Miskolci társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi miskolci társkeresőt is.
Janko, társkereső Miskolc
Fényképek2
Szia én komoly kapcsolatot keresek szeretek őszinte lenni megbízható vagyok.
Janko, 41
Társkereső Miskolc
Kati, társkereső Miskolc
Fényképek2
Miskolc környékén élek, özvegy vagyok, dolgozom, eü-ben, van két gyermekem, 4 unokám. Nem dohányzom, szeretek kirándulni, wellnessezni, olvasni, őszinte vagyok őszinteséget várok. Főleg Miskolci, Kazincbarcikai lakhelyemtől max. 50 km -re keresek társat.!
Kati, 64
Társkereső Miskolc
András, társkereső Miskolc
Fényképek1
Könnyen barátkozó, a konfliktusok elkerülésére törekvő ember vagyok. Olyan kapcsolatra vágyom, ahol nem kell egyik félnek sem alapvető dolgokban megváltoznia, de egymást "finoman csiszolva" egyre közelebb kerülhetünk egymáshoz.
Társkereső Miskolc
Anett, társkereső Miskolc
Fényképek1
Önellátó életmódhoz keresek társat, minél távolabb a várostól, városi emberektől, civilizációtól.
Anett, 46
Társkereső Miskolc
István, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek15
Utálom a veszekedést,egy nagyobb hang szomoruságot okoz.Ja és szóból ért az ember.
Társkereső Miskolc
ZSUZSANNA, társkereső Miskolc
Fényképek4
Komoly kapcsolatot keresek. A kiváncsi vagy ismerjèl meg? ?.
Társkereső Miskolc
József, társkereső Miskolc
Fényképek1
Független, rendezett magán élettel, rendezett anyagiakkal. Az otthon melegét szerető, kedves, békességre vágyó, ember vagyok. Szeretnék egy becsületes, kedves hölggyel megismerkedni.
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
Petya, társkereső Miskolc
Fényképek1
A szeretet osztozást az örömben, fájdalomban, nevetésben, könnyben. Az őszinte szeretetben a lélek a társ hangulatának tükre. Ahogy egy szoba is nagyobbnak látszik, ha tükrökkel van kirakva, úgy erősödik fel az öröm is. A szeretet megnyugtató tudat, hogy együtt, egy életen át, kölcsönösen kiegészítve a másikat, kimondva vagy csak befejezve helyette a mondatokat, támogatva, kitartva, bízva, szeretve.
Petya, 48
Társkereső Miskolc
Károly, társkereső Miskolc
Fényképek1
Magamról, egyszerű környezetemre igényes komoly gondolkozású egyszerű átlagos ember vagyok. Az anyagiak rendezettek! Miskolci és Miskolc környéki nemdohányzó 65-72, év közötti hölgyek ismeretségét keresem!
Társkereső Miskolc
Laszlo, társkereső Miskolc
Fényképek5
Szeretném megtalálni szerethető társamnak kivel boldogan élünk mint a mesében.
Laszlo, 55Prémium tagság
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
Gizus, társkereső Miskolc
Fényképek5
Hát, hali! Sajnos a moderátorok folyamatosan törlik a formázást, így más alternatíva után nézek. Igazság szerint otthonülő vagyok, tetovált, kocka, Marvel- és Stranger Things-fangirl, három cica anyukája és rengeteget dolgozó egyéni vállalkozó, enyhe tömegiszonnyal és nem akarok gyereket. Egy szóban: főnyeremény! Még itt vagy? Üdítő változatosság. // Akkor kicsit komolyabban. Ami kizáró ok: - macskautálat (hárommal élek együtt, ha őket nem bírod, baj van) - alkohol- vagy drogfüggőség (egy...
Gizus, 33
Társkereső Miskolc
István, társkereső Miskolc
Fényképek1
Ha van itt olyan nő, aki nem a fiának akar játszótársat, vagy az anyakomplexusát akarja kiélni jelentkezzen. Miskolc környékéről keresem a szerelmet. Hiányzik valaki, egy társ akivel megoszthatom az élet apró örömeit. Tisztelet, gondoskodás, figyelmesség, odaadás, humor, őszinteség, kitartás. Ne légy tökéletes én sem vagyok az. Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az a minden. Szeretek utazni, olvasni, kerékpározni, úszni. Ha majd megismerjük és megkedveljük...
Társkereső Miskolc
Zsuzsi, társkereső Miskolc
Fényképek2
Ismerj meg!
Zsuzsi, 54
Társkereső Miskolc
Csaba, társkereső Miskolc
Fényképek3
Komoly kapcsolatot keresek :)
Csaba, 27
Társkereső Miskolc
Viktor, társkereső Miskolc
Fényképek3
Van még szerelem a világon?
Viktor, 43
Társkereső Miskolc
Ildikó, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek10
Sok mindent írhatnék magamról,de nem tartom értelmét. A személyes találkozás híve vagyok. Ha felkeltettem érdeklődésedet vedd fel velem a kapcsolatot.
Társkereső Miskolc
Jani, társkereső Miskolc
Fényképek3
Sziasztok! Párom keresem egy életre, aki eltudná magát képzelni Hollandiában igényes körülmények között. lakhatás megoldott!
Jani, 47
Társkereső Miskolc
Adrienne, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek10
Kedves látogatóim, még nem aktivaltam a prémium tagságomat, mert először várni akartam, hogy egyáltalán milyen ez a tarskereső honlap. Így nem tudok még válaszolni senkinek sem. Kérném, hogy várjatok és amint aktivalom azonnal válaszolok. Köszönöm szépen a sok szép üdvözletet és nem tagadom de vannak olyanok akik elnyertek a tetszésemet. Köszönöm szépen a türelmetelet. Magamról, egyedülálló gyermektelen, diplomás hölgy vagyok, szeretem az intelligens embereket, akikkel barmirol tudok őszintén...
Társkereső Miskolc
Róbert, társkereső Miskolc
Fényképek1
70 éves özvegy egyedül élő vagyok.
Társkereső Miskolc
Edit, társkereső Miskolc
Fényképek14
Nagyon szeretem az embereket gyűlôlôm a magányt ezért is vagyok itt. Szeretek sütni, főzni. Nagyon fontos számomra a kôrnyezetem tisztasága de nem vagyok rend mániás. Leginkább barátságra vágynék. A lélek szépségét keresem mivel a test szépsége múlandó, főleg a mi korunkban. Szóval vágynêk egy egyszerű aranyos barátra aki szintén szenved a magánytól biztos jól kiegészítenénk egymást.
Edit, 66
Társkereső Miskolc
Nóra, társkereső Miskolc
Fényképek3
Írhatnék dicshimnuszt, de nem teszem. Mottóm: A szeretet nem az amit mondasz, hanem amit Teszel!
Nóra, 56
Társkereső Miskolc
Geri, társkereső Miskolc
Fényképek2
Sziasztok 21 éves vagyok Miskolcon élek, dolgozok, szeretnék ismerkedni, komoly kapcsolatot találni! Szeretek kirándulni, írj nyugodtan!
Geri, 23
Társkereső Miskolc
Tücsy, társkereső Miskolc
Fényképek3
Sajnos olyan képességek vannak a birtokomba, ami rögtön jelezz Nekem, ha valakivel beszélek és hazugságokat mond, nem megérzem csak tudom ki és mikor teszi meg
Tücsy, 47
Társkereső Miskolc
Margó, társkereső Miskolc
Fényképek2
Őszinteségen és őszinte érzelmeken alapuló kapcsolatot szeretnék. Hogy milyen vagyok? Nem árulok zsákbamacskát: bohém, egy kicsit őrült, néha gyerek, mindemellett kötelességtudó, felelősségteljes.
Margó, 67
Társkereső Miskolc
Attila, társkereső Miskolc
Fényképek2
Szeretek sétálni nagyokat, filmet nézni, nagyokat beszélgetni. Csendes, zárkózott természetű vagyok. Mivel hitvallásom, hogy az emberi kapcsolatok mozgatják a világot, így a párkapcsolat is rendkívül fontos számomra. Hamar kiismerem az embereket. Ismerj meg és megtudod milyen ember vagyok. Állandóságra és minőségre vágyom. Családcentrikusnak tartom magam. Kedvenc kikapcsolódásom az élményfürdőzés. Humor nélkül nem létezem. Komoly kapcsolatot keresek. Koromhoz és lakóhelyemhez közelebb keresem...
Attila, 46Prémium tagság
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
PeterT, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek3
Szeretek természetbe járni, túrázni, geocachingezni, kedvenc helyeim között szerepel a Bükk és a Tisza-tó. Informatikát tanulok és ebben a szakmában szeretnék majd elhelyezkedni is. Hang-, fény- és vizuáltechnika világában dolgozom szabadidőmben. Nyáron szinte mindenhova biciklivel megyek, ha tehetem. A másik közeg ahol jól érzem magam, a víz, sokat járok horgászni, úszni. Ha neked is hasonló az érdeklődési köröd, kérlek írj nyugodtan.
PeterT, 23
Társkereső Miskolc
Christ, társkereső Miskolc
Fényképek2
Szia! Üdvözöllek az adatlapomon! :) Ha már írni kell ide pár sort, akkor: Egy kapcsolatban a legfontosabb értékek számomra az őszinteség, bizalom és a kommunikáció. Légy őszinte, határozott, céltudatos, és ne játszd el a bizalmat. A személyes találkozás adja meg a valós szimpátiát. Ha két ember igazán vonzódik, és szereti egymást, megtalálják a módját, hogy együtt legyenek életük végéig. Amire vágyom, az egy társ akivel leélhetem, megoszthatom az életemet. Ha felkeltettem érdeklődésed,...
Christ, 46
Társkereső Miskolc
György, társkereső Miskolc
Fényképek4
egy nagyon viidám pasi vagyok szeretem az életet de valaki hiányzik de nagyon!!
Társkereső Miskolc
Gábor, társkereső Miskolc
Fényképek4
"Amit szívedbe rejtesz, szemednek tárd ki azt, amit szemeddel sejtesz,szíveddel várd ki azt.."..
Gábor, 47
Társkereső Miskolc
Campari Juice, társkereső Miskolc
Fényképek16
47 éves, ápolt, igényes férfi vagyok. Minden vonatkozásban a nőies nőt preferálom, azt, aki előnybe részesíti a szoknyát/ruhát a nadrággal szemben. Persze ez csak a külsőség, de ez is fontos. Életkor szempontjából sem zárom "keretek közé" a hölgyeket, mert azt gondolom, egy kapcsolat és annak milyensége/minősége a legkevésbé sem azon múlik.
Társkereső Miskolc
Viktória, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek19
Milyen vagyok? Ki tudja... Néha ördög, néha angyal, Néha bevonnád arannyal, Néha szurok, meg toll kéne, Hogy azt kenjed a képére. Néha hívod, néha bánod, Hogy meglátta a napvilágot. Néha megtipor a lába. Néha büszkén nézel rája. Néha vonz, és néha taszít!! :)
Társkereső Miskolc
Erzsébet, társkereső Miskolc
Fényképek1
Kedves ,házias,víg kedélyű,utazást kedvelő,szórakozni vágyó,szolid nő vagyok,szeretem a meghitt egyben romantikus perceket,elvarázsolhatsz bizonyos határokon belül!!!!!!!!!!!!
Társkereső Miskolc
Magasles, társkereső Miskolc
Fényképek1
Keresek hátha találok.
Társkereső Miskolc
Gizus, társkereső Miskolc
Fényképek3
172 cm vagyok.....ott van az adatlapomon....:)) Talán, érdemes elolvasni, hogy mit írtam magamról.:)) Majd, ha érdekel mesélek ..:)) Most, csak annyit...,hogy " Játszótársat keresek,egy kétszemélyes vígjátékhoz":))
Gizus, 62
Társkereső Miskolc
Zsuzsa, társkereső Miskolc
Fényképek4
Komoly kapcsolatot keresek. Ide nem igazán tudok mit írni, hisz minden a személyes beszélgetés után dől el. Talán ennyit: Szeretek kirándulni, természetkedvelő vagyok.
Zsuzsa, 47
Társkereső Miskolc
Szabolcs, társkereső Miskolc
Fényképek3
Van egy bmw-m. Szerelmem Miskolc környékéről keresem. Szabadidőmben sportolok, olvasok, rajzolok, írok. Őszinte, realista. Szeretek kirándulni, utazni, wellness hotelekben pihenni. Hagyományos értékrendet követem, de az új dolgoktól sem riadok vissza. Szeretek mindent ami szebbé teszi az életet. Nem vagyok a féltékeny típus, de ha arról van szó mindent megteszem a kapcsolatért. Nyugodt természetű, vidám, vicces ember vagyok, aki szereti a kerti munkát, kirándulást, fürdőbe járást. Csinos...
Társkereső Miskolc
Csabi, társkereső Miskolc
Fényképek3
Őszinte, kedves, szeretetre vágyó, odaadó férfiember vagyok. Miskolc-Budapest között ingázom. Párom keresem 25-35 közötti hölgy személyében, ha fiatal vagy nem gond, csak legyél érett, felelősségteljes. Csabi.
Csabi, 32
Társkereső Miskolc
Villiem, társkereső Miskolc
Fényképek5
Miért van az ,hogy nem kellek senkinek ha valaki tudja a választ írjon.
Társkereső Miskolc
Attila, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek4
Sziasztok! Hosszú távú kapcsolat reményében vagyok itt, nem pedig a nem létező luxus autómhoz "tartozékért". :) Hobbim a 3D grafika és az elektronika, de nem gond, ha egyik se érdekel téged. :) INFJ
Attila, 31
Társkereső Miskolc
Judit, társkereső Miskolc
Fényképek4
Optimista, humorkedvelő, konfliktuskerülő, toleráns vagyok.
Judit, 46
Társkereső Miskolc
István, társkereső Miskolc
Fényképek5
Pár sort írok, mert saját magáról mindenki szépet, jót ír! Ismerj meg személyesen, és alkoss véleményt! Tovább mégy, vagy mellettem maradsz!
Társkereső Miskolc
Janika, társkereső Miskolc
Fényképek1
Sziasztok komoly kapcsolat céljából regisztráltam ide, s bízom benne h megtalálom.
Janika, 33
Társkereső Miskolc
Marika, társkereső Miskolc
Fényképek1
Miskolcon élő nyugdíjas nő vagyok. A közelben keresem a társam is, hiszen a nagy távolság nem mindig jó. A sütés, főzés még mindig közel áll hozzám. Szeretek kirándulni. fürdőbe járni, utazni, ami nem utolsó dolog. Nem számítok nagy érdeklődésre, egy pont elég. Hiszem, hogy vannak még rendes emberek ebben a korban is. Sokan nem az ő hibájukból vannak egyedül, ezekből az emberekből szeretnék találni. A legtöbb ember ott hibázza el, hogy néha némán álmodozni mer.
Marika, 66
Társkereső Miskolc
Judit, társkereső Miskolc
Fényképek3
Irhatnék itt szép és kecsegtető szavakat, bemutatkozást, de nem az határozza meg az jellemedet, ha, nem a valóságot irod le! Hanem az, ahogy bánsz a másikkal és a valóságban mit tudsz adni, nyújtani a párodnak! Tőrődés, odafigyelés, stb. Annyit adj, amennyit te is szeretnél kapni! További szép napot!
Judit, 35
Társkereső Miskolc
Marci, társkereső Miskolc
Fényképek3
Káros szenvedélyektől mentesen keresem a szerelmem. Senkinek se tetszek?
Marci, 50
Társkereső Miskolc
Laszlo, társkereső Miskolc
Fényképek3
Én egy elvált 44 éves fiú vagyok akinek SM kondíciója van és emiatt települtem vissza magyar országra Miskolcon vettem egy lakást 18 évig éltem Kaliforniában a családom nagy része kint maradt amúgy általában jó kedélyű gyerek vagyok.
Laszlo, 46
Társkereső Miskolc
Rozika, társkereső Miskolc
Fényképek8
Majd jön magától:)
Rozika, 66
Társkereső Miskolc
Attila, társkereső Miskolc
Fényképek1
Sziasztok. 37 éves lenyugodott család centrikus férfi vagyok. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Remélem egymásra találunk.
Attila, 37
Társkereső Miskolc
Tamás, társkereső Miskolc
Fényképek3
Alapvetően vidám vagyok, humoros és talán néha kicsit lökött is.Természetesen tudok komoly is lenni :) Próbálok pozitívan állni a dolgokhoz és maximálisan megfelelni, legyen az munka vagy akár egy kapcsolat.
Tamás, 40
Társkereső Miskolc