Miskolci társkereső

379 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Kati, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek8
Komoly kapcsolatot keresek. Nagyon szeretem a társaságot, szeretek táncolni, kirándulni és mindent ami örömet tud okozni.
Kati, 71
Társkereső Miskolc
Rozika, társkereső Miskolc
Fényképek8
Majd jön magától:)
Rozika, 68
Társkereső Miskolc
Viktória, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek19
Milyen vagyok? Ki tudja... Néha ördög, néha angyal, Néha bevonnád arannyal, Néha szurok, meg toll kéne, Hogy azt kenjed a képére. Néha hívod, néha bánod, Hogy meglátta a napvilágot. Néha megtipor a lába. Néha büszkén nézel rája. Néha vonz, és néha taszít!! :)
Társkereső Miskolc
Gizus, társkereső Miskolc
Fényképek3
172 cm vagyok.....ott van az adatlapomon....:)) Talán, érdemes elolvasni, hogy mit írtam magamról.:)) Majd, ha érdekel mesélek ..:)) Most, csak annyit...,hogy " Játszótársat keresek,egy kétszemélyes vígjátékhoz":))
Gizus, 63
Társkereső Miskolc
Erzsébet, társkereső Miskolc
Fényképek1
Kedves ,házias,víg kedélyű,utazást kedvelő,szórakozni vágyó,szolid nő vagyok,szeretem a meghitt egyben romantikus perceket,elvarázsolhatsz bizonyos határokon belül!!!!!!!!!!!!
Társkereső Miskolc
Csaba, társkereső Miskolc
Fényképek3
Sziasztok, aki szeretne esetleg beszélgetni, ismerkedni normálisan.F... megtalál min(Jagri Csaba)puszi mindenkinek.
Csaba, 39
Társkereső Miskolc
Laci, társkereső Miskolc
Fényképek2
Nem vagyok a szőke herceg nincs is nekem lovam,de mindezek ellenére megvan minden fogam.Hajam is már ritkul, fejem búbja kopasz,hajba kapni nem tudsz velem bármennyire akarsz. Nem vágyom én bombázókra csak egy rendes lányra azért vagyok itt is fent sosem tudni,hátha.
Laci, 40
Társkereső Miskolc
Dávid, társkereső Miskolc
Fényképek7
Egy 21 Éves Gitáros srác vagyok, szeretek kirándulni, kosarazni, mászkálni, gitározni néha dobolni is, imádok zenét hallgatni koncertekre járni, de néha kell egy kis nyugalom ki mozdulás a természetbe, Ha felkeltettem figyelmed írj. :)
Dávid, 29
Társkereső Miskolc
Róbert, társkereső Miskolc
Fényképek1
70 éves özvegy egyedül élő vagyok.
Társkereső Miskolc
Krisssz, társkereső Miskolc
Fényképek4
Ebből nem derül ki hogy milyen is vagyok valójában De néha beszédes vagyok néha meg szótlan szeretek társaságban lenni de olykor csak egyedül.Ha van párom csak vele akarok lenni. Elég álmodozó a stílusom de a céljaimért mindent meg teszek és meg mozgatok minden követ.De ezek mellett veszíteni is tudni kell. Szeretem az autókat mint minden pasi , sőt lehet kicsit jobban Bár jelenleg saját nincs :( nem szeretem a focit a F1 et és a moto GP sem! Sok mindent írhatnék de nem teszem ismerj meg.
Társkereső Miskolc
Erika, társkereső Miskolc
Fényképek2
Szeretnék még kicsit boldog lenni Szeretetet adni és kapni! Nem vagyok szép a külsőségek nem igazán döntőek.. Várom hogy rám találj
Erika, 58
Társkereső Miskolc
Christ, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek2
Szia! Üdvözöllek az adatlapomon! :) Ha már írni kell ide pár sort, akkor: Egy kapcsolatban a legfontosabb értékek számomra az őszinteség, bizalom és a kommunikáció. Légy őszinte, határozott, céltudatos, és ne játszd el a bizalmat. A személyes találkozás adja meg a valós szimpátiát. Ha két ember igazán vonzódik, és szereti egymást, megtalálják a módját, hogy együtt legyenek életük végéig. Amire vágyom, az egy társ akivel leélhetem, megoszthatom az életemet. Ha felkeltettem érdeklődésed,...
Christ, 48
Társkereső Miskolc
Ibolya, társkereső Miskolc
Fényképek4
Én elvált vagyok és komoly kapcsolatot keresek. Egy kedves, egyszerű, vidám és hűséges férfit. Én vidám, családcentrikus, hűséges, gondoskdó , egyszerű nő vagyok.
Ibolya, 61
Társkereső Miskolc
Adrienne, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek10
Kedves látogatóim, még nem aktivaltam a prémium tagságomat, mert először várni akartam, hogy egyáltalán milyen ez a tarskereső honlap. Így nem tudok még válaszolni senkinek sem. Kérném, hogy várjatok és amint aktivalom azonnal válaszolok. Köszönöm szépen a sok szép üdvözletet és nem tagadom de vannak olyanok akik elnyertek a tetszésemet. Köszönöm szépen a türelmetelet. Magamról, egyedülálló gyermektelen, diplomás hölgy vagyok, szeretem az intelligens embereket, akikkel barmirol tudok őszintén...
Társkereső Miskolc
Txbéci, társkereső Miskolc
Fényképek1
Miskolc környékéről keresem a társam. Örökmozgó vagyok, mellette úgy gondolom hogy vicces is mert a barátaim mindig szeretnek velem időt tölteni és jókat nevetni. Ne légy tökéletes én sem vagyok az. Ha lehet káros szenvedély mentes légy. Fiatalos, vidám természetű, természetet kedvelő vagyok. Hosszútávú kapcsolat reményében vagyok itt. Komoly gondolkodású vagyok. Imádom megélni a pillanatot, hisz nagyon hamar elillan. A szerelem a legfontosabb az életemben, mert ha az van onnantól kezdve...
Társkereső Miskolc
Zsolti, társkereső Miskolc
Fényképek3
Állat és természet szerető, optimista, humoros vagyok. Szabad időmbe verseket írok.
Zsolti, 49
Társkereső Miskolc
Anita, társkereső Miskolc
Fényképek4
44 éves nő vagyok. Hűséges, szeretni tudó, őszinte vagyok. Ezt szeretném a páromtól is. Társam keresem.
Anita, 47
Társkereső Miskolc
Matyi, társkereső Miskolc
Fényképek3
Komoly párom Miskolc környékén keresem. Nem vagyok a féltékeny típus, de ha arról van szó mindent megteszem a kapcsolatért. Olyan társat keresek aki családcentrikus és megérti ha a gyermekeinknek szüksége van ránk az az első de együtt is lehetne közös tartalmas programokat szervezni kölcsönös szimpátia esetén. Ha arra érdemesnek találok valakit, akkor szívesen kitárom a lelkemet. Szerintem minden egy mosollyal kezdődik, azután amikor egymás szemébe nézünk akkor minden már el is dőlt, egy pár...
Matyi, 36
Társkereső Miskolc
Peti, társkereső Miskolc
Fényképek1
Szenvedélyes, spontán, kalandvágyó, ugyanakkor demokráciára törekvő, egyenes ember vagyok. Szabadidőmben leginkább felkapom a túracipőm és a Bükk felé veszem az irányt. Túrázok, fotózok. De egy jó hangulatú baráti összejövetelnek sem mondok nemet. A mottóm: kölcsönösség minden területen: szeretet, tisztelet, megértés, elfogadás, támogatás. A mérleg másik serpenyője: néha önfejű és makacs tudok lenni, de próbálok változtatni rajta.
Peti, 44
Társkereső Miskolc
Lacika, társkereső Miskolc
Fényképek5
Sokan megkérdik tőlem: "Hogy miért nincs valakim?" Mert nem valakit keresek, mert Valaki az bárki lehet, aki kedveset szól, megölel és betakar. A Valakivel lehet sétálni, nevetni, kirándulni és szeretkezni, a Valaki éli az életét, időt tölt velem, mikor kedve szottyan. A Valaki fel és lecserélhető, ma van holnap nincs, súlytalan madár ki ágról ágra száll. Valakije mindenkinek lehet. Én nem az életemhez, napjaimhoz, perceimhez, hanem a sorsomhoz keresek egy másik sorsot. Egy csendet a...
Lacika, 38
Társkereső Miskolc
Attila, társkereső Miskolc
Fényképek8
Szeretek adni és szeretek kapni! A régi világ erkölcsös egymás iránti tiszteletét szem előtt tartó egyén vagyok. A hűség kiemelkedően fontos része egy meglévő kapcsolatban számomra.
Attila, 52
Társkereső Miskolc
Zsuzsa, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek7
Szeretek gyalogolni! Napi 10 000 lépést azt mindig betartom! Hetente 2x játok tornázni! Szeretem a gyógyvizes fürdőhelyeket! Így a sportos aktív mozgást, kirándulást szerető partner ismeretségét keresem!
Zsuzsa, 67
Társkereső Miskolc
Gergő, társkereső Miskolc
Fényképek2
Vicces, kedves srác vagyok. De ismerj meg jobban!:P
Gergő, 32
Társkereső Miskolc
Ditke, társkereső Miskolc
Fényképek3
Hiszem, hogy mindenkinek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen. Remélem valamikor megtalálom a párom. Életvidám, pozitív, türelmes ember vagyok. Az élet értelme az élet maga. Határozott és kiegyensúlyozott személy aki Ismeri értékeit, gyengeségeit. Én egy családcentrikus, igényes vagyok. Korban hozzám illő fotóval rendelkező úr írjon, keressen..
Ditke, 64
Társkereső Miskolc
Jutka, társkereső Miskolc
Fényképek4
Közel sem vagyok tökéletes. Hibáztam és hibázom. Adtam már sok mosolyt és könnyet is. Csalódtam és okoztam csalódást. Sokszor hittem annak, akinek/ amiben nem kellett volna és elfordultam attól, akiben/ amiben kellett volna hinnem. Szerettem és gyűlöltem néha meggondolatlanul. Vártam, mikor már nem kellett volna, és kapkodtam, mikor még várnom kellett volna. Voltam már túl türelmes, de ijesztően türelmetlen is, néha önző, vagy túl megalkuvó, … de EMBER vagyok!
Jutka, 46Születésnapi torta
Társkereső Miskolc
Születésnapi torta Születésnapja lesz
Katalin, társkereső Miskolc
Fényképek8
Egy vidám őszinte, társaságot kedvelő nőnek tartom magam! Szeretek utazni, kirándulni, sétálni.
Társkereső Miskolc
Julianna, társkereső Miskolc
Fényképek5
Magamról csak annyit szeretnék írni hogy a szervezés az életvitelem ,egy Egyesületnek vagyok az egyik vezetője. Próbálok számukra minél több és tartalmas programot szervezni, igaz hogy ez sok időmbe telik de szívesen csinálom!
Társkereső Miskolc
Gabi, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek3
Vidám természetű, mosolygós, néha kicsit szeleburdi lány vagyok. Imádom a barátaimat, kevesen vannak, de értük mindent megtennék. Szeretek sétálni, a szabadban, zöldövezetben lenni, kirándulni. Szeretem a jó filmeket, jó könyveket, minden jó élményt. Jó lenne valakivel osztozni ezekben, bár mindig is nyitott voltam újfajta időtöltésre is :-) Így nem az a fontos, hogy olyat találjunk, aki ugyanolyan, mint mi, hanem akivel közösen bármi ilyen szép lehet.
Gabi, 32
Társkereső Miskolc
István, társkereső Miskolc
Fényképek2
István vagyok,magánzó.
Társkereső Miskolc
Róbert, társkereső Miskolc
Fényképek8
Kedves Hölgyem! Tudnod kell,hogy precíz számításaim alapján, az életben 0,7% esélyed van arra,hogy fehér lovon vágtató,kék szemű,sármos, szexi,suhanó szélben hosszú haját lebegtető álmaid hercege a legváratlanabb pillanatban bukkan elő! Ha szkeptikus vagy,lásd a saját szemeiddel: httpkettőspont//wwwpontpontyoutubepontcom/watch?v=VrWHCkR_EtQ De hozzá teszek egy jó hírt is: Amennyiben egy olyan férfira vágysz,aki önálló és határozott,de egyben mindent megad annak a nőnek,akit szeret-jó...
Társkereső Miskolc
István, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek3
Sziasztok társkeresők lányok! Egyedül állóként keresek társat. Vidám, vicces, pozitív lelkű ember vagyok. Szeretek kirándulni, grillezni, alkoholt csak ritkán iszom. Sajnos dohányzom és emiatt csak olyan társat keresek aki ezt elfogadja. Dolgozom nem is keveset de viszonylag sok a szabadidőm. Ha szereted youngtimer, oldtimer autókat az nálam nagyon nagy előny. Mert az én hobbim ez és van egy oldtimer autóm nekem is. Amivel szeretek találkozókra járni de ez nem jelenti, hogy autó buzi lennék....
Társkereső Miskolc
Piroska, társkereső Miskolc
Fényképek10
11 éve, sajnos özvegy vagyok! Keresek, egy hozzám illő, jó kedélyű, szeretni tudó társat! Anyagi helyzetem rendezett. Egyébként, egy víg kedélyű, hölgy vagyok, szeretem a társaságot, szeretek táncolni, ahová, elég gyakran eljárok, egy nyugdíjas Clubba. Fürdeni, színház, kirándulás. De hiányzik egy lelki társ, egy barát, akivel, megoszthatnám, örömöm, bánatom. Legyen korban, magasságban hozzám illő, víg kedélyű, tudjon szeretni.
Társkereső Miskolc
Norbert, társkereső Miskolc
Fényképek3
Szeretném megtalálni őszinte és magabiztos párom akivel együtt tudok működni minden élethelyzetbe és nagyon tudom Szeretni.
Társkereső Miskolc
László, társkereső Miskolc
Fényképek1
Miskolc környékén keresek magamnak társat. Fiatal, független komoly társkereső vagyok, és komoly kapcsolatot keresek. Érzékeny, kocka, szeretek beszélgetni, társasjátékozni, filmet nézni. Szeretek sétálni nagyokat, filmet nézni, nagyokat beszélgetni. Családcentrikusnak tartom magam. Kizárólag komoly kapcsolatban gondolkodom. Ismerkedni szeretnék korban hozzám illő társkeresővel. Pozitív ember vagyok. Komoly társkereső vagyok. Szeretek utazni. Szeretek moziba járni, kirándulni, de imádom az...
Társkereső Miskolc
István, társkereső Miskolc
Fényképek8
Magamról röviden egy életvidám srác aki aranyos, kedves, őszinte, intelligens, komoly gondolkozású, arany szívű, jó humorú, segítőkész, odaadó. És aki már a jó szíve véget sokat csalódott mert én szeretek adni meg kapni is de legtöbbször én adtam. És a komoly kapcsolat híve vagyok. Baráti Üdv István
Társkereső Miskolc
István, társkereső Miskolc
Fényképek2
Később
Társkereső Miskolc
Geri, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek4
A macskák összesúgnak a háta mögött: - A gazdim szerint ő egy menő pasi! - Az én gazdim szerint csak egy félénk fiú… Tovább olvasnál? Akkor íme, jellemezzen engem mindaz, amit szeretek: Ragyogó tavaszi napon biciklivel suhanni, virágos, illatos kertben élvezni a zenét (és a szomszéd toporzékolását). Túrabakancsot tisztogatni, az év első grillezését komolyabb sérülések nélkül megúszni. Nyáron epret enni tejszínhabbal, barátokkal jókat beszélgetni és borozgatni. Szálkás keszeggel kínlódni...
Geri, 31
Társkereső Miskolc
István, társkereső Miskolc
Fényképek5
Kedves, megértő, vidám, őszinte, hűséges, empatikus!
Társkereső Miskolc
György, társkereső Miskolc
Fényképek3
...arra gondoltam, hogy először felhívnám a figyelmet arra, hogy a kommunikáció akkor is fontos, ha nemleges választ ad valaki.. Ha nem szeretne szóbaállni velem.. Független vagyok. Viszonylag kevés szabadidővel rendelkezem. Ezért vágtam neki az online ismerkedés rögös, ám reményeim szerint egyszer csak sikeres útjának.
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
Krisztián, társkereső Miskolc
Fényképek1
Szia! 31 éves fiatalember vagyok, és keresem a páromat. Ha, többet szeretnél megtudni írj.
Társkereső Miskolc
Nandor, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek3
Mit is irhatnek ide...ismerj meg es vond le te a szamodra megfelelo kovetkezteteseket....
Nandor, 43
Társkereső Miskolc
János, társkereső Miskolc
Fényképek1
Hűséges, őszinte kapcsolathoz keresem társamat. Ismerem értékeimet, gyengeségeimet. Egyszerű, őszinte személy vagyok, társam keresem ha lehetséges egy életre. Keresem, vidám, természetet kedvelő nem dohányzó társam, akivel kellemesen eltölthetjük szabadidőnket. Egy kapcsolatban a legfontosabb értékek számomra az őszinteség, bizalom és a kommunikáció. Szereteten, őszinteségen, érzelmeken alapuló kapcsolatot keresek, ahol elfogadjuk egymást olyannak amilyen. Jó kedélyű, tevékeny és szerény...
János, 48
Társkereső Miskolc
Kata, társkereső Miskolc
Fényképek10
Szeretek új helyeket felfedezni, új érzéseket megélni, kiülni, beülni, nevetni, sétálni, néha csak úgy unatkozni. Hogy ki vagyok?!Kiismerhetetlen. de megismerhető-határozott. de olykor határozatlan-örökké változó! szabad. de ragaszkodó! Néha jó és néha rossz-vannak és lesznek hibáim hisz senki nem tökéletes, és én sem vagyok hibátlan -de így "tökéletes" csak "egy egyszerű Nő"!. se több se kevesebb, hisz tipikus "SKORPIÓ"!
Kata, 59Prémium tagság
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
Ildikó, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek10
Sok mindent írhatnék magamról,de nem tartom értelmét. A személyes találkozás híve vagyok. Ha felkeltettem érdeklődésedet vedd fel velem a kapcsolatot.
Társkereső Miskolc
Zsóka, társkereső Miskolc
Fényképek1
Igazságot, őszinteséget kedvelő ember vagyok, még akkor is ha az igazság fáj. Nagyon kitartóan keresem az igazamat, és az igazit.
Zsóka, 64
Társkereső Miskolc
Béla, társkereső Miskolc
Fényképek7
Kedves, Őszinte, Humoros vagyok, és romantikus. Komoly kapcsolat céljából vagyok itt! Ha szeretnél többet megtudni rólam nyugodtan irj! Szép Napot!
Béla, 36
Társkereső Miskolc
István, társkereső Miskolc
Fényképek5
Pár sort írok, mert saját magáról mindenki szépet, jót ír! Ismerj meg személyesen, és alkoss véleményt! Tovább mégy, vagy mellettem maradsz!
Társkereső Miskolc
Csaba, társkereső Miskolc
Fényképek3
Sziasztok Csabi vagyok 52 éves egyedülálló férfi komoly kapcsolatot keresek hobbim a horgászat biciklizés kirándulás.
Csaba, 54
Társkereső Miskolc
Gabi, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek1
Egyedülálló, és gondoskodó ember vagyok, Keresem az igazi Társat, és mindenben benne vagyok. Kerti sütés barátokkal, tartalmas beszélgetések, sok utazás, kertészkedés, bringázás. Tisztességes és őszinte vagyok. Nem egyszerű pár mondatban bemutatkozni.
Gabi, 66
Társkereső Miskolc
Csenge, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek2
Magamra és környezetemre rendezett anyagi körülmények között élek, azt a. Férfit keresem akit lehet szeretni, és viszont. Ö is szeret! Aki nem megváltoztatni akár, minden ezt egy életen át.
Társkereső Miskolc