Cegléd társkereső

Ceglédi társkereső nők

Ancsa, társkereső Cegléd
Fényképek1
sziasztok! ceglédi pár vagyunk és hétvégékre lány szeretnénk el hívni, de a hölgy örömére.
Ancsa, 39
Társkereső Cegléd
Viktória, társkereső Cegléd
Fényképek3
Kedves transsexuális csaj ismerkedne. Pussy
Társkereső Cegléd
Edit, társkereső Cegléd
Fényképek3
Keresem a párom, akivel szeretnék boldog lenni még nagyon-nagyon sokáig. Rendkívül pozitív személyiség vagyok. Szeretek utazni, olvasni, főzni. Pontos, megbízható vagyok. Ismerem értékeimet, gyengeségeimet. Egyszerű, őszinte személy vagyok, társam keresem ha lehetséges egy életre. Őszinte, szeretetreméltó és szeretetre vágyó komoly társkereső vagyok. Ismerkedjünk, megmutatom neked, hogy milyen az értékrendem, milyen belső értékekkel rendelkezem és kellemesen meg fogsz lepődni. Komoly...
Edit, 56
Társkereső Cegléd
KATALIN, társkereső Cegléd
Fényképek7
Vidám természetű-kertészkedni szerető/Kutya-barát/Poént kedvelő-"túl" őszinte nyugdíjas vagyok! Csak hasonló természetű-káros szenvedély nélküli‼*arcszőrzet mentes‼‼‼*társamat keresem-élettársi kapcsolat reményében! Aki szívesen hozzám költözne!🥰‼/Férfiak!-Szerintem az első lépést: nektek illene megtenni!‼-Mi történik?-"Vagy igen-vagy nem!" Nem veszítesz semmit! De azért olvasd el-hogy a keresett személynek(megfelelsz-e?)/Csak egy egyszerű-nem flancoló-őszinte nő vagyok-egyszerű, és nagyszerű...
Társkereső Cegléd

Ceglédi társkereső férfiak

Gergő, társkereső Cegléd
Fényképek2
Kedves látogató kérlek figyelmesen olvasd végig a bemutatkozásomat. Gergő vagyok 28 éves, komoly kapcsolatot keresek, kizárólag korombeli lánnyal 22 - 29 éves korig szeretnék ismerkedni. Örülnék ha 24 év felettiek keresnének elsősorban, fiatalabb lányok megkeresést is várom amennyiben komoly jövőképpel rendelkeznek. Nem korombeliek mentalitásával gondolkozom, nincsenek nagy elvárásaim elsősorban alkatban és korban hozzám illő lányt keresek. Nem szeretnék nevelő apuka lenni illetve még...
Gergő, 31
Társkereső Cegléd
István, társkereső Cegléd
Fényképek4
én szolíd nyugodt ember vagyok cegléden élek.
Társkereső Cegléd
Zolán, társkereső Cegléd
Fényképek2
Prémium tagság Prémium tag
Üdv! Romantikus beállítottságú férfi keresi hölgy társát.. Szeretek kirándulni, kedvenc hobbim a geocaching. Ez egy gps alapú kincskeresős játék. Szeretek olvasni, filmeket, sorozatokat nézni.
Zolán, 42ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Cegléd
Prémium tagság Prémium tag
Zsámberger, társkereső Cegléd
Fényképek8
Nagyon vágyom már az igazi oda adó szeretetre cserébe nem a legszebb de igazi család centrikus figyelmes és oda adó párod lehetek.
Társkereső Cegléd

Társkereső Cegléd: első találkozás

Cegléd rengeteg lehetőséget nyújt az első találkozásra, első randi helyszínéül a társkeresőknek. 221 komoly társkereső keresi párját ebből a városból. Cegléd városában megszámlálhatatlan étterem, szórakozóhely, kávézó, vagy szabadtéri program várja nappal és éjszaka is azokat, akik párt keresnek. Közösen válasszuk ki az első randihely helyszínét, így biztos, hogy maradandó élménnyel gazdagodunk Cegléd városában.A legtöbb egyedülálló társkereső a kávézókat részesíti előnyben, ahol könnyen lehet ismerkedni. Nagyon sokan a szabadtéri programokat is szeretik, ahol aktívan lehet ismerkedni.

Fényképes ceglédi társkereső nők

Éva, társkereső Cegléd
Fényképek1
Az élet nem áll meg. Több hirtelen jött "trauma" után keresem azok ismeretségét, Akik egy hasonló, vagy ettől (bármilyen) nehezebb helyzet után nem akarják életüket "csak" a négy fal között élni. Monogám, talpraesett, empatikus (a hibáimból tanuló) az életet önállóan "vinni" tudó, káros szenvedélyektől mentes - aki ezen kívül szeret itthon és azon túl is erdőt, mezőt - falvakat, városokat járni. Egyelőre ezt szeretném megcélozni. A társkapcsolat két ember azonos természetén, életvitelén...
Éva, 63
Társkereső Cegléd
Ildi, társkereső Cegléd
Fényképek3
Prémium tagság Prémium tag
Szabadidő eltöltéséhez keresek magára is igényes társamat. Vidám víg kedélyű társaságot kedvelő hölgy vagyok.
Ildi, 67Prémium tagság
Társkereső Cegléd
Prémium tagság Prémium tag
Mária, társkereső Cegléd
Fényképek5
Prémium tagság Prémium tag
Molett, vidám, optimista természetű nő vagyok. Hasonló beállítottságú férfi ismeretségét keresem, min. 50 ÉVES kortól, 64 éves korig. Nagyon szeretem a latinos, pörgős zenéket, a táncot. Kerékpározás, nemzetközi konyha, nevetés, humor, vidámság, kedvenc időtöltéseim. Nem kalandot keresek!
Mária, 58Prémium tagság
Társkereső Cegléd
Prémium tagság Prémium tag
Júlia, társkereső Cegléd
Fényképek1
Születésnapi torta Születésnapja volt
Szeretetre vágyó, azt adni tudó. Hűséges, vidám, hitben járó.
Júlia, 55Születésnapi torta
Társkereső Cegléd
Születésnapi torta Születésnapja volt

Fényképes ceglédi társkereső férfiak

Ádám, társkereső Cegléd
Fényképek1
Én olyan ember vagyok akit nagyon nehezen lehet megérteni kicsit másabb a gondolkodás módom mint az átlag embereknek de viszont hamar megnyílok mivel bika a horoszkópom ezért nagyon makacs és önfejű tudok lenni de ennek ellenére feltétel nélkül tudok szeretni ha fel keltettem az érdeklődésed csak írj rám.
Ádám, 21
Társkereső Cegléd
Attila, társkereső Cegléd
Fényképek1
41 éves vagyok keresném hozzám illő társat röviden ennyi.
Attila, 42
Társkereső Cegléd
Tomi, társkereső Cegléd
Fényképek1
Egy 53 éves elvált apuka vagyok szeretném ha engem is szeretném, várlak, mert nagyon rossz egyedül.
Tomi, 54
Társkereső Cegléd
Tamás, társkereső Cegléd
Fényképek3
Prémium tagság Prémium tag
Amiket szeretek: Kreativitás, kézművesség, filmek, könyvek, történelem, hagyományőrzés, természet. Ha lenne kivel, akkor a túrázás is benne lenne a felsorolásban. Utazni inkább idehaza. Van olyan merész hölgy, aki társam lenne ezekben?
Tamás, 42Prémium tagság
Társkereső Cegléd
Prémium tagság Prémium tag

50 feletti ceglédi társkereső nők

Zsóka, társkereső Cegléd
Fényképek7
Fiatalos, nyugodt, kiegyensúlyozott, vidám alaptermészetű, káros szenvedélyektől mentes, őszinte, megbízható nőnek tartom magam. Rendezett körülmények között élek. Szeretek utazni, kirándulni, kerékpározni, olvasni, rejtvényezni, zenét hallgatni, színházba járni. Háztartást vezetek, szívesen sütök-főzök. Barátot-társat keresek tartós kapcsolatra de nem minden áron. A kölcsönös szimpátia alapfeltétel.
Zsóka, 77
Társkereső Cegléd
Andrea, társkereső Cegléd
Fényképek4
Tudok nagyon szeretni ès becsülni dolgokat.Vidám mosolygos egyszerű lány vagyok és keresem a párom.
Andrea, 40
Társkereső Cegléd
ANNA, társkereső Cegléd
Fényképek5
Türelmes, nyugodt, vidám természetű. Önmagamra, környezetemre igényes vagyok, szeretem a természetet, szívesen túrázgatok, kertészkedek. Szeretek táncolni, beszélgetni, hallgatni együtt valakivel. Hiányoznak az érintések, a közös élmények, hogy ismét fontos legyek valakinek, és aki nekem is fontos lehet, akivel jól érezhetjük magunkat, akivel lehet még egy kicsit játszani, bolondozni is. Fontos számomra az életszeretet, a hűség, a bizalom. Akit keresnék: egy őszinte, igényes, egyenes jellemű,...
ANNA, 66
Társkereső Cegléd
Icus, társkereső Cegléd
Fényképek1
Házasságom pár éve véget ért, azóta keresem a boldogságot. Van 2 felnőtt gyermekem, már nem élnek velem, elhagyták a családi fészket. Egyelőre csak ismerkedni szeretnék, de ki tudja mit hoz a jövő? Talán egy komoly kapcsolatot Veled? :-)
Icus, 61
Társkereső Cegléd

50 feletti ceglédi társkereső férfiak

János, társkereső Cegléd
Fényképek1
Vidám Azt nem nekem kell eldönteni Őszinte vagyok.
János, 45
Társkereső Cegléd
Ferenc, társkereső Cegléd
Fényképek5
Komoly kapcsolatot keresek, dolgozóm alkalmazottként, nincs gyermekek nem vagyok kapcsolatban. Vidám nyugodt kapcsolat jöhetsz.
Ferenc, 43
Társkereső Cegléd
Miki, társkereső Cegléd
Fényképek1
Nem árulok zsákba macskát! Engem a NŐ érdekel egy nőben! Főleg ami a felszín alatt van.. (mármint ami a ruhát illeti)
Miki, 49
Társkereső Cegléd
László, társkereső Cegléd
Fényképek2
Sziasztok! Olyan kapcsolatot keresek, akinek társa lehetek, megbízhatok benne, mellette lehetek jóban rosszban és mindent meg tudjunk beszélni! Őszinteség bizalom.
Társkereső Cegléd

Kedves Társkereső

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Erdélyi társkereső társkereső oldalon! A legdinamikusabban fejlődő komoly társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap, olyanok akik komolyan gondolják az ismerkedést. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Erdélyi társkereső társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Erdélyi társkereső társkereső adatlapjaira feltöltött adatlapok és képek ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

Ingyenesen megismerhető ceglédi társkereső nők

Zsuzsanna, társkereső Cegléd
Fényképek3
Kedves, szeretetre méltó nőnek érzem magam. Szeretem a természetet. Nem vagyok bulizós, inkább a csendet és a meghitt pillanatokat részesítem előnyben. Nem vagyok TV nézős.
Társkereső Cegléd
Ágica, társkereső Cegléd
Fényképek2
Csak komoly kapcsolatot szeretnék 1.5 éve vagyok egyedül vannak gyerekeim anyummal élünk 4 éve váltam el azóta csak 1 komoly kapcsim volt annak is vége lett. Aki szeretne ismerkedni írjon kalandorok kíméljenek köszi.
Ágica, 39
Társkereső Cegléd
Katalin, társkereső Cegléd
Fényképek5
Szeretem a természetet, energikus vidám, optimista vagyok. Negbizható intelligens társra vágyom, akivel közös programokat szervezünk. Fontos, hogy szeressen és olyannak fogadjon el amilyen vagyok. Nem össze költözős kapcsolatot keresek, de soha nem lehet tudni.
Társkereső Cegléd
Emili, társkereső Cegléd
Fényképek2
Egyedül élő elvált nyugdíjas nőként keresem párom. Hiszem, hogy még ebben a korban is van szerelem, és rám talál. Még a lemenő napnak is van fénye, ereje.
Emili, 65
Társkereső Cegléd

Ingyenesen megismerhető ceglédi társkereső férfiak

Csaba, társkereső Cegléd
Fényképek3
Kérlek olvasd el! Komoly kapcsolat céljából regisztráltam ide. Szeretném megtalálni azt a társam aki hozzám hasonlóan szeret motorozni, nem riad vissza a kirándulásoktól és a hosszabb túráktól sem. Merj te is kezdeményezni alkalomadtán. Cserébe én figyelmet, törődést, romantikát tudok biztosítani. Szeretek főzni, a kutyámmal foglalkozni, dobolni, zenét hallgatni és autót-motort szerelni. Ha szimpatikus vagyok és még többet szeretnél tudni rólam akkor ne habozz és jelezd. ;)
Csaba, 27
Társkereső Cegléd
Ferenc, társkereső Cegléd
Fényképek2
Ismerj meg a többit utána meglátjuk!
Ferenc, 34
Társkereső Cegléd
Viktor, társkereső Cegléd
Fényképek1
Kedves Idegen! Mesélhetnék szépeket, csupa jó tulajdonságokkal, de nem szeretnélek közhelyekkel fárasztani, inkább arra kérlek hogyha felkeltette az adatlapom az érdeklődésed írj bátran, nem harapok.
Viktor, 31
Társkereső Cegléd
László, társkereső Cegléd
Fényképek2
Egyszerű, nyugodt, végtelen önzetlen embernek tartanak. Nagyon vágyom egy nyugodt életre, egy odaadó társra. Akivel kölcsönösen támogatnánk egymást, szeretetben, nyugalomban. Akivel lehet tervezni és élni az életet.
Társkereső Cegléd

Elit ceglédi társkereső nők

Zera, társkereső Cegléd
Fényképek1
vidám, az életet szerető pozitiv gondolkodású nő vagyok.Kizárólag komoly kapcsolatban gondolkodó férfit keresek...a többit majd meglátjuk mivel nem vagyok előfizetőként regisztrálva igy az üzenet küldése ill. fogadása is korlátozott
Zera, 61
Társkereső Cegléd
Ilonka, társkereső Cegléd
Fényképek7
Vidám jókedvű kiegyensúlyozott vagyok.Szeretem a természetet a virágokat.Kézimunkázok.és szeretek kirándulni. Kérném csak korban hozzám illők vegyék fel velem a kapcsolatot!!! Az emberi szív szeretetből áll össze! Adj ma egy darabot másoknak belőle! Ne félj,hogy elfogy,hisz neked is adnak! Ezért van értelme minden egyes napnak!
Ilonka, 74
Társkereső Cegléd
Sweetnicol88, társkereső Cegléd
Fényképek13
:) Nem nagyon tudok ide mit írni! Ha kíváncsi vagy rám írj levelet bátran :)
Társkereső Cegléd
Lili, társkereső Cegléd
Fényképek4
Komoly kapcsolatot keresnék. Olyan férfit,akivel jót lehet beszélgetni,bulizni,kirándulni,szereti a kutyákat,és a gyerekeket.
Lili, 40
Társkereső Cegléd

Elit ceglédi társkereső férfiak

TOM, társkereső Cegléd
Fényképek3
Prémium tagság Prémium tag
Komoly társkereső vagyok. A kérdés az, hogy egymásnak tökéletesek vagyunk-e. Vidám, őszinte és optimista vagyok.. Őszinte, szertelen, tele empátiával, ha kell komoly, de alapjába véve jókedvű vagyok. Az őszinteséget elvárom a másik féltől is. Távolság nem akadály. Alapjáraton nyugodt személyiségű és humoros szoktam lenni. Keresem az igazi kapcsolatot és ha szeretnél írj nyugodtan nem harapok.
TOM, 51Prémium tagság
Társkereső Cegléd
Prémium tagság Prémium tag
Géza, társkereső Cegléd
Fényképek3
sofőr vagyok egy fuvarozó cégné
Géza, 47
Társkereső Cegléd
Gyuri, társkereső Cegléd
Fényképek1
Vidám termászetemnél fogva mindent szeretek ami egy kis pluszt ad a héköznapokra. Séta, szinház, kirándulás, táns /imádok / Kerékpározás. Nem utolsónak egy kedves hölgy társaságát akivel beszélgetni is lehet !imádok/
Gyuri, 71
Társkereső Cegléd
Sancur, társkereső Cegléd
Fényképek1
ismerj meg.szerintam nem csalódsz!
Sancur, 36
Társkereső Cegléd

Diplomás ceglédi társkereső nők

Éva Virág, társkereső Cegléd
Fényképek3
Éva vagyok, óvónőként dolgozom, szeretek utazni, kirándulni, olvasni. Szeretek még zenét hallgatni, valamint színházba járni. Keresem azt a férfit, aki ezekben a tevékenységekben is partnerem lehet.
Társkereső Cegléd
Timcsitimi, társkereső Cegléd
Fényképek2
Mosolygós,vidám,jókedélyű!
Társkereső Cegléd
Melinda, társkereső Cegléd
Fényképek3
Nincs mit mondjak ,ismerj meg....
Társkereső Cegléd
Ági, társkereső Cegléd
Fényképek3
Sziasztok!Vidám, temperamentumos nő vagyok. Szabadidőmben bringázok../ persze ez kora tavasztól, késő őszig megy, azután nem, mert fázós vagyok...:D/ .tudjátok az adrenalin miatt...Zene?Tom Waits, Ray Charles,Eric Clapton.....és még egy páran minden mennyiségben.Filmek?..........Indul a Bakterház :).. Holt költők társasága, Keresztapa, Good Will Hunting....biztos van , amit kihagytam...ez csak néhány a sok közül, ami érdekel :)
Ági, 57
Társkereső Cegléd

Diplomás ceglédi társkereső férfiak

Zoltan, társkereső Cegléd
Fényképek9
Keresem a másik felem!
Zoltan, 49
Társkereső Cegléd
Pál, társkereső Cegléd
Fényképek2
szeretem az állatokat és a természetet ,,szeretek kirándulni barátkozni érdekel a természet gyógyászat és a gyógynövények
Pál, 55
Társkereső Cegléd
Zoltán, társkereső Cegléd
Fényképek2
Élem az életem....!:))Nap-nap után!:)))
Társkereső Cegléd
Feri, társkereső Cegléd
Fényképek1
Majd személyes találkozáskor.
Feri, 58
Társkereső Cegléd

Néhány ceglédi társkereső bemutatkozása

Tudjátok hogy mi "HŐSÖK" vagyunk, igazi "TÚLÉLŐK"! Akik a 80-as évek előtt születtek, azok valódi Hősök, olyasféle igazi hollywoodi mindent túlélő fenegyerekek. De tényleg! Gondolj csak bele, 1980 előtt születtünk, kész csoda hogy életben maradtunk. Nekünk még nem volt gyerekülésünk az autóban, sőt még biztonsági öv sem nagyon, viszont bizton tudhattuk, hogy a gyerekágyak festékében akadt bőven ólom. A gyógyszeres és vegyszeres üvegek könnyedén kinyithatóak voltak, nem volt semmi furfangos védelemmel ellátva, de még a fiókok és ajtók sem voltak felszerelve biztonsági nyitóval, és amikor biciklizni mentünk, nemhogy könyökvédőnk és sisakunk nem volt, de még rendes biciklink sem. Azért az sem volt semmi. Mi még csapból ittuk a vizet, és azt se tudtuk, mit jelent pontosan az ásványvíz. Én sokáig kevertem a szódavízzel, Szúr szúr. Mi nem nagyon unatkoztunk, ha tehettük kimentünk játszani. Igen ki!!! Egész nap kint voltunk, a szüleink pedig csak sejthették hogy élünk és megvagyunk, hiszen még Matáv telefon se nagyon volt, nemhogy mobil. Pláne nekünk! Nyáron a derékig érő fűben és közeli kiserdőkben játszottunk, mégsem lettünk kiütésesek és nem tört ránk allergiás roham. Nem tudtuk mi az a pollen, és a parlagfűről azt hittük, hogy a sárkányfű egyenesági rokona. Ha elestünk, megsérültünk, eltört valamelyik végtagunk, vagy csak szimplán betört a fejünk, senkit nem pereltek be ezért. Egyszerűen mi voltunk a hibásak. Ez így működött, és a szüleink nem nagyon szóltak bele. Étkezési szokásaink Sóher Norbi mércéjével mérve nap mint nap tartalmazták a halálos dózis többszörösét. Gondoljunk a zsíroskenyérre, a kolbászra, a disznósajtra, (ki tudja mit tettek bele), az iskolai menzára, ( ki tudja mit NEM tettek bele) és mégis itt vagyunk. A kakaóban nem volt A, B, C, D, és E vitamin, viszont! bedekonak hívták, és már ez is elég volt a boldogságunkhoz. Szobi szörpöt ittunk, ami hírből sem ismerte az édesítőszert, viszont tömény cukorból készült. A limonádét meg kevertük, és mosatlanul ettük a fáról a még éretlen gyümölcsöt. Volt néhány barát aki ismert olyat, akinek videója volt, vagy esetleg spectruma (az valami számítógép volt), de szó sem volt playstationról, nintendoról, 64 csatornáról, műholdról, kábeltévéről, filmekről, DVD-ről, surrond soundról stb... Viszont voltak barátaink!!!!!!!!!!! !! Olyanok akikkel találkoztunk kint az utcán, focipályán, vagy a pingpongasztalnál, vagy ha még sem akkor egyszerűen becsengettünk hozzájuk és beengedtek. Nem kellett megkérdezni a szülőket. Sem a miénket, sem az övéket. Nem vittek, és nem hoztak a szülők. Mégis itt vagyunk! Nyakunkban lógott a lakáskulcs, mikor játszani mentünk, és mégis itt vagyunk! A szerelmet nem brazil szappanoperából tanultuk, csak egyszerűen megéltük. Boldogan szaladtunk végig az utcán az első csók után, úgy, mintha már sosem akarnánk megállni. Nekünk a szexhez nem kellett pornófilm, szexújság, de még szálloda sem. Akkor és ott csináltuk, ahol lehetőség volt rá, és ha valamit rosszul csináltunk, vállaltuk a következményeket, és újrapróbálkoztunk. Ha egy tanár nyakon vágott, nem szúrtuk le egy késsel és nem pereltük be, és nem sírtunk otthon a szüleinknek. Sőt! Ha lehet el sem mondtuk. Ismertük a törvényt, és ha vétkeztünk, szüleink nem álltak mellénk. Megtanítottak úgy élni, hogy tudjuk mit jelent a kötelesség, bűntudat, a jóérzés, a felelősség. Ismertük ezeknek a szavaknak a mélységét. Ezek voltunk mi. Hősök? Talán. Hősei egy letűnt kornak, amelyen a mostani fiatalok értetlenül mosolyognak.... Ha mindig igazat mondasz, nem kell, hogy jó legyen a memóriád!!! A bizalom egy olyan Luxus, amiért mindig túl drágán kell fizetni ... Az vagyok, akitől óvtak a szüleid, akit elleneznek a haverok, akit próbálnak távoltartani tőled... sőt Te magad is menekülnél.... de hiába!!! Beférkőzöm a gondolataidba..... mosolyt csalok az arcodra, a mindennapjaid részévé válok..... aztán eltűnök.... utána felbukkanok, és Te megintcsak mosolyogni fogsz..... Ördögi Kör .. kérdések halmaza (amit neked kell produkálnod)... ami által megismerhetővé válok.... alkosss halmazt! Előfordulási helyem:) Földes, Kaba, Cegléd és mindenfele!!!!!

Ceglédi társkereső férfi, tomboytom (51)

Egy 33 éves ceglédi,életvidám, szenvedélyes nő,aki 3 éve egyedül él,ezúton itt is megpróbálja a lehetetlent.Úgy érzi,már egy ideje csak tűt keres a szénakazalban és sajna a kazal eléggé nagy... Sok mindent megélt már,volt része mennyei boldogságban és pokol legmélyebb bugyrait is megjárta már,de így lett teljes az élete,most már valóban megismerte önmagát és az élet sokszínűségét. Nem az igazit keresi,hiszen az nem létezik és nem is kér többet,mint amit ő maga is adni tud. Szereti az egyéniségeket és az érzelmileg is intelligens pasikat,akiknek az agya is szexy! Nem kíván nős pasik oldalán ezüstérmes szerető vagy Don Juan szindrómában szenvedő egyedek prédája lenni. Hisz a sorsban és a vonzás törvényében,így nem kapkodja el a választást ,mert élete mentes az olyan emberi gyarlóságoktól mint pl. a társfüggőség,a birtoklási vágy vagy a féltékenység. Egészséges önbizalommal rendelkezik és olyan társat keres,akire minden szempontból fel tud nézni (185 cm+!)

Ceglédi társkereső nő, funlife76 (45)

Pár szó rólam: Egy Pest megyei településen élek (Ceglédtől ~15km). Saját vállalkozásban dolgozok. Hobbim a testépítés. Szabadidőmben szeretek eljárni szórakozni, moziba vagy ha jó a társaság akkor csak beülni valahova beszélgetni :). Egyenlőre ennyit írnék. A többit majd levelezés/chatelés és személyes találkozók útján ;) ...és ha írnál, tedd nyugodtan. Nem harapok :) Biztos, hogy válaszolni fogok! További szép napot kívánok!:)

Ceglédi társkereső férfi, Matso25 (35)

Sziasztok lányok! :) Gábor vagyok, 25 éves, ceglédi fiú. Laza kapcsolatot keresek, egy olyan kedves lány személyében, akivel jól éreznénk magunkat egymás mellett. Rendkívül aranyos fazon vagyok, többek között lehet velem mindenről beszélni, szeretek örömet okozni másoknak, ügyesen tudok maszírozni. Minden titkos álmodat valóra váltom. Ha felkeltettem érdeklődésed, írj nekem bátran! :) De csak ha már 18 felett vagy ;)

Ceglédi társkereső férfi, NagyGabi85 (35)

Vidám,pozitív,fiatalos beállítottságú,zene kedvelő vagyok.Kiegyensúlyozott lelkierőmnek köszönhetően jóban vagyok magammal.Keresem azt a férfit aki a hátralévő életemben meg adná azt a pluszt ami eddigi életemből ki maradt. Értem ez alatt:szeretet,meg becsülés,romantika,hűség és mind az ami egy kiegyensúlyozott,harmonikus kapcsolathoz kell.TALÁLJ RÁM!!!!!! Ui: Budapest ill.Pest és Cegléd vonalán szeretném meg találni a párom.

Ceglédi társkereső nő, Piroska (61)

Kedves látogató kérlek figyelmesen olvasd végig a bemutatkozásomat. Gergő vagyok 28 éves, komoly kapcsolatot keresek, kizárólag korombeli lánnyal 22 - 29 éves korig szeretnék ismerkedni. Örülnék ha 24 év felettiek keresnének elsősorban, fiatalabb lányok megkeresést is várom amennyiben komoly jövőképpel rendelkeznek. Nem korombeliek mentalitásával gondolkozom, nincsenek nagy elvárásaim elsősorban alkatban és korban hozzám illő lányt keresek. Nem szeretnék nevelő apuka lenni illetve még gyereket nevelni, olyan megkeresését várom akinek még nincs gyereke. Budapesten dolgozok ezért kevés az időt tudok személyes ismerkedésre fordítani, emiatt választottam a társkeresésnek ezt a formáját. Cegléden a belvárosban élek saját lakásomban egyedül, Békéscsabai vagyok eredetileg. Szabadidőmben rendszeresen sportolok illetve szeretek kirándulni, a képeim régiek még 26 éves koromban készültek főiskola után amikor életmódot váltottam.

Ceglédi társkereső férfi, Gergő (31)

Cegléd környékéről keresem a párom. Rugalmas vagyok mindenre. Szeretnék ismerkedni és komoly társat találni. Általában a táplálkozással kapcsolatos ismeretek gyarapítása, tanulmányozása, és házirobi, séta a természetben, biciklizés, tényfeltárás a kedvenc időtöltésem. Ha Nálad is megvan a humorérzék, működhet a kémia közöttünk. Átlagosan kimért, a személyes kapcsolat híve és szavahihető vagyok. Megbízható, őszinte és romantikus vagyok. Szeretek a természetben kirándulni, utazni és a szabadidőmet hasznosan tölteni, de egyensúlyban a pihenéssel. Szeretek utazni, kirándulni, jókat beszélgetni barátokkal, élvezni az életet. Keresek, ismerkedek, barátkozok. reménykedem! A társam keresem a hátralévő időre. Merek beszélni az érzelmekről és a hibáimról. Szeretném megtalálni hasonló gondolkodású, társamat, akivel megoszthatom életemet, szeretetemet. Szeretem az életet az összes kihívásával együtt. Komoly kapcsolatot szeretnék, talán még megtalálhatom a társam, akivel mindenben kiegészítjük egymást. Nagyon tudok szeretni, ragaszkodni. Ha a leírtak alapján szimpatikus vagyok, akkor várom üzeneted.

Ceglédi társkereső férfi, Louis (60)