Pécsi társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi pécsi társkeresőt is.
Ilona, társkereső Pécs
Fényképek7
Magamról, annyit:" Mert én magam is szüntelen más vagyok, mint aki vagyok,-sem az ,ami én akarok maradni, lenni, egyre más......és mindig másra vágyom,mint amit szívből akarok" Bóka László- epigrammák.
Ilona, 87
Társkereső Pécs
Tamás, társkereső Pécs
Fényképek4
Kedves, őszinte, mackós, szerintem humoros, ifjú vagyok! Üzletvezető vagyok egy bioboltba. Szóval a "kapcsolatból" azt várnám ha lehet erről majd szó... beszélünk... HOGY nagy lyuk táltongót egymás szívén de mi bedugaszoljuk egymás lyukat...de komolyan nekem szükségem van egy motivátor faktora aki ha kell megmondja a tutit a frankót... egyébként szívesen oda költöznek "a környékre is" csak jönne össze a kulcs a zárba.. ez motiválna és azok a faktorok körülmények, hogy ezt megteremcsem uff...
Tamás, 44
Társkereső Pécs
Gábor, társkereső Pécs
Fényképek7
...ami érdekel azt megkérdezed....
Gábor, 46
Társkereső Pécs
Ádám, társkereső Pécs
Fényképek3
Jól megvagyok magamban, de az ember társas lény. Ezért mindenkinek szüksége van egy jó szóra, egy mosolyra, egy érintésre. Tehát vagy szeretek egyedül lenni vagy még nem találtam olyas valakit akivel hosszú távon jól éreznénk egymást.
Ádám, 41
Társkereső Pécs
Ildikó, társkereső Pécs
Fényképek4
"Az vagyok, akitől mindig az igazat kapod, nyersen, tömören, akkor is ha fáj... Az vagyok, aki színt visz az életedbe, és nehezen felejthető emlékeket őrzöl majd utánam... Az vagyok, akit elijesztesz ha a négy fal közé csak magadnak akarsz... Az vagyok, akire nem tudsz haragudni, mert egy mosollyal leveszlek a lábadról... Az vagyok, aki szenvedéllyel ég, aki lángra lobbant és ragaszkodva őrzi azt... Az vagyok, aki hamar kiismer és ha nem mutatsz magadból valami újat, valami mást, valamit ami...
Társkereső Pécs
Roland, társkereső Pécs
Fényképek1
Korombeli nővel ismerkedem.
Roland, 43
Társkereső Pécs
Timea, társkereső Pécs
Fényképek3
Egyszerű ember vagyok. Szeretem a természetes dolgokat.
Timea, 42
Társkereső Pécs
Zsolt, társkereső Pécs
Fényképek1
Komoly társkereső vagyok. Komoly kapcsolatot keresek egy hűséges társ személyében. Ha szimpatikus vagyok a számodra, írj. Nem vagyok egyszerű eset, de alapvetően vidám és optimista vagyok. Őszinte, kedves és komoly társkereső vagyok. Komoly kapcsolat reményében ismerkednék. Szeretnék megismerni egy másik lelket, valakit, aki hajlandó megosztani, szeretni, és együtt jó emlékekkel hozhatunk létre boldog véget. Az életben nincsenek véletlen találkozások. Teljesen átlagos, ámde vidám és...
Zsolt, 54
Társkereső Pécs
Tamás, társkereső Pécs
Fényképek3
Szeretek kerékpározni, filmezni és a neten lógni :)
Tamás, 38
Társkereső Pécs
Sándor, társkereső Pécs
Fényképek1
Kedves, őszinte picit sportos testalkatú srác vagyok. Néha humoros, barátságos és az állítólagos "nagy szívem" miatt sokan szeretnek. Keresem a hozzám illő személyt akivel komoly kapcsolatot alakíthatunk ki. :)
Társkereső Pécs
Józsi, társkereső Pécs
Fényképek5
Józsi vagyok, 40 éves. Pécsett élek. Szeretek biciklizni, túrázni. Nem dohányzom nem, vagy csak nagyon keveset iszom alkoholt (ha azt akarod, hogy egyáltalán ne igyak alkoholt semmi akadálya). Kávét sem iszom. Olyan Pécsi hölgyek jelentkezését várom, akik nem dohányoznak..
Józsi, 42
Társkereső Pécs
Tamás, társkereső Pécs
Fényképek6
Mosolyogj tökfej:)
Társkereső Pécs
Anita, társkereső Pécs
Fényképek1
Komoly kapcsolatot keresek egy hűséges társ személyében. Szeretem a tisztaságot. Nagyon szeretek főzni. Írj nyugodtan, nem harapok. Komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Rendkívül pozitív személyiség vagyok. Családcentrikusnak tartom magam. Imádom a vizet. Szeretek játszani, gyerekekkel időt tölteni, kacagni és komoly lenni. Szeretek sétálni, beszélgetni és romantikázni. Szabadidőmben szeretek túrázni és utazni. Jobban, szeretem ha személyesen találkozunk. Ahhoz, hogy választ kapj a felmerülő...
Anita, 32
Társkereső Pécs
Bilux, társkereső Pécs
Fényképek5
A foto az elsö! Hmmm de vajon milyen személyiség, ember, lélek bujik meg a fénykép mögött? ? ? Nehèz az embernek jellemezni önmagàt, mert a hibàinkat nehezen valljuk be! Èpp ezèrt kell h talizunk regény irás helyet, mert irni lehet szépeket. knbn is mèg èn se ismerem magam? ? A személyes benyomás fogja eldönteni hogyan tovàbb? Mivel nincs tàrsasàgom ès nem iszok nincs az a beinditó hangulat menni vhova, igy èn is csak a neten talàlhatok ràd!? ? ?
Bilux, 60
Társkereső Pécs
Wolf, társkereső Pécs
Fényképek2
Kedves, gondoskodó, állatbarát, türelmes, őszinte, hűséges, zenefüggő. PTE természettudományi karján biológia szakos hallgató vagyok jelenleg, Pécsen lakom, életvidám és nyitott természetű vagyok :) Imádom a macskákat és kutyákat. Ha megimernél jobban, írj:) Nem harapok, csak teliholdkor.
Wolf, 30
Társkereső Pécs
Palkó, társkereső Pécs
Fényképek1
Ami fontos: ápoltság, igényesség, kellem, jellem, szellem, ölelés, bújás, nevetés, bohóckodás, illat, odaadás, önzetlenség, féltés, kitartás, figyelmesség, törődés, megbízhatóság, hűség, szenvedély, kémia. JELENlét! Mind a két fél részéről! A férfi legyen Férfi, a nő pedig Nő. (..és sosem fordítva)! A kit keres-ek rész elolvasása ajánlottan kötelező! Itt és most! :) Olyan Nőt keresek Akit: Szerethetek annyira hogy az kételkedjen néha az ép elmémben. De soha ne a szenvedélyemben! :)) És...
Palkó, 51
Társkereső Pécs
Marcsi, társkereső Pécs
Fényképek2
Egy társ kell,egy barát,ki megvéd,ki átölel,és segít,ha vigasz vagy tréfa kell,de hagyja,hogy éljek szabadon mint a lélek,mert így vagyok csak én.
Marcsi, 69
Társkereső Pécs
Jenő, társkereső Pécs
Fényképek3
Ha felkeltettem a figyelmed akkor írj. Alapvetőleg optimista, a jég hátán is megélő ember vagyok. Szeretem az állatokat, főleg a kutyákat, cicákat, állatbarát vagyok. Nyugodt természetű vagyok, sokat olvasok, de szabadidőmben szívesen utazom, kirándulok, állatkertet, mozit Nem a tökéletest keresem, hanem a hozzám illőt. Hosszútávra szeretném megtalálni a társam. Alkatomhoz hasonló, sportos, vagy vékony hölgy ismeretségét keresem. max, 67 éves korig. Komoly kapcsolatot keresek nem kalandot,...
Jenő, 73Prémium tagságElső a keresésben
Társkereső Pécs
Első a keresésben Kiemelt profil
Zsolt, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek6
"Egyáltalán nem számít, hogy mit mondanak rólunk, csak az, hogy mit gondolunk belül magunkról."
Zsolt, 42
Társkereső Pécs
Ani, társkereső Pécs
Fényképek20
"Nem bólogatok.. Mert a szeretet nem bólogatás. Nem feltétel nélküli behódolás más véleménye előtt. Hanem feltétel nélküli elfogadás. A másik elfogadása. Nem azért mondom el,hogy milyennek látlak,mert bántani akarlak,hanem azért,mert Neked elmondhatom. Nem lehet mindig egy véleményen lenni. Mindenki mást szeret,mást lát ebből a világból. És éppen ettől szép és színes az élet,két ember kapcsolata. Nem a feltétel nélküli bólogatástól. Hanem a feltétel nélküli szeretettől..." Ha érdekellek küldj...
Ani, 47
Társkereső Pécs
Gizella, társkereső Pécs
Fényképek4
Nagyon jókedvű vidám optimista vagyok. Egy új élet reményében keresem jókedvű vidám táncolni szerető nem otthonülő párom. 50-60 között. Csak hogy tudd: nem vagyok pótlék sem vígasz; nem leszek második: szexuális játékszer vagy átmeneti megoldás. Ha kellek akkor igazán kelljek úgy ahogy vagyok. Ha meg nem akkor megmutatom merre van a kijárat az életemből!
Társkereső Pécs
Zsotér, társkereső Pécs
Fényképek5
47 éves egyedülálló fodrász vagyok. Romantikus tipus, utazást kedvelő, család centrikus személyiség. Szeretek sütni, főzni, táncolni!
Társkereső Pécs
Bence, társkereső Pécs
Fényképek1
Szeretnék egy nekem való, kedves lányt találni, akivel komolyabban tervezhetem a jövőmet:) Nyitott vagyok barátkozásra, beszélgetésre, de az igazi célom a megállapodás és család alapítás lenne.
Bence, 26
Társkereső Pécs
Dalma, társkereső Pécs
Fényképek3
Sziasztok! Sajnos mozgássérült vagyok és így tartós komoly kapcsolatra páromat keresem.
Dalma, 31
Társkereső Pécs
Monika, társkereső Pécs
Fényképek1
Jókedvű, vidám vagyok és nagy érdeklődési körrel,sok hobbival rendelkezem.
Monika, 50
Társkereső Pécs
Blace19, társkereső Pécs
Fényképek16
Sziasztok. Szívesen ismerkedem. De a célom hogy komoly kapcsolat. Roland a rendes nevem.
Társkereső Pécs
Feri, társkereső Pécs
Fényképek1
Sziasztok Feri vagyok 46-éves 195-cm magas szeretnék ismerkedni komoly kapcsolat céljából 45-év feletti hölgyekkel. Szeretek olvasni kirándulni. Romantikus típus vagyok. Köszönöm szépen hogy mg nézted az profilom. Ha esetleg fel keltettem az érdeklődésedet akkor írj!
Feri, 47
Társkereső Pécs
Dávid, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek1
Ádám vagyok, elvált, független pasiként keresek. Hogy kit? Jó kérdés :) A varázslathoz elég egy kis kedvesség, mosoly és ... Ki vagyok... Felfedező. ... Nem rohanok, élek.
Dávid, 47
Társkereső Pécs
Péter, társkereső Pécs
Fényképek8
Konzervatív gyökerekkel rendelkező, de inkább liberális gondolkodású, a humort nagyon szerető és értő, emocionálisan fejlett, de cselekedeteiben többnyire racionális, néha egzaltált időnként vigaszra szoruló, többszörös "túlélő". Karcsú vagy átlagos alkatú hölgyek a kedvenceim. Kérek mindenkit, hogy a megadott paraméterekkel (alkat, kor) nem rendelkezők ne keressenek!
Péter, 73
Társkereső Pécs
Éva, társkereső Pécs
Fényképek5
Egyedül nem megy....
Társkereső Pécs
Milán, társkereső Pécs
Fényképek3
Hát én olyan vagyok aki szereti ha van egy ojan nő az életében aki szereti és meg becsüli és hüséges.énis az vagyok nem csaltam meg egy lányt sem és nem is áll szándékomban most ért véget 4 éves kapcsolatom .
Milán, 34
Társkereső Pécs
Marcsi, társkereső Pécs
Fényképek1
Írj nekem! Vidám bolondos .fiatalos két gyermekes anyuka vagyok!
Marcsi, 56
Társkereső Pécs
Vidi, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek6
Szia! Szép az élet,ha azzá tesszük.....!!!
Vidi, 55
Társkereső Pécs
Marcsi, társkereső Pécs
Fényképek7
Én a jelenben kívánok boldog lenni Józan életű, nem dohányzó vagyok. Elég nyugodt, többnyire kiegyensúlyozott. Szeretem a zenét, a kertet, filmeket. Hiszem, hogy mindenkinek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen. A személyes találkozás híve vagyok. Megbízható vagyok. Olyan társat keresek aki a földön jár és állatbarát.
Marcsi, 72
Társkereső Pécs
Klári, társkereső Pécs
Fényképek7
Kizárólag társat keresek, a szó legnemesebb értelmében. Nem szeretnék már senki hétvégi partnere lenni. Ebben a korban..én legalábbis...az ember lenyugszik és békés nyugodt életre vágyik. Ez nem punnyadást jelent. Alapból egy mosolygós, humort kedvelő, maximálisan ápolt nő vagyok. Modern felfogású, a mai világnak megfelelően. Egy gyermekem van, aki már régóta éli saját kis életét, de mindig fontos marad számomra.
Klári, 69
Társkereső Pécs
Zsuzsy, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek3
" Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás és az önfeláldozás között. És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel és a társaság a biztonsággal. És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét, és a bók nem esküszó. És hozzászoksz, hogy emelt fővel és nyitott szemmel fogadd a vereségeket. A felnőtt méltóságával és nem pedig a gyermek kétségbeesésével, és belejössz hogy minden tervedet a mára alapozd, mert a holnap talaja túl ingatag ehhez. Egy idő után kitapasztalod...
Zsuzsy, 61
Társkereső Pécs
Mária, társkereső Pécs
Fényképek1
Írj nekem!
Mária, 65
Társkereső Pécs
Joli, társkereső Pécs
Fényképek4
Fiatalos termeszét kedvelő özvegy nő vagyok, szeretem a természetet, szórakozást. Szeretettre vagy-o, aki együtt tud érezni mindenbe kölcsönös szimpátia. Igényes vagyok. Az élet szép s ha érezzük hogy szeretettet kapunk használjuk ki a boldog perceket. Szeretnek egy olyan férfit találni, akivel eltölthetném még a vissza lévő éveimet boldogságban. Az élet kegyelten és rövid!
Joli, 73
Társkereső Pécs
Márk, társkereső Pécs
Fényképek4
Üdv látogató :) Röviden annyit magamról, hogy Márknak hívnak, 18 éves vagyok, Pécsen lakom. Szeretek sportolni, nem dohányzom, nem szeretem az alkoholt, szeretek sportolni vidám, vicces természetű vagyok. Ha felkeltettem érdeklödésed, írj bátran! :)
Márk, 24
Társkereső Pécs
Gellért, társkereső Pécs
Fényképek3
26 éves középiskolai magyartanár vagyok, humoros, szerethető és törődő.
Társkereső Pécs
János, társkereső Pécs
Fényképek1
Vidám jó kedvű és még tudnám sorolni...........de a belső kisugárzást mely a szívből jön azt nem lehet leírni.
János, 54
Társkereső Pécs
Margit, társkereső Pécs
Fényképek11
Egyedül állo hölgy vagyok keresem a párom!
Margit, 65
Társkereső Pécs
Alexandra, társkereső Pécs
Fényképek1
Jó fej aranyos kedves vagyok.
Társkereső Pécs
Születésnapi torta Születésnapja volt
Sándor, társkereső Pécs
Fényképek4
Keresem azt a "Bögyös Faros" Leányt, Menyecskét vagy Asszonyt, aki nem Anorexiás Modell, 30 kg vasággyal együtt! Kizárólag Komoly kapcsolatra, a Nap 24 Órájára. Én meglátásom, és kedvencem, az ideális méreted, 90X60X90! Nem baj ha egy fejjel kisebb vagy nálam, nem baj ha nem vagy Patina Szőke, és nem Zöld szemmel Áldott meg az Anyatermészet! Egy kritérium, az hogy Szeresd az Ágyat, és dorombolj, mint a Macska, valamint Úgy dőlj rám, mint a Sörgyár kéménye! Kizárólag Pécs város határain belül!
Társkereső Pécs
Renata, társkereső Pécs
Fényképek1
Vidám őszinte és kedves lány vagyok
Renata, 36
Társkereső Pécs
Zoli, társkereső Pécs
Fényképek3
29 vagyok.
Társkereső Pécs
Roland, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek5
Hogy milyen vagyok? Hát erre kevés pár sor vagy pár óra, egy embert megismerni sokkal több, sokkal mélyebb dolog mint amit le lehet írni pár mondatban. De megpróbálom... Szóval, szerintem összetett személyiség vagyok, imádom az állatokat, természetet, nem érdekelnek a kocsik és jóval több mindenre kiterjed a figyelmem mint a kocsi-sport-szex szentháromság. érdekel mindenki véleménye, de én döntöm el mit fogadok meg, tudok durca is lenni(ki nem), de a hiszti nem kenyerem, sem a fenyegetőzés...
Roland, 46
Társkereső Pécs
Anna, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek2
Talán itt meg találom! Vidám természetű vagyok. Ha szeretnél meg ismerni,csak bátran!!! Várom!
Anna, 66
Társkereső Pécs
Norbi, társkereső Pécs
Fényképek1
Szeretnék párkapcsolatot.
Norbi, 21
Társkereső Pécs
Zoltán, társkereső Pécs
Fényképek3
Sziasztok kedves érdeklődők! Pécsen élő, elvált két gyerekes apa vagyok. Mindkét lányom nagykorú. Munkám kötetlen, sokat utazok. A szabadidőm nagy részét sporttal töltöm. Nyitott, kíváncsi és érdeklődő vagyok. :)
Társkereső Pécs