Salgótarján társkereső

Salgótarjáni társkereső nők

Marika, társkereső Salgótarján
Fényképek3
marika vagyok egyedül élek salgótarjánban.nyugdíjas vagyok .2lányom van de nem élnek velem.komoly kapcsolatott keresek.remélem hogy még megtalálom a hozzám illő társat.én őszinte komoly vagyok és remélem ugyan ilyen gondolkodású társrat megtalálom.63éves vagyok
Marika, 70
Társkereső Salgótarján
Andrea, társkereső Salgótarján
Fényképek3
Kedves, megbízható személy vagyok. Szeretek a természetben kirándulni, utazni és a szabadidőmet hasznosan tölteni, de egyensúlyban a pihenéssel Barátomat, partneremet, társamat keresem. Komoly társkereső vagyok. Szeretném megtalálni a párom. Rugalmas vagyok mindenre. Szeretem a napfényt, a vizeket, a gyógyfürdőket és a kirándulásokat, az utazásokat. Szeretem az életet az összes kihívásával együtt. Társaságkedvelő vagyok. Nem őrjítem meg a barátaim, de hiszek a nő és férfi között lévő őszinte...
Andrea, 62
Társkereső Salgótarján
Angelika, társkereső Salgótarján
Fényképek1
Egyedülálló, jókedvű hölgy vagyok, aki keresi a hozzáillő párját. Kalandorok kíméljenek!
Társkereső Salgótarján
Marika, társkereső Salgótarján
Fényképek2
Tartós boldog harmonikus párkapcsolatot keresek.aki meg talál.
Marika, 70
Társkereső Salgótarján

Salgótarjáni társkereső férfiak

Péter, társkereső Salgótarján
Fényképek15
Független vagyok, viszonylag sok szabadidővel. Szeretek utazni, leginkább Afrikába. Utazást, tengert, természetet kedvelő, empatikus, szélsőséges nézetektől mentes hölgyet keresek. Nem horgászom, és nem nézek focit! Salgótarjánban, és Karcag környékén is élek.
Péter, 52
Társkereső Salgótarján
Pali, társkereső Salgótarján
Fényképek1
Őszinte, türelmetlen, vicces.
Pali, 28
Társkereső Salgótarján
Valentin, társkereső Salgótarján
Fényképek3
29 éves egyedül álló apa vagyok, és keresem a társam akit esetleg nem zavar, és nem okoz gondot a gyerek neki.
Társkereső Salgótarján
Tibi, társkereső Salgótarján
Fényképek3
Sziasztok! Hozzám illő, kedves , őszinte társam keresem!
Tibi, 52
Társkereső Salgótarján

Társkereső Salgótarján: első találkozás

Salgótarján rengeteg lehetőséget nyújt az első találkozásra, első randi helyszínéül a társkeresőknek. 213 komoly társkereső keresi párját ebből a városból. Salgótarján városában megszámlálhatatlan étterem, szórakozóhely, kávézó, vagy szabadtéri program várja nappal és éjszaka is azokat, akik párt keresnek. Közösen válasszuk ki az első randihely helyszínét, így biztos, hogy maradandó élménnyel gazdagodunk Salgótarján városában.A legtöbb egyedülálló társkereső a kávézókat részesíti előnyben, ahol könnyen lehet ismerkedni. Nagyon sokan a szabadtéri programokat is szeretik, ahol aktívan lehet ismerkedni.

Fényképes salgótarjáni társkereső nők

Margaréta, társkereső Salgótarján
Fényképek2
Egy komoly kapcsit keresek.
Társkereső Salgótarján
Iboly, társkereső Salgótarján
Fényképek1
Nógrád megyében élek! 63 éves, rokkantnyugdíjas vagyok, özvegy. Csak élettársat keresek. Kizáró ok, az alkohol ivászat! Annyid legyen, mint nekem, lakás, kocsi, önálló, jó, jövedelem. Szeretnék, már, gond nélkül élni, fürdőkbe járni. Élni, mosolyogni!
Iboly, 65
Társkereső Salgótarján
Diana, társkereső Salgótarján
Fényképek8
Kérek szépen minden Férfit és Nőt hogy ne udvaroljonak nekem és ne halmozzonak el bókokkal. Ez nem azt jelenti hogy bekebzelt lennék. Mint barát és semmi több irhatunk. Nem küldök magamrol meztelen fotót és nem talizok senkivel. Köszönöm a meg értést. Volt egy férfi az életemben aki nagyon szeretett engem ( a férjem ) és a közös kislányunkat. Csak sajnos túl vak voltam és engedtem az ördögi vágynak és meg csaltam. Sajnos ő már nem hisz nekem, és magába roskadva új életett kezdett. Nincs tőle...
Diana, 39
Társkereső Salgótarján
Mária, társkereső Salgótarján
Fényképek1
Elvált, de a lányommal élek. Társaság hiányában szeretnék ismerkedni, barátot, társaságot keresek, akivel tudunk beszélgetni, közös programot csinálni, jókat nevetgélni. Jó lenne még kicsit jól érezni magam, örülni az éltnek! Ez nem minden áron házasságra értem, egyszerűen barát, pajtás, segítség(ezt természetesen viszont is), egymást segítve élni. Nem szeretem ha már előre eldlöntik nekem mi a jó! Szabad vagyok ezen nem is akarok változtatni!
Mária, 65
Társkereső Salgótarján

Fényképes salgótarjáni társkereső férfiak

Sznak, társkereső Salgótarján
Fényképek5
Komoly kapcsolatot keresek.
Sznak, 32
Társkereső Salgótarján
Roland, társkereső Salgótarján
Fényképek3
érzelmes megértő szeretni tudó megbízható
Roland, 37
Társkereső Salgótarján
Csaba, társkereső Salgótarján
Fényképek4
Szia kedves Hölgy. Kellemes hosszútávú kapcsolatot keresek, ami tele van izgalommal és pikáns estékkel!
Csaba, 38
Társkereső Salgótarján
Péter, társkereső Salgótarján
Fényképek1
Független vállalkozó vagyok. Érdekel minden ami szép és hasznos.
Péter, 62
Társkereső Salgótarján

50 feletti salgótarjáni társkereső nők

Cicavirag38, társkereső Salgótarján
Fényképek2
kicsi vagyok de nem szép nagy szájjal
Társkereső Salgótarján
Szerena45, társkereső Salgótarján
Fényképek1
Szabadidő partnert keresek, kikapcsolódás céljából. Sok csalódás ért az életben, szeretném, hogyha most már kicsit élhetnék... Egyedül vagyok és magányosan, kérlek találj rám!!
Társkereső Salgótarján
Roni90, társkereső Salgótarján
Fényképek2
Fiatal,nem egyedülálló lány keres kikapcsolódásra egy 32-60közötti normális,sportos komoly férfit. Mindenre nyitott,jó humorú sportos lány.
Roni90, 30
Társkereső Salgótarján
Éva, társkereső Salgótarján
Fényképek4
Tudod mi az szeretni valakit? S mikor kérdik büszkén letagadni, minden utcán őt keresni, várni S ha jött közömbös arcot vágni! Befoglalni esti imádba, s azt mondani: sose gondolsz rája! Értékelni becsülni gondolatban, S lekicsinylően megítélni szavakban. Nem sírni, mintha nem is érdekelne Elaludni könnyel a szemedben. Mosolyogni, bár a szíved ég, Tudod mi ez? - Dacos női büszkeség! "
Éva, 61
Társkereső Salgótarján

50 feletti salgótarjáni társkereső férfiak

Abramovics, társkereső Salgótarján
Fényképek2
Szerettem volna megnyugvást találni , Istenek mindenért hálát mondani. szerettem volna egy álmot dédelgetni De a valóság széttépte......nem engedi. Szerettem volna végre már szeretni. Szerettem volna ha szeretnek.miben tudok feledni. De a szívem széttört Darabjaira. Már nem rakja össze senki .......Már nincs az az óra. Nincs az a óra mikor azt érezhetem, Kihez isten vezet.........ITT van Tartozz Valakihez . Nincs Már út , sem béke és nyugalom, Nincs semmi és már nem is álmodom!!!!!!!!!!
Társkereső Salgótarján

Kedves Társkereső

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Erdélyi társkereső társkereső oldalon! A legdinamikusabban fejlődő komoly társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap, olyanok akik komolyan gondolják az ismerkedést. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Erdélyi társkereső társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Erdélyi társkereső társkereső adatlapjaira feltöltött adatlapok és képek ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

Ingyenesen megismerhető salgótarjáni társkereső nők

Katalin, társkereső Salgótarján
Fényképek4
A rák jegyében születtem,nincs káros szenvedélyem,ápolt,vidám természetű vagyok.
Társkereső Salgótarján
Zsuzsa, társkereső Salgótarján
Fényképek2
"A tárgyak kényelmet adnak, a pénz nyugalmat, de a Szeretet - ami a legfontosabb a világon - nem veheted meg pénzen, csak kiérdemelheted."
Zsuzsa, 54
Társkereső Salgótarján
Ella, társkereső Salgótarján
Fényképek5
CSAK EGY ŐSZINTE EMBERT KERESEK! AKIRE MINDÍG SZÁMÍTHATOK,JÓBAN, ROSSZBAN! CSAK KOMOLY KAPCSOLAT JÖHET!
Ella, 62
Társkereső Salgótarján
Zsuzsi, társkereső Salgótarján
Fényképek6
Szia!Én egy egyszerű nem plazacica 42 éves elvált nő vagyok.3 lányom van.2 velem él..Keresem azt az embert aki magamért szeret,aki eltud fogadni olyannak amilyen vagyok,aki hűséges és legalább annyira őszinte mint én.Akivel boldog lehetnék és viszont szeretne úgy mint én..Ha dohányzik nem zavar bevallom én is rabja vagyok már egy ideje..Ha kalandot keresel akkor nem engem keresel! Társat keresek ki jóban és rosszban is mellettem áll!.Csak azok keressenek akik tényleg komoly kapcsolatot keresnek!
Zsuzsi, 51
Társkereső Salgótarján

Ingyenesen megismerhető salgótarjáni társkereső férfiak

Andras, társkereső Salgótarján
Fényképek2
Komoly, nem dohányzó, rendes, becsületes, tisztességes szándékú férfi vagyok aki családot szeretne alapítani.
Andras, 56
Társkereső Salgótarján
Miklós, társkereső Salgótarján
Fényképek4
Névnapi ajándék Névnapja volt
Keresek egy korban hozzám illő, kedves, jólelkű nőt. Olyat, aki megérő, jószívű. Aki nem kalandozni akar, hanem ki van éhezve az igazi szeretetre, jóságra. Egy olyan emberre, akivel kölcsönösen szeretve egymást felépíthetünk egy életre szóló szövetséget. Hiszek benne, hogy én is megtalálom a társam. És hiszem, hogy van olyan kedves nő, aki csak én rám vár. :)
Társkereső Salgótarján
Névnapi ajándék Névnapja volt
Tibor, társkereső Salgótarján
Fényképek1
Köszönöm, hogy benéztél hozzám :)
Tibor, 47
Társkereső Salgótarján
Szabolcs, társkereső Salgótarján
Fényképek2
Kedves őszinte családcentrikus nyugot segítőkész életvidám és jó ember vagyok.
Társkereső Salgótarján

Elit salgótarjáni társkereső nők

Egycicalány, társkereső Salgótarján
Fényképek2
Ha nincs fenn képed, akkor levélben küldj, mert én is látható vagyok.
Társkereső Salgótarján
Irén, társkereső Salgótarján
Fényképek7
.....mit is.....majd elmondom....ha akarom......annyit azért elmondanék,hogy az egyre ritkábban előforduló......igazi férfiakat keresem ....igaz emberekkel szeretnék barátkozni.....a látszat csal.....nem vagyok,, plázacica......,, nem vagyok felületes....a értékeket részesítem előnyben......de azért hozzáteszem nem vagyok én sem tökéletes.....
Irén, 58
Társkereső Salgótarján
Jesuska25, társkereső Salgótarján
Fényképek1
csak barátokat keresek
Társkereső Salgótarján
Tünci1962, társkereső Salgótarján
Fényképek9
Önmagamra,és környezetemre igényes nő vagyok. Keresem a boldogságot,remélem meg találom. Abban reménykedem, hogy lesz olyan, aki valójában meg akar ismerni egyszer! Mert valójában,mosolygós nő vagyok, de a lelkem sérülékeny,szomorú és tele van szeretettel.És nem engedem hogy valaki,szórakozásból tönkre tegye!!!!
Társkereső Salgótarján

Diplomás salgótarjáni társkereső nők

Nicol80, társkereső Salgótarján
Fényképek10
Egyedülállóként nevelem a kislányom.Felszolgálóként dolgozom.Nem vagyok vevő az egyéjszakás kapcsolatra.Nem szeretem az ámítgatást,a hitegetést,a hazugságot.Ami a szívemen,az a számon.Egy kapcsolatba 100%-ot adok,de ezt én is elvárom.
Társkereső Salgótarján
Andrea, társkereső Salgótarján
Fényképek1
Komoly kapcsolatot keresek.Egy átlagos lány vagyok.
Andrea, 46
Társkereső Salgótarján
Edina, társkereső Salgótarján
Fényképek8
Komoly,őszinte,kedves nő vagyok Kizárólag komoly kapcsolat érdekel.
Edina, 46
Társkereső Salgótarján
Katus, társkereső Salgótarján
Fényképek4
Én egy őszinte nő vagyok aki számára nincs lehetetlen csak tehetetlen.Gyűlölöm a hazug embereket, na és azokat akik csak ki akarják használni a másikat .
Katus, 51
Társkereső Salgótarján

Néhány salgótarjáni társkereső bemutatkozása

SALGÓTARJÁNI vállalkozó vagyok ,egyedül élek egy modern berendezett családi házban ! Elvált vagyok ,van két fiu gyermekem ,ők már teljesen függetlenül külön élnek ! káros szenvedélyem nincs ! Szeretem az állatokat ,a növényeket , a zenét , amikor tehetem eljárok a helyi Szinházba , ! A TOVÁBBIAKBAN MEGPRÓBÁLOM LEIRNI AZ ELKÉPZELÉSEMET ! Ha kiegyensulyozott és spontán vagy , a humorod sem hagy cserben , ha nem merengsz a múlton , de bátran nézel a jövő elé , ha leginkább a jelen pillanatot éled át és élvezed , ha mered önmagad adni, érzéseid felvállalod és megosztod velem , ha nem ragaszkodsz ahhoz , hogy társad mindenben az általad kialakitott életkörülményekhez alkalmazkodjon, de ha mersz vele együtt akár egy új útra is lépni ,....,valamint tiszteled annyira a létet , hogy megpróbálsz egészségesen élni AKKOR TÉGED KERESLEK ! LÁSZLÓ TELSZ : 0630 265 6687

Salgótarjáni társkereső férfi, presser01 (64)

Salgótarjánban kollégista vagyok, de Debrecen mellett lakom még.... Ne akadj meg a felszínen, a felszín alatt sok minden jó dolog rejtőzhet, csak kitartás kell hozzá :) "Engem nem lehet elképzelni, engem ki kell próbálni!" ;) Alapvetően életvidám, humoros leányzó vagyok, kisebb hangulatingadozásokkal:S :) Bár azt meg kell említenem sajnos, hogy eléggé pesszimista vagyok:( (általában) "Szeretni semmi. Ha szeretnek, az már valami. Ha szeretsz és szeretnek, az a minden." (T. Tolis)

Salgótarjáni társkereső nő, Szepylány (35)

Sziasztok! Én egy 18 éves srác vagyok. A koromhoz képest érett vagyok, ezért a korombeli lányok nem tudnak hozzám alkalmazkodni. Nógrád megye Észak-Keleti csücskében lakom Cereden. A hármas megyehatártól 6-7 km-re. Nagyobb városok a közelemben Salgótarján 19 km, Ózd 30 km, Eger 42 km. Hobbim egyben az életcélom. Autószerelés és vasútmodellezés, de szeretek még kerékpározni is. Régebben minden buliban ott voltam, de úgy érzem nem az én stílusom, hogy minden péntek, vagy szombat este hulla részegre igyam magam. Ezért a péntek estéim a nagy magányban telnek el. Szoktam még rajzolni és verseket írni is. Ha valakit érdekelnek a verseim, akkor a naplóban találtok egy kis ízelítőt. Köszönöm, hogy elolvastad.

Salgótarjáni társkereső férfi, CollinVolturi (29)

28 éves vagyok Salgótarjánban élek,egyedül nevelem 7 éves fiamat. Szeretnék találni egy megbízható,becsületes,őszinte társat. Ne legyél hazug mert azt nagyon nem szeretem. Magamról annyit sok csalódás ért és eddig a férfiak csak kihasználtak.Ne te legyél a következő!!!!!!! Csak akkor jelentkezz ha komolyak a szándékaid és tudd,mit akarsz!! Legyél rátermett ne legyél nyuszi.Legyél őszinte és akkor kialakulhat köztünk valami..... Várom a jelentkezőket.Merj velem találkozni ne csak telefonálj hetekig a személyes találkozás a legjobb!! vagy hívj:06306245239 Üdv Gabriella

Salgótarjáni társkereső nő, Gabica28 (39)

Szia! :) Először is köszönöm, hogy benéztél az adatlapomra! 34 éves férfi vagyok, jelenleg egyedül élek Salgótarjánban. Szeretem a munkám, szociális területen dolgozom, a munkám segíteni az embereknek. Szívesen töltöm az időt a családommal, barátaimmal. Szeretem a harcművészeteket, rendszeresen taekwondo-zom. Azért regisztráltam társkeresőre, hogy megtaláljam a párom! Szeretek utazni, kirándulni, kikapcsolódni. Köszönöm, hogy elolvastad a bemutatkozásom! :)

Salgótarjáni társkereső férfi, Tomi (39)