Makói társkereső

32 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Levente, társkereső Makó
Fényképek1
Az a biztos ha megismersz személyesen. :)
Társkereső Makó
Zotya, társkereső Makó
Fényképek6
A szív a lélek tükre.
Zotya, 34
Társkereső Makó
Eva, társkereső Makó
Fényképek15
Őszinte, komoly férfi barátot keresek, 60é. -72 évesig szoros barátkozásra, fűggetlen vagyok, szeretem a társaságot! Csak akik komolyan gondolják azok irjanak!
Eva, 70
Társkereső Makó
Mihály, társkereső Makó
Fényképek3
Mezőgazdasági vállalkozó-gazdálkodó vagyok, állandó mozgásban. Szeretem a vidéki életet, az állatokat, a természetet. Hasonló gondolkodású társat keresek hosszú távra.
Társkereső Makó
Gyuri, társkereső Makó
Fényképek5
Sziasztok csajok ! A célom 1 párkapcsolat lenne szeretnék ismerkedni . irjatok Hali !
Gyuri, 39
Társkereső Makó
Marcsi, társkereső Makó
Fényképek4
Lehet egyedül is élni, de nem érdemes. Barátság, Szeretet, Boldogság. Komoly kapcsolatot keresek. Vannak terveim, de egyedül nehéz véghez vinni. Akinek esetleg felkeltettem az érdeklődését írjon rám és többet tudhat meg rólam. Nagyra értékelem az őszinteséget, hiszen én is őszinte embernek tartom magam. A kérdés az, hogy egymásnak tökéletesek vagyunk-e. Szereteten, őszinteségen, érzelmeken alapuló kapcsolatot keresek, ahol elfogadjuk egymást olyannak amilyen. Az életben nincsenek véletlen...
Marcsi, 64
Társkereső Makó
Zsóka, társkereső MakóCsak belépve látható
Fényképek4
Szép napot mindenkinek! Egyszerű őszinte szerényen élő nő vagyok. Magamról inkább személyesen. Komoj Kapcsolat céljából.
Zsóka, 68
Társkereső Makó
Jani, társkereső MakóCsak belépve látható
Fényképek4
Keresek egy kedves és rendes hölgyet aki szeretné ha szeretnék, igényli az összebújást.Talán még gyerek is beleférne de itt már rezeg a léc sajna,nagyon telik az idő! Szeretem az autókat a természetet saját fogyasztásra megtermelek sok mindent ez hobby is és sport is.Kedvelem az okos nőket ,nem szeretek vitatkozni.
Jani, 59
Társkereső Makó
Piroska, társkereső Makó
Fényképek4
Szia! Házias ,vidám nő vagyok.Az élet dolgaira nyitott.Szeretek mindent ami szép és jó /túlzásoktól mentesen/.
Társkereső Makó
Andras, társkereső Makó
Fényképek3
Ismerkedni szeretnék egy gyönyörű hölggyel és utána komoly kapcsolatot, megbízható vagyok.
Andras, 33
Társkereső Makó
Zsolt, társkereső Makó
Fényképek1
Az az út a döntő, amit együtt teszünk meg. A makacsságom nem szokott a javamra válni. A barátaim az empátiám szeretik. Káros szenvedéllyel nem élek. Konzervatív értékrendű vagyok. Szeretek ismerkedni. Ismerkednék komoly kapcsolat céljából. Szeretném újra érezni, milyen jó dolog szerelmesnek lenni. Magas érzelmi intelligenciával rendelkezem, fontos nekem a gyengédség, a meghitt együtt töltött idő. Vicces viszont kapcsolatban hűséges komoly vagyok. Jó lenne valakihez tartozni. Határozott,...
Zsolt, 31Prémium tagság
Társkereső Makó
Prémium tagság Prémium tag
Marcsi, társkereső Makó
Fényképek3
Inteligencián, őszinteségen, szereteten alapuló kapcsolatot keresek. Őszintén szeretni, és szeretve lenni. Az őszinteséget elvárom a másik féltől is. Szeretek moziba járni, kirándulni, de imádom az otthoni bekuckózós tv nézést. Az életemet saját erkölcsi és morális értékrendem szerint élem, és ezekről nem mondok le anyagi sem egyéb haszonért sem. Szeretem és tisztelem a természetet. Megbízható, kedves, jóindulatú és céltudatos vagyok. Egyszerű embernek tartom magam, de lehet te nem annak...
Marcsi, 64
Társkereső Makó
Timeakisasszony, társkereső Makó
Fényképek1
Szervusz! Normális kulturált társam keresem egy normál kapcsolat reményében.
Társkereső Makó
Borbala, társkereső Makó
Fényképek12
Nyilas vagyok,es ez azthiszem mindent elmond.Azonkivul van 2 gyermekem es 3 unokam. Jelenleg kulfoldon elek.
Társkereső Makó
István, társkereső Makó
Fényképek3
Egy elmélyült, komoly, szeretetteljes kapcsolatot szeretnék!
Társkereső Makó
Jani, társkereső MakóCsak belépve látható
Fényképek1
Jellemezhetném úgy magam, hogy kedves, aranyos, megbízható, hűséges, romantikus, s egyben pörgős, huncut (csakis jó értelemben), humoros, logikus gondolkodású, de "Megtanultam, hogy az emberek elfelejtik, amit mondasz, és elfelejtik, amit teszel. Az egyetlen dolog, amire emlékezni fognak az, hogy milyen érzéseket váltottál ki belőlük."
Társkereső Makó
Janó, társkereső Makó
Fényképek2
Sziasztok hölgyeim Jani vagyok! Szimpatikusnak tartasz elég ha csak írsz. Lakhelyemen vagy környékéről keresem páromat. Őszinte, barátságos, türelmes, melegszívű vagyok. Komoly kapcsolatot igaz társam keresem.
Janó, 40Prémium tagság
Társkereső Makó
Prémium tagság Prémium tag
Mária, társkereső Makó
Fényképek2
Leendő társam Makó környékén keresem. Barátot, társat keresek hétvégi kiránduláshoz, túrázáshoz, moziba, színházba járáshoz. Szívesen töltöm az időmet a családom körében, ilyenkor szeretem elkészíteni a kedvenc ételeiket, süteményeiket. Nyugodt természetű, vidám, vicces ember vagyok, aki szereti a kerti munkát, kirándulást, fürdőbe járást. Őszinte, ami a szívemen az a számom. Őszinte, kedves és komoly társkereső vagyok. Ami a mai világban nagyon ritka, lelkem ott van a helyén. Nyugodt,...
Mária, 79Prémium tagság
Társkereső Makó
Prémium tagság Prémium tag