Miskolci társkereső

368 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Judit, társkereső Miskolc
Fényképek1
Őszinte vagyok. Jó szívű imádok ha szeretnek babusgatnak puszilgatnak. Hogy miben vagyok különleges? Arról majd mesélj te nekem.
Judit, 46
Társkereső Miskolc
Csaba, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek1
Rám számíthatsz ha én is rád és ez mindenre igaz. csak olyan nő érdekel aki hajlandó együtt is élni ha úgy alakul. szeretek kikapcsolódni főleg strandolni. enni főzni sütni pihenni. szeress te is. ha elolvastad és úgy gondolod írj rám na puszika.
Csaba, 50
Társkereső Miskolc
Erika, társkereső Miskolc
Fényképek28
Szeretnék egy kapcsolatot,de nem minden áron. Szeretnék még boldog lenni ha ebben a korban lehetséges.
Erika, 69
Társkereső Miskolc
Anita, társkereső Miskolc
Fényképek4
44 éves nő vagyok. Hűséges, szeretni tudó, őszinte vagyok. Ezt szeretném a páromtól is. Társam keresem.
Anita, 47
Társkereső Miskolc
Ádám, társkereső Miskolc
Fényképek1
Tartós kapcsolatot Miskolc környékén keresek. Spirituális beállítottságom miatt nem az átlag ember fejével gondolkodom. Szerintem a kalandok és a történések teszik színessé az életet, éppen ezért gyakran keresem a kihívásokat, a különlegeset. Egy meghitt, őszinte és normális kapcsolatot szeretnék. Társaság kedvelő vagyok, szeretek zenét hallgatni, olvasni, kerékpározni. Szeretem az állatokat, főleg a kutyákat, cicákat, állatbarát vagyok. Szeretek világot látni, tapasztalni, időnként egy...
Ádám, 36
Társkereső Miskolc
PeterT, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek3
Szeretek természetbe járni, túrázni, geocachingezni, kedvenc helyeim között szerepel a Bükk és a Tisza-tó. Informatikát tanulok és ebben a szakmában szeretnék majd elhelyezkedni is. Hang-, fény- és vizuáltechnika világában dolgozom szabadidőmben. Nyáron szinte mindenhova biciklivel megyek, ha tehetem. A másik közeg ahol jól érzem magam, a víz, sokat járok horgászni, úszni. Ha neked is hasonló az érdeklődési köröd, kérlek írj nyugodtan.
PeterT, 24
Társkereső Miskolc
Tamás, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek2
Üdvözöllek, Örülök, hogy felkeltettem az érdeklődésedet és szeretnél többet megtudni rólam. Ha a rövid bemutatkozás után úgy gondolod, hogy érdemes megismerkednünk, akkor írj nekem! (A megtekintéseket sajnos nem engedi látni) A társkereső oldalon azért vagyok, mert hiszek abban, hogy mindig van lehetőség új kapcsolatokra és barátságokra. Szeretném megtalálni azt a különleges embert, akivel közösen megéljük az élet örömeit és kihívásait. Szabadidőmben szívesen veszek részt aktív...
Tamás, 53
Társkereső Miskolc
Dodi, társkereső Miskolc
Fényképek1
Lakhelyem Budapest, Miskolc.
Dodi, 41
Társkereső Miskolc
Lászlo, társkereső Miskolc
Fényképek3
Sziasztok. Milyen vagyok? Nyugodt, békés, szeretek dolgozni mindegy hogy mit, maximalista vagyok.
Társkereső Miskolc
Csaba, társkereső Miskolc
Fényképek3
Sziasztok Csabi vagyok 52 éves egyedülálló férfi komoly kapcsolatot keresek hobbim a horgászat biciklizés kirándulás.
Csaba, 54
Társkereső Miskolc
Petya, társkereső Miskolc
Fényképek1
A szeretet osztozást az örömben, fájdalomban, nevetésben, könnyben. Az őszinte szeretetben a lélek a társ hangulatának tükre. Ahogy egy szoba is nagyobbnak látszik, ha tükrökkel van kirakva, úgy erősödik fel az öröm is. A szeretet megnyugtató tudat, hogy együtt, egy életen át, kölcsönösen kiegészítve a másikat, kimondva vagy csak befejezve helyette a mondatokat, támogatva, kitartva, bízva, szeretve.
Petya, 50
Társkereső Miskolc
Zsuzsa, társkereső Miskolc
Fényképek4
Komoly kapcsolatot keresek. Ide nem igazán tudok mit írni, hisz minden a személyes beszélgetés után dől el. Talán ennyit: Szeretek kirándulni, természetkedvelő vagyok.
Zsuzsa, 49
Társkereső Miskolc
Ádám, társkereső Miskolc
Fényképek1
Kedves lányok, Talán kezdjük a "sablon" bemutatkozással: 27 éves, ápolt, pozitív szemléletű, és ambiciózus vagyok. Ugyanakkor: Kalandos életet élő, sokat utazó, rendszeresen sportoló, s nem utolsó sorban társaságot kedvelő személyiség jellemzése illik rám. A személyiségem többi része egyenlőre maradjon felfedezetlen... u.i. Gyűjtögetem az ABC betűit és már csak a nagy Ő hiányzik!!! :)
Ádám, 37
Társkereső Miskolc
Ágnes, társkereső Miskolc
Fényképek1
Olyan embert keresek, aki értékeli ha a kedvében járok. Az vagyok amivé az élet formált. Bárkit megbolondítok a személyiségemmel. Szeretem az életet az összes kihívásával együtt. Humor nélkül nem létezem. Vágyok néhány kedves szóra és gyöngéd érintésre. Hagyományos értékrendet követem, kizárólag korban hozzám közel álló ismeretséget, barátságát keresem. Egyenlőre csak beszélgetni vagyok itt, ismerkedni és kiderül, hogy lesz-e ennél több. Jól érzem magam a kis életemben, de azért egy megfelelő...
Ágnes, 31
Társkereső Miskolc
István, társkereső Miskolc
Fényképek5
Pár sort írok, mert saját magáról mindenki szépet, jót ír! Ismerj meg személyesen, és alkoss véleményt! Tovább mégy, vagy mellettem maradsz!
Társkereső Miskolc
Jozef, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek1
Komoly kapcsolat céljából lapoztam errefelé…. Lényeges az őszinteség és bizalom, egy vidám természetű, kellemes megjelenésű Hölggyel. Akivel, lehet közös célokat kitűzni és megvalósítani. Továbbá; szépen haladni, mint a Folyó meg a part.. Szabadidőben: fotó, informatika, könnyű - komoly zene, geofizika, színház, természet..
Jozef, 67Prémium tagság
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
Attila, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek4
Sziasztok! Hosszú távú kapcsolat reményében vagyok itt, nem pedig a nem létező luxus autómhoz "tartozékért". :) Hobbim a 3D grafika és az elektronika, de nem gond, ha egyik se érdekel téged. :) INFJ
Attila, 33
Társkereső Miskolc
Gabor, társkereső Miskolc
Fényképek3
sziasztok Gabor vagyok 29 eves vagyok kedves aranyos megerto öszinte srac vagyok komoly gondolkodasu lányokal ismerkednek 26-32 eves holgyekel borsodes kicsit meszebb lévo holgyekel legyel kedves aranyos öszinte meg erto kesobb csalad centrikus
Gabor, 35
Társkereső Miskolc
Zotyo80, társkereső Miskolc
Fényképek16
szerettem a sportot
Társkereső Miskolc
Tonimontana, társkereső Miskolc
Fényképek1
Család centrikus férfi vagyok .Szeretem a Zenét a szórakozást, olvasást, természetet...Keresek egy életvidám csinos nőt hosszútávú kapcsolatra.
Társkereső Miskolc
Krisztián, társkereső Miskolc
Fényképek3
Komoly kapcsolatra keresem társam Miskolc és környékéről. Szeretném megtalálni azt aki elfogad úgy ahogyan vagyok és akin én sem szeretnék változtatni. Rák csillagjegyű vagyok annak minden vonzatával. Nem vagyok válogatós!45 éves egyedülálló Miskolci fiatalember vagyok! Akinek szimpatikus vagyok írjon keressen bátran! Fő a határozottság!
Társkereső Miskolc
Erzsébet, társkereső Miskolc
Fényképek3
Légy hű önmagadhoz.
Társkereső Miskolc
Ferencné, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek2
Miskolc környékén komoly társat keresek. Komoly társkereső vagyok. Kedves őszinte ember vagyok. Hagyományos értékrendet követem, kizárólag korban hozzám közel álló ismeretséget, barátságát keresem. Igyekszem megfelelni, alkalmazkodni a másikhoz. Szeretem az életet az összes kihívásával együtt. Néha magabiztos, törődő vagyok. Egyedülálló társkereső vagyok. Kedves, odafigyelő, vicces személyiség vagyok. Fiatalos, utazást, hegyeket, vízpartokat kedvelő ember vagyok. Nem a tökéletest keresem,...
Társkereső Miskolc
Anita, társkereső Miskolc
Fényképek7
Ne azért legyen velem valaki, hogy ne legyen egyedül, vagy fordítva, hanem azért mert fontosabbak vagyunk egymás számára mint saját magunk, és egymás nélkül nem lenne kerek a világ.
Anita, 48
Társkereső Miskolc
Dávid, társkereső Miskolc
Fényképek7
Egy 21 Éves Gitáros srác vagyok, szeretek kirándulni, kosarazni, mászkálni, gitározni néha dobolni is, imádok zenét hallgatni koncertekre járni, de néha kell egy kis nyugalom ki mozdulás a természetbe, Ha felkeltettem figyelmed írj. :)
Dávid, 29
Társkereső Miskolc
Anett, társkereső Miskolc
Fényképek1
Önellátó életmódhoz keresek társat, minél távolabb a várostól, városi emberektől, civilizációtól.
Anett, 48
Társkereső Miskolc
Kata, társkereső Miskolc
Fényképek14
Szeretek új helyeket felfedezni, új érzéseket megélni, kiülni, beülni, nevetni, sétálni, néha csak úgy unatkozni. Hogy ki vagyok?!Kiismerhetetlen. de megismerhető-határozott. de olykor határozatlan-örökké változó! szabad. de ragaszkodó! Néha jó és néha rossz-vannak és lesznek hibáim hisz senki nem tökéletes, és én sem vagyok hibátlan -de így "tökéletes" csak "egy egyszerű Nő"!. se több se kevesebb.
Kata, 59Prémium tagság
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
Éva, társkereső Miskolc
Fényképek11
A szépség nem hosszú haj, vékony lábak, barna bőr vagy hibátlan fogsor. A szépség az, amikor valaki sírt, és most mosolyog. A szépség a seb a térdeden, amit kiskorodban szereztél amikor elbotlottál. Az, amikor a szemed alatt karika van, mert a szerelem nem hagyott aludni. Az az arckifejezésed amit akkor vágsz, amikor reggel megszólal az ébresztő. Az, amikor lefolyik a sminked zuhanyzás közben. Az a nevetés, amikor mondasz egy viccet, de csak te érted. Az, amikor találkozik a tekinteted az...
Éva, 59
Társkereső Miskolc
Jolán, társkereső Miskolc
Fényképek2
Görög katolikus vallásgyakorló vagyok.Két gyermekem,6 unokám van,7 éve özvegy.Gyermekein,unokáim szeretete mellé keresem olyan társamat akivel örömömet,bánatomat,szeretetemet megosztanám hitem -közös-gyakorlásával,illetve vallásom elfogadásával.Külön /közel/élek gyermekeimtől. Szeretek kirándulni,sütni ,főzni,kézimunkázni,mozi színház/ha van kivel/ Szerettem kertészkedni,de nincs már hol.Optimista és romantikus vagyok."Az élet szép!Néked magyarázzam!"Egyenlőre ennyit, a többit személyesen.
Jolán, 72
Társkereső Miskolc
László, társkereső Miskolc
Fényképek4
Szeretek ismerkedni! Barátkozós, mosolygós, vidám típus vagyok! Szeretem a barátaimat a telet és a magyar ételeket! Próbálok mindig pontos lenni! A hibáimat bevallom, vállalom! Kerülöm a konfliktusokat ,de akit szeretek azért kiállok és mindent megteszek érte! Hűséges, őszinte vagyok! Az időutazásban nem hiszek mert,ha lenne tényleg "működne" már rég visszajöttem volna és önmagamhoz és jól "elbeszélgettem" volna magammal! :)
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
Attila, társkereső Miskolc
Fényképek2
Szeretek sétálni nagyokat, filmet nézni, nagyokat beszélgetni. Csendes, zárkózott természetű vagyok. Mivel hitvallásom, hogy az emberi kapcsolatok mozgatják a világot, így a párkapcsolat is rendkívül fontos számomra. Hamar kiismerem az embereket. Ismerj meg és megtudod milyen ember vagyok. Állandóságra és minőségre vágyom. Családcentrikusnak tartom magam. Kedvenc kikapcsolódásom az élményfürdőzés. Humor nélkül nem létezem. Komoly kapcsolatot keresek. Koromhoz és lakóhelyemhez közelebb keresem...
Attila, 48
Társkereső Miskolc
Christ, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek2
Szia! Üdvözöllek az adatlapomon! :) Ha már írni kell ide pár sort, akkor: Egy kapcsolatban a legfontosabb értékek számomra az őszinteség, bizalom és a kommunikáció. A személyes találkozás adja meg a valós szimpátiát. Ha két ember igazán vonzódik, és szereti egymást, megtalálják a módját, hogy együtt legyenek életük végéig. Amire vágyom, az egy társ akivel leélhetem, megoszthatom az életemet. Egy olyan személyiség vagyok, aki vágyik a szeretetre, szerelemre, és az ezzel járó boldogságra....
Christ, 48
Társkereső Miskolc
Ádám, társkereső Miskolc
Fényképek12
Természetjárás minden formáját kedvelő, spirituális beállítottságú férfi vagyok, aki korban, életmódban, gondolkodásban hasonló párját keresi.
Ádám, 47
Társkereső Miskolc
Petya, társkereső Miskolc
Fényképek1
A szeretet lényege, hogy fogjuk a másik kezét, akivel törődünk, és a jelenben élünk. A múlt és a jövő csak mítosz. Nem valóság. A múlt nem más, mint a már elhalt jelen, a jövő pedig soha nem is létezett, ugyanis mire odaértünk hozzá, jelen lett belőle. Csak a jelen számít, az örökké változó, nyughatatlan jelen, amely oly könnyen elillan. Peti
Petya, 50
Társkereső Miskolc
János, társkereső Miskolc
Fényképek2
Elérkezett az idő, hogy valakiért kell élnem, dolgoznom, valakihez tartoznom kell. Komoly gondolkodású, érzékeny, de ugyanakkor vidám személyiségnek tartom magamat. Főbb tulajdonságai: őszinteség, megbízhatóság, önzetlenség, hűség. Egy kapcsolatban az egyenjogúságot és kölcsönösséget nagyon fontosnak tartom. Hiszek az önzetlen tiszta szerelemben.
János, 58
Társkereső Miskolc
Zsóka, társkereső Miskolc
Fényképek1
Igazságot, őszinteséget kedvelő ember vagyok, még akkor is ha az igazság fáj. Nagyon kitartóan keresem az igazamat, és az igazit.
Zsóka, 64
Társkereső Miskolc
Zsolt, társkereső Miskolc
Fényképek3
Szia! Miskolcon lakok, imádok túrázni, rallyra járni, szeretek moziba járni! Kedves aranyos, hűséges, humoros pasi vagyok! Komoly kapcsolatra keresem páromat, akivel mindent meg oszthatok. Ismerj meg!
Zsolt, 37
Társkereső Miskolc
Dinna, társkereső Miskolc
Fényképek3
Házias családcentrikus lány vagyok! gyere fel facéra ott megtalálsz :)
Dinna, 60Születésnapi torta
Társkereső Miskolc
Születésnapi torta Születésnapja volt
Lakatos, társkereső Miskolc
Fényképek3
Miskolc környékén komoly társat keresek. Ragaszkodó, hűséges, érzéseit kimutató, jó kedvű vagyok, de amikor kell akkor komoly. Mindenkivel máshogyan viselkedem. Nem kalandot keresek, hanem végre egy igazi társat, hogy szerethessek és szeretve legyek. Néha nagyon gondolok rá, hogy velem legyen valaki, néha jólesik, hogy egyedül vagyok. Hiszem, hogy a kommunikáció sok mindenre megoldást jelent, csak merjünk beszélni és nem mellébeszélni. Érzékeny, kocka, szeretek beszélgetni, társasjátékozni,...
Társkereső Miskolc
Krisztián, társkereső Miskolc
Fényképek1
Szia komoly kapcsolatot keresek és nem kalandot.
Társkereső Miskolc
Gábor, társkereső Miskolc
Fényképek4
"Amit szívedbe rejtesz, szemednek tárd ki azt, amit szemeddel sejtesz,szíveddel várd ki azt.."..
Gábor, 49
Társkereső Miskolc
Betteszabo, társkereső Miskolc
Fényképek1
Egyszerű vagyok, hogy elvegyüljek, és komoly kapcsolatot keresek egy férfitól, aki ismeri a nő értékét.
Társkereső Miskolc
István, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek7
Szeresd a Gasztronómiát! ️🥗🧀
Társkereső Miskolc
Silently, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek4
Ne mutasd Magad többnek, mint ami vagy, mert nevetségessé válhatsz... Mind a magas-,mint a populáris kultúra világában gyakori jelenség az éles eszű hülye.Ők azok,akik mindent frivol módon kezelnek,minden érdekes gondolatot banalizálnak,és nem feledkeznek meg különleges helyzetük demonstrálásáról sem.
Társkereső Miskolc
Jutka, társkereső Miskolc
Fényképek4
Közel sem vagyok tökéletes. Hibáztam és hibázom. Adtam már sok mosolyt és könnyet is. Csalódtam és okoztam csalódást. Sokszor hittem annak, akinek/ amiben nem kellett volna és elfordultam attól, akiben/ amiben kellett volna hinnem. Szerettem és gyűlöltem néha meggondolatlanul. Vártam, mikor már nem kellett volna, és kapkodtam, mikor még várnom kellett volna. Voltam már túl türelmes, de ijesztően türelmetlen is, néha önző, vagy túl megalkuvó, … de EMBER vagyok!
Jutka, 47
Társkereső Miskolc
Krisztián, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek1
Szia, 22 éves vagyok Miskolcon élek, kicsit visszahúzódó személyiség vagyok, de szívesen kezdeményezek, komoly kapcsolat reményében regisztráltam erre az oldalra.
Társkereső Miskolc
Eta, társkereső Miskolc
Fényképek8
Ha összeakadok valakivel, aki levesz a lábamról, nem hiszem, hogy ellenállnék neki, de ehhez tényleg különlegesnek kell lennie. Katie Fforde
Eta, 49
Társkereső Miskolc
Gergő, társkereső Miskolc
Fényképek2
Vicces, kedves srác vagyok. De ismerj meg jobban!:P
Gergő, 32
Társkereső Miskolc
Veritasgold, társkereső Miskolc
Fényképek10
Én még a régi nevelést kaptam egy férfi és egy nő ismerkedésében, szerintem a férfinek kell megtennie az első lépést a randi felé, mármint az idő és hely tekintetében. Ne a nőtől várja el, hogy agyaljon rajta. Megkérnék minden versenyzőt, hogy 178 cm magasság alatt, és 35 év alatt ne jelentkezzen!! KÖSZI! A nő úgy megy férjhez, hogy azt hiszi, a párja egyszer majd megváltozik. A férfi úgy nősül, hogy azt hiszi a párja sose változik meg. Mindketten tévedtek!! Szia! Köszi, de én most csak...
Társkereső Miskolc
Simon, társkereső Miskolc
Fényképek3
Kedves vicces embernek gondolom magam és szeretnék egy párt találni akivel a szabadidőmet tudnám tölteni.
Simon, 26
Társkereső Miskolc