Budapesti társkereső

3760 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Alina, társkereső Budapest
Fényképek2
Kedves keresgèlők Csak röviden: a csillagjegyem tökéletesen tükrözi a személyiségemet.. persze ez lehet jó és rossz hír is...Egyébként egy kicsit régimódinak gondolom magam olyan értelemben, h megvárom a kedves Rómeó közeledését, mert én nem írok rá senkire.. Nem leszek itt előfizető sem, inkább valami folyóiratra.. tehát ha meg szeretne ismerni valaki, szivesen veszem az üzenetet, ami még mindig elég személytelen, de legalább az első lépés... Legyenek szépek a napjaitok🤗
Alina, 47
Társkereső Budapest
Julika, társkereső Budapest
Fényképek16
Özvegy vagyok és egyedül élek. Magányomat szeretném egy társsal megosztani Víg kedélyű, természet kedvelő, nő vagyok. Keresem a párom!
Julika, 72Prémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Marcsi, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek6
Fiatalos, vidám természetű vagyok. Azért a komolyság sem áll távol tőlem. A link és a kamuzós emberek irritálnak. Nem lenne hátrány egy romantikus, őszinte, humoros nem dohányzó férfi társasága, laza, de tartós kapcsolat reményében. Talán még létezik ilyen! Természetesen a későbbiekben bármi kialakulhat. A többi eldől személyes szimpátia alapján. Írj, ha gondolod! Válaszolok.
Társkereső Budapest
Valéria, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek3
Egyedül vagyok és szeretném megtalálni az igazi páromat. Pozitív beállítottságú, megfontolt, megbízható, fontosak számomra az emberi értékek, amit szeretek ha tiszteletben tartanak. Tisztességes és őszinte vagyok. Hűséges, őszinte kapcsolathoz keresem társamat. Konzervatív értékrendű vagyok. Segítőkész vagyok és jószívű. Állandóságra és minőségre vágyom. Ha szimpatikusnak találsz és szeretnél rólam többet megtudni, akkor ismerj meg, hiszen az a biztos. Szeretek jönni-menni, intézkedni,...
Társkereső Budapest
Árpád, társkereső Budapest
Fényképek1
Jelszavam: először Te, aztán megint Te és csak ezután jöhetek én. Üsd be, hogy Kováts csontkovács, sok mindent megtudsz. Tanítom a tornát, a csontkovács tanulókat stb.
Társkereső Budapest
Gábor, társkereső Budapest
Fényképek3
Bár már 63 éves vagyok, nem érzem úgy, hogy véget ért volna az életem. Minden úgy megy, mint régen, talán csak egy kicsivel lassabban :)
Gábor, 67
Társkereső Budapest
Ildikó, társkereső Budapest
Fényképek7
Budapesten élek, 70 éves, öt éve özvegy, minden értelmes elfoglaltságot szerető, gyermektelen, barátságos nő vagyok. Párommal 29 évet éltem együtt. Szerető családomat egy bátyám és egy öcsém, valamint az ő gyerekeik, unokáik jelentik. KERESEK VALAKIT, AKI SZÉPEN SZÓL HOZZÁM
Társkereső Budapest
Kálmán, társkereső Budapest
Fényképek12
Független egyedülálló férfi vagyok . Budapesti lakásomban egyedül élek ! Szeretem a zenét , néha eljárok táncolni hétvégén! Keresek egy rendes hölgyet tartós kapcsolatra ! Élettársi kapcsolat jó lenne ! Álljunk össze mint két kicsi legó !!!
Társkereső Budapest
Csaba, társkereső Budapest
Fényképek1
Humor nélkül nem létezem nem a legszebb de igazi család centrikus figyelmes és oda adó párod lehetek. Nyugodt természetű vagyok, szabadidőmben szívesen utazom, kirándulok, állatkertet, mozit látogatok, Ha szimpatikusnak találsz és szeretnél rólam többet megtudni, akkor ismerj meg, hiszen az a biztos. Őszinte, kedves és komoly társkereső vagyok. Pozitív, mosolygós vagyok. Imádok utazni. A barátaim az empátiám szeretik. Ami lényeges 5 éve Németországban élek Frankfut-tól 90 km re
Csaba, 55
Társkereső Budapest
Richárd, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek2
Őszinte, humoros, káros szenvedélyektől mentes komoly férfi vagyok. Hűséges, alkalmazkodó típus. Szeretem a természetet és az állatokat is. Érdeklődési köröm Sport, Filmek, Kirándulás, többmindenre nyitott vagyok. Normális kapcsolatot keresek. Titkolni valóm nincs kérdezz nyugodtan bármit. Inkább a személyes találkozás híve vagyok.
Társkereső Budapest
Csofy2, társkereső Budapest
Fényképek3
Csak válaszolni tudok, - de azt minden alkalommal szívesen megteszem! Minden KEDVES látogatómtól bocsánatot kérek! Kellemes ünnepeket kívánok Nektek!
Csofy2, 66 ElérhetőSzületésnapi torta
Társkereső Budapest
Születésnapi torta Születésnapja volt
Boni, társkereső Budapest
Fényképek1
Budapest környékén komoly párom keresem. Szeretem az igényes, intelligens embereket. Komoly társra, partnerre vágyom, kalandorok kíméljenek. Komoly kapcsolatot keresek a társkereső oldalon. Szeretem a romantikát. Szeretek utazni, olvasni, fotózni, művészkedni. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam fel. Szeretek horgászni. Szeretem megélni az élet apró pillanatait. Ami a mai világban nagyon ritka, lelkem ott van a helyén. A humor kitölti napjaimat. A társam keresem a hátralévő időre. Nem...
Boni, 47
Társkereső Budapest
Ildikó, társkereső Budapest
Fényképek3
Üzenet Sándor társkeresőnek és a többi hasonlóan gondolkodó férfinak: Téves és rossz gondolat, hogy mi nők csak szórakozni és unalmat űzni regisztrálunk. Talán százszor inkább meggondoljuk, mint férfi társaink ezen lépésünket! Vagyis társat keresek és kérlek benneteket ne mondjátok meg mit kell gondoljak, vagy érezzek - majd én eldöntöm:) Még valami: Nem egy éjszakás kalandot keresek - azt bármikor megkapnám - 1001 éjszakában reménykedem a hozzátartozó pörgős, avagy nyugodt...
Társkereső Budapest
GÉZA, társkereső Budapest
Fényképek2
Szia. Magamról? Nem használok álnevet, őszinte, egyenes vagyok, elválta. Egyedül.. élek keresek itt egy hölgyet. Aztán majd kiderül valami nem tudom még.
GÉZA, 43
Társkereső Budapest
Mariann, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek3
Szeretek kerékpározni, táncolni, korcsolyázni, horgászni. Ezek a szavak szerintem nagyon illenek rám, optimista, kedves, vidám, kalandvágyó, igazi örök gyerek tipus. :)
Társkereső Budapest
Balázs, társkereső Budapest
Fényképek1
Ismerj meg és mondj Te véleményt!Köszönöm!
Társkereső Budapest
Katalin, társkereső Budapest
Fényképek1
Kedves, vidám, romantikus alkatú hölgy vagyok. Szeretek, olvasni, kirándulni, világ dolgai iránt érdeklődő. Angyal légy ki engem éltet, őriző ki engem félthet.
Társkereső Budapest
Viktória, társkereső Budapest
Fényképek5
Sziasztok! Budapest és környékéről szeretnék elsősorban ismerkedni, de számomra nem gond, ha messzebb laksz. A hűség, bizalom és az őszinteség az alap és azt viszont elvárom. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam fel erre a társkereső oldalra, nem kalandot keresek. Tisztában vagyok vele, hogy nem egyszerű, de egy próbát megér! Sajnos egyre nehezebb az ismerkedés, de szomorúan tapasztalom, h a saját korosztályomban is mennyire eltérően gondolkoznak az emberek a párkapcsolatról. Barátaim...
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Zsófi, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek3
Budapest környékén komoly párom keresem. Vidám, őszinte és optimista vagyok. A hosszú távú kapcsolat érdekel. Káros szenvedélyektől mentes, sportot kedvelő ember vagyok, hasonló beállítottságú párom keresem komoly kapcsolatra. Komoly érett gondolkodású társra vágyom akire lehet számítani mindenben és nem hagy magamra. Szeretek sétálni nagyokat, filmet nézni, nagyokat beszélgetni. Ismerj meg és majd eldöntöd milyennek gondolsz. Szeretek sportolni. Független vagyok, korban hozzám illő...
Társkereső Budapest
Etelka, társkereső Budapest
Fényképek3
Vidám, fiatalos, jó kedélyű nő vagyok. Szeretek utazni, kirándulni és minden mást, ami széppé teszi az életet. Dél-pesten lakom. Fontos számomra a beszélgetés,a kedvesség és a jó humor.
Etelka, 69
Társkereső Budapest
Zoli, társkereső Budapest
Fényképek3
A személyes találkozó híve vagyok. Mivel én is emberből vagyok nekem is vannak jó és kevésbé jó tulajdonságaim. Minél inkább engedjük hogy a szeretet legyen létünk legfőbb mozgatórugója annál nagyobb örömmel haladunk a célunk felé életünk zarándokútján.
Zoli, 55
Társkereső Budapest
Zoli, társkereső Budapest
Fényképek1
Nem hiszek a véletlenekben! Nem hiszek az ellentétek vonzásában. Szerintem fontosabb a hasonló érdeklődés{értékrend,hobby,időtöltés,stb}mint az hogy teljesen különbözőek legyünk. A kűlső megfog, s a belső megtart c. mondás nagy igazságot rejt!!
Zoli, 52Születésnapi torta
Társkereső Budapest
Születésnapi torta Születésnapja lesz
Zsuzsanna, társkereső Budapest
Fényképek12
Vidám természetű vagyok, szeretek sokat nevetni. Határozott, nyitott, optimista, vagyok. Ismerkedem, hátha itt egymásra találunk. Fontos a család, barátok. Szeretem az életet az összes kihívásával együtt. Nyitott vagyok minden jóra, bizonyos keretek között. Későbbiekben bármi kialakulhat. Nem őrjítem meg a barátaim, de hiszek a nő és férfi között lévő őszinte szeretetben, barátságban. Szabad időmben szeretek horgászni, kertészkedni, varrni, olvasni, zenét hallgatni, táncolni. Hiszem, hogy...
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Jancsi, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek3
Fiatalos, korban hozzám illő, nem dohányzó,korrekt hölgy megkeresését várom 65 évesig.
Jancsi, 74
Társkereső Budapest
Ildikó, társkereső Budapest
Fényképek4
Vidám pozitív beállítottságú vagyok. Imádok utazni, kirándulni főzni. Szeretek jókat beszélgetni egy pohár jó bor mellett. Szívesen élek külföldön, ez nem lehet akadály. Partneremnek legyen humora, és a legfontosabb találjon meg!!!!
Társkereső Budapest
László, társkereső Budapest
Fényképek1
Szia Drága! Az évek gyorsan telnek múlnak. Talán könnyű lenne ha ketten lennénk! Profilképem azért nincs mert nem fogadja el a méretet. Szívesen küldök ha kapok olyan adatot ahova mehet. Több képem is van ha kíváncsi vagy rá.
Társkereső Budapest
Zsuzsa, társkereső Budapest
Fényképek6
"Akivel jó lesz jégesőben azzal még jobb lesz napsütésben.. . " Azt, hogy Kit keresünk, akkor tudjuk meg, ha már megtaláltuk.. .. :) Kommunikáció nélkül nincs emberi kapcsolat.. Tisztelet nélkül nincs valódi érzelem.. Bizalom nélkül nincs amiért folytatni.. . Az őszinteség, nem elvárás, hanem alappillér.. Meglátjuk kinek milyen leszek.. . ismerkedjünk és ha egyeznek az elképzelések, még akár csoda is történhet.. :-)
Zsuzsa, 53
Társkereső Budapest
Csaba, társkereső Budapest
Fényképek4
Ismerkedni szeretnék Budapest vagy Nagyvárad vagy Kolozsvár környéki hölggyel. meglátjuk merre sodor az élet, komoly kapcsolatot keresek. Vannak terveim de egyedül nehéz véghez vinni. Szeretek kirándulni, sportolni, táncolni, általában vidám természetű vagyok. Szeretek viccelődni, de komoly dolgokról is lehet velem beszélgetni, szeretem a barátaimmal tölteni az időt, finom ételeket, szabadtéri rendezvényeket, barátokkal sörözni, szeretek barkácsolni. Keresem, vidám, természetet kedvelő nem...
Csaba, 39
Társkereső Budapest
László, társkereső Budapest
Fényképek3
Sziasztok! Egy igaz, szerető társat keresek akivel megértjük egymást. Sajnos nagyon nehéz dolog ez így 50 felett. Bízom a szerencsémben legalább egy levél írásáig eljutni. Mindenkinek sok sikert kívánok. A remény hal meg utoljára. Laci
Társkereső Budapest
Jozsef, társkereső Budapest
Fényképek4
Vidám természetű aktív életet folytató őszinte alak vagyok megismerkednék hasonló értékekkel rendelkező női társsal aki hosszabb kapcsolatban gondolkodik senkit nem szeretnék megváltoztatni. A személyes találkozó a döntő.
Jozsef, 68
Társkereső Budapest
Diána, társkereső Budapest
Fényképek2
Nagyon sok szeretetet adok annak aki viszont szeret engem.
Diána, 41
Társkereső Budapest
Zsolt, társkereső Budapest
Fényképek6
Üdvözletem Kedves hölgyem! Elérkeztem életem azon szakaszába, hogy a sors egy új ajtót nyitott a boldogság megtalálására! Kedves, nyitott őszinte felnőtt férfi vagyok! Szeretem a művészeteket, szabadidőmben rajzolgatok, zenét hallgatok. Szeretném megtalálni az nagy szerelmet, társat(mondjuk itt jobb ha kicsi), partnert a mindennapokra! Kölcsönös tisztelet, szeretet, megértés! Ma indul a hajóm ami életem tengerének végállomására tart! Csak egy hely kiadó
Zsolt, 47
Társkereső Budapest
Robi, társkereső Budapest
Fényképek3
Szeretek bicajozni, evezni, túrázni, lakóautóval csavarogni (most ugyan kicsit necces) bográcsolni, borozgatni. Ehhez keresek energikus társat.
Robi, 64
Társkereső Budapest
Péter, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek1
Semmi jónak nem vagyok elrontója, sőt! Ismerkedjünk, beszélgessünk és számítson a minőségi közös idő.
Péter, 39
Társkereső Budapest
István, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek2
Barátnőt, komoly kapcsolatot keresek, szeretek horgászni kertészkedni, barkácsolni, romantikus alkat vagyok, a többit megbeszéljük. / özvegy vagyok /
Társkereső Budapest
Gábor, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek5
Sziasztok! Nem rég végeztem egyetemen, egy intelligens embernek tart általában a környezetem. Szeretek utazni, kirándulni, biciklizni, olvasni, fényképezni és imádom a vonatokat :) Keresek magam mellé egy kedves lányt. Akinek felkelti az érdeklődését a profilom bátran írjon, szinte biztos, hogy záros határidőn belül fogok rá válaszolni:)
Gábor, 33
Társkereső Budapest
Cami, társkereső Budapest
Fényképek1
Vidám és barátkozós vagyok.
Cami, 32
Társkereső Budapest
Tamás, társkereső Budapest
Fényképek1
Normális értékrenddel rendelkező, mások szerint kedves, empatikus srác vagyok. Szabadidőmet szívesen töltöm olvasással, írogatással, zenehallgatással, kirándulással, filmezéssel.
Tamás, 39Prémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Jani, társkereső Budapest
Fényképek4
Jani vagyok, hosszú hajam van (hátra van kötve), 180 magas és kék szemem van (ha fontos), természetbarát, hegyek, dombok, völgyek, vizek, kert, szeretem az állatokat (van egy kis kutyusom, aki nem csak úgy (a kutyám), de minden állattal barátságban vagyok (emberekkel? is), a zenét (főleg a rockot, bluest, jazz, de akár minden mást is), és mindent ami az élethez tartozik, nem dohányzom (de nem zavar). Ne bonyolítsuk túl a dolgot, már így is az, ha szimpatikusok vagyunk egymásnak:...
Jani, 61
Társkereső Budapest
Ili, társkereső Budapest
Fényképek1
Néha nagyon gondolok rá, hogy velem legyen valaki, néha jólesik, hogy egyedül vagyok. Vannak jó és kevésbé jó tulajdonságaim. Szívesen töltöm az időmet a családom körében, ilyenkor szeretem elkészíteni a kedvenc ételeiket, süteményeiket. Barátságos, kedves, vidám, fiatalos, zenét, sportot kedvelő vagyok. Nagyon szeretek főzni. Aktívan töltöm a mindennapjaimat. Családcentrikus párom keresem hosszútávra. Igyekszem megfelelni, alkalmazkodni a másikhoz. Szeretek világot látni, tapasztalni,...
Ili, 56
Társkereső Budapest
Róbert, társkereső Budapest
Fényképek1
Kedves őszinte embernek tartanak. Szeretek filmezni, játszani, animéket szeretem nagyon
Társkereső Budapest
Dániel, társkereső Budapest
Fényképek1
Két ember között a legkisebb távolság a nevetés! :)
Társkereső Budapest
Attila, társkereső Budapest
Fényképek5
Nyitott, kíváncsi, érdeklődő ember vagyok. Átlagosnál intelligensebb típus. Meghatározó dolgok az életemben: könyvek, zene, olvasás, víz, bicikli, buddhizmus Ha számodra az ideális férfi Rockefeller, George Clooney és Albert Einstein ötvözete az nem én leszek, elárulom ;) Ha ennél kevesebbel is beéred akkor már elkezdődhet valami :) Milyen számomra az ideális jelölt? Szerintem egy nőben pozitív tulajdonságok: a nyitottság, a lazaság, az empátia és a humor.
Attila, 47
Társkereső Budapest
Erika, társkereső Budapest
Fényképek1
Imádom a zenét és imádom aki zenével foglalkozik. Szeretek táncolni, utazni, pókerezni és a jó társaságot. Hosszú távra tervezek.....
Erika, 64
Társkereső Budapest
James, társkereső Budapest
Fényképek1
Barátaim kedvelik a jó humorérzékemet, intelligensek, figyelmesek, reflektívek, halk szavúak. Kalandosnak és romantikusnak, erősnek és szelídnek, játékosnak és érettnek, fittnek és nem dohányzónak mondom magam.
James, 57
Társkereső Budapest
József, társkereső Budapest
Fényképek7
Vagyok aki vagyok.
Társkereső Budapest
Zsuzsa, társkereső Budapest
Fényképek1
Én egy vidám, víg kedélyű hölgy vagyok, szeretek táncolni, Színházba járni, Szeretem az életet, a zenét.
Zsuzsa, 75
Társkereső Budapest
Marci, társkereső Budapest
Fényképek6
Egy sportos, kreatív, humoros, sokszínű és nyitott srác vagyok, aki keresi a boldogságot, élményeket és azt a lányt, akit szerethet. Egy kapcsolatban az alap dolgokon kívül fontos számomra az elfogadás, a minőségi időtöltés, az érintések és ölelések.. Pasi létemre tudok és szeretek is szeretni. Ha szimpatikusnak találsz, később többet is elárulok ;)
Marci, 33
Társkereső Budapest
László, társkereső Budapest
Fényképek1
Szia kedves ismeretlen barátság céljából kereslek és ha működik a dolog társnak akár egy egész életen át. Barátságos férfi vagyok. Jó volna levelezgetni beszélgetni ismerkedni.
Társkereső Budapest
András, társkereső Budapest
Fényképek2
Spanyolországban, Gran Canárián élvezem az életet. Szeretem az irodalmat, a zenét, a humort, az úszást, kirándulást, a természetet, kigyensúlyozott, harmonikus, életet, az egészséges életvitelt, vidám és optimista vagyok, mindkét lábbal a földön járok! A valóságot olyannak látom, amilyen és nem olyannak amilyennek lennie kellene! Keresek egy vidám, csinos, kedves, passionerad társat! ☺️ Pasi evolúció: 14 éves voltam és abban reménykedtem, hogy egy napon nekem is lesz barátnőm… 16 éves...
Társkereső Budapest
Születésnapi torta Születésnapja volt