Balatonkeresztúri társkereső

Szilvi, 50 éves nő

Szilvi, 50 éves
Szilvi, társkereső Balatonkeresztúr
Szilvi, társkereső Balatonkeresztúr
Szilvi, társkereső Balatonkeresztúr
Szilvi, társkereső Balatonkeresztúr
Szilvi, társkereső Balatonkeresztúr
Szilvi, társkereső Balatonkeresztúr

Mottóm

Szilvi még nem írta le, hogy mi a mottója. Kérdezd meg!

Magamról

Nem vagyok előfizető, így nem látom kijelölt kedvencnek és ki nézett meg.!Kérlek írj üzenetet. köszönöm.

NEM OLYAN EMBEREKRE VAN SZÜKSÉGEM, AKIK NAGY ÍGÉRETEKET TESZNEK, HANEM OLYANOKRA, AKIK A KIS ÍGÉRETEIKET IS MEGTARTJÁK, ÉS NEM OKOZNAK CSALÓDÁST!

„Aki igazán Téged akar, testestül, lelkestül, mindenestül, hibáiddal és hiányosságaiddal együtt, az várni fog rád. Várni, akár éveket.
Kitartó lesz és nem az érdeket nézi. Aki téged akar majd és egy életre, annak az embernek nem számít a tér, az idő, a hely.
Nem fog neki számítani, hogy csak öt percet kaphat, Ő annak is örülni fog, még akkor is ha órákat kell érte utazni, még akkor is, ha tudja, hogy meg sem csókolhat. Igen. Ezt nevezik kitartásnak és őszinte szerelemnek... ️
Sajnos nem láthatom ki az aki megnézett, es ki jelölt be...Szívesen ismerkedem, szeretek beszélgetni, de Én nem kezdeményezem az ismerkedést..Ha valaki szeretne velem közelebbről nyugodtan írjon, ..az első lépést neked kell megtenned felém. :o)

"Ha valakit a szépségéért szeretsz, akkor az nem szerelem, csak vágy. Ha valakit az intelligenciájáért szeretsz, akkor az nem szerelem, hanem dicsőítés. Ha valakit azért szeretsz, mert gazdag, az nem szerelem, hanem érdek. Ám ha úgy szeretsz valakit, hogy nem tudod szavakba önteni miért, az igaz szerelem!"

"Az igazi táncban az a legszebb, ha messzire röpül tőled a társad, de te egyedül, magányosan pörögve is tudod, hogy visszatér hozzád. Ha nem tér vissza, nem volt igazi tánc.
Ha szerelmes vagy, minden táncról azt képzeled, hogy igazi. Nem az! Vannak szép táncok, örömteli táncok, pillanatnyi boldogságot, kéjt és önfeledtséget adó táncok - de nem igaziak.
Az igaz tánc kibírja a távolságot. Kibírja az öregedést. Kibírja az elengedést.
Kibírja, hogy sokáig nem látom, nem ölel, nincs mellettem, máshol jár, messze jár, nem is gondol rám.. de a közös zenét mégis hallja, s ha eljön az ideje, visszatér hozzám, és együtt forgunk tovább. Az igazi táncospárnak az a titka, hogy közös a zenéjük, és csak ők ketten hallják az egész világon. És ha ez a zene szól, egymásra gondolnak, s tudják, hogy ők összetartoznak.
Az ilyen tánc ritka manapság. Az igaz visszatér, ne félj! A nem igaziért pedig nem kár. "Müller Péter

Nem kell túlkomplikálni. Ha egy férfi látni akar, ő keres. Ha veled akar lenni, megteszi. Nem egy nőnek kell őrült módjára, tíz körömmel belekapaszkodva mindent feláldozni. Csak ésszel. Egyébként is, akinek a figyelméért harcolni kell, az már rég nem jó. A legjobb dolgok maguktól jönnek. Erőlködés, játszmák, és buta hisztériák nélkül, tisztán, csak úgy belehuppannak az öledbe, amikor nem is számítasz rá. De ha elmegy, hagyd. Ha megteszi, fogadd el. Aki elmegy, az nem a tiéd. Aki elmegy, az sosem ért ide igazán. Majd jön olyan, aki fél percet sem tud lélegezni nélküled, mert annyira kellesz neki. Levegőt fog kapni, meg minden, de csak igazán akkor él, ha mellette vagy – és ezzel te sem leszel másképp. Feltöltöd és feltölt téged. Támogat és melletted áll. Harcoltok mindennel, együtt, és erőt merítetek egymásból. Mert ami jó, az valami ilyesmi. Ott aztán nem lesz megalázkodás, vagy épp önfeladás. Csak az van, hogy hisztek egymásban, és húztok előre. Az összes többi csak gyerekes és szükségtelen játszma. – Oravecz Nóra

Ha egy férfi vonzónak talál, vonzódni fog hozzád, és kész: a szimpátia, a szeretet és a nemi vágy megmagyarázhatatlan, nincs köze semmilyen külsőséghez. Ha egy FÉRFI nem látja meg benned a NŐ-t, akkor hiába fogysz, hízol, vagy szépítkezel, lehetsz bármennyire dekoratív, soha nem fogsz tetszeni neki. Hát ne akarj másmilyen lenni, mint amilyen vagy! Mert lehet valaki csinosabb nálad, lehet valaki okosabb,
vagy fiatalabb, de sohasem lesz olyan, mint TE. A megfelelő ember az akinek, pontosan azért tetszel, mert nem vagy olyan, mint más, a valódi énedet fogja értékesnek találni! Minél közelebb kerül hozzád, annál jobban fogsz neki tetszeni és minél jobban beléd szeret, annál szebbnek fog látni téged, napról napra… anélkül, hogy változnál...

Az fog majd Téged igazán szeretni, aki már a legelején nem csak a külsődet nézi, hanem a gesztusaidat, a mosolyodat, aki egy kis csodaként kezel, és mindig izgalommal vár, aki tudni akarja a legbelső érzéseidet, azokat szeretné átérezni és mindezekhez hozzátenni a saját érzéseit. Akit a lelked is érdekel.. Aki elfogadja a hülyeségeidet is, ezeket aranyosságnak veszi.. Sose állj sorba valakinél, miközben másnál első is lehetnél! Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyan emberekkel töltsük, akik kiszívják belőlünk a boldogságot. Ha valaki azt akarja, hogy jelen legyél az életében bármely módon is, az helyet csinál neked benne. Nem kell megküzdened a helyért. Sohase erőltesd rá magad olyasvalakire, aki nem ismeri fel az értékeidet. Az ember arra éhes, hogy úgy szeressék, ahogyan van.!

KEDVES FÉRFIAK!

AZT GONDOLJÁTOK, A NŐK AZ AJÁNDÉKOKAT, AZ AUTÓTOKAT, PÉNZETEKET AKARJA. DE AZ IGAZI NŐ AZ IDŐDET, A MOSOLYODAT, AZ ŐSZINTESÉGEDET, A TÖREKVÉSEDET SZERETNÉ... Én is ezt szeretném!

Az "Igazit" keresed? Én is azt kerestem sokáig, s mikor megtaláltam, rájöttem, hogy nagyon nagy hiba volt. Most már az "Igazat" keresem. Mert az "Igazi" szárnyakat ad, s aztán letépi rólad, az "Igaz" odaadja a sajátját, ha zuhanni kezdesz.. Az "Igazi" megcsókolja a kezed, az "Igaz" megfogja.. Az "Igazi" álmodik veled, az "Igaz"
virraszt melletted. Az "Igaziba" belehalsz, az "Igaz" meghal érted, ha kell!

Nincs a világon még egy ugyanilyen ember. Én rendelkezem mindenemmel. A TESTEMMEL és annak minden mozdulatával. Az ELMÉMMEL, valamennyi gondolatommal, ötletemmel. A SZEMEMMEL és a képekkel, melyeket észrevesz. Az ÉRZÉSEIMMEL, legyen bár az harag, öröm, csüggedés, szeretet, csalódottság vagy bizalom. A SZÁMMAL és minden szóval, ami elhagyja, akár udvarias, akár durva, kedves, helyénvaló vagy sem. A HANGOMMAL, legyen az hangos vagy kellemes. Minden CSELEKEDETEMMEL, függetlenül attól, hogy saját magamra vagy másokra irányul. Magam birtokolom a képzeletemet, az álmaimat, reményeimet és félelmeimet. Az enyémek győzelmeim, sikereim, kudarcaim és boldogságaim. Akármilyennek tűnök, bármit mondok vagy teszek, gondolok vagy érzek egy adott pillanatban, az mind, mind én vagyok. Bírok magammal, tehát irányíthatom magamat. Én én vagyok és így vagyok jó,

Milyen társat keresek?

Szilvi még nem írta le, hogy milyen társat keres. Kérdezd meg!

Akit keresek

Szeretnék megismerkedni egy 41 és 54 év közötti férfival.

Adataim

 • Nem:
 • Életkor: 50
 • Névnap: ...
 • Város: Balatonkeresztúr társkereső
 • Csillagjegy: Rák
 • Kapcsolati státusz: Egyedülálló vagyok
 • Szexuális irányultság: Heteroszexuális
 • Háziállat: Van

Külsőm

 • Magasság: 168 cm
 • Testalkat: Molett
 • Hajszín: Barna
 • Szemszín: Barna

Családi helyzetem

 • Gyerek: Vannak gyerekeim

Szokásaim

 • Dohányzás: Nem dohányzom
 • Alkohol: Nem iszom alkoholt
 • Buli: Néha barátokkal

Hobbijaim

Kérdezd meg tőle, hogy mik a hobbijai. Mit szeret csinálni?

Kedvenceim

 • Zenék: Pop
 • Helyek: Balaton

Komoly társkeresés a Páratlan társkeresőn

Szilvi felkeltette az érdeklődésed? Küldj üzenetet! A regisztráció ingyenes. Társkeresés mobilon és tableten is. Nézz szét a többi komoly társkereső férfi és nő között. Találd meg életed nagy szerelmét egyedi párkereső rendszerünk segítségével. A Erdélyi társkereső egy olyan online társkereső amit nem csak a fiatalok, hanem az 50 év felettiek is könnyen használhatnak.

Mai kedvenc szerelmes idézetem

Kérdezd meg tőle, hogy mi a kedvenc szerelmes idézete.

Videók

Kérdezd meg tőle, hogy mik a kedvenc zenéi a Youtube-on.

Jellemzőim

Kérdezd meg tőle, hogy milyen tulajdonságok jellemzik őt a leginkább.

Kérdéseim és válaszaim

Szoktál ágyban enni? Nem

Vicces vagy? Nem

Használsz parfümöt? Nem

Szereted a macskákat? Nem

Hiszel a szerelemben első látásra? Nem

és nézd meg, hogy a többi kérdésre mit válaszolt Szilvi.

Ideális partnerem

 • Dohányzás: Nem szereti a dohányosokat
 • Alkohol: Nem szereti a piásokat
Szilvi, társkereső Balatonkeresztúr

Társkeresőről

Olyanok, mint Szilvi

Andrea, társkereső Zalaszentgrót
Andrea, 47
Zalaszentgrót
Fényképek5
Márta, társkereső Szeged
Márta, 49
Szeged
Fényképek4
Eva, társkereső Budapest
Eva, 56
Budapest
Fényképek7
Maja, társkereső Székesfehérvár
Maja, 55
Székesfehérvár
Fényképek2
Beáta, társkereső Sárospatak
Beáta, 49
Sárospatak
Fényképek14
Prémium tagság
Andrea, társkereső Budapest
Andrea, 53
Budapest
Fényképek1
Szilvinyuszi, társkereső Dunaújváros
Szilvinyuszi, 48
Dunaújváros
Fényképek1
Ilona, társkereső Rétság
Ilona, 48
Rétság
Fényképek1
Éva, társkereső Szeged
Éva, 55
Szeged
Fényképek2
Erzsébet, társkereső Gyöngyös
Erzsébet, 52
Gyöngyös
Fényképek1
Ági, társkereső Cegléd
Ági, 56
Cegléd
Fényképek4
Andrea, társkereső Budapest
Andrea, 53
Budapest
Fényképek11
Prémium tagság
Zsuzsa, társkereső Miskolc
Zsuzsa, 54
Miskolc
Fényképek1
Prémium tagság
Ilona, társkereső Baja
Ilona, 49
Baja
Fényképek4
Prémium tagság
Danielle, társkereső Debrecen
Danielle, 50
Debrecen
Fényképek1
Timi, társkereső Budapest
Timi, 44
Budapest
Fényképek17
Prémium tagság
Zsuzsa, társkereső Balaton
Zsuzsa, 48
Balaton
Fényképek3
Dina, társkereső Mezőcsokonya
Dina, 47
Mezőcsokonya
Fényképek1
Napsugár, társkereső Budapest
Napsugár, 46
Budapest
Fényképek4
Prémium tagság
Edit, társkereső Szeged
Edit, 48
Szeged
Fényképek1
Tünde, társkereső Mohács
Tünde, 52
Mohács
Fényképek1
Ildikó, társkereső Budapest
Ildikó, 52
Budapest
Fényképek10
Líza, társkereső Zalaegerszeg
Líza, 53
Zalaegerszeg
Fényképek12
Melinda, társkereső Budapest
Melinda, 55
Budapest
Fényképek3
Gabi, társkereső Budapest
Gabi, 49
Budapest
Fényképek3
Prémium tagság
Gabi, társkereső Pákozd
Gabi
Pákozd
Fényképek1
Krisztina, társkereső Keszthely
Krisztina, 44
Keszthely
Fényképek1
Gyöngy, társkereső Tápiószentmárton
Gyöngy, 54 Elérhető
Tápiószentmárton
Fényképek7
Prémium tagság
Ilona, társkereső Budapest
Ilona, 47
Budapest
Fényképek1
Zsóka, társkereső Tolmács
Zsóka, 56
Tolmács
Fényképek5

Őket már láttad?

Beátrix, társkereső Szekszárd
Beátrix, 51
Szekszárd
Fényképek5
Prémium tagság
EDIT, társkereső Tiszavasvári
EDIT, 50
Tiszavasvári
Fényképek3
Mónika, társkereső Győr
Mónika, 47
Győr
Fényképek1
Magdi, társkereső Hajdúszoboszló
Magdi, 56
Hajdúszoboszló
Fényképek4
Hajnalka, társkereső Budapest
Hajnalka, 53
Budapest
Fényképek3
Myra, társkereső Nemti
Myra, 52
Nemti
Fényképek1
Márti, társkereső Budapest
Márti, 55
Budapest
Fényképek2
Prémium tagság
Szthugi, társkereső Szekszárd
Szthugi, 47
Szekszárd
Fényképek3
Eva, társkereső Budapest
Eva, 56
Budapest
Fényképek7
Anna, társkereső Kazincbarcika
Anna
Kazincbarcika
Fényképek4
Ildikó, társkereső Budapest
Ildikó, 50
Budapest
Fényképek7
Ibolya, társkereső Biatorbágy
Ibolya, 44
Biatorbágy
Fényképek1
Krisztina, társkereső Baja
Krisztina, 49
Baja
Fényképek1
Éva, társkereső Budapest
Éva, 51
Budapest
Fényképek1
Eva, társkereső Budapest
Eva, 47
Budapest
Fényképek5
Anita, társkereső Tamási
Anita, 49
Tamási
Fényképek10
Zita, társkereső Gyomaendrőd
Zita, 52
Gyomaendrőd
Fényképek1
Prémium tagság
Erzso, társkereső Bicske
Erzso, 56
Bicske
Fényképek1
Anna, társkereső Baktalórántháza
Anna, 48
Baktalórántháza
Fényképek2
Adrienn, társkereső Nyíregyháza
Adrienn, 50
Nyíregyháza
Fényképek1
Ildikó, társkereső Békéscsaba
Ildikó, 51
Békéscsaba
Fényképek6
Marcsi, társkereső Esztergom
Marcsi, 53
Esztergom
Fényképek10
Bernadett, társkereső Piliscsaba
Bernadett, 45
Piliscsaba
Fényképek1
Magda, társkereső Tatabánya
Magda, 48
Tatabánya
Fényképek1
Krisztina, társkereső Budapest
Krisztina, 52
Budapest
Fényképek9
Tündi, társkereső Hajdúböszörmény
Tündi, 51
Hajdúböszörmény
Fényképek2
Tünde, társkereső Dabas
Tünde, 56
Dabas
Fényképek1
Éva, társkereső Ófehértó
Éva, 52
Ófehértó
Fényképek5
Erika, társkereső Dévaványa
Erika, 54
Dévaványa
Fényképek3
Prémium tagság
Erika, társkereső Budapest
Erika, 56
Budapest
Fényképek5