Nyíregyházai társkereső

288 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Anna, társkereső NyíregyházaCsak belépve látható
Fényképek1
Hali! Laza, független kapcsolatot keresek.
Anna, 53
Társkereső Nyíregyháza
Feri, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Szia! Feri vagyok, 53 éves és elvált. Szociális területen dolgozom, emberekkel foglalkozok. Tartós kapcsolatot keresek. Szeretek sétálni, kirándulni és kerékpározni. Mivel nem vagyok VIP-tag csak az általam is látható és olvasható érdeklődőknek tudok válaszolni. Köszönöm.
Feri, 56
Társkereső Nyíregyháza
Máté, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Nyíregyháza környékén komoly társam keresem. A személyes találkozás híve vagyok. Menjünk el mi is, dobjunk érmét a szökőkútba és kívánjunk valami különlegeset. Komolyan gondolom a társkeresést. Független, egyedülálló társkereső vagyok, aki tartalmas, romantikus kapcsolatra vágyik. Káros szenvedéllyel nem élek. Fontos, hogy szeress élni, mert én imádok. Imádom a vizet. Egy őszinte, hűséges, normális társkereső vagyok. Ahhoz, hogy választ kapj a felmerülő kérdéseidre egy beszélgetés, néhány...
Máté, 21
Társkereső Nyíregyháza
Julianna, társkereső Nyíregyháza
Fényképek30
Levelezni szeretnék.
Társkereső Nyíregyháza
Tomi, társkereső Nyíregyháza
Fényképek2
Hiszem, hogy mindenkinek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen. Testi és lelki társat keresek egy életre, aki úgy fogad el, ahogy vagyok, ugyanezt adom én is. Komoly kapcsolatot keresek, szeretek szeretni és szeretve lenni. Hagyományos értékrendet követem. Hajlandó vagyok találkozni és megismerni egymást. Megbízható vagyok. Úgy éld az életed, ahogy azt a legjobban szeretnéd, mert egy van belőle és nem tudod meddig fog tartani. Imádok túrázni, utazgatni. Csendes, zárkózott természetű...
Tomi, 33
Társkereső Nyíregyháza
Ilona, társkereső NyíregyházaCsak belépve látható
Fényképek5
Vidám természetű, pozitív gondolkodású, az őszinteséget elváró és viszont adó, független nő vagyok, aki szereti a természetet, utazást, egy-egy jó könyvet, zenét. Csak egy szerető és megértő társra van szükségem, aki hozzám hasonlóan szeretné az elkövetkező éveket boldogságban leélni.
Ilona, 66
Társkereső Nyíregyháza
Adrienn, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Belső értékekben gazdag nő vagyok. Barna hajú, barna szemű, telt, kerek idomokkal rendelkezem. Célom komoly kapcsolat kialakítása ami a tiszteleten, szereteten, harmónián alapul. Kedves, őszinte, empatikus, segítőkész, figyelme, ha van párom szeretem kitüntetni a figyelmemmel s, szívesen gondoskodom róla.
Társkereső Nyíregyháza
Alex, társkereső Nyíregyháza
Fényképek2
Alex vagyok 27 éves pörgös srác jó humorérzékem van azt nem mondom, hogy olyan helyes vagyok, hogy még a tükör is elolvad. Szeretek dolgozni. Amikor lehet emberek közt vagyok. Ha szeretnél megismerni írj. :)
Alex, 31
Társkereső Nyíregyháza
Györke, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Nyíregyháza környékén tartós kapcsolatot keresek. Ápolt, fiatalos, sportos őszintevagyok, aki tudja mi kell a másiknak. Szeretem a gyerekeket és az állatokat is. Szeretném megtalálni a párom aki szereti a gyerekeket. Hiányzik már valaki az életemből, komoly kapcsolatot keresek. Szeretek meglepetéseket okozni, szóval ne akarj mindig mindent tudni, hisz úgy oda lesz a meglepetés. Társasági ember vagyok, sokat jelent a család. Túlságosan is őszinte. Vidám, őszinte, ember vagyok talán túlságosan...
Társkereső Nyíregyháza
Nevesincsmár, társkereső Nyíregyháza
Fényképek2
Értelmes, tartalmas emberi kapcsolat az ami visz valahova, a párbeszéd, a személyes kapcsolat segít ezt elérni. A többi a jövő zenéje.
Társkereső Nyíregyháza
Prémium tagság Prémium tag
Gábor, társkereső NyíregyházaCsak belépve látható
Fényképek3
Őszinte kedves fiatal férfinek tartom maga! Keresem azt a partnert aki komolyan veszi az életet és fel lehet vele építeni egy szép közös jövőt! Kompromisszum képes vagyok és a változás sem akadály.
Gábor, 40
Társkereső Nyíregyháza
János, társkereső Nyíregyháza
Fényképek4
Nem az a fontos hogy én vagyok. Sokkal fontosabb az, hogy valakinek fontos legyek.
János, 64
Társkereső Nyíregyháza
Judit, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
60 évesen is lehet egy nő fiatalos, és vonzó. Szeretnék még boldogan élni, szeretném, ha lenne valaki aki megfogja a kezem és együtt élvezzük a lenyugvó nap melegét. "Az élet szép,- Tenéked magyarázzam?"
Társkereső Nyíregyháza
Anna, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Sziasztok. Anna vagyok 25 éves lány aki Nyíregyházán él még szülőkkel de persze nem fogok egész életemben ott lakni. Még tanulok kihasználom amíg tanulhatok de utána rögtön elkezdek dolgozni. Ha többet akartok tudni írjatok.
Anna, 28
Társkereső Nyíregyháza
István, társkereső Nyíregyháza
Fényképek3
Nem az a tapasztalat, amit átélsz, hanem amit közben érzel.
Társkereső Nyíregyháza
Erzsébet, társkereső Nyíregyháza
Fényképek3
Egy kedves vidéki asszonyka vagyok szeretem a természetet! zenét, kultúrált tv műsorokat! stb. Szeretnék egy olyan párt találni magamnak akivel meg bízunk egymásban! Hisz a bizalom a legfontosabb egy párkapcsolatban vagy egy együtt élésben! Szeretném meg találni azt az embert akivel kellemes beszélgetésekben kellemes élményekben részesülhetek! Elég házias vagyok! Nem mindig tudok internet közelben lenni
Társkereső Nyíregyháza
István, társkereső Nyíregyháza
Fényképek2
Leendő Társam Nyíregyháza környékén keresem. Komoly kapcsolatot keresek, olyan Társat, aki szereti a természetközeli életet. Keresem őszinte, magára és környezetére igényes Társam. Szeretek sétálni, beszélgetni és romantikázni. Odafigyelek magamra, a környezetemre. Szeretem a természetet és az állatokat. Szeretném megtalálni páromat, akivel az előttünk álló éveket közösen élhetnénk. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, ismerjük meg egymást.
Társkereső Nyíregyháza
Csaba, társkereső Nyíregyháza
Fényképek5
Ital, füst, gyermekmentes, enyhén motoros, snowboardos pasas vagyok. Komoly kapcsolatra keresem Nálam értékesebb párom. Alpok, Prága, Tokaj, Badacsony, Tátra, Stuttgart, borok, színház, wakeboard, downhill, gyalogtúrák, nyelvek, motorosszalkodás kedvelt időtöltéseim. Öt nyelven beszélek, ha ittam egy sört, talán többen is. Írj bátran, legfeljebb válaszolok..
Csaba, 44
Társkereső Nyíregyháza
Tamás, társkereső Nyíregyháza
Fényképek4
Nyíregyházi egyedülálló fiatalember vagyok, szakácsként dolgozom... otthon ülős típus vagyok...
Tamás, 39
Társkereső Nyíregyháza
Maya, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Nyíregyháza környékén keresem leendő társam. Ha esetleg volna kedved még jobbegymást szimpátia alapján keresem természetkedvelő, egyedül élő társam. Komoly kapcsolatot szeretnék. Kedves, közvetlen, humoros, mosolygós, optimista ember vagyok. Szeretek moziba járni, kirándulni, de imádom az otthoni bekuckózós tv nézős összebújást is. Komoly kapcsolatot szeretnék, talán még megtalálhatom a társam, akivel mindenben kiegészítjük egymást. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra. Remek...
Maya, 24
Társkereső Nyíregyháza
Andi, társkereső Nyíregyháza
Fényképek5
Komoly kapcsolatot keresek. Ismerj meg imádom a humort.
Andi, 54
Társkereső Nyíregyháza
Elvira, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
vidám vagyok szeretem a humoros embereket
Elvira, 54Születésnapi torta
Társkereső Nyíregyháza
Születésnapi torta Születésnapja volt
Attila, társkereső Nyíregyháza
Fényképek7
keresem párom komoly kapcsolat céljábol kinek szeretetért szeretetet adhatnék.
Attila, 51
Társkereső Nyíregyháza
Zoli, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Felvállalom a szembenézést, ha az nem öncélú és tudom, hogy nem haladja meg az erőmet. Őszinteség és hűség a mottóm. Szeretek szórakozni, társaságba menni. Szeretet, Tudás, Igazságosság, Odaadás, Türelem ezek a fő erkölcsi útmutatóim. Szeretnék egy társat, akivel megoszthatom az életem minden pillanatát. Kizárólag komoly párkapcsolat céljából regisztráltam. Vígkedélyű, nem vitatkozós vagyok. Egyszerű ember vagyok aki keresi ami még hiányzik az életemből, mégpedig a szeretet. Szeretek...
Zoli, 32Prémium tagság
Társkereső Nyíregyháza
Prémium tagság Prémium tag
Ágota, társkereső Nyíregyháza
Fényképek3
Szerelmem Nyíregyháza környékéről keresem. Különleges, szeretetteljes és gondoskodó ember vagyok, komoly társat keresek, aki megérti a kapcsolat értékét. Kedves őszinte családcentrikus vagyok, szeretek utazni és kirándulni valamint kertészkedni is. Egyszerű életet élek, ehhez keresem párom. Szeretnék újból szerelmes lenni, szeretni és törődni, fontos lenni. Konzervatív értékrendű vagyok. Kedves őszinte ember vagyok. Támogassuk egymást, a másik és a közös célokban is. Az élet teljes...
Ágota, 56 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Nyíregyháza
Prémium tagság Prémium tag
Bence, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Az első bemutatkozómat senki nem olvasta a második sokaknak nem jött be. Így nem maradt más, mint hogy személyesen meséljem el neked az én kis történetem..
Bence, 33
Társkereső Nyíregyháza
Gábor, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Komoly társkereső vagyok. Jó kalandokra vágyok. Imádok kirándulni, zenét hallgatni és nagyokat aludni. Káros szenvedélyektől mentes vagyok. Kedves, őszinte picit sportos testalkatú vagyok. Különleges vagyok. Egy rosszul megfogalmazott bemutatkozás sok mindent eldönthet, ezért nehéz ide írni. Őszinte, szeretetreméltó és szeretetre vágyó komoly társkereső vagyok. Pozitív ember vagyok. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, ismerjük meg egymást. Vidám, utazós, állatbarát társam keresem. Rendkívül...
Gábor, 38
Társkereső Nyíregyháza
Sándor, társkereső Nyíregyháza
Fényképek6
Kissé kényelmes alaptermészetűnek tartom magam (egyesek szerint lusta), de ha magával ragad egy dolog hamar belelendülök. Mások szerint is rendkívül romantikus alkat. Általában kimondom amit gondolok. Akkor is, ha ezzel esetleg megbántok valakit.
Társkereső Nyíregyháza
Gyuri, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Nyugalmazott városi főmérnökként élek családi házamban. 44 évig voltam igazságügyi szakértő. így lehetőségem volt a szakma mellett az emberi történeteket, viszonyokat és viselkedéseket is kellően megismerni.
Gyuri, 81
Társkereső Nyíregyháza
Iski, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Párkapcsolatot, vagy barátot keresek, hosszú távra. Kizárólag komoly párkapcsolat céljából regisztráltam. Fiatalos, vidám természetű vagyok. Szeretek játszani, gyerekekkel időt tölteni, kacagni és komoly lenni. Nagyon vágyom már egy stabil kapcsolatra. Furcsa vagyok a magam módján, szeretek viccelődni ha olyan a helyzet, de nem viszem túlzásba. Szeretek utazni, olvasni, fotózni, művészkedni. Teljesen átlagos, ámde vidám és szeretettel teli életet élek. Nem hiszek a távkapcsolatokban. Komoly...
Iski, 23
Társkereső Nyíregyháza
Márk, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Komoly társkereső vagyok. Én egy vicces, őszinte, hűséges ember vagyok. Érzékeny szívű és hűséges vagyok. Szeretek utazni, kirándulni, sportolni. Már nagyon szeretném megtalálni a páromat. Jobban, szeretem ha személyesen találkozunk. Szeretek sétálni, beszélgetni és romantikázni. Ha szeretnéd hogy felvegyem veled a kapcsolatot írj rám. Nem kalandot keresek, hanem végre egy igazi társat, hogy szerethessek és szeretve legyek. Megbízható és nyugodt vagyok. Egy rosszul megfogalmazott bemutatkozás...
Márk, 19
Társkereső Nyíregyháza
Laci, társkereső Nyíregyháza
Fényképek3
Kicsi,vidám,de alapvetően szomorú,érdekesés érdektelen élete végét járó semmihez sem ragaszkodó,bocsi egy valakihez ragaszkodóemberke vagyok. Az egy valaki pedig a Kutyusom! akinek van ,az tudja-akinek nincs ,megtudhatja:)
Laci, 60
Társkereső Nyíregyháza
Barbara, társkereső NyíregyházaCsak belépve látható
Fényképek10
Remélem van fotód luxus szállodák medencéi mellett, mert velem tuti nem fogsz eljutni ilyen helyekre! Dugni csak személyesen vagyok hajlandó. Nem vagyok független, de függő igen. Azt, hogy a szépség belülről fakad, csak Hasfelmetsző Jack hitte. A saját sebeid nyalogatása helyett szívesen felajánlok ugyanerre a funkcióra valami mást. Ha küldök magamról fotót és nem válaszolsz, tudni fogom, hogy öngyilkos lettél. Fordított esetben én is mindig ezt csinálom. :D Ha olyan képeid vannak kint,...
Társkereső Nyíregyháza
Kata, társkereső Nyíregyháza
Fényképek2
őszinte barátságos és társaságot kedvelö fiatalos nö vagyok.
Kata, 70
Társkereső Nyíregyháza
András, társkereső Nyíregyháza
Fényképek5
Társat Nyíregyháza környékén keresek. Legyen vidám természetű. Szeretem a humoros, de intelligens embereket. Őszinte, becsületes. Számomra a személyes találkozóhoz impulzusra van szükség. Ha szimpatikus vagyok, elég ha csak írsz. Olyan embert keresek, aki szintén komoly kapcsolat céljából regisztrált. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Humoros legyen. Képes legyen hosszú távon elköteleződni. Társam keresem közös programokhoz, beszélgetésekhez amiből kölcsönös szimpátia...
Társkereső Nyíregyháza
Ildikó, társkereső Nyíregyháza
Fényképek6
Szeretem a zenét a táncot! Optimista vagyok! Jókedvű! Szeretek csókolózni! Szeretem a szexet! Azzal aki hozzám illő! Szeretném ha szeretnének!
Társkereső Nyíregyháza
András, társkereső Nyíregyháza
Fényképek8
Mit kell tudni rólam? A felszínen egy csöndes, kissé zárkózott, srác vagyok, de mélyebben ez alatt, humoros, érzelmes kissé különc figura vagyok. Régen, amikor még nem "növesztettem páncélt" és látszólag könnyebben alakítottam ki új kapcsolatokat és tartottam meg a régieket, rá kellett jönnöm, hogy a körülöttem lévők -hogy úgy mondjam- "nem velem, hanem rajtam nevettek", Emiatt ma, annak ellenére, hogy nagyon szeretnék, nehezen tudok megbízni az emberekben. Az ok amiért regisztráltam az...
Társkereső Nyíregyháza
Mrc, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Szeretem a természetet és az állatokat. A barátaim a kreativitásom és gyakorlatiasságom kedvelik bennem. Távolság nem akadály. Mindenkivel máshogyan viselkedem. Sajnos nem vagyok a szavak embere, én a tettek emberének tartom magam. Nincs ideálom. Nagyon szeretek túrázni, biciklizni, sétálni, beszélgetni és zenét hallgatni. Ismerj meg és majd eldöntöd milyennek gondolsz. Humoros, hűséges, kedves, bújós páromat keresem. Céltudatos vagyok, szeretem a hobbim. A személyes találkozó híve vagyok....
Mrc, 30
Társkereső Nyíregyháza
Zoltán, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Nyíregyháza környékén tartós kapcsolatot keresek. Keresem lakóhelyem közelében azt a független, becsületes társat, aki megadja azt, ami hiányzik az életemből. Tudj szeretni, tisztelni és becsülni. Ha arra érdemesnek találok valakit, akkor szívesen kitárom a lelkemet. Keresem az igazit még mindig, de nem adom fel. Számomra nagyon fontos, hogy tudj helyesen írni. Szeretnék megismerkedni egy rendes, megbízható társkeresővel. Fényképes megkeresésre tudok válaszolni. Keresem a megbízható társam....
Társkereső Nyíregyháza
Zsolti, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Sziasztok egyszerű nyílt őszinte srác vagyok nem szeretek mellé beszélni de, szeretem a romantikát. Szeretek a szabadba sétálni, szeretek 2esbe lenni a párommal. Romantikázni, és bármit amit a párom szeretne csinálni.
Zsolti, 43
Társkereső Nyíregyháza
Magdolna, társkereső NyíregyházaCsak belépve látható
Fényképek5
175 cm magas, 85 kg, barna hajú és szemű, igényes elvált hölgy vagyok. 1 felnőtt gyermekem van, aki már nem él velem. Már régóta keresem a megfelelő társat. Erényeim közé tartozik a kedvesség, tisztesség, becsületesség, őszinteség és igényesség önmagam, környezetem és társaim iránt. Nagyon tudok szeretni, ragaszkodni valakihez. Jó empatikus képességgel rendelkezem, maximalista vagyok minden téren. Természetesen ugyanezeket szeretném megtalálni egy független, káros szenvedélyektől mentes...
Társkereső Nyíregyháza
Zoltán, társkereső Nyíregyháza
Fényképek3
Párom Nyíregyháza környékén keresem. Nagyon vágyom már egy stabil kapcsolatra. Légy őszinte, határozott, céltudatos ne játszd el a bizalmat. Szeretem a szabadidőmet a természetben eltölteni. Szeretem a jó filmeket, szeretek utazni. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra. Nem szeretek szerepelni. Kiegészíteni szeretnék valakit és cserébe ugyanezt megkapni. Szeretek kirándulni, szeretem az állatokat. Nem vagyok a féltékeny típus. Imádok kirándulni, zenét hallgatni és nagyokat...
Társkereső Nyíregyháza
Prémium tagság Prémium tag
Attila, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
A barátaimat a csicsergésemmel őrjítem meg. Csak komoly hosszútávú kapcsolat reményében regisztráltam. Mivel hitvallásom, hogy az emberi kapcsolatok mozgatják a világot, így a párkapcsolat is rendkívül fontos számomra. Ismerkedés és hosszútávu kapcsolat céljából regisztráltam a társkereső oldalra. Néha nagyon boldognak érzem magam, néha teljesen elveszettnek. Beszélgetésből minden kiderül, csak esélyt kérek. A szívem nagy, de viharvert a lelkem, és a kelleténél mindig nagyobb a szám. Csinos...
Attila, 49Születésnapi torta
Társkereső Nyíregyháza
Születésnapi torta Születésnapja volt
Icu, társkereső NyíregyházaCsak belépve látható
Fényképek6
Szeretem, ha a férfi a kezdeményező. Szeretem, ha udvarias és van humora. Kötetlenül lehet beszélgetni, kínos szünetek nélkül. :) Komoly kapcsolat lehetősége őszinteség esetén. Kedves Uraim vegyék a bátorságot ÜZENETet írni!
Icu, 42
Társkereső Nyíregyháza
Tiborné, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Szeretem a napfényt, a vizeket, a gyógyfürdőket és a kirándulásokat, az utazásokat. Hagyományos értékrenddel rendelkezem, akinek a szerelem a fontos egy párkapcsolatban. Ne külsőre ítélj hanem tartsd szem előtt a belső értékeket is. Társam keresem. Szívesen írok többet is magamról, ha rátalálok egy rokon szellemre, aki szívesen megosztja gondolatait. Mindenkivel máshogyan viselkedem. Barátságos, jó kedvű, zenét és színházat kedvelő vagyok. Egy meghitt,...
Társkereső Nyíregyháza
István, társkereső Nyíregyháza
Fényképek4
Magamról csak annyit szeretnék írni, hogy egy átlagos emberke vagyok. Káros szenvedélyektől mentes, koromat meghazudtoló fizikummal rendelkezek, ami ebbe a korban sokat jelent.
Társkereső Nyíregyháza
Tamás, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Komoly párom Nyíregyháza környékén keresem. Szeretek mindent ami szebbé teszi az életet. A makacsságom nem szokott a javamra válni. Nagyon vidám természetű vagyok. Tartós komoly kapcsolatot keresek. Romantikus típus vagyok. Odaadó, kedves és őszinte vagyok. Szeretek spontán, vidám, őszinte lenni. A pozitív életszemlélet elengedhetetlen ahhoz, hogy az ember jól és boldogan tudjon élni. Szeretnék megismerni egy másik lelket, valakit, aki hajlandó megosztani, szeretni, és együtt jó emlékekkel...
Tamás, 39
Társkereső Nyíregyháza
Dezső, társkereső Nyíregyháza
Fényképek7
Nyíregyháza környékéről keresem a társam. Egyszerű életet élek, ehhez keresem párom. Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az a minden. Én még hiszek a tündérmesékben. Fiatalos, igényes, empatikus, odaadó vagyok. Párkapcsolatot keresek. Magára és környezetére igényes, fiatalos, sportos, vidám, nyitott, őszinte társkereső vagyok. Fontosak számomra az emberi értékek, mint pl. a bizalom, a figyelem, az őszinteség. Szeretnék megismerni egy másik lelket, valakit, aki...
Dezső, 41
Társkereső Nyíregyháza
Kszena, társkereső Nyíregyháza
Fényképek8
Szeretem az egyszerűséget, a természetességet, tisztánlátást. Egy kapcsolatban legfontosabbnak a feltétlen szeretetet tartom, ami hozza magával a társ iránti elfogadást és bizalmat . Nyitott vagyok az újra, örök optimista, szenvedélyes és romantikus lelkületű , vidám természetű, hűséges és nőies, mosolygós nő vagyok . Talán egy kicsit naiv, de vállalom......Imádom az állatokat, szeretek kirándulni, kertészkedni, és nagyokat utazni. Nem idealizálom azt a kit keresek, nem nagy betüs...
Kszena, 69
Társkereső Nyíregyháza
Krisztián, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Társat Nyíregyháza környékén keresek. Kedves, vicces, megbízható személy vagyok. Már nagyon szeretném megtalálni a páromat. Nem őrjítem meg a barátaim, de hiszek a nő és férfi között lévő őszinte barátságban. Nincs ideálom. Ápolt, fiatalos, sportos őszinte vagyok, aki tudja mi kell a másiknak. Szeretem a barátaimat, a csendet és nyugalmat, kirándulni, nevetni. Sportos, vidám és kedves vagyok. A legfontosabb számomra a minőségi idő. Szeretem a természetet, az aktív sportot, klasszikus és...
Társkereső Nyíregyháza