Szegedi társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi szegedi társkeresőt is.
Gyandrás, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek1
Keresem a páromat. Nagyon szeretek kirándulni, úszni, horgászni, moziba járni, sétálni a városban és zenét hallgatni.
Társkereső Szeged
Márti, társkereső Szeged
Fényképek2
Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. Csak mert valaki nem úgy szeret téged, ahogy te szeretnéd, az még nem jelenti, hogy nem szeret téged szíve minden szeretetével.A szeretet lángjaiban a legkeményebb vasnak is meg kell olvadnia.A szerelem olyan, mint a fa: magától növekszik, mély gyökeret ereszt egész valónkba és gyakran tovább zöldül a szív romjain.Mindig van egy kis őrültség a szerelemben. De mindig van egy...
Márti, 74
Társkereső Szeged
Géza, társkereső Szeged
Fényképek3
Egyedül élek gyerekeimtől külön, minden zenét meg hallgatok de a rock van közel a szívemhez Hogy mit szeretek még?sok mindent igen és sok mindent nem. többet személyesen mondok el, ha kíváncsi vagy hogy milyen vagyok írj.
Géza, 45
Társkereső Szeged
Éva, társkereső Szeged
Fényképek6
A szív útja a barátság útja, magunk mögött hagyjuk a múltat és engedjük, hogy megérkezzen a jövő/Oshó/ Friss nyugdíjasként keresem azt aki szívesen kirándulna, túrázna Velem, társam lenne valami könnyű színházi esten. Segítene okosodni a számítógépen. Ez évtől kertészkedem is, de csak módjával, kellene egy barát
Éva, 69
Társkereső Szeged
Róbert, társkereső Szeged
Fényképek4
38 éves 163 cm magas 75 kiló,macis alkatú.Barna szemű és hajú srác vagyok.
Társkereső Szeged
Török, társkereső Szeged
Fényképek1
Csendes, zárkózott természetű vagyok. Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor írj és írok magamról bővebben. Néha nagyon boldognak érzem magam, néha teljesen elveszettnek. Kedves, vicces, romantikus vagyok. Szeretem az igényes, intelligens embereket. Komoly társkereső vagyok. Szerintem egy elég normális ember vagyok. Ha szárnyalni akarsz velem, oda adom az egyik szárnyam. Aki meg szeretne ismerni, nincs semmi akadálya. Megbízható, őszinte és romantikus vagyok. Sajnos nem vagyok a szavak embere,...
Társkereső Szeged
Gábor, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek1
Sokat nem akarok írni ide, mert nem marad későbbre. Ha szeretnél jobban megismerni, írj!
Gábor, 34Prémium tagság
Társkereső Szeged
Prémium tagság Prémium tag
Kata, társkereső Szeged
Fényképek1
Imádom az állatokat, jókat enni.
Kata, 34
Társkereső Szeged
Gábor, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek4
Jelenleg tudományos segédmunkatársként dolgozom. Szabadidőmben szeretek a barátaimmal lógni, játékokat tervezni, filmeket nézni.
Gábor, 31
Társkereső Szeged
András, társkereső Szeged
Fényképek2
Szeretnék ismerkedni, baráti kapcsolatot kialakítani! Üdv : István
Társkereső Szeged
Mária, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek2
Nem szexkapcsolatot keresek! Egyébként pedig, családcentrikus, életvidám, határozott, néha kisördög, de bújós, házias, nőies, igényes nő vagyok. A cél persze egy jól működő kapcsolat lenne. Ennek szükséges hozzávalói: kölcsönös tisztelet, őszinteség, bizalom és a legfontosabb a " Szeretet! "
Mária, 45
Társkereső Szeged
József, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek5
Alapjáraton nagyon vidám, mégis komoly gondolkodású pasi, sok nevetés, beszélgetések, tartalmas időtöltés. Keresem a társam, akivel teljes lehet az életem egy romantikus kapcsolatban. Szeretek sportolni, kirándulni, utazni, színházba járni, filmet nézni, zenét hallgatni és táncolni.
Társkereső Szeged
Jani, társkereső Szeged
Fényképek7
sziasztok szeretek filmet zenét hallgatni főzni meg mindent ami jó
Jani, 42
Társkereső Szeged
Gedy, társkereső Szeged
Fényképek3
Csak beszélgetni vagyok itt!
Gedy, 42
Társkereső Szeged
Anna, társkereső Szeged
Fényképek3
Ha kíváncsi vagy akkor kérdezel. Bármit írhatnék, de senki nem ismeri önmagát igazán egyedül. Csak a másik által lesz egész.
Anna, 42
Társkereső Szeged
Ilona, társkereső Szeged
Fényképek1
Mit lehetne ide írni? Szépet és jót? Mindenkinek más jön be. Ha ismerkedni szeretnél, írj.
Ilona, 56
Társkereső Szeged
Bacsoilona, társkereső Szeged
Fényképek4
Egyedül élő magányos Társra váró Szegedi 77 éves nő vagyok. Keresek egy korban hozzám illő szintén özvegy Társat. Talán meg talállak! Légy őszinte!
Társkereső Szeged
Mihály, társkereső Szeged
Fényképek2
Szeged környékéről keresem a szerelmet. Az életben nincsenek véletlen találkozások. Fiatalos, utazást, hegyeket, vízpartokat kedvelő ember vagyok. Vidám természetű, gyengéd, de szenvedélyes. A szerelem mindenkinek kijelöli a megfelelő helyet. Sportos, vidám és kedves vagyok. Szeretek mindent ami szebbé teszi az életet. Szeretem az életet, megélni a pillanatokat, és emlékeket gyűjteni majd a későbbi éveimre. Légy őszinte, határozott, céltudatos ne játszd el a bizalmat. Komoly kapcsolatot...
Társkereső Szeged
Gabriella, társkereső Szeged
Fényképek1
Szeretem a komolyzenét, de az elektronikus és rock is jöhet. Preferálom a klasszikus családi szerepeket. Imádom a természetet, a tartalmas beszélgetéseket, jó humort és az élet apró örömeit. Egy végtelenül romantikus személyiség vagyok, aki vágyik a szeretetre, szerelemre. Barátomat, páromat keresem. Szeretnék megismerni egy másik lelket, valakit, aki hajlandó megosztani, szeretni, és együtt jó emlékekkel hozhatunk létre boldog véget. Néha magabiztos, törődő vagyok. Szabad vagyok,...
Társkereső Szeged
Vali, társkereső Szeged
Fényképek1
Nálam az őszinteség alap. Igényes vagyok munkámra, a saját és környezetem tisztaságára. Ha segítségre van szüksége valakinek, azonnal ott vagyok. Gondolom, ezért szeretnek a munkatársaim. Nem vagyok anyagias. Annyi legyen, hogy a számláim tudjam rendezni, és ne éhezzek. Imádom a gyerekeim, és az unokáimat. Környezetvédő, és állatbarát vagyok.
Vali, 60
Társkereső Szeged
Éva, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek2
Szeretek sportolni és tornázni. Fontosnak tartom az egészséges életmódot a harmoniát és az öszhangot. A zene és a meditáció életerővel tölt fel.
Éva, 55
Társkereső Szeged
Dénes, társkereső Szeged
Fényképek1
Előre bocsájtom nem vagyok egy egyszerű eset. Szeretek sétálni nagyokat, filmet nézni, nagyokat beszélgetni! Mezítláb mászkálni, kicsit szabadnak lenni.
Dénes, 41
Társkereső Szeged
Anikó, társkereső Szeged
Fényképek1
Anikó vagyok. Tanítónő.
Anikó, 62
Társkereső Szeged
Mátyás, társkereső Szeged
Fényképek3
Őszinte vagyok, humoros, vicces, vidám. Szeretem a háziállatokat főleg a szurikátákat.
Társkereső Szeged
Peti, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek13
Szia Nahát, hol is lehetne, egy bemutatkozo szöveget elkezdeni? Nem is tudom.. Talán. Az elején. :P Akkor bele is kezdenék Szegeden születtem, és ott is lakom! Pillanatnyilag egyedül élek. Szeretem a zenét, a sportokat, a barátaimmal eltöltött időt. Volt olyan korszakom, amikor állatokkal akartam foglalkozni, jelenleg sokat vagyok Ausztriában. Egyelőre talán ennyi, most szia!
Peti, 37
Társkereső Szeged
Szabina, társkereső Szeged
Fényképek4
Barátkozós, szeretek bulizni, pörögni.
Társkereső Szeged
Zsuzska, társkereső Szeged
Fényképek2
Festett szőke, romantikus, meleg barna szemű, mindenre nyitott, energikus, mosolygós, zenét táncot kedvelő és elég erős dominanciával rendelekző nö vagyok. Keresem hasonló adottságokkal rendelkező ffi ismeretségét és azután majd ami ki alkakul. Kiméljenek az egyéjszakás kalandorok, én annál többet érő nő vagyok. Köszi, hogy benéztél. Puszi
Társkereső Szeged
Erzsike, társkereső Szeged
Fényképek1
Rendezett körülmények között élő,magamra és környezetemre igényes,aktív,utazást,zenét,fotózást kedvelő nő vagyok.Hasonló adottságokkal rendelkező úr ismerkedését keresem tisztességen alapuló tartós kapcsolat reményében.
Társkereső Szeged
Tom, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek2
Írhatnék egy egész regényt, de ha valaki kíváncsi, akkor majd kérdezzen. :):)
Társkereső Szeged
Alexandra, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek6
Az élet egy szerencsekerék, és rajtad áll, hogyan forgatod! by: 2Pac
Társkereső Szeged
Zoltán, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek1
Személyes találkozás híve vagyok. Nemszeretem magam fényezni, lassan 2 éve elvált vagyok.
Társkereső Szeged
Születésnapi torta Születésnapja volt
Bence, társkereső Szeged
Fényképek1
Sziasztok! 19 és 30 év között keresek társat, elsősorban Szegeden vagy annak környékén, de az ország bármelyik pontján szívesen randizok. Amit fontos tudni rólam, hogy egy betegségből adódóan nagyon alacsony vagyok (163 cm), ebből adódóan engem nem zavar, ha magasabb vagy. :) Szeretek úszni, rendezvényekre, színházba és moziba járni. Nagyon szeretek zenét hallgatni és csak úgy belevetni magam a világba szórakozásból. Ja, és imádom a kávét és a finom ételeket is. :) Szoktam írni verseket...
Bence, 26Prémium tagságSzületésnapi torta
Társkereső Szeged
Prémium tagság Prémium tag
Nelli, társkereső Szeged
Fényképek5
Egyedülállóként komoly kapcsolatot keresek! Mindig életvidám és pozitív gondolkodású vagyok. De szerintem egy személyes találkozás többet mond el egy ember személyiségéről. Nem vagyok "Plázacica típus" ;-) Szeretek kirándulni a természetben, kerékpározni. Hobbim a horgászás. Szeretek főzni és tudok is! ;-) Ha esetleg így elsőre szimpatikusnak találnál akkor írj bátran! Szép napot mindenkinek!
Nelli, 47
Társkereső Szeged
Eszter, társkereső Szeged
Fényképek4
" Ne nézz a múltba vissza soha, mert a múlt mindig mostoha, bátran nézz előre, a bátornak van jövője"
Eszter, 47
Társkereső Szeged
Gabriella, társkereső Szeged
Fényképek1
Szeretek játszani, gyerekekkel időt tölteni, kacagni és komoly lenni. Szeretek harmóniában élni a többi érző lélekkel a természettel. Átlagos társkereső vagyok átlagos értékrendekkel. Keresem őszinte, magára és környezetére igényes társam. Pozitív, toleráns személyiség vagyok. Keresem a társam, akivel együtt lehet meglátni és megélni a szépet a jót, együtt lehet megoldani a gondokat. A személyes találkozás híve vagyok. Komoly társra, partnerre vágyom, kalandorok kíméljenek. Szeretnék egy jó...
Társkereső Szeged
Ildikó, társkereső Szeged
Fényképek1
Kedves öszinte Inteligens hölgy vagyok.
Társkereső Szeged
Mihaela, társkereső Szeged
Fényképek4
Őszinte, nyitott, vidám, pozitív! Szóval nyilas vagyok! A hobbim a mozgás, sport! Nincs férfi ideálom! Nálam úgy működik: Meglátni és megszeretni🤗!
Társkereső Szeged
Miklos, társkereső Szeged
Fényképek3
Egy toleranciával rendelkező hölgyet keresek. Vidám energikus bújós típust, legyenek problémái mert nekem is van, gyerek nem gond Szegeden élek kert és természet kedvelő inkább kutyás vagyok de a cica sem zavar.
Miklos, 51Prémium tagság
Társkereső Szeged
Prémium tagság Prémium tag
Lakatos, társkereső Szeged
Fényképek2
Alex vagyok, komoly tartós kapcsolat céljából szeretnék ismerkedni, vicces, romantikus típus vagyok, hasonló típusú nőt keresek akivel megoszthatom minden napjaimat.
Társkereső Szeged
Mária, társkereső Szeged
Fényképek12
Egyedül élek. Kedvencem a séta, a jó könyvek zene, és az unokáimmal való együttlét.
Mária, 71
Társkereső Szeged
Sumikam, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek3
Szia! Sumikam vagyok, lakhelyem Szeged. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!
Társkereső Szeged
Születésnapi torta Születésnapja lesz
Dybet, társkereső Szeged
Fényképek3
Igényes megjelenésű, vidám személyiségű, türelmes, utazást, zenét, természetes dolgokat kedvelő, munkájában sikeres, harmonikus kisugárzású, családcentrikus hölgy vagyok. Szeretni és szeretve lenni, olyan, mintha kétfelől sütne ránk a nap! Ez éltet, ez hoz lázba! Keresem az összhangot, közös rezgést, közös kalandot! Fontos számomra megmagyarázhatatlan belső kisugárzás, ami a személyes találkozáskor megérint! ! Csak azt várom el, amit én is maradéktalanul adok, s betartok! ! Mindenkinek minden...
Társkereső Szeged
Eszter, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek6
Vidám, sportos,(zenei> orgona-zongora, tanári> Ped., Gyógyped. Vezetéstud. szakirány), pszichológia diploma vizsgával, megteremtett egzisztenciával, biztos anyagi háttérrel keresem értékes, megbízható társam for ever. Világi, emberi értékek tiszteletben tartása, hit hű élet, tolerancia, nekem fontosak. Legyél mindig pozitív, jó kedvű, én is az vagyok! Ambuláns kapcsolatra vágyók és akik csak a szomszéd házban lakó társra vágynak, ne keressenek! (bár még nem is voltam a szomszédban, ki tudja?)...
Eszter, 67 Elérhető
Társkereső Szeged
Antal, társkereső Szeged
Fényképek3
Spontán,kreatív,laza,és nyugodtan végig lehet velem sétálni bárhol kézen fogva.-))))
Társkereső Szeged
Aritma, társkereső Szeged
Fényképek1
Párom Sydney környékén keresem. Ha nem, akkor Békéscsaba környékén. Olyan embert keresek, aki értékeli ha a kedvében járok. Nyitott, kíváncsi, érdeklődő ember vagyok. Igazából majdnem semmim sincs, de legfőképpen egy jószívű, vicces élettárs hiányzik. Az életben nincsenek véletlen találkozások. Szívesen írok többet is magamról, ha rátalálok egy rokon szellemre, aki szívesen megosztja gondolatait. Kizárólag komoly kapcsolatban gondolkodom. Spirituális beállítottságom miatt nem az átlag ember...
Aritma, 71
Társkereső Szeged
Péter, társkereső Szeged
Fényképek1
Az vagyok, aki dinamizmust, színt visz az életedbe és nehezen felejthető emlékeket őrzöl majd utánam.. Az vagyok, akire nem tudsz haragudni, mert 1 mosolyommal leveszlek a lábadról.. Az vagyok, aki mindig figyel Rád, akivel bármit megoszthatsz, és aki addig nyughatatlan míg nem segít rajtad, és újra mosolyogni nem lát.. Az vagyok, aki mélyen, tiszta szívvel, önzetlenül, önmagadért fog szeretni.
Péter, 35
Társkereső Szeged
Nelly, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek1
Nyitott, nyíltszívű vagyok akit sokminden érdekel. Szeretem a társaságot, a jó filmeket, regényeket. Szeretem a zenét- mikor mihez van affinitásom . Imádok utazni, biciklizni - úton lenni.
Társkereső Szeged
Márti, társkereső Szeged
Fényképek5
Sziasztok. Lányokkal szeretnék ismerkedni. Szeretném kipróbálni milyen egy lányt, nőt kényeztetni kölcsönösen. Lehet hogy párokkal is kipróbálnám..
Márti, 32
Társkereső Szeged
Hulmi, társkereső Szeged
Fényképek3
... Magáról elég nehéz írni az embernek.... ... azt szokták mondani:ismerj meg! ... szeretek viccelődni, ha kell komoly is vagyok, próbálom az életet mindig felfelé terelni azon a bizonyos "sinus" görbe felfelé ívelő ágára... :-) ... igaz ez nem mindig sikerül.....és..az igazság az , hogy ha őszinte az ember , ha nyíltan elmondja a maga kis monológját..., akkor mindig leírják..., tehát , lehetne itt írni regényeket, de minek.... úgyhogy....... elégedj meg azzal, hogy azt mondom: Rossz...
Hulmi, 50
Társkereső Szeged
Csilla, társkereső Szeged
Fényképek1
Üdvözlök minden kedves látogatót! Szeged élö 30-35 év körüli gyermektelen és gyerekmentes életre vágyo férfit keresek! Aki elfogad gyengeségeimel eröségeimel és külsö belsö adotságaimal! A külső nem minden! Ne a profil képem alapján ítélj meg. Ismerj meg és utána döntsd el hogy kellek vagy sem Tökéletesség illúzió a tökéletlenség a valóság. Remélem ketten együtt alkotunk egy pozitívat.
Csilla, 32
Társkereső Szeged