Szegedi társkereső

413 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Mihaela, társkereső Szeged
Fényképek4
Őszinte, nyitott, vidám, pozitív! Szóval nyilas vagyok! A hobbim a mozgás, sport! Nincs férfi ideálom! Nálam úgy működik: Meglátni és megszeretni🤗!
Társkereső Szeged
Gábor, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek1
Sokat nem akarok írni ide, mert nem marad későbbre. Ha szeretnél jobban megismerni, írj!
Gábor, 34Névnapi ajándék
Társkereső Szeged
Névnapi ajándék Névnapja lesz
Ági, társkereső Szeged
Fényképek4
Kedves, vidám lány vagyok. Szeretem az őszinte és nyílt embereket.
Ági, 43
Társkereső Szeged
Dybet, társkereső Szeged
Fényképek3
Igényes megjelenésű, vidám személyiségű, türelmes, utazást, zenét, természetes dolgokat kedvelő, munkájában sikeres, harmonikus kisugárzású, családcentrikus hölgy vagyok. Szeretni és szeretve lenni, olyan, mintha kétfelől sütne ránk a nap! Ez éltet, ez hoz lázba! Keresem az összhangot, közös rezgést, közös kalandot! Fontos számomra megmagyarázhatatlan belső kisugárzás, ami a személyes találkozáskor megérint! ! Csak azt várom el, amit én is maradéktalanul adok, s betartok! ! Mindenkinek minden...
Társkereső Szeged
Róbert, társkereső Szeged
Fényképek2
38 éves 163 cm magas 75 kiló,macis alkatú.Barna szemű és hajú srác vagyok.
Társkereső Szeged
Laci, társkereső Szeged
Fényképek1
Olyan ember vagyok, aki pozitívan áll hozzá az élet minden területéhez. Sok mindent szeretek csinálni, látni és megtapasztalni. Szeretek olvasni és új helyeket látogatni, kérdezz bármit, amit tudni szeretnél rólam, és őszintén válaszolok.
Laci, 52
Társkereső Szeged
Béla, társkereső Szeged
Fényképek10
Az emlékezéshez nem emlék ,hanem szeretet kell ,s akit szeretünk azt nem feledjük el.
Béla, 66
Társkereső Szeged
Ádám, társkereső Szeged
Fényképek1
Párom Szeged környékén keresem. Szeretem a Formula 1-et, és minden reggelem kávéval kezdem. Írj ha bármi kérdésed van.
Ádám, 19
Társkereső Szeged
Erzsébet, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek18
Kedves Hirdető Sorstársam! Vidám ha kell komoly, mindig őszinte, rendezetten élő, fiatalos 68/162 cm özvegy nő vagyok, aki a jelenben él. Szeged kertvárosi részében kertes magánházban lakom egyedül, de azért stabilan. Felnőtt gyermekeim és 3 unokám van, ebből 2 unoka külföldön él. Szeretek utazni sok minden érdekel. Közgazdasági területen dolgoztam, jelenleg nyugdíjas vagyok. Születésemtől kezdve Szegeden élek. Szeretnék boldog lenni, szeretetet adni, társat, barátot találni. Hallgasd meg a...
Társkereső Szeged
Éva, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek2
Szeretek sportolni és tornázni. Fontosnak tartom az egészséges életmódot a harmoniát és az öszhangot. A zene és a meditáció életerővel tölt fel.
Éva, 56
Társkereső Szeged
Sanyi, társkereső Szeged
Fényképek10
63 éves szegedi elvált férfi vagyok. Van egy 29 éves fiam, aki nem velem él. Dolgozom. A lakásomban egyedül élek. Szeretek zenét hallgatni, sportműsort nézni. Hatalmasakat beszélgetni, a barátaimmal jókat szórakozni, táncolni stb. Aki ebben partnerem lenne és szegedi hölgy, azzal szívesen megismerkednék.
Sanyi, 64
Társkereső Szeged
Viktor, társkereső Szeged
Fényképek3
Életem párját keresem.
Viktor, 34
Társkereső Szeged
Icu, társkereső Szeged
Fényképek1
Társaságot kedvelő vagyok. Minden sport rendezvényt szeretek, különösen a kézilabdát /mol Pick Szeged/ Szabadidőmet kertészkedéssel töltöm. Koromnak megfelelő társat szeretnék.
Icu, 77Prémium tagság
Társkereső Szeged
Prémium tagság Prémium tag
Erzsébet, társkereső Szeged
Fényképek2
Társam Szeged környékéről keresem. Fontos a család, barátok. Elvileg bárkit meg tudok nevettetni, szarkasztikus és célzott humorú ember vagyok. Fiatalos, vidám természetű vagyok. Szeretném megtalálni hasonló gondolkodású, Istenfélő társamat, akivel megoszthatom életemet, szeretetemet. Barátomat, partneremet, társamat keresem. Keresem a párom, akivel szeretnék boldog lenni még nagyon-nagyon sokáig. Vannak jó és kevésbé jó tulajdonságaim. Családcentrikusnak tartom magam. Barátságos, kedves,...
Társkereső Szeged
Mihály, társkereső Szeged
Fényképek2
Szeged környékéről keresem a szerelmet. Az életben nincsenek véletlen találkozások. Fiatalos, utazást, hegyeket, vízpartokat kedvelő ember vagyok. Vidám természetű, gyengéd, de szenvedélyes. A szerelem mindenkinek kijelöli a megfelelő helyet. Sportos, vidám és kedves vagyok. Szeretek mindent ami szebbé teszi az életet. Szeretem az életet, megélni a pillanatokat, és emlékeket gyűjteni majd a későbbi éveimre. Légy őszinte, határozott, céltudatos ne játszd el a bizalmat. Komoly kapcsolatot...
Társkereső Szeged
István, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek4
????????????,, Majd meglátod!
Társkereső Szeged
Szilárd, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek2
Szeretek viccelődni. egy empatikus, őszinte embernek tartom magam. Várom hogy megismerjem kedves mosolygós lány páromat, akivel jól megértjük egymást ;)
Társkereső Szeged
Gabcsika, társkereső Szeged
Fényképek9
Egy kicsit őrült ..egy kicsit rossz ..A többit majd :)
Társkereső Szeged
Prémium tagság Prémium tag
Tivadar, társkereső Szeged
Fényképek4
Röviden magamról a hadsereg zsoldos lövésze ként tevékenykedem szeretem az állatokat nem vagyok örök mozgó de ha egyszer el jutok nyaralni szeretnék olyan helyre el menni ahol nemcsak egész nap napozik az ember kb ennyi ha szeretnél többet meg tudni irj nyugodtan ;)
Társkereső Szeged
József, társkereső Szeged
Fényképek3
Reálisan gondolkodó,nehezen ismerkedő,+életszemléletű,nap és tenger szerető,vékony de nőies csinos hőlgyeket kedvelő,független táncolni is szerető,romantikus sportos alkatú férfi volnék,kőlcsönös szimpátia esetén Tartós kapcsolatot keresek!!!!
Társkereső Szeged
Éva, társkereső Szeged
Fényképek6
HIÁNYZIK AZ ÉLETEMBŐL,KI MINDIG VELEM LEHET.HIÁNYZIK AZ ÉLETEMBŐL KI MINDIG ENGEM SZERET.HIÁNYZIK REGGEL ,MIKOR EGYEDÜL ÉBREDEK.HIÁNYZIK A SZÍVEMNEK AZ ŐSZINTE SZERELEM.SZEMÉLYES TALÁLKOZÁS HÍVE VAGYOK AZ ISMERKEDÉSRE!!
Éva, 68
Társkereső Szeged
Editke, társkereső Szeged
Fényképek17
Semmi értelme megalkudni, ha választhatja az ember a legjobbat is.
Editke, 53
Társkereső Szeged
Ferenc, társkereső Szeged
Fényképek5
Kedves, megbízható nőt keresek ismerkedés céljából, esetleg komoly kapcsolatra. Fiatal korosztály előny, de nem feltétel!
Ferenc, 39
Társkereső Szeged
Jani, társkereső Szeged
Fényképek7
sziasztok szeretek filmet zenét hallgatni főzni meg mindent ami jó
Jani, 42
Társkereső Szeged
Tünde, társkereső Szeged
Fényképek2
Komoly társkereső vagyok. Nem szeretek szerepelni. Szerintem minden egy mosollyal kezdődik, azután amikor egymás szemébe nézünk akkor minden már el is dőlt, egy pár másodperc alatt. Nem vagyok az a szingli típus, így társam keresem hosszú távra.
Tünde, 47
Társkereső Szeged
Attichu, társkereső Szeged
Fényképek5
Tartós kapcsolatot keresek hosszú távra. Nem eltartót keresek! Van munkám, lakásom és autóm is! :-) Csak rossz így egyedül! Szeretném valakivel megosztani a napjaimat. Szeretném ha végre hazavárna valaki vagy valakik. Talán nem nagy kérés ez.. :-) Átlagos pasi vagyok, egyedül élek, szeretek kirándulni, kerékpározni és nem ijedek meg a gyerekektől sem!
Társkereső Szeged
Gábor, társkereső Szeged
Fényképek6
Komoly kapcsolatot keresek! Nem vagyok bulizós típus. Kitomboltam magam középiskolában. Inkább egy jó film vagy sorozat kettesben. Ha szereted a filmeket az nagy előny! Nem vagyok sportos alkat bár erős vagyok. Ezermester. Probléma megoldó. Hűséges. Sokat viccelődök. Úgy tűnik mostanában az a divat hogy csak olvassák az üzenetet de nem képesek válaszolni. Aztán csodálkoznak a nők hogy nem erőlködik egy pasi frappáns dumával? Hát gratulálok.. Én se fogok sokáig próbálkozni van jobb dolgom is....
Gábor, 36Névnapi ajándék
Társkereső Szeged
Névnapi ajándék Névnapja lesz
Nelli, társkereső Szeged
Fényképek5
Egyedülállóként komoly kapcsolatot keresek! Mindig életvidám és pozitív gondolkodású vagyok. De szerintem egy személyes találkozás többet mond el egy ember személyiségéről. Nem vagyok "Plázacica típus" ;-) Szeretek kirándulni a természetben, kerékpározni. Hobbim a horgászás. Szeretek főzni és tudok is! ;-) Ha esetleg így elsőre szimpatikusnak találnál akkor írj bátran! Szép napot mindenkinek!
Nelli, 48
Társkereső Szeged
József, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek5
Alapjáraton nagyon vidám, mégis komoly gondolkodású pasi, sok nevetés, beszélgetések, tartalmas időtöltés. Keresem a társam, akivel teljes lehet az életem egy romantikus kapcsolatban. Szeretek sportolni, kirándulni, utazni, színházba járni, filmet nézni, zenét hallgatni és táncolni.
Társkereső Szeged
Eszter, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek6
Vidám, sportos,(zenei> orgona-zongora, tanári> Ped., Gyógyped. Vezetéstud. szakirány), pszichológia diploma vizsgával, megteremtett egzisztenciával, biztos anyagi háttérrel keresem értékes, megbízható társam for ever. Világi, emberi értékek tiszteletben tartása, hit hű élet, tolerancia, nekem fontosak. Legyél mindig pozitív, jó kedvű, én is az vagyok! Ambuláns kapcsolatra vágyók és akik csak a szomszéd házban lakó társra vágynak, ne keressenek! (bár még nem is voltam a szomszédban, ki tudja?)...
Eszter, 68
Társkereső Szeged
Anaszti, társkereső Szeged
Fényképek2
Nyitott személyiségű vagyok. Könnyen ismerkedek.
Társkereső Szeged
Istvan, társkereső Szeged
Fényképek2
Özvegy vagyok, gyermekeim nagyok, külön élnek. Egy társat keresek, akivel lehet beszélgetni, mosolyogni, zenét hallgatni. Nem szeretek írni, személyes találkozás híve vagyok. A szemébe nézni és mosolyogni ha egymásra találtunk, ha a szimpátia megvan.
Istvan, 62
Társkereső Szeged
Kata, társkereső Szeged
Fényképek1
Ha valóban kíváncsi vagy rám, akkor úgyis megtalálod a módját, hogy megtudd milyen vagyok. Ha nem írsz, akkor nem engem kerestél, tehát felesleges itt bármit leírni...
Kata, 59
Társkereső Szeged
Zsu, társkereső Szeged
Fényképek2
Szeged környékéről keresem a társam. Szeretem a beszélgetéseket. Romantikus alkat vagyok. Odaadó, kedves és őszinte vagyok. Ha felkeltettem a figyelmed akkor írj. Nagyon szeretem a természetet, sétálni, beszélgetni csak úgy egyszerűen élni. Segítőkész vagyok és jószívű. Szeretem az életet, megélni a pillanatokat, és emlékeket gyűjteni majd a későbbi éveimre. Ismerjük meg egymást és majd meglátjuk, hogy laza lesz a kapcsolatunk vagy később komolyabbá válik.
Zsu, 72Prémium tagság
Társkereső Szeged
Prémium tagság Prémium tag
Bence, társkereső Szeged
Fényképek1
Ha szimpatikus vagyok kérlek írj! Szeretni, és szeretve lenni. Jól érzem magam a bőrömben, a laza életvitelt és programokat kedvelem. Írhatnék ide sok mindent, de kinek ilyen, kinek olyan vagyok. Egyedülálló társkereső vagyok. Állandóságra és minőségre vágyom. Vicces viszont kapcsolatban hűséges komoly vagyok. Vidám gondoskodó normális társkereső vagyok. Lehet velem beszélgetni és értékelem a belső tulajdonságokat. Nincs baj az álmodozással, csak ne hagyd figyelmen kívül a valóságot! Remélem...
Bence, 23
Társkereső Szeged
Beáta, társkereső Szeged
Fényképek3
Nagyon érzékeny, kedves, barátságos, megbízható embernek tartom magam. Vannak negatív tulajdonságaim is, mint mindenkinek, de ez szerintem ráér. :-) Jó a humorérzékem, szeretem a zenét, imádok sportolni, sétálni. Szívesen foglalkozom a spiritualitással. Szabadidőmben verseket írok, sokat sportolok, szabad levegőn vagyok. Egyenlőre kötetlenül ismerkednék, találkoznék valakivel és utána eldől, mi lesz a folytatás! Írjatok bátran! :-)
Beáta, 42Névnapi ajándék
Társkereső Szeged
Névnapi ajándék Névnapja volt
Beno, társkereső Szeged
Fényképek5
Mosolyogj és légy bolond :)
Beno, 32
Társkereső Szeged
Sumikam, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek3
Szia! Sumikam vagyok, lakhelyem Szeged. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!
Társkereső Szeged
Mária, társkereső Szeged
Fényképek1
Szeged környékén keresem leendő párom. Állandóságra és minőségre vágyom. Fontos számomra a humor és a pozitív szemlélet. Kerékpárőrült vagyok, ha te is az vagy az kifejezetten pozitív. Szeretem az életet az összes kihívásával együtt. Ismerjük meg egymást. Jól kijövök a kisebb és nagyobb gyerekekkel is. Kölcsönös szimpátia, megbízhatóság, esetén bármi kialakulhat. Szeretem a jó ízeket, a hosszú sétákat kéz a kézben, az esti beszélgetéseket. Őszinte, kedves és komoly társkereső vagyok....
Mária, 58Prémium tagság
Társkereső Szeged
Prémium tagság Prémium tag
Mátyás, társkereső Szeged
Fényképek3
Őszinte vagyok, humoros, vicces, vidám. Szeretem a háziállatokat főleg a szurikátákat.
Társkereső Szeged
Gábor, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek4
Jelenleg tudományos segédmunkatársként dolgozom. Szabadidőmben szeretek a barátaimmal lógni, játékokat tervezni, filmeket nézni.
Gábor, 32Névnapi ajándék
Társkereső Szeged
Névnapi ajándék Névnapja lesz
Weszelovszky, társkereső Szeged
Fényképek3
Mit is írjak magamról.. Szeretem a reggeli kávé illatát, szeretem mikor futás közben azon kapom magam, hogy élvezem. Szeretem, mikor valaki tisztel és megbecsül. Szeretek szeretni és szeretem, ha van akit szerethetek. Nem szeretem a gombát, az alkalmi lustaságom és más egyebeket is. Nem szőke herceg vagyok, vannak hibáim, de ha valaki kiérdemli, minden tőlem telhetőt megteszek érte. Végül is ez a lehető legtöbb amit kínálhatok.
Társkereső Szeged
Mária, társkereső Szeged
Fényképek12
Egyedül élek. Kedvencem a séta, a jó könyvek zene, és az unokáimmal való együttlét.
Mária, 72
Társkereső Szeged
Norbi, társkereső Szeged
Fényképek10
Sziasztok! Egy házas de független férfi vagyok. Szeretnék újra boldog lenni valakivel aki elfogad a kislányommal együtt.
Norbi, 50
Társkereső Szeged
Ildikó, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek7
Komoly társam Szeged környékén keresem. Egy komoly társra vágyom. A pozitív életszemlélet elengedhetetlen ahhoz, hogy az ember jól és boldogan tudjon élni. A személyes találkozás híve vagyok. Szeretek világot látni, tapasztalni, időnként egy kicsit kitolni a határokat. Szeretem megélni az élet apró pillanatait. Keresem a párom, akivel szeretnék boldog lenni még nagyon-nagyon sokáig. Jó lenne valakihez tartozni. Nyitott vagyok minden jóra! Keresem a komoly párkapcsolatomhoz a másik felemet....
Társkereső Szeged
Első a keresésben Kiemelt profil
Margó, társkereső Szeged
Fényképek2
Elvált vagyok 2 felnőtt fiam van.Le vagyok százalékolva,de mellette dolgozom is,(még egyenlőre) Vendéglátásban és a kereskedelemben dolgoztam.Szeretek utazni,a tengert és a hegyeket imádom. Az állatokat is nagyon szeretem,főleg a kutyákat. Keresek egy rendes becsületes embert,akivel kölcsönösen tudnánk szeretni egymást.Jóban rosszban kitartana mellettem és boldogan tölthetnénk el a hátralévő éveinket.
Margó, 68
Társkereső Szeged
Hedda, társkereső Szeged
Fényképek4
A túl idős férfiak nem érdekelnek! Akiket töröltem többször is, ne keressen, nem foglalkozom velük! Vegyék észre magukat! Szeretek utazni, szeretem az őszinteséget. Nagyon fontos az őszinteség, megbízhatóság, odafigyelés a másikra és persze még millió dolog ami egy párkapcsolathoz elengedhetetlen. Remélem valamikor megtalálom a párom. Az életben nincsenek véletlen találkozások. Komoly gondolkodású vagyok. A szerelem a legfontosabb az életemben, tudjunk beszélgetni, együtt időt eltölteni,...
Hedda, 58
Társkereső Szeged
Amy, társkereső Szeged
Fényképek3
Társam Szeged környékéről keresem. Szeretném megtalálni a párom. Hűség, tisztelet, bizalom, szeretet, szerelem. Alapvetőleg optimista, a jég hátán is megélő ember vagyok. Világ életemben egyenes voltam most sem lesz másképp. Elengedhetetlen a humor, hiszen szerintem az egy fokmérő egy kapcsolaton belül, hogy mennyit nevetünk a párunkkal. Barátaim szerint őszinte és szókimondó vagyok, ugyan ezt várom a páromtól is, nyitott vagyok az élet minden területén. Nagyon vágyom már egy stabil...
Amy, 28
Társkereső Szeged
Ágnes, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek1
Élni tudni kell - vidáman, pörgősen, szeretetteljesen! :)
Ágnes, 41
Társkereső Szeged
Attila, társkereső Szeged
Fényképek3
Szeretnék társra lelni.
Attila, 56Születésnapi torta
Társkereső Szeged
Születésnapi torta Születésnapja van