Gyulai társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi gyulai társkeresőt is.
Ferenc, társkereső Gyula
Fényképek1
Komoly kapcsolat céljából ismerkednék 30-48év közötti nőkkel akivel esetleg összelehet költözni ha szimpatikus vagyok irj üzenetet
Ferenc, 46
Társkereső Gyula
Gabriella, társkereső Gyula
Fényképek2
A személyes találkozás híve vagyok. Jelenleg Gyulán "időzöm", ide köt a 86 éves édesanyám segítése. Ezen kívül teljesen független, külön háztartásban élünk. Az életem csaknem felében a fővárosban laktam és dolgoztam. Mik az erősségeim? Amit én annak hiszek, lehet, hogy az másnál hátrány.
Társkereső Gyula
Ditke, társkereső Gyula
Fényképek4
Üdv. Tárkeresők! Én egy özvegy Gyulán élő nyugdíjas vagyok. Szeretek kirándulni, táncolni, bográcsozni a barátaimmal. Ha te is akkor írj rám ÉS ÉN VÁLASZOLOK.
Ditke, 68
Társkereső Gyula
Rudolf, társkereső Gyula
Fényképek1
41 éves vagyok komoly kapcsolatot keresek.
Rudolf, 42
Társkereső Gyula
Imre, társkereső Gyula
Fényképek4
Nem feltétlen a világ legszebb nőjét keresem hanem azt a lányt aki nekem azzá tud válni. Olyan hölgy társaságát keresem aki szereti a természetet, aki képes meglátni a szépet mindenben. Logikus vagyok nagy szívvel, és az érzelmi intelligenciám is azt hiszem elfogadható.
Imre, 42Prémium tagság
Társkereső Gyula
Prémium tagság Prémium tag
Teri, társkereső GyulaCsak belépve látható
Fényképek1
63 éves nyugdíjas hölgy vagyok. Szeretem a természetet. Szeretek utazgatni, olvasni, lustálkodni. Vannak kutyáim és macskáim.
Teri, 65
Társkereső Gyula
István, társkereső Gyula
Fényképek4
Sziasztok! Három gyermekes, elvált apuka vagyok, vidám, humoros természetű! A gyermekeim nem velem élnek, de rendszeresen nálam vannak, és remek a kapcsolatunk! Szeretek főzni, zenélni, zenét hallgatni, sportolni, filmet nézni! Ha egy kedves mackóra vágysz, akkor ne keress tovább! Remélem, felkeltettem az érdeklődésedet! Köszönöm, hogy be néztél hozzám!
Társkereső Gyula
Attila, társkereső Gyula
Fényképek3
Keveset futott, alig használt, rozsda mentes, de jó bőrben lévő srác, keresi az alig használt, szervízkönyves párját.
Attila, 47
Társkereső Gyula
Marcsi, társkereső Gyula
Fényképek1
Szeretem a természetet,a filmeket, a zenét. Szeretném, ha megismernél.
Társkereső Gyula
László, társkereső Gyula
Fényképek3
Nem egy tökéletes életre vágyok,csak boldogra!
Társkereső Gyula
Rozália, társkereső GyulaCsak belépve látható
Fényképek19
Nem alkalmi kapcsolat céljából keresem, partnerem, szeretőm, társam, barátom. Mindkét fél részére kellemes kapcsolatot szeretnék. Fontos, hogy ameddig tart jól érezzük magunkat, Nem egy éjszakás kalandot keresek. Szexuálisan túlfutott vagyok, a pillanat varázsa megérint, a kémia nagyon fontos az első találkozásnál. Önmagát adó valóság ez mi elfogadható, a színjáték hamar mulandó, és kiábrándító, aki nem így látja, gondolja önmagának hazudik és hamis ábrándokat épít. Ugyanis végleges társamat...
Társkereső Gyula
Norbert, társkereső GyulaCsak belépve látható
Fényképek5
Hölgyeim a kép rolam valakinek tetszik szeretne beszélni velem megismerni nyugottan fogadom üzeneteidet válaszolok is .sziasztok :)
Társkereső Gyula
Janos, társkereső Gyula
Fényképek1
ne a képet nézd egem kérdezz megtudod miért imádd a szexet benne az orált a legjobban ha megfelel igy irjnekem azok a hölgyek írjanak akik imádják az orált nagyon remélem akad itt várom
Janos, 47
Társkereső Gyula
Tamás, társkereső GyulaCsak belépve látható
Fényképek3
Nos! Mit is kell ide írni? Gondolom adatokat, meg miféléket. Tehát: Az Amerikai Egyesült Államokbeli Wyoming államban található Sheridan nevű városkától mintegy 11000 kilométerrel keletre a Békés Megyei Gyulán születtem, időszámításunk kezdete után körülbelül 15300 nappal. ( Most is itt élek) Magasságom 1700 milliméter, mélységem ugyanaz. Hajam színe szelídgesztenye, szemem színe Cote D'azur. Cipő- és ingméretet, majd akkor adok meg, ha esedékes lesz számomra ajándékvásárlás valakitől....
Társkereső Gyula
Szabolcs, társkereső Gyula
Fényképek6
Mókás,romantikus nem kicsit bohókás férfi vagyok sok hibával! :D
Társkereső Gyula
Pali, társkereső Gyula
Fényképek1
Szervusz! Magyar irodalom és történelem témákban végzek kutatásokat. Szívesen olvasok 19-20. századi regényeket, nézek történelmi filmeket. Szeretek kirándulni. Református vagyok.
Pali, 37
Társkereső Gyula
Euréka, társkereső Gyula
Fényképek22
Mélyen szerető ember vagyok, szeretem az őszinteséget, nem kalandokra vágyom, hanem, egy igaz hő hűséges, Társa, aki letudná velem élni az életét, nyitott vagyok mindenre! ALKOHOLT, Dohányt nem bírom.
Társkereső Gyula
Zoltán, társkereső Gyula
Fényképek4
53 éves elvált rossz egyedül
Társkereső Gyula
Ferenc, társkereső Gyula
Fényképek13
Szüleimmel élek. Komoly kapcsolatot keresek. Még el kell mondanom, hogy a bal szememre nem látok.
Ferenc, 49
Társkereső Gyula
Theodor, társkereső Gyula
Fényképek2
Hadd találgassak… Okos vagy. És nem ez az első rodeód. És nem esne jól ezen a webhelyen található sok profil által felhozott kifogásolt állításokat felsorolni. Tehát itt van egy frissítő perspektíva - az igazság. Fizetem a jelzálogomat. Én olyan zoknit viselek, ami illik. Őszinte ember vagyok, tisztességes karrierrel és erős értékekel. Így miközben regényeket olvashatnál a párizsi utazásaimról, vagy hogy hasonlíthatnál engem Ryan Goslingra, maradjunk az igazságnál.. Tudom, hogy a jó...
Társkereső Gyula
Marcsi, társkereső Gyula
Fényképek4
Elvált egyedül élő nő vagyok. Komoly kapcsolat reményében keresem hűséges becsületes párom. Szeretnék szeretni és szeretve lenni. Kalandorok kíméljenek.
Marcsi, 66
Társkereső Gyula
Feca, társkereső Gyula
Fényképek3
Sziasztok. Nádházi Ferenc vagyok és komoly kapcsolatot szeretnék.
Feca, 42
Társkereső Gyula
Laci, társkereső Gyula
Fényképek2
Szia! Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Őszinte, intelligens, empatikus hölgy személyében keresem a társam, akivel mély, átható gondolatokat is meglehet osztani. Szeretem a komoly üzenetet közvetítő filmeket, ami gondolkodásra inspirál, szeretek kerékpározni, futni, érdekel a gasztronómia.
Laci, 35Születésnapi torta
Társkereső Gyula
Születésnapi torta Születésnapja volt
Krisztián, társkereső Gyula
Fényképek3
Hallo Hallo ""előnevelt csirke kapható ;)"" Szia ha szimpatikus vagyok fogunk beszélgetni. Ha nem.? Kár vakítani egymást.
Társkereső Gyula
János, társkereső GyulaCsak belépve látható
Fényképek1
Őszinte, meghitt, érzelmileg gazdag, élet végéig tartó kapcsolatot keresek!Káros szenvedélytől mentes, egészséges életmód párti, nyugdíjas vagyok, kertes házban élek. Gyermekeim más városokban élik önálló életüket. Nagyon hiányzik egy kedves, házias NŐ az életemből! Bocsánatot kérek érte, de számomra a VÉKONY NŐ az álmaim netovábbja, az akiért szinte bár mire képes lennék! Természetesen mindennél fontosabb hogy BECSÜLETES SZÁNDÉKAI LEGYENEK, és ha ezeken túl még alacsony is az már hab lenne a...
János, 68
Társkereső Gyula
Zoli, társkereső Gyula
Fényképek3
Keresem azt a hölgyet, akivel boldogon tudnánk eltölteni hátralevő időnket. Hosszútávú kapcsolatot keresek, csak komoly érett nőt nem plázacicát.
Zoli, 49
Társkereső Gyula
Gyuri, társkereső Gyula
Fényképek1
Elvált egyedül élő sajátjogú nyugdijasként élek egy kertes családi házban.Jó természetünek és vidámnak mondanak.Nagyon családcentrikus vagyok.Keresm a páromt akinek nagyon sok szeretet akarok adni és tőle kapni
Gyuri, 80
Társkereső Gyula
Laci, társkereső Gyula
Fényképek3
Egyértelmű, hogy miért vagyok itt. Ha Kupidó meglőne az jó volna. Természetesen mindenkit meghallgatok igyekszem írni, már ha tetszel. Az életemben a céljaim nagyrészt már elértem, most a megtartásán fáradozok. Szeretnek még gyermeket.
Laci, 44
Társkereső Gyula
Lajos, társkereső Gyula
Fényképek1
Egyedülálló komoly gondolkodású férfiként keresem megbízható partnerem.
Lajos, 43
Társkereső Gyula
Janos, társkereső Gyula
Fényképek3
Valóban lehetne ide sok mindent írni, végletekig őszinte vagyok így megbízok más őszinteségében is. Ne keressen olyan társkereső aki a szép szőke hercegre vár Mercédesszel és rózsadombi villával. Nem az vagyok én egy egyszerű nyugdíjas vagyok aki szakmunkásként ledolgozta az életét. Magányossá váltam olyan társat keresek akivel megszépítgetjük a hátralévő éveket. Ha te írsz mindenkinek válaszolok.
Janos, 66
Társkereső Gyula
Zsolt, társkereső Gyula
Fényképek4
Ha szeretnél megismerni, küld egy üzenetet, igyekszek válaszolni. A bemutatkozás, majd üzenetváltáskor megtörténik.
Zsolt, 32
Társkereső Gyula
Turbo, társkereső Gyula
Fényképek3
szeretnem rendesen elni az eletem,nem csak ugy lenni a vilagban valahol
Turbo, 38
Társkereső Gyula
Katalin, társkereső Gyula
Fényképek4
Komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra. Olyasvalakit keresek, aki kellő érettséggel áll az élethez, korban hozzám illik, és akivel mindent meg lehet beszélni, akár komolyan, akár komolytalanul. Nem vagyok egy elkényeztet pláza cica egy egyszerű csaj vagyok :) Életvidám, mosolygós lány vagyok. Aki megszeretne ismerni nyugodtan írjon rám.
Társkereső Gyula