Pécsi társkereső

354 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Thejenci, társkereső Pécs
Fényképek3
Írj batran!! Nem harapok, de komolyra fordítva a szót, egy átlagos fiatalember vagyok. Rengeteg jó tulajdonsággal, es még több meglepetessel!! Ugyan utálok itt beszélgetni ien ismerkedős oldalakon, meg hát ugye népszerűbb a fb, már csak abból is kiindulva hogy ott azért lényegesen több időt töltünk el chateléssel!!! Meg ott több a fénykép, több a lehetőség!!! Szep napot Neked!!!! nézz meg ha érdekelnélek lécci köszii
Társkereső Pécs
Panna, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek3
Hello mindenkinek.komoly kapcsolat...szoval nem a chat vb-re keszulok.a masik felemet keresem.ehhez talalalkozni kell.irhatsz ill.irhatok barmit...Volt gyerekszobam,erzek latok es hallok.az atlagnal talan jobban.a teljesseg a cel.a parom az eletem es elvarom,hogy neki en legyek.jatszmak nelkul.
Panna, 63
Társkereső Pécs
Joli, társkereső Pécs
Fényképek4
Fiatalos termeszét kedvelő özvegy nő vagyok, szeretem a természetet, szórakozást. Szeretettre vagy-o, aki együtt tud érezni mindenbe kölcsönös szimpátia. Igényes vagyok. Az élet szép s ha érezzük hogy szeretettet kapunk használjuk ki a boldog perceket. Szeretnek egy olyan férfit találni, akivel eltölthetném még a vissza lévő éveimet boldogságban. Az élet kegyelten és rövid!
Joli, 73
Társkereső Pécs
Roland, társkereső Pécs
Fényképek6
Több évnyi szingliség után, kicsit magamba mélyedve arra jutottam, hogy hiányzik egy szerető társ, akivel örömömet, bánatomat megoszthatnám és akivel szebbé tehetnénk egymás életét. Ha jó humorérzékű, becsületes, értelmes, fizikálisan is aktív, független nő vagy, kérlek ne habozz, és valósítsuk meg együtt álmainkat!
Roland, 49
Társkereső Pécs
Adrián, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek1
Bachtaji Taven Romnyi! Kedves Párom. Csajajimat a Földön várom. Szeretném tudni, hogy mire vágysz, és hogy szembe mersz nézni a vágyaiddal? Imádok a Tanyánkon, a ReKreácios EcoKertünkben és a Birtokunkon lenni. Imádlak titeket, amikor fölnéztek Rám és a Családunkra. Fontosnak tartom hogy Megbecsüljetek, és Legyetek a Családunkkal tökéletesen Őszinték! Menjünk kirándulni, Sátras Kempelni, Piknikelni és Grillezni is?! Szeretem a természetet, aktívan élek és sportolok is....
Társkereső Pécs
Tibor, társkereső Pécs
Fényképek1
Tartós kapcsolatot keresek,meghatározó szempont az őszinteség még ha időnként fáj is.Az esetleges kapcsolat felvétel során nincs olyan téma ami őszinte válasz nélkül maradna.
Tibor, 76
Társkereső Pécs
Margit, társkereső Pécs
Fényképek11
Egyedül állo hölgy vagyok keresem a párom!
Margit, 66
Társkereső Pécs
Judit, társkereső Pécs
Fényképek4
Fiatalos, friss nyugdijas nő vagyok. Szeretek kirándulni, utazni, uszni, beszélgetni, kulturát szeretem. Emberi embert keresek.
Judit, 67
Társkereső Pécs
Roland, társkereső Pécs
Fényképek1
Korombeli nővel ismerkedem.
Roland, 43
Társkereső Pécs
Bence, társkereső Pécs
Fényképek1
Szeretnék egy nekem való, kedves lányt találni, akivel komolyabban tervezhetem a jövőmet:) Nyitott vagyok barátkozásra, beszélgetésre, de az igazi célom a megállapodás és család alapítás lenne.
Bence, 27
Társkereső Pécs
Zoli, társkereső Pécs
Fényképek1
Szeretek sportolni és szabadban lenni. Társaságkedvelő vagyok.
Zoli, 43
Társkereső Pécs
Péter, társkereső Pécs
Fényképek3
Sziasztok!! Mivel magamat inkább nem mutatnám be, és amúgy is a személyes találkozásokat létesítem előnyben így azt mondom, első körben beszélgessünk, és ha szimpatikusnak találjuk egymást egy séta vagy süti, üdítő mellett személyesen is beszélgethetünk, ismerkedhetünk! A hobbim a fotózás és a túrázás! Ha bármi kérdésed van írj nyugodtan! Köszönöm, hogy meglátogattál! További szép napot! Péter
Péter, 35
Társkereső Pécs
Sz.Emőke, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek18
Kedves,szerény,családcentrikus vagyok,komoly szándékú,magas Férfi partnerem keresem.
Társkereső Pécs
Anita, társkereső Pécs
Fényképek2
2 éve váltam el , jelenleg a 18éves fiammal élek. Keresem azt a társat akivel megtalálnám a kölcsönös szimpátiát és az sem baj ha működik a kémia :)
Anita, 50
Társkereső Pécs
Ildikó, társkereső Pécs
Fényképek4
"Az vagyok, akitől mindig az igazat kapod, nyersen, tömören, akkor is ha fáj... Az vagyok, aki színt visz az életedbe, és nehezen felejthető emlékeket őrzöl majd utánam... Az vagyok, akit elijesztesz ha a négy fal közé csak magadnak akarsz... Az vagyok, akire nem tudsz haragudni, mert egy mosollyal leveszlek a lábadról... Az vagyok, aki szenvedéllyel ég, aki lángra lobbant és ragaszkodva őrzi azt... Az vagyok, aki hamar kiismer és ha nem mutatsz magadból valami újat, valami mást, valamit ami...
Társkereső Pécs
Timea, társkereső Pécs
Fényképek3
Egyszerű ember vagyok. Szeretem a természetes dolgokat.
Timea, 42
Társkereső Pécs
Mayer, társkereső Pécs
Fényképek5
élet vidám sportos srác vagyok.
Mayer, 32
Társkereső Pécs
Tibor, társkereső Pécs
Fényképek2
Sziasztok Hölgyek én 1 nagyszívű barátságos emberke vagyok. Keressetek bizalommal. Puszi.
Tibor, 56
Társkereső Pécs
Miki, társkereső Pécs
Fényképek5
Szeretnék korban hozzám illő hölggyel megismerkedni, tartós kapcsolat céljából.
Miki, 51
Társkereső Pécs
János, társkereső Pécs
Fényképek1
Nincs mit írnom magamról.. .. limitált kiadású vagyok, mondhatni belőlem csak egy van. Ennélfogva teljesen egyedi vagyok. :)Mottóm:"Színház az egész világ.. .. "
János, 47
Társkereső Pécs
György, társkereső Pécs
Fényképek1
Pécsi lakos vagyok és ismerkednék, barátkoznék hölgyekkel a környéken. Sajnos az élet sok nagy pofont tartogatott számomra melyek elég nagy hatással voltak eddigi életemre. Szeretnék barátokat és sorstársakat akiknek szintén kijutott a rosszból. Az elmúlt 5év folyamán sikerült megfordítani a dolgokat jó irányba, szeretnénk másoknak segíteni támogatni őket. Szeretem a szabadban tölteni az időt: Imádok túrázni, utazgatni. Kedves, vicces, jó kedvű ember vagyok. Az vagyok amivé az élet formált....
Társkereső Pécs
Éva, társkereső Pécs
Fényképek1
Komoly társat Pécsen és környékén keresek. Rokkant nyugdíjas vagyok de 4órában dolgozom egy varrodába, kertes családi házban lakom a fiammal. Szeretek olvasni sorozatokat nézni kötni és táncolni. Ha felkeltettem az érdeklődésedet keress meg.
Éva, 61
Társkereső Pécs
Ferenc, társkereső Pécs
Fényképek4
Sok tervem van a jövőmmel kapcsolatban. Venni akarok egy új biciklit, felhozni az edzettségi szintemet a megszokottra és aztán nekivágok a horvát tengerpartnak, Szlovéniának, Erdélynek. Be akarom járni Magyarország legszebb helyeit hátizsákkal. Akarok egy saját otthont. Ez lesz a legnehezebb, de már jó úton haladok felé. Egy egyszerű falusi, 14 éve már tanyasi fiatalember vagyok. Nincsenek eltúlzott vágyaim, úgy gondolom két lábbal a földön állok, de szeretnék felemelkedni és repülni!...
Ferenc, 35
Társkereső Pécs
Andi, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek4
Telt alkatú, független, elvált pécsi nő vagyok. Pécsett dolgozom. Gyeremekeim még velem élnek. Nem dohányzom, nem kávézom, nincs tetoválásom és testékszerem. Alkoholt ritkán fogyasztok, akkor is mértékkel. Szabadidőmben szívesen kézműveskedem, szeretek jó filmeket nézni, színházba járni, utazni, vezetni, wellnesselni, úszni, olvasni. Szeretem a jó humort, szeretek nevetni. Pozitív gondolkodású embernek vallom magam. Hosszútávú, tartós kapcsolat reményében regisztráltam.
Andi, 47
Társkereső Pécs
Falcao, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek7
Hello most valami olyat kelleni irni, amivel bizonygatom h vicces vagyok. az vagyok :-) mensa klubtag vagyok, aki tudja miez-az tudja, aki nem-annak ugyis mindegy... örök szerelmes vagyok... inkább irkálok, aztán majd mindenki eldönti h méltónak talál e arra, hogy irjon - valaszoljon pár sort... amit szeretném, ha szeretnél: -a csendet -a nyugalmat -az intelligenciát -a humort -a vállalkozókedvet -a lelki tisztaságot -a személyes találkozást amit szeretném, ha nem: -a szőrt :-) -a...
Falcao, 40
Társkereső Pécs
Mária, társkereső Pécs
Fényképek1
Leendő társam Pécs környékén keresem. Hűséges, együttérző, toleráns, barátságos vagyok. Nagyon szeretek beszélgetni, táncolni és zenét hallgatni. Nagyon segítőkész és nagy lelkű vagyok. A hosszú távú kapcsolat érdekel. Azért jöttem az oldalra hogy megismerjek másokat, egy kis beszélgetésből nem lehet baj, a többit meg majd meglátjuk. Őszinte, nyitott embernek tart a környezetem. Anya komplexusosok és túlzottan rámenős férfiak kerüljenek.
Mária, 54 Elérhető
Társkereső Pécs
Zsuzsanna, társkereső Pécs
Fényképek8
Én egy igen őszinte, család centrikus, sétálni, kirándulni, szerető csaj vagyok.
Társkereső Pécs
Tibor, társkereső Pécs
Fényképek1
A fekete-fehér sajnos már 30 éve készült, csak a lélek maradt meg belőle.
Tibor, 62
Társkereső Pécs
Marika, társkereső Pécs
Fényképek2
Elválvált öszintén szeretni tudo nönek érzem magam szeretem a gyerekeket szeretek kirándulni főzni utazni na meg a jó társaságot.Szeretnék végre boldog lenni egy olyan társ mellett aki szeret és megbecsül.
Marika, 64
Társkereső Pécs
Tomcsek, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek3
Érezted-e már a szavak érintését, amelyek simogattak, gyógyítottak, vigasztaltak, talajt csúsztattak a lábad alá - és tapasztaltad-e a szavak sebző, égető, jéggé dermesztő hatását, s azt, hogy olyan súlyosak néha, mint a föld egész terhe?
Társkereső Pécs
Eduard, társkereső Pécs
Fényképek1
Liebe Besucherin ich bin ein rüstiger Schweizer Rentner lebe seit 2008 in Oroszlo ich lebe allein meine ehemalige Partnerin habe ich durch eine unheilbare Krankheit verloren. Ich bin ein aktiver Rentner liebe das Leben von der positiven Seite mag Musik klassisch, pop jazz und volklore Ich mag Singen, Tanzen, wandern, schwimmen. Ich suche eine feste Beziehung mit lieber Partnerin mit deutsch Kenntnisse, ich möchte lieben und geliebt werden Händehaltend die Zweisamkeit geniessen. Ich reise gerne.
Eduard, 79Prémium tagság
Társkereső Pécs
Prémium tagság Prémium tag
Pityke, társkereső Pécs
Fényképek13
Egy magányos farkas aki keresi a párját :) romantikus picit őrült :). Szeretek sétálni, filmezni, szeretem a jó zenéket, tankcsapda, Ákos, és még van egy pár együttes :) hobbi szinten masszírozok azt mondják jól csinálom. :) nem harapók még nem ettem. meg senkit :) A zenéket hallgassátok mindegyik nagy kedvenc, van köztük egy két depis szám is
Pityke, 39Születésnapi torta
Társkereső Pécs
Születésnapi torta Születésnapja lesz
János, társkereső Pécs
Fényképek1
Visszahúzódó vagyok. Semmiben nem vagyok különleges, Nincsenek barátaim.
János, 58
Társkereső Pécs
Johann, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek1
Független, gyermektelen, rendezett körülmények. Kösz, jól vagyok!
Johann, 52Prémium tagság
Társkereső Pécs
Prémium tagság Prémium tag
Tomi, társkereső Pécs
Fényképek1
Nagyon nehéz úgy keresni, hogy nem tudod, mit keresel.
Tomi, 22
Társkereső Pécs
Istvan, társkereső Pécs
Fényképek4
Ha gondolod hogy megismerkednél velem, írj bátran!:) Üdv
Istvan, 33
Társkereső Pécs
JAMES, társkereső Pécs
Fényképek1
James vagyok név szerint, pécsi magyar, de most Londonban élek. Mérnök vagyok.
JAMES, 58
Társkereső Pécs
Lala, társkereső Pécs
Fényképek1
Keresek valakit aki remélem engem keres és még nem találkoztunk.
Lala, 58
Társkereső Pécs
Zsolt, társkereső Pécs
Fényképek1
62 leszek, nem dohányzom, tanítok és edzősködöm. Korban hozzám illő halak, bak vagy rák hölgyet keresek Pécs környékéről, aki nem dohányzik, szeret utazni. Szereti jól érezni magát.
Zsolt, 64
Társkereső Pécs
Palkó, társkereső Pécs
Fényképek1
Ami fontos: ápoltság, igényesség, kellem, jellem, szellem, ölelés, bújás, nevetés, bohóckodás, illat, odaadás, önzetlenség, féltés, kitartás, figyelmesség, törődés, megbízhatóság, hűség, szenvedély, kémia. JELENlét! Mind a két fél részéről! A férfi legyen Férfi, a nő pedig Nő. (..és sosem fordítva)! A kit keres-ek rész elolvasása ajánlottan kötelező! Itt és most! :) Olyan Nőt keresek Akit: Szerethetek annyira hogy az kételkedjen néha az ép elmémben. De soha ne a szenvedélyemben! :)) És...
Palkó, 51
Társkereső Pécs
Gery, társkereső Pécs
Fényképek1
Egyenlőre nem szeretnék semmi komoly kapcsolatot. Ismerkedés céljából vagyok itt. De későbbiekben szeretnék.
Gery, 33
Társkereső Pécs
Joci, társkereső Pécs
Fényképek3
Komoly, romantikus, őszinte, szeretni tudó ember vagyok!
Joci, 59
Társkereső Pécs
Erzsébet, társkereső Pécs
Fényképek1
A vírus miatt nehéz ismerkedni csak interneten. Sokan a külsőt nézik a pasik. Lehet hogy nem vagyok Pamela Anderson vagy Viktoria Beckem.
Társkereső Pécs
Pityke, társkereső Pécs
Fényképek3
Írj nekem!
Pityke, 47
Társkereső Pécs
Gizella, társkereső Pécs
Fényképek4
Nagyon jó kedvű optimista vagyok. de nem szeretnék távkapcsolatba élni tehát a közelembe szeretnék tudni valakit aki mellettem van. nem szeretnék csak pótlék lenni valakinek, és nem szeretnék második lenni valaki életébe. szeretnék egy őszinte embert akibe lehet bízni minden téren. nem szexkapcsolatot keresek és korban hozzám illőt nem 40 éveset. akivel lehet kimozdulni.
Társkereső Pécs
Gábor, társkereső Pécs
Fényképek2
Egyszerű ember vagyok, jó humorérzettel. Szeretem a zenét, az utazást, az úszást és a szabadidőben töltött baráti társaságot is. Ha találsz engem rokonszenvező, kérlek írj!
Gábor, 59Névnapi ajándék
Társkereső Pécs
Névnapi ajándék Névnapja lesz
Szilárd, társkereső Pécs
Fényképek3
Elsősorban ismerkedni szeretnék, de ki tudja... Szeretek olvasni, zenét hallgatni, ismerkedni. Ismerj meg, és mondd meg Te, hogy milyen vagyok!!
Társkereső Pécs
Gábor, társkereső Pécs
Fényképek4
Köszönöm, hogy benéztél, kedves Látogató! Keresem életem párját, egy olyan nő személyében, aki elfogad, tiszta szívből szeret engem és akit ugyanígy szerethetek. Ha szeretek, akkor nagyon szeretek, feltétel nélkül.... Nagyon szeretek a szabadban, a természetben lenni, amikor tehetem, túrázom. „Engedd bevilágítani a hideg fényt, és jéggé olvadsz „
Gábor, 36Névnapi ajándék
Társkereső Pécs
Névnapi ajándék Névnapja lesz
Péter, társkereső Pécs
Fényképek9
Konzervatív gyökerekkel rendelkező, de inkább liberális gondolkodású, a humort nagyon szerető és értő, emocionálisan fejlett, de cselekedeteiben többnyire racionális, néha egzaltált időnként vigaszra szoruló, többszörös "túlélő". Karcsú vagy átlagos alkatú hölgyek a kedvenceim. Kérek mindenkit, hogy a megadott paraméterekkel (alkat, kor) nem rendelkezők ne keressenek!
Péter, 73
Társkereső Pécs
Aniko, társkereső Pécs
Fényképek1
Èn egy kedves, öszinte, hűsèges hölgy vagyok. Szeretem a termèszetet, szeretek kettesbe sètálni, kávèzóba járni, jókat beszèlgetni ès odabújni valakihez aki őszintèn tud szeretni. Keresem komoly, ès hosszútávú kapcsolatra azt a fèrfit aki öszinte, kedves, hűsèges tud szeretni ès szeretne szeretve lenni. Nem szeretem az egyèjszakás kapcsolatot, ès nem sexpartnert keresek ha te is így gondolod bátran írj rám szivesen válaszolok:Tehát èn nem vágyom másra, csak egyszerűen szeretetre!
Aniko, 53
Társkereső Pécs