudja, mi lesz belőle. Egészségügyi nyugdíjas vagyok, nem zavar egy két rendellenesség. Gondoskodó, tisztaság kedvelő vagyok.
Márta, 74
Társkereső Veszprém
Gyöngyi, társkereső Veszprém
Fényképek1
Nyitott, vidám alaptermészetű vagyok. Szeretem a jó társaságot, színházat, koncerteket, utazást, tengert, Balatont. Vannak hibáim és sok jó tulajdonságom is.
Társkereső Veszprém

Fényképes veszprémi társkereső férfiak

István, társkereső Veszprém
Fényképek1
Szanlikus, kolerikus személyiség vagyok, nehezen nyílok meg. Ezért is a mottóm: Légy titokzatos, annál érdekesebb vagy. Az elvárásom inkább veszprémi vagy a körüliekkel, ismerkednék.
Társkereső Veszprém
Ferenc, társkereső Veszprém
Fényképek1
Ferencnek hívnak, Veszprémben élek rendezett jó körülmények közt.Nyugdíjas vagyok, egyedül élek szeretek utazni, Tenger-hegyek és még sok minden...
Ferenc, 66
Társkereső Veszprém
Roland, társkereső Veszprém
Fényképek5
Szia! Roland vagyok, Veszprémben lakok, itt végeztem el az egyetemet, és most web fejlesztőként dolgozok. Szeretek rock és metál zenét hallgatni, filmezni, gamelni, ismerkedni. Komoly kapcsolatra keresek társat.
Roland, 30
Társkereső Veszprém
István, társkereső Veszprém
Fényképek1
Prémium tagság Prémium tag
Kissé konzervatív szemléletű, vagyok és nem igen értek egyet az ezzel a rohanó világgal. Szeretem az egyszerűséget a teremtett rendet, és igazságot. Nagy a bizalmam és őszinteségem az emberek iránt nekem ilyen a természetem.
Társkereső Veszprém
Prémium tagság Prémium tag

50 feletti veszprémi társkereső nők

Aniko, társkereső Veszprém
Fényképek1
Romantikus alkat vagyok. Szeretek főzni, sütni, kertészkedni, táncolni, kézműveskedni. Szeretek vezetni, kirándulni. Komoly kapcsolatot keresek.
Aniko, 59
Társkereső Veszprém
Kata, társkereső Veszprém
Fényképek1
Mottóm: Szeretni és Szeretve lenni.
Kata, 58
Társkereső Veszprém
Aranka, társkereső Veszprém
Fényképek3
Elég érzékeny emberke vagyok. Sokat sirdogálok, de amikor nevetek, még a szemeim is kacagnak, és ezt imádják benem a barátaim.
Aranka, 61
Társkereső Veszprém
Zsuzsa, társkereső Veszprém
Fényképek6
Fontos számomra az őszínteség és a bizalom. Ezek nélkül nincs boldog kapcsolat. Jó valakit szeretni és jó, ha szeretnek.
Zsuzsa, 50
Társkereső Veszprém

50 feletti veszprémi társkereső férfiak

Laci, társkereső Veszprém
Fényképek2
Komoly kapcsolat céljából ismerkednék 23 és 35 közötti hölgyekkel. Ha szinpatikus vagyok, írjatok bátran.
Laci, 24
Társkereső Veszprém
Tamás, társkereső Veszprém
Fényképek2
Kedves empatikus személyiség vagyok.
Tamás, 26
Társkereső Veszprém
Attila, társkereső Veszprém
Fényképek3
Élj a mának.
Attila, 47
Társkereső Veszprém
József, társkereső Veszprém
Fényképek4
Üdvözlet komoly kapcsolatot keresek család alapitáshoz gyerek nem akadály. Üdvözlettel Józsi.
Társkereső Veszprém

Kedves Társkereső

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Erdélyi társkereső társkereső oldalon! A legdinamikusabban fejlődő komoly társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap, olyanok akik komolyan gondolják az ismerkedést. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Erdélyi társkereső társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Erdélyi társkereső társkereső adatlapjaira feltöltött adatlapok és képek ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

Ingyenesen megismerhető veszprémi társkereső nők

Zsike, társkereső Veszprém
Fényképek17
Vidám, odafigyelő, korrekt, optimista, segítőkész, szeretetteljes, jó háziasszony, mozgékony, akinek fontos a külső megjelenés mindenkor. Odafigyelek milyen étek kerül az asztalra, kertészkedek, szeretem a virágokat, bokrokat, gyümölcsfákat, imádom a természetet, amely számomra fontos. Zene kedvelő vagyok, könyveket is, művészeteket építészet, festők művei is ide tartozik. Minden rózsaszín máz nélkül szeretnék egy intelligens, érzelmes, értelmes emberrel ismerkedni!
Zsike, 69
Társkereső Veszprém
Beáta, társkereső Veszprém
Fényképek1
Nem a filmbéli és címlapokon szereplő álom pasit keresek és nem a tökéleteset, hanem akivel lehet együtt élni hosszú hosszú éveket és elsősorban légy önmagad, úgy sem lehet mindenkinek meg felelni amennyiben kedves határozott vagy, az nálam alapot ad hogy meg ismerjük egymást.
Beáta, 54
Társkereső Veszprém
Gyöngyi, társkereső Veszprém
Fényképek11
Örökmozgó, Vidám természetű vagyok. Szeretek kirándulni, utazni,
Társkereső Veszprém
Éva, társkereső Veszprém
Fényképek1
Keresem a párom egy 64-70 éves, min. 178 cm magas, intelligens férfi személyében.
Éva, 66
Társkereső Veszprém

Ingyenesen megismerhető veszprémi társkereső férfiak

Geri, társkereső Veszprém
Fényképek7
Egy helyes, kedves, normális csajszit keresek akivel együtt teljesíthetjük majd ezt a flúgos futamot (AKA. élet). Kis lököttség előny. Társ/barát/szerető - izgalmas kombó? Az asszonypajtás nekem játszópajtás; ugorjuk át kézen fogva az árkokat! "Engedd, hogy meztelen válladhoz érjen a vállam", gyönyörködjünk együtt a naplementében! A csomagod dobd az enyém mellé a sarokba, ezután pakoljunk közös hátizsákba. Határozott, őszinte és elfogadó vagyok. Normálisnak mondható értékrenddel rendelkezem.
Geri, 40
Társkereső Veszprém
Attila, társkereső Veszprém
Fényképek1
Szia Én egy őszinte közvetlen jó kedéjű hűséges és humorkedvelő srácnak tartom magamat, keresem hasonló beállítottságú páromat. Amennyiben magadra ismersz és felkeltettem érdeklődésedet kérlek írj rám és ismerjük meg egymást. További szép napot! Szia
Attila, 43
Társkereső Veszprém
Imre, társkereső Veszprém
Fényképek1
Imrének hívnak. Tésen lakom. 29 éves szingli srác vagyok aki élete párját akarja megtalálni akivel boldogan élhet.
Imre, 31
Társkereső Veszprém
Tomi, társkereső Veszprém
Fényképek2
Egy bonyolult kapcsolatból szeretnék talpra állni, a szívemet össze törték, meg csalt át vert hazudott kihasznált az exem. Keresem a nyugalmat, sétákat. Légy pozitív, gyermektelen, független, és tudj szeretni.
Tomi, 33
Társkereső Veszprém

Online veszprémi társkereső nők

Marianna, társkereső Veszprém
Fényképek4
Komoly kapcsolatot keresek! Ismerj meg! :)
Társkereső Veszprém

Elit veszprémi társkereső nők

Niki, társkereső Veszprém
Fényképek3
Sziasztok srácok! ;) Na... először is elég vidám személyiségnek tartom magam, szeretem feldobni a hangulatot. Imádok főzni, mosni, takarítani... naaa jóó.. neem... de főzni tényleg szeretek és állítólag még ehető is ;). Szabadidőm nagy részét a barátaimmal töltöm, lehet szó bulizásról, sütizésről vagy simán csak egy átpletyizett estéről :) Ha felkeltettem az érdeklődésed írj nyugodtan! ;)
Niki, 30
Társkereső Veszprém
Anita, társkereső Veszprém
Fényképek1
érzelmes, szenvedélyes, sport szerető, szeretek főzni, sütni, kiránduló, ismerkednék korombeli fiúval, nagyon tudok szeretni, van 2 kutyusom egy cicám, humoros vagyok, szeretek öltözködni
Anita, 29
Társkereső Veszprém
Adri, társkereső Veszprém
Fényképek10
"Jó bornak nem kell cégér!"
Adri, 46
Társkereső Veszprém
Gabriella, társkereső Veszprém
Fényképek1
Nagyon szépen kérek mindenkit,akinek egy kicsit is szimpatikus vagyok,írjon nekem egy pár sort,ugyanis nem tudom megnézni,kinek tetszem,ki mit küld.Előre is köszönöm mindenkinek!!!
Társkereső Veszprém

Elit veszprémi társkereső férfiak

Zsolt, társkereső Veszprém
Fényképek3
Nem dohányzó kicsit pocakos néha szeleburdi úriember vagyok szeretek kirándulni örök mozgó ezermester.
Zsolt, 55
Társkereső Veszprém
Attila, társkereső Veszprém
Fényképek2
44 éves elvált sokat csalódott, aki szeret sütni főzni, káros szenvedélyektől mentes.
Attila, 47
Társkereső Veszprém
Márk, társkereső Veszprém
Fényképek1
Megismersz akkor úgy is megtudod. 🤷‍️
Márk, 24
Társkereső Veszprém
Csaba, társkereső Veszprém
Fényképek5
Szia! Alapvetően a vidámság, a pozitív életszemlélet jellemez, de, ha nagyon muszáj, tudok komoly is lenni :) Szeretek sportolni, kirándulni, motorozni, moziba járni (az utóbbi években szinte csak mesét nézünk a kisfiammal, aki már nem is annyira kicsi :) ), sőt, még táncolni is szeretek, bár többet kéne gyakorolnunk :) Ha hasonlóan pozitívan gondolkodsz, és a fényképeim sem ijesztettek el, akkor talán egymást keressük :) További szép napot! :)
Csaba, 46
Társkereső Veszprém

Diplomás veszprémi társkereső nők

Adrienn, társkereső Veszprém
Fényképek16
Egyedülálló anyuka vagyok,van egy 2 éves kisfiam(aki mellesleg nagyon szerethető...olyan,mint az anyukája :p)...csak komoly kapcsolatba mennék bele! :) Talán nem ez a pár sor a döntő,de szeretném megtalálni a párom, akivel igazán boldog lehetnék!!! ;)
Társkereső Veszprém
Lisa, társkereső Veszprém
Fényképek3
Kedves, mosolygós, vidám. :) Szeretek sportolni, kirándulni, a szabadban lenni, olvasni, és sütni. :) Szívesen írok magamról bővebben, ha valakit érdekel. Szóval, csak bátran! ... További szép napot Mindenkinek! Liza:)
Lisa, 28
Társkereső Veszprém
Bernadett, társkereső Veszprém
Fényképek6
Rövid leírás magamról: Van két fülem, ezekkel szoktam, többek között, zenét hallgatni. Van két szemem, ezeket az általános felhasználás mellett leggyakrabban olvasásra használom. Egy darab szájjal is rendelkezem, melyet időnként nem rendeltetésszerűen használok, mert elvetemült módon imádok énekelni. (Környezetem szerint kornyikálni Aztán magaménak tudhatok két kezet, valamint két lábat is. Szintén a környezetem szerint, eme alkatrészeket sem mindig használom konvencionálisan, ugyanis...
Társkereső Veszprém
Andy, társkereső Veszprém
Fényképek2
Szia Kedves Látogató! 44 éves, elvált, gyermekét egyedül nevelő nő vagyok. Keresem a párom, akivel kiegészithetjük egymást. Elvárásom, ápolt légy. További szép napot Nektek!
Andy, 53
Társkereső Veszprém

Diplomás veszprémi társkereső férfiak

István, társkereső Veszprém
Fényképek1
Sziasztok ismerkedni szeretnék komoly kapcsolat céljából. :)
Társkereső Veszprém
Zoltán, társkereső Veszprém
Fényképek1
Rendes vagyok, kedves, őszinte. Szeretni nagyon tudok. A páromért bármit. Szeretek verset írni. Bővebb információ üzenetbe.
Társkereső Veszprém
DEZSŐ, társkereső Veszprém
Fényképek3
Dolgozó. egzisztenciával rendelkezem. Társamat keresem. Őszinte, szókimondó embernek tartom magamat. Hűséges és megbízható. Tudok szeretni és nemet mondani. Ha felkeltettem az érdeklődésed, nyugodtan írj. Válaszolni fogok rá.
DEZSŐ, 52
Társkereső Veszprém
Robert, társkereső Veszprém
Fényképek9
"The world without music is like a world without oxygen" - ATB "Amikor a többség balra ment, én jobbra" - Markus Schulz "Don't be a prisoner of your own style" - Armin Van Buuren
Robert, 35
Társkereső Veszprém

Néhány veszprémi társkereső bemutatkozása

"Nem vagyok szegedi és nem hordok kék pólót. A világ legjobb és legösszetartóbb csapatát szeretem, és rajtam kívül több ezren értik amikor azt mondom: Építők! A csapatom legyőzi az ellenfelet, és nem örülök ha az emberek összekeverik Veszprémet Szegeddel. Büszkén gondolok Mocsaira a mesterre, Csárlira és Pericsre a csapat megmentőjére, Cozmára a szárnyaló őrangyalunkra. Szeretem a hangos dudaszót, az MKB mezt és a hálószaggató gólt. Itt szurkolok a Bakony szívében, a BL-ben és a bajnokságban mi vagyunk a császárok és igenis nálunk kéziznek a világ legjobb srácai! MKB VESZPRÉM Én így szeretlek

Veszprémi társkereső nő, fistererika (50)

Kedves Kíváncsi Hölgy, Először is köszönöm, hogy elolvasod a reglapomat! Másodsorban kicsit magamról és vágyaimról: Munka közben kényelmet szakértek, esténként szeretek futni és egy jó filmet megnézni, hétvégén bringázni és sokat autózni. Néha szarkasztikus vagyok, de legalább kimondom amit gondolok. Munkatársaimat alkalmanként kiakasztom vele, de azért bírnak :-) Igen, nagyon sokat dolgozom! De hát mi a búbánatot csináljak... Nem szeretem lógatni a lábam és hát komoly célokat tűztem ki, amik nem pottyannak csak úgy az ölembe. Partnerem legyen különleges valamiben, akire felnézhetek és csodálattal tölt el. Akár a munkájában, akár egy hobbi, vagy az egész lénye. Inkább komoly kapcsolatra vágyom, mint futó kalandok sorozatára, de ezt előre úgyis szinte lehetetlen megjósolni. Jó embernek tartom magam, akiből - a partneremtől függően - szinte bármit ki lehet hozni. Ha írsz, szívesen válaszolok, vagy személyes találkozóról is lehet szó. Veszprémben élek, de a távolság - tapasztalatom szerint - nem akadály, amennyiben komoly érzelmek alakulnak ki. Dióhéjban ennyi, a többit személyesen, vagy privát levélben... :-) Krisztián Ui.: Mindenkinek sok szerencsét kívánok, hogy megtalálja az igazit és boldogan éljenek együtt! Én még hiszek a jó győzelmében, a gonosz bukásában és hogy mindenkinek van egy párja valahol... (Mint a "borsó meg a héja" by Forest Gump)

Veszprémi társkereső férfi, Majkel Fletli (45)

Életvidám, fiatalos, széles érdeklődési körű, mások által csinosnak mondott veszprémi nő vagyok. Nagyon szeretem a zenét, olvasok, verseket írok, kórustag vagyok. 3 lányom van, egy velem él, a két idősebb Olaszországban, ahol gyakran meglátogatom őket, szeretek utazni. Adventista vallású vagyok. Hasonló érdeklődési körű, vallásos beállítottságú Férfi jelentkezését várom, kizárólag komoly kapcsolat céljából.

Veszprémi társkereső nő, Zsuzsa (72)

Sziasztok! Komárom-Esztergom megyében lakom, Nagyigmándtól 6 km-re. Veszprémben tanulok a Pannon Egyetemen, programtervező informatikus szakon. Sokan nem értik, hogy mit kereshet egy lány ilyen szakon. Igaz, néha én sem... :D Kedves, aranyos csajnak tartom magam. Viszont nekem is vannak rossz napjaim, de igyekszem nem megbántani azokat, akiket szeretek. Szeretem a romantikus filmeket, de nem zárkózom el egy jó vígjáték vagy thriller elől sem. Kedvenc filmem a Séta a múltba. Imádom Nora Roberts könyveit. Szeretek bulizni, táncolni, egy kellemes estét eltölteni a barátokkal. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra.

Veszprémi társkereső nő, Csillu_86 (35)

Veszprémben tanulok, gazdálkodás és menedzsment szakon. (hivatalosan csak szeptembertől, mert mérnök-informatikus szakról jelentkeztem át.) Szabadidőmben netezek, kutyázok, amcsi sorozatokon ámuldozok vagy nevetek. :) verset olvasok és néha írok, rejtvényt fejtek, zenét hallgatok. Egy iwiwes kvíz eredményéből: "Szeretettel és őszintén fejezed ki magad, és fontos számodra, hogy mások tökéletesen értsenek, mint ahogy te is törekszel arra, hogy megérts, jól érts másokat. " "Amikor az ember a halál küszöbére ér - akármilyen képességekkel, lángelmével, befolyással rendelkezett is -, ha halálos ágyán nem veszi körül szeretet, akkor élete merő kudarc volt, és halála hideg borzalom. " úgyhogy figyeljünk oda egymásra! …Van úgy , hogy megfeszülve erőlködsz… Úgy kell énekelned, hogy ne érdekeljen, kapsz-e érte pénzt, Úgy kell szeretned, mintha sosem bántanának, Úgy kell táncolnod, mintha senki sem figyelne, Szívedből kell jönnie, ha azt akarod, hogy jó legyen.

Veszprémi társkereső férfi, szabogaborka (35)

Én egy Veszprémet és onnan sok mindenkit nagyon imádó, sokat kérdezősködő, néha sok mindennel az agyadra menő, de azért még aranyos, barátokkal lenni/hülyülni/tanulni szerető, sokat elmélkedő, könnyen barátkozós, rendmániás szűz..., a számítógépen terveket készítgetős, sokat dumálni és gyorsan beszélni tudó, gondolatait nem mindig rendezni tudó, mazsolát, tököt, céklát valahogy nem szerető, a cseresznyét, csokoládét viszont imádó, tömegközlekedni sem nagyon szerető, nagyon lassan készülődő de emellett nem késő, és amit nagyon utáló: vissza nem író, lopkodós, hazudós egyének, zeneileg sokszínű, de mégsem végtelen, Rózsit, a házimacskát kedvenc állattá kinyilvánító, Gyűrűk Urát nagyon szerető, de Harry Pottert nem kedvelő, örökre egyetemistának maradni akaró, elég kitartó és akaratos, és makacs, mint az öszvér, zene nélkül nem tudom mitévő, "Ákosfüggőségben" szenvedő, Főzni kevésbé, de sütni nagyon szerető lány vagyok, És emellett próbálom megtartani, hogy előbb fulladok meg a röhögéstől, mint halok bele a stresszbe... :D

Veszprémi társkereső nő, Ancsa.86 (36)

Szia! Komoly ismerkedés céllal vagyok fent ezen az oldalon. Ha valamit tudni szeretnél rólam akkor kérdezzen nyugodtan! A tucatnyi levelezést nem díjazom annyira,de nem vagyok ellene. A személyes ismerkedést részesítem előnyben hiszen az sokkal élménydúsabb! Írj nyugodtan, hisz mit veszíthetsz??? És ,hogy milyen vagyok? Vedd fel velem a kapcsolatot és mond meg TE! Mindenki másképp ítél meg ,de van közös pont a véleményekben.(Kedves, törődő, figyelmes, érzékeny, gyengéd, udvarias, szeretnivaló,….) Nem túlzok! Tényleg ilyen ember vagyok. Nem kérem ,hogy bízz bennem,hisz messziről jött ember azt mond amit akar. Inkább csak azt kérem,hogy köszönj be hozzám és a többi úgyis alakul. Bakonybélben lakom ami egy csodás hely a Bakony szívében amit körülölel a természet. 2010 Áprilisában költöztem ide Veszprémből,de még mindig Veszprémben dolgozok és a napom nagy részét ott is töltöm. Veszprémet azért jelöltem be lakcímként, mert azt többen ismerik. Na,hogy döntessz? Beköszönsz hozzám ? :) Üdv, Dénes.

Veszprémi társkereső férfi, Mindenes850626 (37)

Sziasztok Lányok én egy őszinte vicces kedves ember vagyok nekem nincs igazi női ideálom olyan lányt keresek aki tartós kapcsolatot keres én egy biztos pont leszek az életedben szeretek kirándulni sokat sétálni este a legszebb a város kedvenc helyem a veszprémi vár szeretek moziba járni imádom a zenét lehet hogy nem vagyok 1 Adonisz de úgy vélem mindenkinek van egy ideálja ha esetleg fel keltetem érdeklődéseteket nyugodtan írjatok esküszöm válaszolok minden kép.

Veszprémi társkereső férfi, Bandita88 (34)

(Bakonybélben lakom ,de napközben Veszprémben tartózkodok.) Könnyed és laza természetem van. Olyan valaki vagyok, aki visszafogott nem elemem, hogy a középpontban legyek. Mindig nyugodt és higgadt maradok. Rák a horoszkopom ez is mutatja hogy nyugodt természetű vagyok,család centrikus és igen szeretem ha szeretnek .Nem szeretem a kép mutatást és a hazugságot.nyílt szívű embernek ismernek ha tudok segítek az ismerőseimnek,barátaimnak önzetlenül. És miért vagyok itt? Komoly ismerkedés céllal vagyok fent ezen az oldalon. Ha valamit tudni szeretnél rólam akkor kérdezzen nyugodtan! A tucatnyi levelezést nem díjazom annyira,de nem vagyok ellene.A személyes ismerkedést részesítem előnyben hiszen az sokkal élménydúsabb és több benne az érzelem. Írj nyugodtan, hisz mit veszíthetsz???

Veszprémi társkereső férfi, DonStuby (37)

Ismerkedés, kölcsönös érzelmeken alapuló komoly párkapcsolat, majd családalapítás, férjem keresem. 35 éves vagyok, igényes vagyok a külsőmre, de nem vagyok divatbaba, laza, kényelmes, klasszikus ruhákat szeretem. Olyan tűz-víz típus vagyok, válogatós nagyon, mert a szerelemben hiszek,és a fiatalságban, a végletek embere, minden van bennem, sok mindent szeretek csinálni a szabadidőmben, néha pörgős vagyok , máskor meg otthon pihenek. Ritka az, ha valami nem tettszik, de egy dolog az igen, egy másik nő a képben vagy éppen a fejedben, na azt nem tudom elviselni, meg azt sem , ha nem beszélsz a dolgaidról, az életedről, a gondolataidról . oké! :) Fehérvár, Veszprém, és környékein szoktam sűrűbben járni. Előny:30-as éveiben járó jó körülmények között élő házasodni vágyó fiatalember. Hahó! Nem a pontozásért vagyok itt! Olvasd csak végig az adatlapomat és kérlek csak akkor írj, ha komolyan családot szeretnél alapítani a jövőben és ehhez keresed a társad! :)

Veszprémi társkereső nő, dunaika (47)