Siófoki társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi siófoki társkeresőt is.
Márti, társkereső Siófok
Fényképek12
Normális kapcsolatot keresek,nem kalandot! Családcentrikus,romantikus típus vagyok. Keresem a hozzám illő férfit.
Márti, 53
Társkereső Siófok
István, társkereső Siófok
Fényképek11
Én 74/ 1944 02 09 / éves nyugdíjas egyedül élő 178 cm és kb 115 kg pocakos siófoki lakos, Nagyon magányosan élek Több mint 10 éve vesztettem el a felségemet. Két fiam van de mind ketten külföldön hajóznak A nagyobbik él velem mármint akkor amikor szabin van Általában 1 hónap / 4 hét / folyamatosan dolgozik és egy hónapig itthon / 4 hét / van. Általában akkor el is utazunk Sokat megyek külföldre nyaralni. mivel más nincs a nagyobbik fiammal megyek. Szeretnék kirándulni de egyedül nem megy.
Társkereső Siófok
Kissernőkarikaturist, társkereső SiófokCsak belépve látható
Fényképek15
Ami még nem vagyok : nyüzsgő, bulis, ezért ragadom meg ezt az alkalmat, hogy társ-keressek. Ami vonz: a trópusok, tenger, akvarisztika, búvárkodás, etológia, "érintetlen természet", rajz, fotózás, NETen szörfözés,. Szeretek, úszni, termál fürdőkben áztatni a.. Remélem, AKI hozzám való, érti! Egy perc is túl sok ahhoz, hogy elvesztegessük!Köszönöm, hogy adatlapom olvasására áldoztál ennyit. Mindenkinek van gondja! Több-kevesebb, ha nem lenne, akkor nem tudnánk értékelni az élet apró örömeit-...
Társkereső Siófok
Irénke, társkereső Siófok
Fényképek4
Társaság kedvelő, dalos kedvű, jó indlatú, meg értő, igaz embernek tartom magam. Találj meg és bizonyosságot kapsz, mert szeretetben élni a legjobb ami történhet velünk.
Társkereső Siófok
Pérer, társkereső Siófok
Fényképek1
Őszinte, barátságos, türelmes, melegszívű...
Pérer, 53
Társkereső Siófok
Chabito, társkereső Siófok
Fényképek11
Hello! Tipikus rák vagyok. Nem árulok zsákbamacskát, úgy érzem az ismerkedést csak őszintén érdemes csinálni vagy sehogy. Ha levelet kapok mindig igyekszem valamilyen választ írni, remélem ez egyszer majd fordítva is így lesz :) Update: egyelőre csak ismerkedem
Társkereső Siófok
László, társkereső Siófok
Fényképek6
Ha van rá időm szívesen főzök. A mosógép sem jelent problémát. Ház körüli javításokat általában mindig megoldom. Szeretném ha szeretnének. Akit érdeklek, az majd meglátja hogy milyen is vagyok valójában. Sajnos nem látom kinek tetszhetem.
Társkereső Siófok
Csaba, társkereső Siófok
Fényképek3
Az adatlapom pontatlan,mert Siofokon elek!Őszinte,Hűséges,Romantikus és családcentrikus vagyok.Hobbim a hímzés,vers írás,sütés,főzés.
Csaba, 49
Társkereső Siófok
Gyuszi, társkereső SiófokCsak belépve látható
Fényképek4
Most éppen nem vagyok előfizető. Csak azt látom, ha írsz nekem és emailre tudok válaszolni. :) Tapasztalt, világot látott, sokoldalú, diplomás mérnök, üzletember vagyok. Szeretem a zenét, a vizet, a vitorlázást, a téli sportokat, a mozgást, alig nézek TV-t és nem vagyok sem sör sem foci függő. :D Jó tulajdonságaimnak se szeri se száma, ügyes vagyok, okos és szerény. :D Régen csak úgy futottak utánam a nők is, de mostanában már nem lopok retikült.. :)
Gyuszi, 54
Társkereső Siófok
Zsuzsanna, társkereső Siófok
Fényképek8
Sziasztok! Keresem laza kötetlen barátom akivel hétvégente jól érezzük magunkat! Legyen ápoltr ez nagyon fontos!!!!!!!!!!!!! Humoroas,Romantikus tipus!!!
Társkereső Siófok
Gyuri, társkereső SiófokCsak belépve látható
Fényképek3
Fontosnak tartom a tiszteletet, megbecsülést és az őszinteséget! Egy végtelenül romantikus személyiség vagyok, aki vágyik a szeretetre, szerelemre.. de.. nem mindenáron.. ez azt jelenti, két lábbal a földön járok! Ha szárnyalni akarsz velem, oda adom az egyik szárnyam.!
Gyuri, 56
Társkereső Siófok
Blanka, társkereső Siófok
Fényképek1
Egyedül élek,szeretném megtalálni azt a őszinte,becsületes,humoros társamat, akivel komoly kapcsolatot tudnék létesíteni. Kalandvágyók kíméljenek éppen csak abban az esetben írj, ha komolyak a szándékaid.
Blanka, 61
Társkereső Siófok
Laci, társkereső SiófokCsak belépve látható
Fényképek7
kösz hogy benéztél.....
Társkereső Siófok
Gyöngyi, társkereső Siófok
Fényképek6
Kedves, mackós testalkatú, korban hozzám illő társat keresek.
Társkereső Siófok
Gdave, társkereső Siófok
Fényképek1
A Bak- Sárkány erős akaratú, határozott, egy igazi egyéniség. Számára nagyon fontos, hogy ő különlegesebb, mint mások, a középszerűségnek még a gondolata is megriasztja. Ez az érzés már gyerekkorában kialakult benne, ezért önbizalma, magabiztossága szinte megrendíthetetlen. Természetéből adódóan feltűnést keltő házat és autót vásárol, még akkor is, ha erre minden pénze rámegy. Nem titkolt felsőbbrendűség érzésével másokból csodálatot, vagy ellenszenvet vált ki. Sok embert irritál a...
Gdave, 33
Társkereső Siófok
Jhon, társkereső Siófok
Fényképek1
Sziasztok, nem Magyarországon élek, csak ritkán vagyok itthon, de amikor igen szívesen iszogatnék egy bármire nyitott jófej nővel!
Jhon, 37
Társkereső Siófok
Gergő, társkereső Siófok
Fényképek3
Gergő vagyok. 23 éves. Bárki aki akar tőlem bármit is írjon nyugodttan . Mindenre válaszolok . :)
Gergő, 29
Társkereső Siófok
László, társkereső Siófok
Fényképek3
Mint a számok is tükrözik... nem vagyok egy tipikus macsó... de ki szeretne egy kockahasú pasival összebújva "Ősz New Yorkban"-t nézni egy csésze meleg tea társaságában? :) Remélem, hogy Te! :) Nem kalandot keresek... ahhoz én már "öreg" vagyok... hasonlóan komolyan gondolkodó hölgyet szeretnék megismerni.
Társkereső Siófok
Andrea, társkereső Siófok
Fényképek5
nem jó egyedül
Andrea, 54
Társkereső Siófok
Éva, társkereső Siófok
Fényképek3
Nem szeretnék nagy szavakat használni,mert igazán senkit nem lehet megismerni!Soha nem lehet tudni kiben mi lakozik!Az biztos,hogy mindent tudok amit egy nőnek tudni illik,talán még többet is!Meg van minden porcikám,és minden a helyén van!Nem vagyok egy manöken alkat,de már belefáradtam sanyargatni magam,akinek igy tetszem az jöhet,ha nem igy járt!
Éva, 55
Társkereső Siófok
Timi, társkereső Siófok
Fényképek3
Vidám természetű, pörgős nő vagyok. Szeretek táncolni, szeretem az állatokat, és még millió más dolgot. :) Jó lenne egy olyan társra lelni, akivel osztozhatnék jón és rosszon, és aki megnevettetne, ha éppen szomorú vagyok. Most ez jutott csak eszembe, akinek ez nem elég, az úgyis megkeres.. :)
Timi, 37
Társkereső Siófok
Balázs, társkereső SiófokCsak belépve látható
Fényképek3
Hmm.. magamról, sok mindent nem tudok írni.
Társkereső Siófok
Áron, társkereső Siófok
Fényképek3
Sziasztok. Egyedülálló 26éves Siófoki férfi vagyok. Nem rég lett vége a párkapcsolatomnak. Mialatt született egy kislányom. 3éves már (Lili). Egyedül lakom albérletben, viszont a kislány mikor nem dolgozom szinte életvitel szerűen velem van. A volt páromnak volt már egy kislánya. (Katica). Ő 7éves 1éves kora óta neveltem. Ebből következően apának hív. Így őt sem hagyom magára. Azaz ő is hozzám tartozik. Dolgozom fix munkahelyem van. Jó fizetéssel. Átlagnál jobb. Csakis komoly kapcsolatot...
Áron, 26
Társkereső Siófok
Laci, társkereső SiófokCsak belépve látható
Fényképek2
Társam keresem finom lelkű, független vagy özvegy hölgy személyében. Nyugodt személyiség vagyok. Komoly kapcsolatra vágyom.
Laci, 59
Társkereső Siófok
Istvan, társkereső Siófok
Fényképek1
Én egy átlagos ember vagyok, szeretném megtalálni társamat, egy rendes, becsületes, megbízható, házias hölgy személyében. Nem jó egyedül. Egyszerü,Hetköznapi Emberke vagyok,A Személyes találkozás a adntö: Egészségügyi probléma sem akadály.
Istvan, 58
Társkereső Siófok
Balejsz, társkereső Siófok
Fényképek2
Asztalos ként végeztem de nyáron a parton dolgozok fociztam és a hobbim filmezés abból is a horror filmet imádom és szeretek főzni is, tisztelem becsülöm a barátnőmet és megteszek mindent a boldogságáért.
Társkereső Siófok
Jinn, társkereső SiófokCsak belépve látható
Fényképek4
Sziasztok! Egy barátom ajánlotta ezt az oldalt,mivel ő itt találta meg a párját gondoltam én is megpróbálom.Elsősorban ismerkednék,remélem szerencsével járok
Jinn, 37
Társkereső Siófok
Agnieszka, társkereső Siófok
Fényképek9
Állítólag fiatalabbnak látszom a koromnál.. . ezért inkább fiatalabb fiút szeretnék keresni, a lényeg, hogy hasonlóan gondoljunk dolgokat.. .
Társkereső Siófok
Születésnapi torta Születésnapja van
Tamás, társkereső Siófok
Fényképek3
Határozott, céltudatos ember vagyok. Őszinte, beszédes, humoros szavakkal is jól jellemezhető vagyok.
Tamás, 33
Társkereső Siófok
István, társkereső Siófok
Fényképek1
Szia, István vagyok Kedves, barátságos, őszinte embernek tartom magam. Az egyik kedvenc idézetem párkapcsolati témában az, hogy a nők egy kis romantikáért kaphatóak szexre, a férfiak meg szexért kaphatóak egy kis romantikára.
Társkereső Siófok
Gergely, társkereső Siófok
Fényképek1
Komoly kapcsolat miatt regisztráltam. Sok rosszat megjártam az életében kapcsolatok miatt, egy nagyon szerető srác vagyok. Szeretek szórakozni, humoros vagyok de ha kell tudok komoly is lenni. Imádok otthon tevékenykedni nem riadok vissza a házimunkától sem.
Társkereső Siófok
Annazsu, társkereső Siófok
Fényképek3
Hűséges csinos, szenvedélyes NŐ aki a hagyományos értékrend híve, párkapcsolatban konzervatív. Mottónk :Mindent a magaidejében. Nálam az első randi NEM sz ágyban kezdődik. Érzelmeken alapuló BOLDOG, SZERELMI kapcsolatot keresek egy életen át VELED. Siófokra költözni szándékozó férfiak előnyben! Van egy 4 éves fajtiszta brit rövidszőrű 4 éves ezüst szívű cicám. Kizárólag cica szerető férfi jöhet számításba. Ha nem vagy 180 cm magas, akkor NE legyél 80 kgnál több. Kellemes modorú, romantikus,...
Társkereső Siófok
Viktor, társkereső SiófokCsak belépve látható
Fényképek1
Informatikus mérnök vagyok. Ebben a szakmában is dolgozom és szeretem a munkám. Mivel itt élek a Balatonon kedvelem az itteni életet és a strandot. Szeretek tanulni, sportolni és szórakozni. Keresem a fiatal párom akivel családot tudok alapítani.
Viktor, 45
Társkereső Siófok
Aandrew, társkereső SiófokCsak belépve látható
Fényképek7
Reload.. újra itt.. 2021 " Minden rajtad áll. Ha azt tartod, hogy elveszett vagy, akkor el is vesztél. Ha azt hiszed, hogy nem mered megtenni, akkor nem is mered majd megtenni. Ha nyerni szeretnél, de úgy véled, nem tudsz nyerni, majdnem lehetetlen, hogy sikerüljön. Ha azt tartod, hogy veszíteni fogsz, veszítettél, mert odakint a világban látni fogod, hogy a siker az ember akaratával kezdődik. Minden rajtad áll. Nem egy futamot veszítenek el igen gyakran, még mielőtt csupán egy lépést...
Társkereső Siófok
Ferenc, társkereső Siófok
Fényképek6
Én valóban társat keresek de nem minden áron! Fiatalos gondolkozású minden téren aktív megbízható, őszinte és toleráns embernek tartom magam. Elfoglaltságot mindig találok magamnak, jól érzem magam a bőrömben. Biztos egzisztenciám van, milliomos nem vagyok de panaszra sincs okom. Siófok közelében élek rendezett körülmények között saját kis kertes házamban. Szeretnék találni valakit akivel EGYÜTT tölthetném el a hátralévő éveimet. Olyan társat keresek 66 éves korig, aki sovány vagy normál...
Ferenc, 76
Társkereső Siófok
Gyula, társkereső Siófok
Fényképek1
Szeretek kirándulni, nyáron strandolni, de szeretek színházba és moziba járni. Ismerkednék olyan hölggyel aki hosszú távra tervez.
Gyula, 56
Társkereső Siófok
Gyula, társkereső SiófokCsak belépve látható
Fényképek4
“Az élet játéka, a bumerángok játéka. A gondolataink, tetteink és szavaink visszatérnek hozzánk előbb vagy utóbb, megdöbbentő pontossággal.” (Florence Shinn) “Ez az egyetlen életed van. Ha egy utcahosszúságú “miért nem tettem meg azt, amit szerettem volna” listával fognak eltemetni, az semmi mást nem jelent, mint hogy NEM TETTED MEG, amit lehetett volna.” (Andrew Matthews – Élj Vidáman)
Gyula, 50
Társkereső Siófok
Gaby, társkereső SiófokCsak belépve látható
Fényképek3
Senki sem érdemli meg a könnyeidet, aki pedig megérdemli, az nem fog sírásra késztetni... A barát az egyetlen személy, aki ki tudja javitani a hibáidat- de van annyi esze, hogy meg se próbálja....
Gaby, 50
Társkereső Siófok
Tibi, társkereső Siófok
Fényképek3
Jelenleg külön élek a páromtól. (válófélben) 53 leszek, 2 fiammal élek, de amúgy 3 gyermekem van. Kertes családi házban lakunk. Mások által jókedvű, kedves és családcentrikus ember vagyok.
Tibi, 55
Társkereső Siófok
Henrik, társkereső Siófok
Fényképek3
Koromat messze meghazudtolóan energikus, sportos vagyok. Futok, kerékpározom, és szezonálisan - egy panziót - üzemeltetek jelenleg is. Szinte minden érdekel, főleg az utazás, természetjárás, egyéb sportok. Szeretek táncolni, noha erre az utóbbi időben vajmi kevés lehetőségem volt. Tehát nem egy tipikus 69 éves - az elmúlással és a nyavalyáival foglalkozó - "nyugdíjas" vagyok, ezért is szeretnék egy fiatalos gondolkodású aktív, a világ dolgai iránt is érdeklődő nem tipikus " nagymama"...
Henrik, 70
Társkereső Siófok