Komlói társkereső

67 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Éva, társkereső KomlóCsak belépve látható
Fényképek3
Élet vidám dolgozó nő vagyok szeretem a természetet kirandulasokat szórakozást, új barátokkal ismerkedni mindenre nyitott vagyok. Nem várom a herceget de őszinte barátot keresek!
Éva, 60
Társkereső Komló
Antal, társkereső Komló
Fényképek5
Családcentrikus gyermekszerető, ódafigyelő pasi keresi megértő párját. "Legyél az ok, ami miatt valaki azt gondolja érdemes még hinni az emberekben. Létezik még őszinte ember a földön aki, nem az elferdített valósággal próbál érvényesülni?
Antal, 41
Társkereső Komló
Kalányos, társkereső Komló
Sportoló voltam és azok általában úri módon viselkednek.
Társkereső Komló
Fecóka, társkereső Komló
Fényképek5
A fegyveres erőktől tizegy éve sikerült nyugdíjba mennem, de nem az átlagos nyudíjasok életét élem. Szeretnék ismekedni, találkozni, beszélgetni, sétálgatni, ölelkezni Veled! Ha Te sem érzed öregnek magad, ha Te is fiatalosan gondolkodsz, élsz, akkor....... Ha a wellnesst is szereted, akkor már van is egy közös bennünk! Puszi.
Társkereső Komló
István, társkereső Komló
Fényképek1
Sziasztok! Seres István vagyok megtaláltok a közösségi oldalakon.Özvegy vagyok és vállalkozó , a munkám egyben a hobbim is úgy hogy kiegyensúlyozott,mondhatnám hogy boldog(de ez nem igaz) ember vagyok. valami még hiányzik.
Társkereső Komló
Oszi, társkereső Komló
Fényképek1
Barátnőmet keresem kötetlen kapcsolatra, nem feleséget és nem élettársat. Vékony, alkatú nőkkel ismerkednék. Akár anyagilag is támogatnálak, de minden másban is segítek. Csak egy valakit keresek akivel szabadidőmet eltölthetném.
Oszi, 48
Társkereső Komló
Anikó, társkereső Komló
Fényképek2
Komolyabb, visszafogottabb típus vagyok, hasonló, érett mentalitású, komoly, 50-65 év közötti páromat keresem Baranya vagy közeli megyéből. Mivel a rendszeres találkozás közös programokat számomra fontos, így olyat keresek, aki tud rendszeresen találkozni, utazni, vagyis nem az ország másik felében él! Kölköket nem akaró, kölkökkel nem együttélő férfit keresek. Fontos számomra az alapműveltség, helyesírás is. Nekem az állatok az életem, vannak benti állataim is, akik mellettem alszanak. Olyan...
Anikó, 37
Társkereső Komló
István, társkereső Komló
Fényképek8
KÉRLEK FOGADJ ÖRÖKBE!***István vagyok. Minden érdekel.Jelenleg még facér. Komoly feltételekkel, össze költözős kapcsit keresek. Egymást nem átverve, ki semmizve, becsület, tisztesség, tisztelet. MERT:Életem Párját keresem a hátralévőre... vajon megtalálom?-nagyon rossz egyedül... // Üdv. István. Háztartást vezetek.Sok mindenre kapható vagyok, de zenés táncos dologra főleg.Nem itthon üllő típus.Szeretek tenni venni, barkácsolni, kertészkedni, mosok, főzök takarítok, varrok vasalok....
Társkereső Komló
Rozina, társkereső Komló
Fényképek2
Párom Komló környékén keresem. Magas érzelmi intelligenciával rendelkezem, fontos nekem a gyengédség, a meghitt együtt töltött idő. Hagyományos értékrenddel rendelkezem, akinek a szerelem a fontos egy párkapcsolatban. Kezdésnek ennyi elég? Írj rám és beszélgessünk. Őszinte és tartós kapcsolatra vágyom. Aki meg szeretne ismerni, nincs semmi akadálya. Bízom benne, hogy Te pont úgy vagy jó, Én meg így, és igazi csapatként, együtt többre leszünk képesek. Nem dohányzom, nem fogyasztok alkoholt....
Rozina, 23
Társkereső Komló
Nefer, társkereső KomlóCsak belépve látható
Fényképek6
egyébként egy középkorú, egyszerű, földönjáró nő vagyok... ‎"A szeretet lényege, hogy nem függ semmitől. A szeretet elfogadás. A szeretet elfogadja a másikat, ahogy a másik van." JELENLEG NEM KERESEK SENKIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Barátkozni vagyok itt, nem vadászni!:))))
Társkereső Komló
Imre, társkereső Komló
Fényképek1
Társam Komló környékéről keresem. Komoly társkereső vagyok. Közösen együtt megélt programok, együtt töltött értékes, érdekes idő, ha Te is ezt keresed, akkor írj. Ismerjük meg egymást aztán majd kiderül. Őszinte vagyok akkor is ha fáj, megbízható, pontos, szeretem a rendet magam kőrül, de utálok pakolni más után. Szeretek kirándulni, imádom a természetet és a kutyákat. Sportos, vidám és kedves vagyok. Szeretek ismerkedni. Egy őszinte, hűséges, normális társkereső vagyok. Szeretek moziba...
Imre, 47
Társkereső Komló
Zoltán, társkereső Komló
Fényképek3
Nem lehet megszámolni a küllőket, ha a kerék forog.
Társkereső Komló
Berti, társkereső Komló
Fényképek3
Őszinte vagyok. Nem vagyok plaza cica alkat. Viszont vidám,kedves ember vagyok!:-D Aki a társát keresi! Van egy 22 éves nagy és egy 19 hónapos pici fiam.
Berti, 49
Társkereső Komló
Tibor, társkereső KomlóCsak belépve látható
Fényképek5
Sziasztok, Tibi vagyok, 52 éves, és a múltat magam mögött hagyva, egy teljesen új élet reményében regisztráltam az oldalra! Röviden magamról:52 éves, átlagos testalkatú: 175 cm magas, 75 kg, rövid haj, kékeszöld szem, sok jó tulajdonsággal rendelkező, ( kedves, őszinte, hűséges, figyelmes, szeretni tudó, )minden káros szenvedélytől mentes, szeretetre vágyó pasi vagyok, aki keresi hasonló tulajdonságokkal rendelkező hölgy ismeretségét egy teljesen új élet reményében, egy életre!
Tibor, 52
Társkereső Komló
Máté, társkereső Komló
Fényképek2
Kedves, megértő, türelmes, hűséges, és őszinte vagyok, aki értékeli ezt a öt tulajdonságot, nem jár velem rosszul, aki meg nem az mehet tovább.
Máté, 26
Társkereső Komló
Bertalan, társkereső Komló
Fényképek6
Bertalan:Magamról nem szeretek írni. Csendes nyugodt, szeretem a nyugalmat. Olyan társat keresek akivel leélhetném ami még vissza van. A társam jelenti a mindent, szeretem, ha velem van, és én vele. Akivel mindent meg lehet beszélni.
Társkereső Komló
Marcsi, társkereső Komló
Fényképek2
Aktívan keresem a hozzámillő partnert!
Marcsi, 68
Társkereső Komló
Jolcsi, társkereső Komló
Fényképek9
Szeretem a természetet, a kirándulást, a tengert , a napsütést...
Jolcsi, 67
Társkereső Komló
Judit, társkereső Komló
Fényképek2
Kedves ,őszinte és barátságos nő vagyok .Mindig mosolygok megpróbálom pozitívan nézni a dolgokat.Megpróbálok mindig a jó ügyek mellé állni szeretek segíteni másokon.Maximálisan a barátaim mellett állok aki hozzám tartozik azt feltétel nélkül szeretem és mindig mellette vagyok..Csakódtam de hiszem,hogy rám is vár valaki .
Judit, 48
Társkereső Komló
Gabi, társkereső KomlóCsak belépve látható
Fényképek1
Komló környékén keresem a párom, akivel szeretnék boldog lenni még nagyon-nagyon sokáig. Szeretem a zenét. Szeretem a nyugodtságot és a természetességet. Ha felkeltettem a figyelmed akkor írj. Szeretek színházba járni, kirándulni, jókat beszélgetni. Vidám, őszinte és optimista vagyok. A társam keresem a hátralévő időre. Ismerkednék, beszélgetnék a többi majd kialakul.
Gabi, 64Prémium tagság
Társkereső Komló
Prémium tagság Prémium tag
Katalin, társkereső Komló
Fényképek5
Még mindig keresem azt az őszinte, ragaszkodó férfit, akivel együtt örülhetünk az életnek és akinek fontos vagyok. Bízom benne hogy még megtalállak. Olyan férfi bemutatkozását várom, aki komolyan gondolja a Társkeresést. Unatkozó és 60 év alatti férfiak kizárva!
Társkereső Komló
Margó, társkereső Komló
Fényképek4
Vidám természetű szeretek utazni ,természetbe sétálni társaság kedvelő,könnyen barátkozó .
Margó, 74
Társkereső Komló
Attila, társkereső Komló
Fényképek3
Sziasztok. Elsősorban ismerkedni szeretnék majd meglátjuk hogy alakul tovább.
Attila, 33
Társkereső Komló
Ildikó, társkereső Komló
Fényképek14
"Létezzen a párkapcsolat bármilyen okból, ha nincs szeretet, megértés és tisztelet, a közös élet fájdalmas lesz. Ha van szeretet, két ember csiszolódhat. Ha nincs csak törhet". A. J. Christian Uraim ezt szívleljék meg a kapcsolatban.
Társkereső Komló
Prémium tagság Prémium tag
Veronika, társkereső KomlóCsak belépve látható
Fényképek5
Nem keresek senkit mert nem született meg az az ember aki megérdemelné a szeretetemet és hűségemet!Hát uraim meg találtam azt az embert akit szeretek!
Társkereső Komló
Zsóka, társkereső Komló
Fényképek4
Amit fontosnak tartok magamról megemlíteni többek között az,hogy nagyon szeretem a vidám dolgokat. Szeretek nevetni és nevettetni. Jószívű, őszinte és nyílt embernek tartom magam.Amolyan ami a szívemen, a számon típus vagyok. Kedvelem a természetet és a természetes dolgokat. Szeretek gondoskodni másokról, hiszen örömet szerezni másnak az nekem is boldogság. Sokat olvasok és szeretem a zenét mivel úgy tartom az a szív hangja.Jó érzéssel sütök , főzök szorgoskodom. Amit nagyon nem szeretek :-...
Zsóka, 66
Társkereső Komló
Róbert, társkereső Komló
Fényképek2
Önmagamra igényes de nem nagyképü.
Társkereső Komló
Szilvia, társkereső Komló
Fényképek1
Egyedül nevelem 23 hónapos kisfiam! Ennek tudatában írj, ha komolyan ismerkednél így is!
Társkereső Komló
Krisztián, társkereső Komló
Fényképek4
Szeretek haverokal lenni,ha van egy illetö aki sokal fontosabb akkor vele vagyok amikor csak lehet.Szeretem a focit és csak a sportnak élek és a családnak.
Társkereső Komló
István, társkereső Komló
Fényképek5
Sziasztok szépnapot kívánok szeretnék megismerkedni hozzám illő hölggyel szeretni tudó pasi vagyok ha szimpatikusnak találsz szívesen ismerkednék. Szép napot üdv István.
Társkereső Komló
Ágota, társkereső KomlóCsak belépve látható
Fényképek11
Magára és környezetére igényes, modern gondolkodású Nő vagyok Nem kalandot keresek, kölcsönös szimpátia esetén hosszútávú kapcsolatot.
Társkereső Komló
Laller, társkereső KomlóCsak belépve látható
Fényképek5
Nevem senki. Egy senki vagyok se jobb se rosszabb se több se kevesebb másnál. Csak egy vagyok a tömegből valaki aki próbàlja megérteni a világot. Egy ember aki tele van álmokkal egy örök álmodozó talán ez jellemez igazán engem. Pedig nem vágyom sokra csak egy lelki társra. A magány és a veszély megvilágítja hogy ki vagy valójában. Talán pályát tévesztettem lehet írónak kellett volna mennem. Talán mert nem volt mellettem senki aki valóban ismer és támogatna és felszinre hozná rejtett...
Laller, 34
Társkereső Komló
Marika, társkereső Komló
Fényképek3
sziasztok.sokat csalotam. egy őszinte komoly kapcsolatra várok
Marika, 48
Társkereső Komló
ZSOLT, társkereső Komló
Fényképek4
Kedvesnek mondott,humoros, megbízható!
ZSOLT, 46
Társkereső Komló
Zsolt, társkereső Komló
Fényképek1
szeretőt, sexkapcsolatot keresek. irj és küldök képet.
Zsolt, 45
Társkereső Komló
Gábor, társkereső Komló
Fényképek5
Hogy milyen vagyok?Akit elhagytam: szemét tróger soha nem is tudott szeretni!Aki elhagyott:nem harcol értem soha nem is szeretett.Valójában?Ismerj meg.Én nem tartom magam rossz embernek,talán csak túlságosan szókimondó.Mindenről és mindenkiről azt mondom amit gondolok és érzek és ez néha fájdalmat okoz.De kérdem én jobb ha egy életen át hazudunk egymásnak?Vannak akik szerint kell a hazugság,de szerintem csak akkor oldódik meg minden ha ki-elmondjuk. Szeretnék boldog lenni valaki mellett akit...
Gábor, 52Névnapi ajándék
Társkereső Komló
Névnapi ajándék Névnapja lesz
Kerekes, társkereső Komló
Fényképek1
Szeretem a jó filmeket, szeretek utazni. Intelligens, őszinte, jó kedvű, pozitív gondolkodású vagyok. Ha arra érdemesnek találok valakit, akkor szívesen kitárom a lelkemet. Akinek esetleg felkeltettem az érdeklődését írjon rám és többet tudhat meg rólam. Normális, értelmes, nyitott, optimista. Nagyon közvetlen és nagyon őszinte. Bújós vagyok, határozott, de kell a társ. Azt akarom tudni, mire vágysz, és hogy szembe mersz-e nézni a vágyaiddal. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam fel. Elég...
Társkereső Komló
Nefertiti, társkereső KomlóCsak belépve látható
Fényképek28
Egy kedves barátot keresek. Hogy ki vagyok?!Ki ismerhetetlen. de megismerhető-határozott. de olykor határozatlan-örökké változó! szabad. de ragaszkodó! Néha jó és néha rossz-vannak és lesznek hibáim hisz senki nem tökéletes, és én sem vagyok hibátlan -de így "tökéletes". csak "egy egyszerű Nő"!. se több se kevesebb, hisz tipikus "BAK "!Olykor morcos! Köszönöm, hogy meglátogattad az adatlapom. Nem szeretnék dohányos férfival ismerkedni, ugyanis én már túl vagyok ezen, és nincs kedvem újra...
Társkereső Komló
Éva, társkereső Komló
Fényképek2
Éva vagyok Komlóról, 55 éves. Nem fényezem magam, úgy is a személyes találkozás a döntő. Társam keresem aki olyannak szeret amilyen vagyok.
Éva, 59
Társkereső Komló
Ildi, társkereső Komló
Fényképek5
AZ ÉLET OLY KEMÉNY:::::: DE VAN MÉG REMÉNY::::::::
Ildi, 52
Társkereső Komló
MICI, társkereső Komló
Fényképek17
SZIASZTOK,,!MICI VAGYOK,,,EGY 10 ÉVE ÖZVEGYEN ÉLÖ ,AKI KERESI A TÁRSÁT ROMANTIKUS ALKAT VAGYOK ,SZERETEM AZ ÖSZINTE EMBEREKET HAMAR BARÁTKOZOM ,A NYARAT VIRÁGOKAT ,SZERETEM AMI SZÉP LEGYEN BÁRMI ,KIRÁNDULÁS, UTAZÁS, BESZÉLGETÉS, MÉG AKTIV DOLGOZO VAGYOK ,KEVESEBB AZ IDÖM ,DE HA MEGÉRI SZAKITOK RÁ,EGYIK GYERMEKEMMEL ÉLEK ,NO ENNYI LENNÉK RÖVIDEN,,,,,,
MICI, 68
Társkereső Komló
Alexandra, társkereső Komló
Fényképek4
Sziasztok én egy normális csak vagyok, egyedül élek a cicámmal. Nem a lakásra kocsira hajtok mert, megvan mindenem én csak egy szerző társra vágyom akivel tervezhetek családot és az egész életemet. Kemény személyiség vagyok makacs, öntudatos, magabiztos és türelmetlen és az elején bizalmatlan is, de aki bele lopja magát a szívembe azt mindennél jobban szeretem, hűséges vagyok és tűzön vizen át átmegyek érte van rajtam fogni valo nem vagyok egy modell de így kell elfogadni, ha tetszett a...
Társkereső Komló