Dombóvári társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi dombóvári társkeresőt is.
Ircsi, társkereső Dombóvár
Fényképek3
Rendezett körülmények között élő főiskolát végzett igényes hölgy vagyok.Sok mindent szeretek,utazás ,kirándulás,stb.De ide bármit is írhatok a személyes találkozás első percei véleményem szerint mindent eldöntenek.
Társkereső Dombóvár
Gsándor, társkereső Dombóvár
Fényképek6
Elvált egyedül élő férfi. családi házban élek, egy tacskó kölyök kutya társaságában, aki kint él az udvaron. Vagyis a nyitott ajtón sem jön be a lakásba. Állatbarát vagyok, azóta van csak ez az egy mióta egyedül élek. Kedvenc sportom a lovaglás most ló nincs, de járok lovazni, lótartó barátaimhoz. Egy szintén társra vágyó hölgyet keresek,kivel tartalmasabbá tudnánk tenni egymás életét. Közben bővült a létszám már cica is van. " Nagyon szegény magyar ember az akinek se kutyája se...
Társkereső Dombóvár
Attila, társkereső Dombóvár
Fényképek22
Sziasztok komoly kapcsolatot keresek Olyan nő személyében aki független és ha úgy alakulna a Dolog hozzám is költözne mert én Szüleimmel és Élettársi kapcsolatra vágyom nem laza kapcsolatra! Ha Szimpatikus vagyok írj bátran 33 éves vagyok Tolna megyébe lakom Gyulajon
Attila, 34
Társkereső Dombóvár
Róbert, társkereső Dombóvár
Fényképek3
Párom keresem. Szeretek kirándulni illetve kerékpározni.
Társkereső Dombóvár
Maszatka, társkereső DombóvárCsak belépve látható
Fényképek18
Az emberi élet döntések sorozata, igen vagy nem, kint vagy benn, lent vagy fent. Aztán itt vannak azok a döntések, amik számítanak, szeretni vagy gyulölni, hosnek lenni vagy gyávának, harcolni vagy feladni. Élni vagy meghalni. Ez a legfontosabb döntés, és a döntés nem mindig a mi kezünkben van. Kérdezzük meg az emberektol, hogy mit akarnak az élettol. A válasz egyszeru. Boldogságot. Talán ez az elvárás, habár pont az, hogy boldogok akarunk lenni, tart távol attól, hogy azok legyünk. Talán...
Társkereső Dombóvár
Balázs, társkereső Dombóvár
Fényképek8
Hűséges típus vagyok és nagyon szeretek sokat sétálni a természetben és imádom a fiam, komoly kapcsolatot keresek
Társkereső Dombóvár
Zoli, társkereső Dombóvár
Fényképek5
Vidám jó humorú vagyok. Hasonló minden hülyeségben benne levő hölgyet keresek.
Zoli, 53
Társkereső Dombóvár
GÁBOR, társkereső Dombóvár
Fényképek3
Egyszerű, vidám, őszinte 2 lábbal a földön járó srác vagyok! Humoros vagyok, minden hülyeségbe benne vagyok, leginkább dumámmal őrjítem meg barátaimat.
GÁBOR, 49
Társkereső Dombóvár
Éva, társkereső Dombóvár
Fényképek3
Attól még,h az ember regisztrál egy ilyen oldalra nem feltétlenül jelenti azt,h partnert keres!!!!
Társkereső Dombóvár
Róbert, társkereső Dombóvár
Fényképek1
Őszinte megbízható kicsit munka mániás vagyok.
Társkereső Dombóvár
Csaba, társkereső DombóvárCsak belépve látható
Fényképek1
Az ideális partnert keresem. Nem alkalmi partnert. Aki elfogad olyannak amilyen vagyok, és őszinte bizalom, kötődés alakul ki kettőnk közt.
Csaba, 44
Társkereső Dombóvár
Ramo, társkereső Dombóvár
Fényképek7
179 cm 68 kg vicces kedélyü vaggyok
Ramo, 45
Társkereső Dombóvár
Nora, társkereső DombóvárCsak belépve látható
Fényképek2
Mit írhatnék magamról? Egyedi, különleges és megismételhetetlen. Nincs belőlem több! Nem vagyok híve az egy éjszakás kalandoknak, tehát aki erre számít kerüljön! Nagy hobbim még az olvasás, kirándulás.
Nora, 56
Társkereső Dombóvár
Gábor, társkereső Dombóvár
Fényképek1
csinos nőt keresek. tele izgalmas ötletekkel. intelligenciával.. persze a nokedli elmaradhatatlan! :) köszönöm h itt lehetek.. :)
Gábor, 29
Társkereső Dombóvár
Balázs, társkereső Dombóvár
Fényképek1
Dombóvár környékén keresem magamnak a párom. Szeretném megtalálni páromat akivel közös élet buborékot fújhatok. Független vagyok, tartós kapcsolatot szeretnék. Tisztelet, gondoskodás, figyelmesség, odaadás, humor, őszinteség, kitartás. Konzervatív értékrendű vagyok. Ne külsőre ítélj hanem tartsd szem előtt a belső értékeket is. Szerintem a kalandok és a történések teszik színessé az életet, éppen ezért gyakran keresem a kihívásokat, a különlegeset. Nem kedvelem különösebben a zajt és a...
Társkereső Dombóvár
Mária, társkereső Dombóvár
Fényképek2
A tökéletes paramétereket. A modell-szépséget. A centire és dekára mért tökéletességet. Ezt nézed, ezt kutatod, ezt méregeted. Bombázót akarsz. Igazi bombázót. Ám rossz helyen keresel. Mert a tökéletes paramétereket nem kívül kell keresned. Hanem belül. A lelkében. De nem is kell keresned. Hiszen meglátod rajta, megérzed benne. Meglátod mosolyában, meghallod nevetésében, megérzed kisugárzásában. És ezek a paraméterek a legfontosabbak. Nem mérhetők centivel, mérleggel, csak lélekkel. De ennél...
Mária, 66
Társkereső Dombóvár
János, társkereső Dombóvár
Fényképek9
Barátkozás, ismerkedés céljából vagyok itt. 48 éves ex testőr vagyok. Ma már gyógynövények, ökoenergia, talpmasszázs, kung fu, homeopátia, naturizmus, sakk, Gnosztika, erotic arts, és minden ami építő jellegű. Van akinek a félelmeit oldom, van aki kapcsolataival segít. Van akinek tanácsot adok, van akitől kapok. A mai társadalmi kommunikáció hazug, nem valós. Elhallgatott vágyakat, félelmeket nem lehet értelmezni. Mondd ki bátran!
János, 48
Társkereső Dombóvár
Sanyi, társkereső DombóvárCsak belépve látható
Fényképek2
Szia! 42 éves vagyok. Korban hozzám illő másik felemet keresem, egy intelligens nő személyében. A konzervatív társkeresésben hiszek. Komoly kapcsolatra vágyom. Szeretek odafigyelni mindenkire. Az őszinteség számomra fontos. Köszönöm, hogy elolvastad ezt a pár sort.
Sanyi, 42Prémium tagság
Társkereső Dombóvár
Prémium tagság Prémium tag
Erzsebet, társkereső Dombóvár
Fényképek7
Üdv:társkeresők! Írhatnák bármit, de egy vagyok a sok közül! Mint mindenkinek, nekem is van küzdeni valóm az élettel, egyedül egy kicsit nehéz!Kívánságokat sorolni nem akarok, az, hogy EMBER : mindent magába foglal! Az igazi gazdagság:EGÉSZSÉG! Szeretem az állatokat, a növényeket, hisz minden pici gondoskodást meg hálálnak! Egyik kedvenc időtöltésem a HORGÁSZAT!- A NYUGALOM, A BÉKE, összhangban van a vízparton!
Társkereső Dombóvár
Zsigmond, társkereső Dombóvár
Fényképek3
Egyszerűen egy normális komoly Kapcsolatot keresek, ahol számít még a bizalom az őszinteség a nem megcsalósdi ilyesmik.
Társkereső Dombóvár
Syan, társkereső DombóvárCsak belépve látható
Fényképek1
Olyan páromat keresem aki tényleg komoly kapcsolatot keres és nem csak hitegeti a másikat ! Nekem a őszinteség a legfontosabb és persze az hogy annyira szeresen mint ahogy én szeretem öt !
Syan, 45
Társkereső Dombóvár
Zsolt, társkereső Dombóvár
Fényképek1
SZIA! Mindenki a boldogságot keresi. Én is. Ahhoz keresek társat akivel megvalósíthatok a közös célok, vágyak. Semmit sem várok el amit én ne adnék meg. A szenvedélyes férfi imád és gyűlöl, de nem szeret és sohasem közömbös. Nekem természetes, hogy egy randevú részleteit egymás hangját halva beszeljük meg, és nem itt írogatjuk meg. Ha neked 2-3 levél váltásnál több kell a telefonszám cseréhez lépj tovább.
Zsolt, 48
Társkereső Dombóvár
Eszter, társkereső Dombóvár
Fényképek1
Én egy örök mozgó vagyok!a különlegesség az hogy másnak érzem magam!azt szeretik bennem hogy segítőkész vagyok. A tömegből mindig kitűnök!
Eszter, 59
Társkereső Dombóvár
Hajni, társkereső Dombóvár
Fényképek2
Dombóvár környékén keresem leendő társam. Nagyon szeretek beszélgetni, színházba és koncertekre járni, de leginkább utazással töltöm a szabadidőmet. Nyugodt, kiegyensúlyozott, vidám természetű embernek ismernek barátaim. A szerelem mindenkinek kijelöli a megfelelő helyet. Amikor találkozunk mindent elmondok. Kedves, odafigyelő, vicces személyiség vagyok, romantikus vagyok. Őszinte, ami a szívemen az a számom. Barátot, társat keresek Szeretem a természetet, állatokat, mindent ami jó : film,...
Hajni, 54
Társkereső Dombóvár
Iréne, társkereső DombóvárCsak belépve látható
Fényképek2
Intelligens bájos jó modorú békés szerethető özvegy asszony vagyok. Nagyon nem jó egyedül Keresem hasonló értékekkel bíró józan-életű társam!
Iréne, 75
Társkereső Dombóvár
Levente, társkereső Dombóvár
Fényképek5
Szia. Autó és motor fanatikus vagyok, ebből nem engedek! Szakmám karosszéria lakatos, mellettem szakemberre nem lesz szükséged. Alapvetően romantikus, kedves, jó humorú, empatikus, segítőkész beállítottságú vagyok de amikor komolynak és határozottnak kell lenni, megállom a helyem. Két fontos elvárásom van : őszinteség és a hűség. Kérem aki a beszélgetés során nekiállna a "zsebemben turkálni" az ne is írjon! A gyereked nem a vagyontárgyakra fog hasonlítani!
Társkereső Dombóvár
György, társkereső Dombóvár
Fényképek8
Szeretnék megismerkedni, egy 40 és 52 év közötti nővel. Magamról csak annyit írnék hogy megbízható, családcentrikus és hűséges típus vagyok. A remény hal meg utoljára. További sók sikert mindenkinek.
Társkereső Dombóvár
Julianna, társkereső Dombóvár
Fényképek2
Csak komoly társkeresőkkel való ismerkedés érdekel.!
Társkereső Dombóvár
Prémium tagság Prémium tag