Dunakeszi társkereső

Dunakeszi társkereső nők

Anda, társkereső Dunakeszi
Fényképek4
Sziasztok! 42 éves vagyok, Dunakeszin élek a 10 éves kisfiammal. Páromat keresem csakis állandóra. Fontos számomra a humor, őszinteség és az intelligencia. Nem vagyok túl romantikus, de szeretem a figyelmességet. Nem lovagot keresek, csak egy átlagos, dolgozó, HATÁROZOTT férfit. Van papucsom, nincs másikra szükségem.
Anda, 43
Társkereső Dunakeszi
Judit, társkereső Dunakeszi
Fényképek1
Özvegyen új világot kell építeni, de nem jó egyedül. Hiányzik a társ, akivel meg lehet osztani élményeket, gondolatokat. Szeretem a vidám embereket magam körül. Ismerkedni, barátkozni szeretnék, őszinte kapcsolatot. Kedvenc időtöltésem a kézművesség, kirándulás. Nem vágyom a Mr. Tökéletesre, az zavarba hoz, én sem vagyok az. Ami számomra fontos a másikban és magamban is az a hűség, kiállni a másik mellett, őszinteség. Szeretek víz mellett nyaralni, de a hegyek közé is szívesen megyek. Nem...
Judit, 66
Társkereső Dunakeszi
Krisztina, társkereső Dunakeszi
Fényképek3
Prémium tagság Prémium tag
Az élet szép, de ha szeretnek még szebb. :-)
Társkereső Dunakeszi
Prémium tagság Prémium tag
Mónika, társkereső Dunakeszi
Fényképek1
Ha igazán érdekelsz, akkor lehetőséget adok majd, hogy megismerj. Ne légy nagyon rámenős, mert azt nem szeretem. Engem nem csak egy részed érdekel, hanem a teljes embert szeretném megismerni. :-)
Társkereső Dunakeszi

Dunakeszi társkereső férfiak

Norbert, társkereső Dunakeszi
Fényképek2
Dunakeszi környékén keresek társat. Ismerkedjünk, barátkozzunk, s meglátjuk, mi lesz belőle.
Társkereső Dunakeszi
Zoltán, társkereső Dunakeszi
Fényképek1
Néha a saját világomban élek, néha rájövök, hogy amit elképzeltem, sajnos nem létezik. A szerelem mindenkinek kijelöli a megfelelő helyet. Keresem a társam, akivel együtt lehet meglátni és megélni a szépet a jót, együtt lehet megoldani a gondokat. Szeretem a jó ízeket, a hosszú sétákat kéz a kézben, az esti beszélgetéseket. Jószívű vagyok. Társaság kedvelő vagyok, szeretek zenét hallgatni, olvasni, kerékpározni. Nem szeretek szerepelni. Nincs ideálom. Komoly kapcsolat céljából szeretnék...
Társkereső Dunakeszi
Gábor, társkereső Dunakeszi
Fényképek10
Prémium tagság Prémium tag
Szia! Újratervezés.. Használt, de kiváló állapotú, kortalan férfi eladó, jól karbantartott, gyári főalkatrészekkel. A sok kilométer ne tévesszen meg: jól működik és ha törődsz vele, vigyázol rá, még sokáig örömöd leled benne, kivisz a világból.. Valakinél ott van a kulcs, Őt keresem: testi-lelki-szellemi cinkos- és játszótársam. Aki csak úgy beül a szívembe és beindítja..
Gábor, 57Prémium tagság
Társkereső Dunakeszi
Prémium tagság Prémium tag
Norbert, társkereső Dunakeszi
Fényképek2
Dunakeszi környékén keresek társat. Ismerkedjünk, barátkozzunk, s meglátjuk, mi lesz belőle.
Társkereső Dunakeszi

Társkereső Dunakeszi: első találkozás

Dunakeszi rengeteg lehetőséget nyújt az első találkozásra, első randi helyszínéül a társkeresőknek. 121 komoly társkereső keresi párját ebből a városból. Dunakeszi városában megszámlálhatatlan étterem, szórakozóhely, kávézó, vagy szabadtéri program várja nappal és éjszaka is azokat, akik párt keresnek. Közösen válasszuk ki az első randihely helyszínét, így biztos, hogy maradandó élménnyel gazdagodunk Dunakeszi városában.A legtöbb egyedülálló társkereső a kávézókat részesíti előnyben, ahol könnyen lehet ismerkedni. Nagyon sokan a szabadtéri programokat is szeretik, ahol aktívan lehet ismerkedni.

Fényképes dunakeszi társkereső nők

Líz, társkereső Dunakeszi
Fényképek5
Tisztelt Uraim! Köszönöm, hogy megnézték a lapomat. A szeretett, tisztelet, megbecsülés és a tolerancia elmaradhatatlan 1 kapcsolatban. Empatikus személyiség vagyok. Én szeretek 1 férfire felnézni, de nem a magassága miatt. Dorombolós macska típus vagyok. Szeretem ha a kedvesem fogja a kezem, ezzel is azt fejezi ki, hogy vigyázz rám és a biztonságot adja. Azt érezzem, hogy a hiánya már, már fájdalmat okoz. A korommal ellentétben fiatalosnak érzem magam. Szeretek sportolni. Pörgős típus...
Líz, 72
Társkereső Dunakeszi
Judit, társkereső Dunakeszi
Fényképek1
Uraim kapaszkodjanak: nehéz eset vagyok! Magyar érzelmű ( semmi párt ), vegetáriánus, ember és természetbarát nőt képzeljenek el, aki hasonló beállítottságú társat keres. Vidámság, jó humor, érdeklődés az élet különböző területei iránt szintén nem hátrány!
Judit, 68
Társkereső Dunakeszi
Anikó, társkereső Dunakeszi
Fényképek5
Szeretek olvasni, szeretnék kirándulni is.. .. ez azonban egyedül nem olyan jó. Társa vágyom, akivel az élet bajos dolgait meg lehet beszélni, az élet szép dolgaival meg együtt örülni. Remélem ez még sikerül!
Anikó, 66
Társkereső Dunakeszi
Krisztina, társkereső Dunakeszi
Fényképek2
Vidám, mosolygós, életet szerető nő vagyok. Szeretem a természetet, az állatokat. Írhatnék magamról sok mindent, de ha felkeltettem az érdeklődésedet, és kölcsönösem szimpatikusan vagyunk egymásnak, akkor személyesen mesélek.
Társkereső Dunakeszi

Fényképes dunakeszi társkereső férfiak

Laci, társkereső Dunakeszi
Fényképek1
Carpe diem - Élj a mának! Személyesen elmondom, ha már elkezdődött valami..
Laci, 45
Társkereső Dunakeszi
Gergo, társkereső Dunakeszi
Fényképek1
Hosszú távú komoly kapcsolatot keressek. Akar szolga is lennek. Többit privátba Legyen csodaszép napotok.
Gergo, 21
Társkereső Dunakeszi
Gergő, társkereső Dunakeszi
Fényképek8
Prémium tagság Prémium tag
Helló lányok! Eddigi életemben minden az ölembe hullott. 14 évig éltem házasságban és egy csodálatos kislányom is született. Elejétől izomsorvadással élek. Önellátásra abszolút képtelen vagyok. Emellett, teljes egzisztenciával rendelkezem. Autóm nincs, csak ambícióm! Nagy erőkkel keressük haverjaimmal (KGB, CIA, MI6) azt a talpraesett, tiszta, okos, csinos és empatikus társam, aki szívesen megismerne.. Ígérgetni nem szoktam, így hát most sem fogok, de ha megtaláljuk a kölcsönös...
Gergő, 37Prémium tagság
Társkereső Dunakeszi
Prémium tagság Prémium tag
Brückner, társkereső Dunakeszi
Fényképek4
Komoly kapcsolatot keresek szeretnek végre nyugalomban és harmóniában élni egy nővel aki szeret. Ha van gyermeked nem gond engem nem zavar szeretem a gyerekeket.
Társkereső Dunakeszi

50 feletti dunakeszi társkereső nők

Tomi, társkereső Dunakeszi
Fényképek5
Egy teljesen normális,család szerető,házias sok mindenre nyitott,őszinte átlagos nő vagyok.Néha talán túl őszinte!Két fiamat nevelem egyedül.Nem pót apukát keresek,hisz van mindkettőnek.Társat,aki gyerek és család szerető,aki nem csak flörtölni akar és jóban rosszban ott van mellettem.Természetesen én is mellette!Tehát egy normális hosszú távú kapcsolatra vágyom.Én a közös szimpátiában hiszek,a többit úgyis megoldja az élet.
Tomi, 51
Társkereső Dunakeszi
Edit, társkereső Dunakeszi
Fényképek4
Azért vagyok itt, mert még tudok hinni....Egészen jól el voltam eddig, mint egyedül álló anyuka, de gondoltam egy merészet, és megnézem, milyen impulzusok érhetnek itt, és kikkel találkozhatok össze. Szeretem az igaz szót, az őszinte érdeklődést, és a játékosságot. Szeretnék végre egy jót kirándulni valaki társaságában, de addig is mély beszélgetésre vágynék, akinek a lelke megérinti az enyémet....a személyes találkozás dönt el úgy is mindent, de hát ezt ti is tudjátok....
Edit, 50
Társkereső Dunakeszi
Tess, társkereső Dunakeszi
Fényképek1
Kellemes negyvenes keresi azt a nem macis férfiút, akivel kellemes az együttlét, jó a beszélgetés és az együtt töltött idő. Mivel független vagyok, hasonlót keresek.
Tess, 54
Társkereső Dunakeszi
Valéria, társkereső Dunakeszi
Fényképek7
Én már senkit nem keresgélek, no nem azért mert elkeltem ááááá. Belefáradtam, beleuntam, itt a magam mutogatásába. Nem, nagyon jól érzem magam a bőrömben. Sok nő itt mutogatja magát velem együtt, minek is akarunk mink hogy úgymond társat? Hogy cselédek lehessünk? Jajj bocsánat, így van ez szerény véleményem szerint a legtöbb pasika házvezetőnőt keresne, persze ha találna. Nekem már az időm lejárt el is búcsuzok mindenkitől.
Társkereső Dunakeszi

50 feletti dunakeszi társkereső férfiak

József, társkereső Dunakeszi
Fényképek2
Egy tartós, őszinte érzelmi kapcsolatra vágyom. Olyan hölgyet keresek, aki vidám és hűséges. Én egy melegszívű, monogám férfi vagyok.
Társkereső Dunakeszi
Zoltán, társkereső Dunakeszi
Fényképek3
Öt éve özvegyen egyedül élő, káros szenvedélyektől mentes nyugdíjas építész mérnökként a kényelmes lakásomban forgatom a verses könyveim, nézem a TV-n a filmeket, sportot és metál koncerteket. Mielőbb szeretném az érdekes, utazásokkal, élményekkel és örömökkel teli életemet folytatni egy egyenrangú, nyitott, kedves, bújós társammal.
Társkereső Dunakeszi
Sanyi, társkereső Dunakeszi
Fényképek3
Sziasztok :) szeretek sportolni,sétálni,ismerkedni és egy megbízható,aranyos lányt keresek :)
Sanyi, 24
Társkereső Dunakeszi
László, társkereső Dunakeszi
Fényképek2
Szerbusz kedves látogató. Hát valahol el kell kezdenem ezt a pár bemutatkozó sort magamról. Nos akkor lássuk is. 89.ben láttam meg a napvilágot Vácon, 18. életévemet betöltve önálló lettem és megtanultam hogyan miként kell kezelni dolgokat ebben a nagy világban. 25. életévemben vagyok és hála istennek mondhatom azt, hogy csupa jó emberek vesznek körül, van fél tucat (6) jó barátom akikre mindig számíthatok. Barátaim kellemes vicces segítőkész olykor sokat beszélő embernek tartanak. Szeretek...
Társkereső Dunakeszi

Kedves Társkereső

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Erdélyi társkereső társkereső oldalon! A legdinamikusabban fejlődő komoly társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap, olyanok akik komolyan gondolják az ismerkedést. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Erdélyi társkereső társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Erdélyi társkereső társkereső adatlapjaira feltöltött adatlapok és képek ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

Ingyenesen megismerhető dunakeszi társkereső nők

Edit, társkereső Dunakeszi
Fényképek2
Magányos vagy akár gyermekeit nevelő, nyugodt természetű férfit keresek, nem összeköltözésre, inkább barátság, kölcsönös megértés céljából, kevés szabadidővel. Ember-és állatszerető ápolónő-édesanya vagyok.
Edit, 44
Társkereső Dunakeszi
Judit, társkereső Dunakeszi
Fényképek3
Sziasztok! Kilenc éves gyermekét egyedül nevelő nő vagyok. A közhiedelmekkel ellentétben NEM mindegy, ki van mellettem, csak legyen már valaki :) Családcentrikus vagyok, szeretem a tartalmas, vidám, veszekedésektől mentes, harmóikus életet. Ezt részben úgy értem, hogy a leendő párom legyen türelmes és megértő :) és persze én is igyekszem az lenni. Fontos még, hogy az illető kiegyensúlyozott legyen és sértődésektől, haragtól mentes. PozitÍvan látom a dolgokat és az élet napos (vagy habos?)...
Judit, 40
Társkereső Dunakeszi
ZsuzsAnna84, társkereső Dunakeszi
Fényképek2
Amit nem leejtek, összetörök, elrontok, azt megfigyelem, megfogalmazom, jobb esetben nevetek rajta. Írás, természetgyógyászat, természet. Első hallásra unalmas dolgok, megélve izgalmasak. És még mi minden más...
Társkereső Dunakeszi
Ica, társkereső Dunakeszi
Fényképek20
Hiányzik,hogy valaki megkérdezze merre vagyok.Hiányzik, hogy valaki feldobja az éjszakáimat.Hiányzik,hogy hiányozzak valakinek.Hiányzik,hogy valaki akarja az ölelésemet.Hiányzik,hogy valaki mellett legyek.Hiányzik az,hogy valaki törődjön velem. Hiányzik,hogy valaki emlékeztessen arra mennyire különleges vagyok.Hiányzik,hogy fontos legyek valakinek...:$ A férfiak abba szeretnek bele, amit látnak, a nők pedig amit hallanak. Ezért sminkelik magukat a nők, és ezért hazudnak a férfiak ! Ti...
Ica, 31
Társkereső Dunakeszi

Ingyenesen megismerhető dunakeszi társkereső férfiak

Tibor, társkereső Dunakeszi
Fényképek3
Egy egyszerű, vidám, vallásos természetű fickó vagyok. Szeretek figyelni a páromra. Nem vagyok tökéletes, de ki az? Egy kedves hölgyet keresek 50 éves korig, akivel talán együtt fújhatjuk el a 100. szülinapi tortán a gyertyákat.
Tibor, 52
Társkereső Dunakeszi
Gábor, társkereső Dunakeszi
Fényképek3
Szeretek mozogni, pl. kerékpár, trambulin, séta, kirándulás (ha épp sikerül magam rávenni, akkor kocogás is :-) ), viszont all time favourite elfoglaltságom az olvasás. Szórakoztató irodalomból is sokféle (paródia, sci-fi, horror, kaland, akció, fantasy), de mostanában eléggé elmentem ismeretterjesztő irodalom irányába (elsődlegesen az egészségmegőrzés (mivel ezt igen fontosnak tartom, és kis lépésekkel próbálom magam is megváltoztatni), önfejlesztés, szám-tech, történelem, technológia. Ezek...
Gábor, 41
Társkereső Dunakeszi
Peter, társkereső Dunakeszi
Fényképek3
Kedves Hölgyeim! Elcsépelt szavak az őszinteség, egymás tisztelete és szeretete, de valójában ezek betartása alapoz meg egy komoly kapcsolatot Mindig a Nő választ, de csak azon férfiak közül, akik őt megszólították. A nő nem, vagy csak ritkán kezdeményez, maximum kacsint egyet, felhívja magára a figyelmet..
Peter, 53
Társkereső Dunakeszi
Laci, társkereső Dunakeszi
Fényképek3
Az vagyok, akitől mindig az igazat kapod, nyersen, tömören, akkor is ha fáj.. Az vagyok, aki dinamizmust, színt visz az életedbe és nehezen felejthető emlékeket őrzöl majd utánam.. Az vagyok, akire nem tudsz haragudni, mert egy mosolyommal leveszlek a lábadról.. Az vagyok, aki mindig figyel Rád, akivel bármit megoszthatsz és aki addig nyughatatlan míg nem segít rajtad és újra mosolyogni nem lát.. Az vagyok, aki mélyen, tiszta szívvel, önzetlenül, önmagadért szeret, de aki csak akkor fogja...
Laci, 31
Társkereső Dunakeszi

Elit dunakeszi társkereső nők

Csimpilimpi, társkereső Dunakeszi
Fényképek3
" Sose felejts el mosolyogni! Még akkor sem, amikor szomorú vagy. Lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba. " ........ hiszem és vallom. Régimódi vagyok, és ezt vállalom. HA A FÉRFI NEM KÖZELEDIK, ÉN NEM KEZDEMÉNYEZEK . Mivel az alkatom eltér a reglapokon megjelölt átlagos értékektől, meghagyom a másik félnek a megtalálás örömét.
Társkereső Dunakeszi
Ilcsi, társkereső Dunakeszi
Fényképek7
Mindig csak azt találod, amit kerestél is. Ami nem Te vagy, észre sem veszed.. :) Vidám, optimista természetű ember vagyok, ha lehetőség van rá szívesen kimozdulok. Szeretem a jó filmeket, olvasást, színházat, kirándulást, biciklizést, wellnesst, utazást, kertészkedést, találkozni barátaimmal, jó társaságban lenni, jókat beszélgetni, nevetni.
Ilcsi, 47
Társkereső Dunakeszi
Ibolya, társkereső Dunakeszi
Fényképek17
Özvegy,egyedülálló nő vagyok.Szeretem az állatokat és a növényeket.Szeretek nosztalgiázni.Ha szimpatikus vagyok írj és kérdezz bátran.
Ibolya, 64
Társkereső Dunakeszi

Elit dunakeszi társkereső férfiak

Zoltán, társkereső Dunakeszi
Fényképek3
sziasztok én egy alapvetően vidám sportot zenét szerető őszinte srác vagyok
Társkereső Dunakeszi
Kálmán, társkereső Dunakeszi
Fényképek1
Több éve elváltam és van két gyermekem akiket egyedül nevelek.Párom, társam keresem.
Társkereső Dunakeszi
Xxxcsabixxx, társkereső Dunakeszi
Fényképek5
Sziasztok nem is tudom mit írhatnék ide... először is úgymond "komoly kapcsi" céljából regisztráltam erre az oldalra,úgyhogy egyenlőre csak ismerkedem és amúgy csak aranyos,jó fej,kedves,értelmes és normális csajokkal,akik szintén "komoly kapcsit" keresnek,akikkel lehet tök normálisan beszélgetni,és persze értelmesen nos hogy tiszta legyen a kép mindenki előtt,nem kalandokat,és nem is szex kapcsikat szeretnék,hanem komolyat :) bocsi minden ilyen csajtól,de én nem vagyok az egykét éjszakás...
Társkereső Dunakeszi
Gábor, társkereső Dunakeszi
Fényképek1
Ember az embertelenségben...
Gábor, 44
Társkereső Dunakeszi

Diplomás dunakeszi társkereső férfiak

Csaba, társkereső Dunakeszi
Fényképek1
Kilehet velem jönni,szeretek élni.
Csaba, 49
Társkereső Dunakeszi
Tomi, társkereső Dunakeszi
Fényképek10
Ha valakinek felkltettem az érdeklődését jelezzen.
Tomi, 37
Társkereső Dunakeszi
Sanyi, társkereső Dunakeszi
Fényképek2
Kiadó hosszú távra egy jó állapotú,bejáratot,sok extrával rendelkező Férfi! Adatlap: Vételár:Szívért cserébe azonnal elvihető Részletfizetés:Nincs!Egyben kérem. Típus:Hűséges Okmányok:Érvényes eü. papírok Futott km:Pont eleget a megbízhatósághoz.... Saját tömeg:71 kg extra kilókkal (jobb útfekvés miatt) Kivitel:Családi Klíma:Van és állítható Extrák:Jó szóra és érintésre indul,megbízható,beépített vonóhorog....stb. Kipróbálási lehetőség:Van pár kőr erejéig Személyesen megtekinthető: Az...
Sanyi, 46
Társkereső Dunakeszi
János, társkereső Dunakeszi
Fényképek4
Csak egy átlagos pasi, aki szeretetre, társra vágyik, jó, rossz és javítandó tulajdonságokkal, nem javítandó értékekkel. Nem írom le a szokásos sztereotípiákat, de minden érdekel amiben értéket v. csak egyszerűen jót látok.
János, 66
Társkereső Dunakeszi

Néhány dunakeszi társkereső bemutatkozása

Szerintem jófej vagyok.Imádom a zenét, komoly csajok komolytalanul írjanak, komolytalan csajok komolyan írjanak:-) Persze csak ha érthető. Hobbym a zenekeverés és szerkesztés úgymint: trance, house és techno rajongó vagyok persze csak az ígényesebb nyugati formát illtőleg. Magyar szart nem nagyon hallgatok. A kereskedelemben dolgozok, mindig is abban dolgoztam. Van egy kutyám, egySEAT Cordobám némi tartozásom, de azért jól vagyok. Üdv Nektek Aranyos csajok írjatok, jelöljetek, szeretlek Titeket. Dunakeszin lakok, nem máshol!!! Ja és 3 év után ez történt velem: [Úgy hogy van mit kihevernem Üdv.: Gmann

Dunakeszi társkereső férfi, Gmann (35)

Nem tudok mit írni igazából. Viki vagyok, 17 éves, Dunakeszin lakok. Középiskolás 11.osztályos vagyok. Pesten tanulok. Van egy 3 éves kishúgom. Szabadidőmben szeretek zenét hallgatni, gépezni, a barátaimmal lenni, vásárolni, fodrászkodni. Nem vagyok az a tipikus buta szőke nő, sokkal értelmesebbnek tartom magam. Szóval aki azzal jön hogy a szőkék buták, már elnézést de van kivétel :D Az életem nem a legfényesebb, és nem is volt sohase az. Azt hiszem ennyit magamról :) Viszont még annyit kérnék hangsúlyozva hogy: NEM ÉRDEKEL A SEX KAPCSOLAT, SE KALAND, SE 25-100 ÉVES KORÚ PASIK. ÉS NEM VAGYOK LESZBIKUS SE. Köszönöm a figyelmet :D ByeBye.

Dunakeszi társkereső nő, blonde killer (28)

Vidám, néha bohém, de ha kell határozott, sportot szerető nő vagyok, pár éve már egyedül, amit én kellemesen élek meg, a család fontos számomra, sokat jelentenek nekem , ezért soha nem buslakodom, nem omlok össze, ha gondom adódik az életben, igyekszem könnyedén megoldani, a pesszimizmus távol áll tőlem:) Ha Te is igy gondolkodsz, és lakásod legalább van, és még biciklizni is lehetne veled a Dunakeszi dunaparton, akkor jelentkezz!!majd én is kereslek!

Dunakeszi társkereső nő, Ági (58)

Nem Dunakeszin lakom! Tudod a szem a lélek tükre, És mit látsz benne? Önmagad. - S igaz lehet mindegyikünkre, - hogy őszintébb, mint sok szavad. Tudod a száj hazudni képes, nem igaz minden gondolat. De lelked tükre nem negédes. Az őszintébb, mint sok szavad. Szemed tüze, ha kell eléget, Ha fázol, hát átmelegít. Lelkedben keress menedéket, ha az élet elkeserít. Szemed keresi tiszta párját s ha kedvesedben megleled, A világ legszebbik varázsát láthatod benne: SZERETET!!

Dunakeszi társkereső nő, Isem (41)

Szia kedves látogató ! Dániel a nevem, Pest megyében - Dunakeszin élek -ez a távolság cirka 30-40 perc a Budapest Nyugati pályaudvartól nézve , vagyis ugyan annyi távolságra vagyok mint a Zugló XIV. kerületből mennénk az Újpest IV. kerület városkapúig. Káposztás Megyer/ 10 percre van tőlem / Újpest városkapú metró 15 perc/. Nem távolság ! Nem 1 óra ! Nem 100 Km csak 15-20 Km ! Ha kérdésed volna vagy csak beszélgetni akarsz vagy tényleg meg akarsz ismerni én itt vagyok !

Dunakeszi társkereső férfi, kissdaniel79 (42)

Sziasztok!Én egy 36 éves két gyerekes NŐ vagyok, Dunakesziről és olyan férfit keresek, akit megtanítottak szeretni és mer kockáztatni.Pozitív az életfelfogása, figyelmes és őszinte de legfőképp humoros, talpraesett és férfi a szó minden értelmében Számomra fontos a sport. Imádom a gyerekeimet és a partnerem is legyen család centrikus!Én egy sportos beállítottságú, abszolút pozitív életszemléletű nő vagyok.Rendezett környezetben élek, egészséges életmódot folytatok! Életszemléletem: Sosem azt nézem, hogy mim nincs, hanem abból próbálom kihozni a maximumot, amim van! Hidd el bevált technika és működőképes...ajánlom mindenkinek:)

Dunakeszi társkereső nő, Handi76 (45)

Üdvözöllek! Megkérném a fénykép nélkülieket,hogy mellőzzenek! Keresem azt a férfit,aki nem albérletet és eltartót keres. Rendezett körülmények közt,egyedül élő özvegy asszony vagyok.Dunakeszin lakom egy kertes házban két kedvenc cicámmal.Szeretem az egyszerű dolgokat....bográcsolás,Dunapart,kártya csaták,pinpong,kerékpározás,úszás,fürdőzések,kirándulás.Szeretek sütni-főzni és tudok is.Szeretek táncolni,bár nem megy profi szinten.Talán te tudsz és tanulhatok tőled. Munkám masszőz és pedikürös.Emellett ha módomban áll eljárok takarítani,mert a mai világban jobb ha többlábon áll az ember.Gyermekeim már önállóak.Dohányzom és ha ez zavaró tényező neked,akkor ne is kezdjünk bele az ismerkedésbe.Hobbym a munkám és a hastánc,bár ritkán gyakorlom.Szívesen rajzolok és fejtek rejtvényt.Tévét nem nézek csak porfogó,bár évente egyszer bekapcsolom,mert az Újévi koncertet azt nem hagyom ki.Koncerten,múzeumban,színházbanrégen voltam.Szeretem a komoly zenét is és a 60-80 évek slágereit.Ami megnyugtat az a meditációs zene.Szeretek beszélgetni és semmit nem elhallgatni.Egyenes,őszinte,szeretni tudó hölgy vagyok és keresem azt a férfit,aki a társam,barátom,szeretőm lenne egy személyben.Nyitott vagyok az ismerkedésre és szívesen elmegyek egy személyes találkozóra.Autóm nincsen,de a BKV és vonat elvisz ahová szeretném.Kérlek,ha megszeretnél velem ismerkedni,akkor szólíts meg levélben,annak rendje-módja szerint.

Dunakeszi társkereső nő, Rita (57)

Kedves, mosolygós, őszinte lány vagyok, Dunakeszin lakom, Budapesten dolgozom, és az időm java részét ott is töltöm. Újabban élvezem a hegyek nyugalmát, ugyanakkor szeretem a városi nyüzsgést is, barangolni a nyári estéken, forralt borozni télen. Szeretek társaságba járni, táncolni, fontos a család, a barátok, a közös programok. Zenéből sokfélét szeretek, különösen élőben, és még a klasszikustól sem ijedek meg :-)

Dunakeszi társkereső nő, Tamara (37)