Ózdi társkereső

45 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Redbull, társkereső Ózd
Fényképek3
Test lélek szellem szintjén keresem a társam.
Társkereső Ózd
Unikornisnegyvenegy, társkereső Ózd
Fényképek2
személyesen..többet
Társkereső Ózd
Teca, társkereső ÓzdCsak belépve látható
Fényképek4
Őszinte, vidám sokoldalú, ápolt hazias, társasagot szerető Mérleg hölgy, tartós kapcsolatot keresek, de nem mindenaron! A szemelyes talalkozás fontos szamomra. Borsod megyében élek egyedül, társasházban. A többít személyesen. Üdv. Teca.
Teca, 72
Társkereső Ózd
Viki, társkereső Ózd
Fényképek3
Ózd környékén keresem a párom. Megbízható és nyugodt vagyok. A kapcsolatok akkor működnek, ha két embernek ugyanaz a szándéka, hogy együtt fejlődjenek. Komoly kapcsolat miatt vagyok a társkeresőn. Mindenkit meghallgatok, ha valakit megszeretek akkor az örökre szól. Vidám természetű vagyok és hirtelen haragú, amit aztán később megbánok. Igazából majdnem mindenem megvan, csak egy jó beszélgető társ hiányzik. Ismerjük meg egymást aztán majd kiderül. Egyedül vagyok és szeretném megtalálni az...
Társkereső Ózd
János, társkereső Ózd
Fényképek4
Egyedül álló vagyok szeretnék meg ismerkedni 45-55 hölggyel.
János, 67
Társkereső Ózd
Laci, társkereső Ózd
Fényképek3
Egyszerűen élem az életem, de szeretnék magam mellé valakit, akivel megoszthatom a mindennapjaimat. Szeretek kertészkedni, a ház körül tevékenykedni. Vidám, fiatalos vagyok. Keresem a hasonló tulajdonsággal rendelkező társamat.
Laci, 55
Társkereső Ózd
Csoka, társkereső Ózd
Fényképek3
Kedves, nyugodt természetű ember vagyok és miben vagyok különleges hogy mindig magamat adom illetve nálam még él a hűség, őszinteség és a bizalom. A barátaim azért szeretnek meg társasági ember vagyok feltalálom magam idegen társaságban és szeretek hülyülni határon belül.
Csoka, 39
Társkereső Ózd
Gabor, társkereső ÓzdCsak belépve látható
Fényképek2
Káros szenvedélyektől mentes, pozitív gondolkodású, természetet, utazást, állatokat kedvelő, türelmes ember vagyok. Hiányzik valaki, egy társ akivel megoszthatom az élet apró örömeit. Különleges, szeretetteljes és gondoskodó ember vagyok, komoly társat keresek, aki megérti a kapcsolat értékét. Hosszútávra szeretném megtalálni a társam. Akinek esetleg felkeltettem az érdeklődését írjon rám és többet tudhat meg rólam. Egy meghitt, őszinte és normális kapcsolatot szeretnék. Ha szeretnek, az jó,...
Gabor, 49
Társkereső Ózd
Tamás, társkereső Ózd
Fényképek1
Romantikus, de egyben szenvedélyes, szeretnitudó, megbízható, fiatalos alkatú férfi vagyok. Jó humorú, vidám embernek tartanak. Szeretek utazni. Egy tartós, komoly kapcsolatot keresek. Én a magam részéről mindent megtennék, hogy az új párom boldog legyen.
Tamás, 57
Társkereső Ózd
Jolika, társkereső ÓzdCsak belépve látható
Fényképek10
Pozitívan gondolkodó, fiatalos NŐ vagyok. Igényes vagyok külsőmre, belsőmre és környezetemre egyaránt. Az élet mindig ad egy második esélyt, úgy hívják: HOLNAP
Társkereső Ózd
Attila, társkereső Ózd
Fényképek1
Szeretve szeretni, élvezve élni!
Attila, 50
Társkereső Ózd
Ági, társkereső Ózd
Fényképek1
Független, /özvegy/, nyugdíjas nő vagyok. Szellemi foglalkozásúként dolgoztam. Házias vagyok, szeretek főzni-sütni, szeretem a rendet, tisztaságot. Kedves, barátságos embernek tartom magam. Hobbim a természetjárás, túrázás.
Ági, 76
Társkereső Ózd
Tamás, társkereső Ózd
Fényképek1
Ózd környékén keresem magamnak a szerelmet. Imádok utazni. Én még hiszek a tündérmesékben. Ragaszkodó típus vagyok ebben csalódást nem okozok. Végleges társamat, páromat keresem a következő 20+ évre. Hosszútávú kapcsolat reményében vagyok itt. Fontos, hogy őszinte légy. Vidám, sportos, családcentrikus vagyok. Vidám, őszinte ember vagyok, aki szereti az állatokat. Szabadidőmben szeretek túrázni és utazni. Fiatalos, életvidám és humoros vagyok, keresem a hasonló tulajdonságokkal rendelkező...
Tamás, 35
Társkereső Ózd
Gyorgy, társkereső Ózd
Fényképek4
Belevaló vagány férfi, élete párját keresi. Lehet hogy épp téged! Kizárólag komoly kapcsolat!
Gyorgy, 38
Társkereső Ózd
Gyula, társkereső ÓzdCsak belépve látható
Fényképek3
Teljesen független, egyedülálló férfi vagyok! Ápoltság, higiénia természetes, ez legyen kölcsönös!
Gyula, 53
Társkereső Ózd
Zoltán, társkereső Ózd
Fényképek8
A lakóhelyemet a munkám miatt nehéz megfogalmazni, Ózdon, Taktabájon és Erdőtelken lakom. Én 58 éves üzemmérnök vagyok, az építőiparban dolgozom középvezetőként. 176 cm magas, 65 kg vékony testalkatú vagyok. Dohányzom. Ismerkedni szeretnék és majd meglátjuk mi lesz belőle!
Társkereső Ózd
László, társkereső ÓzdCsak belépve látható
Fényképek1
Romantikusnak tartom magam,szeretek kirándulni,zenét hallgatni. Egy hosszúnak mondható házasságom nemrég ért véget(20év). Szeretném a multam lezárni,amit egy komoly kapcsolatban képzelek el. De ettől függetlenül a gyerekeim sokat jelentenek számomra....
Társkereső Ózd
Prémium tagság Prémium tag
Szabolcs, társkereső Ózd
Fényképek1
Szép napot Mindenkinek! Ismerkedés, beszélgetés céljából vagyok itt. Életvidám, pozitív gondolkodású és család centrikus vagyok. Szeretem az állatokat, a természetet és az utazást. Kapcsolatok terén kinőttem a kalandozásból.
Társkereső Ózd
Edit, társkereső ÓzdCsak belépve látható
Fényképek13
Független, özvegy, 2014-ben mentem el nyugdíjba. Minden rendben van körülöttem. Egy társsal minden tökéletesebb lenne- ha lenne. :) Kaland nem érdekel, korombelit keresek. Örülnék, ha magasabb lennél tőlem és neked is lenne főiskola, vagy egyetemi végzettséged. már nem vagyok molett, a régebbi fotón2014, talán olyan vagyok most.
Társkereső Ózd
Attila, társkereső Ózd
Fényképek3
50 éves elvált káros szenvedélyektől mentes férfi vagyok! A többit elmondom őszintén neked!
Attila, 53
Társkereső Ózd
Anti, társkereső ÓzdCsak belépve látható
Fényképek5
Úgy érzem hogy már felnőttem.. Megtanultam különféle leckéket, megéltem mélységet, mennyben béli magasságokat. Persze a földön járok két lábbal". Működő képes párkapcsolatban elengedhetetlennek tartom az egyenrangúságot, kölcsönösséget, az egymás iránt tanúsított tiszteletet, hűséget, megértést, bizalmat, őszinteséget, a megfelelő kommunikációt és természetesen az intimitás rendszerességét"és mindkét fél számára lehetőleg csúcsminőségben.. :-) stb.. . Éppúgy szeretem a hegyeket, mint a tenger...
Anti, 58
Társkereső Ózd
Agi, társkereső Ózd
Fényképek2
Sziasztok! Kedves, aranyos, barátságos Borsod megyei Ózd környéki lány vagyok, társam keresem csak és kizárólag komoly kapcsolat céljából, ezért komolytalan-kaland keresők kíméljenek! Ha szimpatikus vagyok írj, puszi!
Agi, 35
Társkereső Ózd
István, társkereső Ózd
Fényképek2
Igazából majdnem mindenem megvan, csak egy jó beszélgető társ hiányzik. Szeretem a barátaimat, a csendet és nyugalmat, kirándulni, nevetni. Vicces és egyben komoly is tudok lenni ha a helyzet kívánja. Szeretném megtalálni a párom. Keresem jövendőbeli társam. Előre bocsájtom nem vagyok egy egyszerű eset. Ha esetleg volna kedved még jobban megismerni, várom visszajelzésedet. Szeretek jönni-menni, intézkedni, tevékenykedni a szabadban. Nem a tökéletest keresem, hanem a hozzám illőt. Keresem,...
Társkereső Ózd
Marika, társkereső ÓzdCsak belépve látható
Fényképek5
Nyugdíjas óvónő vagyok. Egy lányom és egy fiam van. Már mindketten felnőttek , családjuk van. Két gyönyörű fiú boldog nagymamája vagyok.
Marika, 73
Társkereső Ózd
Judit, társkereső ÓzdCsak belépve látható
Fényképek1
"Minden nő szeret a másik karjába omlani. Ez mindig így volt, s így is marad, de manapság vigyázni kell , mert nem biztos, hogy a másik elkap. S ha elkap, nem biztos, hogy meg is tud tartani. "
Társkereső Ózd